Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoş geldin güzelikkkkkkkkkkkkkk

sağolun kıslar ALLAH razı olsun

derincim geldin gittinmi

göremedim senii

herşey normal 1 yıldır hamile kalamıyorum...:2:acaba rahimde bulunan yara engel olabilir mi gebe kalmaya

ebusum cok gecmıs olsun cnm boğaz cok kötüdür yaallah sıfa versınbuarada dulara bıttı yaz cnm bgn okudum benım kırmızılar gelmeden
derınım senı cok özledım cnm neolur su esını ıkna et artık
halem bızde senı özledık cnm dön aramıza artık ozaman
selınam canını sıkma cnm hepımız aynı seyı yasıyoruz keske ılkgünlerdekı heyecan olsa dımıaşmak zorundayız neyapalım su bebişler gelse artık allahın ıznıyle

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

Son düzenleme:
arkadaşlar cumartesi günü bebegimi kaybettim sat 9 ocaktı

rabbim birdaha yaşatmasın canım

bizde seni özledik hayatım eşinde neden böyle yapıyor yaaaaaaaaa benim eşim bir gün girmesem neden bu gün girmedin diyor kızacaz ama eşine yaptrsık artık pc ni :84::84::84::84::84::84::84:

olurmu tatlım ya burda herkes özlenir herkesin yeri bellidir

canım ablam çokteşekkür ederimilgin için hepinizi o kadar çok sevdimki anlatamam hem zamanda çabuk geçiyor eşim de bende bebişimiz olucağına inanıyoruz artık doktora gittik demiştim ya bu ay daha çok umutluyuz duanızı eksik etmeyin canlarım Allah tüm isteyenlere versn inşlh hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler canlarım hepiniz için çok dua ediyorum

tabi yaa ceket atsalar hamile kalıyorlar.. ama gerçek hayattada cok örnek var yaa.. arkadaşım spirali çıkarttı hemen hamile kaldı.. diğer arkadaşım spiral varken hamile kaldı hatta dalga bile geçiyor benim oğlan spirali aldı geldi falan diye... ne bileyim onlardaki mucizelerr bide bizde gerçekleşse.. zor olan hamile kalmak ama anlamıyorlar cok kolay geliyor...hem doğuruyorlar gidip aldırıyorlar fabrika gibi bazıları....
keşke hamiş kalmak dizilerdeki kadar kolay olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…