kıslarr hepinizi çok özledim yaaaa
geçmişe bakmadan geldim...evde olsam biliyosunuz hepicigini okurum ama kardeşimdeyim şuanda..bi bakayım kimler var dedim...umarım iyi haberlerde vardır.azıcık göz atıyım geçmişe bi..
bu arada duru arkadasımız yok demişsiniz..inş iyidir bi sorun yoktur.
son yazan arkadasım Allah sabır versin..bebegini kaybettin demek..inş bi daha yaşamazsın böyle bişeyi...
tek tek isim yazmıcam kıslarr çok özledim sadece bunu diyebiliyorum
eşim yaptırmak istemiyo pc yiböyle çok rahatız diyo..ama ben napıp edip ikna edicem.hepinizi kocamannnnnnn öptüm
ebuşum ezele koştun beni kaçırdın canooooooogel öpim bi görüşürük sana iyi seyirler aşkumm
canım sıkma kendini geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla troit tedavi ediliyo bence doktorun korkutmuş seni
bizede tüp bebek dediler ama rabbim verince veriyo gülüm dilerim gerek kalmadan gelir mucizen
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu doktor bişey vermiyo zaten ben 3 ay sonra hamile kaldım dilerim sende kalırsın
canım bu konuda hiç bir bilgim yok ama dilerim herşey yolundadır
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
slm canım seninle çoktandır görüşemedik nasılsın
canım kusura bakma elektrikler gitti cevap yazamadım
ay işallah kızlara hastayım zaten isim konusunuda olunca düşünücez inşallah canım
canım prolaktin,tshve fsh gayet iyi gözüküyo ama diğerlerinden anlamıyorum inanki
olurmu tatlım ya burda herkes özlenir herkesin yeri bellidir
tostim kıyamam ya heyecandandır kuzum zaten eşinde anlayışla karşılamış
arkadaşların dediği gibi zaten göbüşündeki çok büyük bir hediye canım
nice mutlu senelere hepberaber ulaşmanız dileğiyle
saol derdam allah razı olsun sen nasılsın prensesimiz nasıl
sağolun kıslar ALLAH razı olsunkıslarr hepinizi çok özledim yaaaa
geçmişe bakmadan geldim...evde olsam biliyosunuz hepicigini okurum ama kardeşimdeyim şuanda..bi bakayım kimler var dedim...umarım iyi haberlerde vardır.azıcık göz atıyım geçmişe bi..
son yazan arkadasım Allah sabır versin..bebegini kaybettin demek..inş bi daha yaşamazsın böyle bişeyi...
eşim yaptırmak istemiyo pc yiböyle çok rahatız diyo..ama ben napıp edip ikna edicem.hepinizi kocamannnnnnn öptüm
ebuşum ezele koştun beni kaçırdın canooooooogel öpim bi görüşürük sana iyi seyirler aşkumm
arkadaşlarcumartesi günü bebegimi kaybettim sat 9 ocaktı
arkadaşlarcumartesi günü bebegimi kaybettim sat 9 ocaktı
kıslarr hepinizi çok özledim yaaaa
ezel başlıyo onu izliyim daha sonra görüşürüz
kardelenbhrım öpüyorum seni canım
biz bulamıyoruz azat cocuk aldırıyor...
keşke hamiş kalmak dizilerdeki kadar kolay olsaydı
keşke hamiş kalmak dizilerdeki kadar kolay olsaydı
mrb arkadaşlar nasılsınız ??
merhaba iyiyiz sen nasılsın???
şükür bende iyiyim
mrb arkadaşlar nasılsınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?