Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canim yaa ama kavusmussunuz sonunda ne guzel tam ask hikayesi vallahii....turk oldugun icinmi babasi yanasmadi

slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...

canim yaa ama kavusmussunuz sonunda ne guzel tam ask hikayesi vallahii....turk oldugun icinmi babasi yanasmadi

hayir esimin annesi kayinvalidem turk..onlarda bir sorun yoktu benim ailem basda babam annem daha yumusakdi okonuda ama sonunda ikna edebildim ama cok zor oldu...cok mucadele ettik ama basardik sonunda...insallah bebekde de oyle olur

hayir esimin annesi kayinvalidem turk..onlarda bir sorun yoktu benim ailem basda babam annem daha yumusakdi okonuda ama sonunda ikna edebildim ama cok zor oldu...cok mucadele ettik ama basardik sonunda...insallah bebekde de oyle olur

ins cnm dedigin gibi bebek konusundada basarili olursun.....cesur olmak guzel:13:

ins cnm dedigin gibi bebek konusundada basarili olursun.....cesur olmak guzel:13:

ahhh ahhh su sevda varya hersey yaptirdi bana ama onca mucadeleye ragmen evdeki tepkilere rahmen kacmadim sukurler olsun ki dugunle evlendim...ama 7yil surdu mucadele ama 10yil olsaydi artik galiba umudu keserdim artik mecburen giderdim...cunku ben esimsiz yapamam...olmaz..allahda ayirmasin bizi hepimizi insallah...

cnm bnm guzel bide yavrunuz olur hic bi eksiginiz kalmaz zaten esini seviyosan herseye degerrr onemli olan ne olursa olsun biribirinizi sevmeniz degilmi gerisi muhim degil

cnm bnm guzel bide yavrunuz olur hic bi eksiginiz kalmaz zaten esini seviyosan herseye degerrr onemli olan ne olursa olsun biribirinizi sevmeniz degilmi gerisi muhim degil

evet yinede sukur ama tek eksimgimiz bebegimiz gese artik melegim....tabikide cok seviyorum zaten sevmeseydim bunca seylere katmanmazdim hem oncesi hem sonrasi...

canım önemli degil alıntı yapamasanda okudugunu biliyorum inş agrıların gecer hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın....
canım ya cok gecmiş olsun allahım şifa versin üzülme tatlım hayırlısı olsun inş bu sıkıntıları atlattıktan sonra hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...
canım sende sagol benim yüregi güzel arkadaşım bende seni seviyorum bu aralar fazla giremiyorum girsemde cok kalamıyorum sohbet edemiyoruz kendine iyi bak öpüyorum seni tatlım
canım cok pahalı olmasına gerek yokki icine sinsin yeter...
bende çıkıyorum kzılar,herkexze hayırlı geceler.
kardelencim sen nasılsın canım epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir inş...
:71:iyi hafta sonları kızlar
canım nasılsın bebişi gördünmü kac haftalık hamilesin rabbim tamamına erdiri inş...
canım gecmiş olsun rabbim şifa versin dayına...hayırlısı olsun tatlım bu ay olmassa bidaki gelir bebişin inş...
canım hakkında hayırlısı olsun... inş hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur...
canım benim cok haklısın ama insan hep aynı modda olamıyo bende sorun varmı yokmu bılmıyorumki tedaviye daha yeni başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin tatlım sende kendini üzme allaha emanet ol öptüm...
boncugum üzülme lütfen canım hele milletin dedigini hic kafana takma ben öyle yapıyorum artık tabiki bazen üzülüyoruz ama rabbimize sıgınmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden canım allaha emanet ol
canım cok fazla takma kafane rabbime sıgın dua et rabbim şifa versin gecmiş olsun...
canım ben iyiyim sende iyisindir inş kendine iyi bak öpüyorum seni...
canım benim üzülme hayırlısı olsun inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin bu sefer...
kıslar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam

ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum

elacım evet aynı doktora gidiyorum
canım hayırlı haberlerle dönersin inş...
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

,evanur,pelin67,semraozsoy,yeteeeeer,hasretimsinn,ugurboncugum+,
nasılsınız kızlar.................
canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...
slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...

iyiyim canım epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın bi degişiklik varmı...

kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü...şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi...

evet yinede sukur ama tek eksimgimiz bebegimiz gese artik melegim....tabikide cok seviyorum zaten sevmeseydim bunca seylere katmanmazdim hem oncesi hem sonrasi...

benim suan tek istegim saglikli bi kizim olsun....kizim olmasini cok istiyorum kizlara ayri bi zafim var cok seviyorum kiz cocuklarini yaaa ins saglikli bi kiz bebism olurrr

insallah tatlim istiyorul cok ama rabbimden artik gerisi insallah sesimi duyar da ikinciye tutar asilama..

benim suan tek istegim saglikli bi kizim olsun....kizim olmasini cok istiyorum kizlara ayri bi zafim var cok seviyorum kiz cocuklarini yaaa ins saglikli bi kiz bebism olurrr

insallah tatlim allah gonlune gore verir insallah...biz artik cinsiyetden gectik omrumuzce bir tane olsa bile onada raziyiz...benim kiz veyya erkek diye zafim yok herikisinide cok severim...insallah olurda farketliyor bizim icin kiz erkek saglikli hayirli olsun da gerisi onemli degil

oyle saglikli olsunda ama kizda olsa fena olmaz:131: hsyirlisi cnm ya cumayi iple cekiyorum dr. sonuclari net acikliycak insallah guzel seyler olurr.......

oyle saglikli olsunda ama kizda olsa fena olmaz:131: hsyirlisi cnm ya cumayi iple cekiyorum dr. sonuclari net acikliycak insallah guzel seyler olurr.......

insallah guzel sonuclar alirsin ama kotude ciksa unutma sunu olemden baska herseye care vardir...allahin izniyle bunuda yenersin sen sadece guclu olamn lazim okadar...arti tip cok ilerledi artik...

abla ben okudum yazıverdim.rabbim çok bekletmeden arkadaşlarımızın meleklerini göndersin kucaklarına inş.herkese selamlar kızlar öptm :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…