Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer biraz terle gece iyigelir bide elmayı haşla sıcakken iyice ez soğumadan poşete koy yemeninin arasınada koy boğazına sar iyice terle iyi gelir sıcak olsada çıkarma

Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi
hoşgeldin hale ama demek herkesi özlemedin sadece öalediklerinimi saydın bakımmm
ask olsun canım beni özlemedin mi
benide özlememiş neyse bizde birbirimizi özleyelim bari

inşallah adet olmazsında kızının kardeşi bu ay gelir
hayırlısı olsun en azından sorununu anlamış oldun
amanın bizi kandırdın demek adın ebrar değil sana ceza vermek gerek ama neyse hastasın iyileş sonra veririz
inşallah ozaman kızın olsun adını ebrar koy zor ama güzel isim :) sadece bugün mü yoksa bir kaç günmü çalışcam? ne zor işler miş bunlar yaa.
sen gün aşırı çalışma yap canım inşallah yakalarsın
ya merak ettim eşine dedinmi bebişi nasıl dedin anlatsana eğer demediysen en güzel hediye olur bu yüzden vermedim dersin canım
arkadaşlar cumartesi günü bebegimi kaybettim sat 9 ocaktı
geçmiş olsun canım ama neden kaybettin nasıl oldu anlatırsan dinleriz
derincim sen iyi olda geçmişi okumasanda olur inşallah kandırırsın kocişini
keşke hamiş kalmak dizilerdeki kadar kolay olsaydı :
eğer dediğin kadar kolay olsaydı kimse bebğinin değerini bilmez millet doğurup atardı demek bizler için böyle hayırlısıymış en iyyisini bilen veriyo çünkü

selinacım alıntını silmek zorunda kaldım malesef.
selina cım,başlarda bizde birbirimizi yerdik,hemde tam yumurtlama günlerinde gerçekleşirdi kavgalar ve küslükler,ama evlilikte küslük iyi bişey değil,yaşayan biri olarak söylüyorum,bu durumdan bi şekilde kurtulmak gerekiyo,bunun için ikinizde çaba sarfetmelisiniz canım.
inşallah hayatımız bebişle şenlenirde,bu gerginlik hormonları rahat bırakır hepimizi
burdayım bennn ben zeynep yeni üye Rabbimin izniyle bende anne olmak istiyorum.
hoş geldin
hayırlı olsun süngercim,klomenle sen hamile kalırsın gibi geliyo bana.
garipcim alıntını silmek zorunda kaldım
inşallah kendiliğinden gelir garip cim,hormonların güzel çıkmış zaten,tiroidde çok yüksek değil anladığım kadarıyla,ufacık bi problem var,varsada.
kendini rahat tutmaya çalış,biliyorum söylemesi kolay,yapması zor bi iş bu.
zaten ben garibin yazıyı okuyunca dedim içimden,eboş tarhana yemez ki diye
nassın cano,bugün beni merak etmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olsun derdacım,gönüllerimiz bir olsun,sağlık olsunda görüşürüz inşallah.
nasıl minik kuku
ya kızlar ben duruyu merak ettim dünde gelmedi bugünde iyidir umarım yaa
bende akşam yatınca aklıma geldi bu duru bugün niye gelmemeiş diye,inşallah iyiydir.
arkadaşlar cumartesi günü bebegimi kaybettim sat 9 ocaktı
çok geçmiş olsun,rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.
ya o kocanı var ya,toplaşıp dövelim en iyisi,niye arkedeşleri birbirinden ayırıyo.
derincim,şaka bi yana gel artık yaaaaaaaaaaaa
evet,o kadar çok var ki bu örneklereden,inşallah bi taneside bize rastlar.

selam kızlar,ben bugün diş dr undaydım,çektirmeye gittiğim dişimi kurtardık çok şükür,hemencik dolgu yaptı dr,biraz ağrım var ama geçicek inşallah

kız geçmişten anca çıktım geldim kusura bakma

hoş gelmişsin canım sana bişey sorucaktım aşılama yapılmadan önce yumurta takibi yaptımı doktorun
selam kızlar,ben bugün diş dr undaydım,çektirmeye gittiğim dişimi kurtardık çok şükür,hemencik dolgu yaptı dr,biraz ağrım var ama geçicek inşallah

çok geçmiş olsun canım diş ağrısıda zor birşey

ahhh ahh... aklıma geldi rastlasa deyince bi akrabamız demişti sanırım birinin çocugu olmuyormuş yağmur suyu biriktirmiş okumuş sanırım sonrakiay cocugu olmuş ama tam anlamadım du ben bi araştıyırım soruştırıyım doğruluk payı vardı rbelki.. denediğimiz şelere bak yaa...Rabbimmm ne olur aratmaa yarabbimmm hastane yollarına düşürme den hayırlısıyla nasip eyle hepimize bebekkkkk....
evet,o kadar çok var ki bu örneklereden,inşallah bi taneside bize rastlar.

hoş gelmişsin canım sana bişey sorucaktım aşılama yapılmadan önce yumurta takibi yaptımı doktorun

çok geçmiş olsun canım diş ağrısıda zor birşey

evet canım klomenle geliştirip takip yaptı aşılamanın olduğu gün yumurtalar çatlamamıştı ertesi gün tekrar bakmıştı aşılamanın olduğu gün akşam çatlamış yumurta ve o günde çalışma yaptık birisi mutlak yakalar dedi yakaladı sonunda

evet bende duydum ama tam bilmiyorum yağmur suyunu biriktiriyosun sonra kaç sefer tam bilmiyorum bi dua okunuyo ve su yu eşinle beraber içiyosun

iyiyim diyeyim iyi olayim...cok samami oldugum arakdasim esinden ayrildi resmi olarak bosanmadilar ama ne zamandan beri arkadasm sabrediyordu ama patladi artik isden ciktikdan sonra bana geldik yapma etme dediysemde evi terketti bende de kalmadi ablasininn yanina hollandaya gitti...kocasi yaklasik 5 yildan beri bisiyle ve ne yaptiysada olmadi vazgecmedi bir turlu ondan esinide birakmadi onuda artik dayanamayip gitti birde isi de var calisiyor yine patrondan 3haftalik izin aldimda verdi bari isinden olmasin cunku sonunun ne olacagi belli degil...ne yapsin artik benimde beynim durdu ikitane ikiz bir tane de oglu var...akil verin lutfen kizlar...

resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.
kızlar yagmur yagsaydı ben okuyacaktım artık yagmurun yagmasını bekliyecem ben napalım...15 ten mayıs 15 e kadar olan yağmur suyuymuşşş

slm arkadaslar .
bende bu sitede yeniyim..
nasilsiniz.

aramıza hoş geldin canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın

genelde hemen aşılama yapmıyorlar doktorumun dediğine göre ilk bebeklerini isteyenlere:26: hemen aşılma yapıyor larmış sende iğne falan kullandırmadımdı doktorun

halam var kendisini hiç sevmem belirteyim ama arkadaşının yaşadıgını yaşamış 10 yıldır bi kadınla berabermiş ona evfalan açmış yeni öğrenmiş halamda boşanmak bir yandan istiyor aldatıldı istemiyor 3 küçük çocugu var ve seviyor... ama eniştem boşanma davası açmış boşanıyor... sana diyebileceğim tek şey bence cok fazla karışma iyi olursa kendilerinden kötü olursa senden bilirler.. haklarında hayırlısı olsun.. işinden çıkmaması için konusabilirsin ama.. kolay gelsin.. Allah arkadaşının yardımcısı olsun...

vallahi ne diyeceğimi bilemedim allah yardımcısı olsun çok zor bir durum seninde yapabileceğin bek bişey yok gibi dua etmekten başka haklarında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…