Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnmbnm devam etmek isterim bende Rabbım bu içten karşılıksız dualarınıza benımde katılmamı nasıp ediyor ıns hakkımızda hayırlısı olsun:34:
canım sen istersen seve seve tabiki
allahım gönlüne göre versin
canım görmüştüm ve yazmıştım gördüm diye ama neyse inşallah gelmez canımya gelmezde inşallah mutlu olurum inşallah arkadaslar banada dua edin bu hafta adet haftam inşallah adet olmam canım benim ya
canım çıktığım için görememiştim şimdi gördüm sorun yok tatlım
allah hamişlerimizi nazarlardan saklasın

amin canı gönülden binlerce kez aminnnnnnn

ellerine dillerine sağlık

amin yine bu arada sevtuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn çok ama çok mutlu oldum allahım seni ve bebişini saklasın korusun hayırla bu kez kucağına almayı nasip etsin bizde seni görmeye gelelim inşallaaaaahhhhhhhhhh:62::70::70:21::21:::21:bu arada ben memlekete gidiyorum hafta sonu giremem sanırım duaya beni de dahil etmeyi unutma olarmı ebrarım pzt dönecem o zaman bakar okurummmmmmmm hepinizi öptüm inşallah bu ay birsürü hamiş haberi alırız amin aminnnnnnnnnnnn::66:
sungerim memlekete giiyomuşsun güle güle gidip gel canım
duaya yazarım seni merak etme iyi bak kendine canım
Günahlarına rağmen Rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının Rabb-i Rahimi! dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla SANA emanet ettik..
Bizi bırakma, ümitsizlikler ve çaresiz dertler içinde boğulmamıza izin verme..
AMİN..........aminn..aminn
aminnnn negüzel bir dua böyle yüreğine sağlık canım
tüm kalbimle amin diyorum gelemedim duaya yine ağrılarım basladı sırıtımda:14:

kusura bakmayın ama canı gönülden amiinn diyorumm

annemde simir testini almıs iltihaplanma fln yazıyormus canım sıkıldı ona bakalım ne olcakk:59:
canım dikkat et kendine allahım şifa versin
korkma bendede olmuştu tatlım antibiyotik ve fitille hallettik sorunu
allahım inşallah bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul eder yeter ve kardeloşumuza hayırlı sağlıklı evlat verir!!!!aminn..aminnnn.

Ebrar abla sanada allah razı olsun demeden geçemiycem ne kadar güzel şeylere vesile ediyosun bizleri ne güzel dualarla burdayız çok saol. Allahım sanada en tatlı, en şeker, en hayırlı.en sağlıklı bebeği versin inşallah...!!!!bütün dularım sana ve arkadaşalrıma!!!!sizleri çok seviyorum...:16::16::16::16:
canım nedemek ben seve seve yapıyorum bunları yeterki bizlere vesile olsun
saol canım seninde herşey gönlünce olsun dilerim beklemeden gelir minişin
beş yıldır evliyim eşim yeni varikosel amelyatı oldu bebiş istiyorummmmm dua edin:49:
inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canım
Bismillahir-Rahmanir-Rahiim

Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

Tüm dünyada geçmiş gelecek ilk insandan en son insana dek cümlesinin alıp verdigi nefes adedince,geçmiş gelecek tüm yaratılmış varlıkların yaşama sebebi olarak yaptıkları fiiler adedince ki Rabbim hepsinden ziyadesiyle haberdardır,bunların ve bunların sonsuzlarca kez misliyle Efendimize (aleyhissalatu ves-selam) ve al ve ashabına salat ve selam olsun

Ya Rabbi ve ya rabbs-semavati vel_Ard Ya hayyu Ya Kayyum.Ya Hannan Ya Mennan Ya Semi' Ya Basir Ya Rezzak Ya Halim Ya Alim Ya Selim Ya kadir Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Ya Hafiiz Ya Haafiz Ya Vehhab Ya Ğaniy Ya MuğniyYa Cemil Ya Zel-Celali Vel-İkram Ya Habir Ya Berr.Ya Hak Ya Aziim Ya A'laa

Lailahe İllallah hürmetine ve İsm-i Azam ın ve bildigimiz ve bilmeyip senin katında olan en güzel isimlerin hürmetine diliyor ve istiyoruz

Alim,Halim,Selim,Hayalı,Takvalı;Edepli,Çalışkan,zeki,Hafızası kuvvetli,Temiz-Düzenli,Tertipli,Becerikli,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı-Mantıklı İman ve İtaat üzere olan,İslam temsilcisi;ve örneği,En Razı olduğun Şekilde yaşama çabası olan,Tüm dünyaya madden ve Manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Mütevazi,Yumuşak sesli,Yumuşak ve Güzel hitabetli,Diksiyonu düzgün ve anlaşılır,Tanıdığı herkese Dünya ve Ahirette faydalı olan,NAMAZlarına ve Tüm EMİRLEre dikkat eden,Güzel Kuran okuyan ve Kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,Çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,KURAN ve SÜNNET üzere yaşayan,Dünya ve AHİRET nimetlerinin en güzelini verdiğin,Devamlı Şükür içerisinde olan,Melekleri yanına yoldaş ettiğin,SANA kul ,habibine Ümmet,Risale-i Nur ve Üstadlarımıza sadık talebe,Her işnde ve ve her bakışında Seni arayan ve gören,Seni ve Rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,İnsanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi ,sünneti seniyyeye uygun yaşayan,farzlara,helal ve harama dikkat eden özen gösteren,hafız, zikir ehli,Hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.

Bizim isteklerimiz Acizce.Dilimiz anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.Bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.

Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin amin durucum ağzına yüreğine sağlık kuzum
Selammm hatuunnlaarrrrr nasılsıınızzz öpüooruumm sizzziiiii öslediimm ekim annelerii bölümünee giriyoruum arada ama sizide takip ediyoruum yanee yazamasamda okuyorum geneldeeee öptüüm sizi sevtunuda kutluyoruumm darııısıı bütüünn bebiişş isteyen arkadaşlarımızınn başınaa olsuunnnnnnnn allahımmmmmmmmmmm
oraya girince burayada selam ver olurmu tatlışım
bebişe ve kendine iyi bak
burnuma hamiş kokusu geldı:9:ebusum haber verdı bende hemen gırım dedım:70:cok mutlu oldum sevtunum allah analı babalı büyütsün cnm ınsallah hayırlısıyla kucagınada alırsın bızede dua et :16:
:118::118:
:65::65::65::46::46::46:
ayrıca dularınıza can gönülden amın dıyorum kızlar yeterım ve kardelosum rabbım en kısa zamanda bebislerınızı yollar ınsallah:16::16:
bende bgnlerde pek gıremıyorum canlarım gelen gıden derken fırsat olmuyor aklım sızde bazen gırıyorum tam yazıcakken bısıy cıkıyor hemen cıkıyorum:58:adet oldum 2.günüm artık calısmalara baslıcaz daha fazla beklemek ıstemıyorum:50:lısteye bende adımı yazıcam ınsallah hepımız hamıs cıkarız o lısteden ınsallah:1::16::16::16:
boncuğum inşallah enkısa zamanda hayırlısıyla keninide yazıcan o listeye
allahım hepimize nasip edecek inanıyorum
KIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NE:1:MASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDEN:49::49:INSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIR:nazar::nazar:EBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM:16::16:
:43::43::43:bi tuhaf oldum yaa inşallah bitanem nasipde nevarsa o olcak hayırlısı güzel düşüncen için :71::38:
ayrıca gerçekten liste uğurlu geldi böyle devammı etsek
boncuğum nasılsın canım,gözün aydın bu ay sahalara çıkıyorsun hayırlısıyla çok bekletmeden gelsin inş bebişin.
allah iyiliğini versin koptum :60::60::60::60:
evt ya rüyalarımda güzel akşama kadar film gibi geliyo :1:hayır olsun en son gördüğüm rüyada samimi arkadaşımı gördüm yakında buraya gelecek;rüyamda gelmiş ve 7iz çocuğu vardı şaşırıyorum,neden söylemedin diyorum bizde anlamadık dr da söylemedi diyo şaşkınlıkla uyandım.7iz çocuk yeni doğmuşlar ama hepsi 3-4 aylık kadar tombişler,cinsiyetleri hatırlamıyorum.annesi babası ve ben anca yetişiyoduk çocuklara.allahım hayırlara çıkarsın.arkadaşımın 1 çocuğu var.
rüyan hayrolsun canım inşallah 7 değilde ikizlerin olsun :38:
gıt gıt gıdak,yumurtan sıcak,git kocanı bul dedi,arada süslen dedi:12::6::6::6::6:dedei:24::82:
:60::60::60::69:
sende bugun sahalardasın o zaman :40::60::60::60::60::6::6::6:çalış çalış allahta boş duranı sevmez,bak sevtuna hangi arada ne zaman ne oldu maşallah gebişşş
:60::60::60::65:
canlarım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dilerm rabbim benim yüzümü güldürdü yaradanımda sizlerin yüzünü güldürsün işşallah her namazda dualarım sizerle szeri çok seviyorum hemde çok beni düşünümde tebrik eden aradaşlara teşekkür ederim tekrardan allah nasip eders dogum ekim 31 :17::17::17:ama umutlanmak içim ok erken ebrarcım karşıma se geçicek içimdeki ses işşalah beni yalancı çıkarmaz işşallah kayra ne yaptı acaa:59::59:azı kızlarda girmiyo kardelenlerin bazıları kızlar bu arada merhabalar bebikler komşudayım her an çıkabilirim sizlere ulaşmak için bakın neler yapıyorum deliyim ben deli:27::27::27:
saol canım inşallah ya sende hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini
kızlar,ben çıkıyorum şimdi,görüşürüz:16:
ebroşum teşekkürler balım:34:
nidemek kuzum rica ederim sende saol bu yorgunlukla gelip teşekkür ediyosun :34:
# yesim1548
# elixsir+
# sevtun2
# kardelen5233
# lagrima... selam kızlar nasılsınız...:3::3:
peloşum diğer alıntı çok karışıktı iyce karışmasın istedim
canım hayırlısı olsun geç olsund güç olmasın naapcan 2 ay daha beklersin aslında korun dedimiki doktor?kalsan nolurki acep sadece ikinci sefer uygulanamaz heralde .valla sen karar ver tatlışım ben tedavini yaptırmandan yanayım
buarada ben iyiyim peloşum sen nasılsın?yarın dönüyomusun evine
selam kızlar
bugun oglen 13.00 ıtıbarıyle hastaneden cıkmıs bulunmaktayım ebosum ve kardelosumdan almısıznız haberlerı narkozun etkısı devam edıyor gozumu acamıyorum gelır gelmez de uyudum ılaclarımı alıp bıseyler yıyıyıp yıne uyucam galıba
benı soran herkese cok ama cok tesekkur ederım henuz gecmıse bakamadım bakabıldıgım kadarına bakabılcem ama yorum yapamıcam kızlar hakkınızı helal edın valla delıklerım acıyo:33::33:
drumun soledıgıne gelınce ıkı tane rahmım varmıs evet ama ıkı rahmın bırlesım kısmında cok az da perde varmıs ve onu bırazcık torpulemıs 3 cm kadar yanı bu aada tuplerım acık ve sol rahmım sag rahmımden daha genısmıs dedıkı bı oncekı hamılelelıgın senın ıcın avantaj oldu rahmın buyumus dedı dedım ben sol rahmım daha buyukse egeer ondan hamıle kalmaya calısayım yumurta takıbıyle dedım hayır onu karıstırma sımdı dedı 40 gun ıcınde adet olcam ve daha sonra hamıle kal oyle gel dedı ınsallah tabııı hamıle kalmak ole zırt dıye oluyo sankı bakalım once su 40 gunu atlatmalıyım hayırlısı olsun artık ınsallaha bebegıme bır adım daha yaklastım:nazar::49::emir_bebek::64::65::66::46:

oyyy kuzucuk gelmiş canım nasılsın?kıyamam sana bak geçti gitti çok şükür
hem korktuğun gibi değilmiş durum ben inanıyorumki enkısa zamanda müjde vericeksin bize
öyle hamile kalamam düşüncesi filan yok şimdilik iyi olmaya bak sonrada bolca mesayi :66::66:
özlemiştim seni yerin belli oluyodu kuzum :38:

canlarım gecmısı okdum sole bı ama ara ara kalkarak tabıkı ondan bıraz gec oldu alıntı da yapamadım ama hepcıgınızden ahebrdarım
benı soran enım ıcın dua eden herkese cok ama cok etesekkur ederım allah bılıyor ya amleıyat haneye goturrulurken ınsallahherkesın ısmını tek tek zıkrettım unuttuklarım olursa dıyede topıctekı sonrada ısteyen tum arkadaslarımıza dedım benımde de dualarım sızınleydı yanı
bu arada ozellıkle selam edenler olmus kardelosum soledı onları cok tesekkur ederım evet bebısıme ınsallah bır adım saha yaklastım
ebozum kardelosum sızden de allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadınız kızları da habersız bırakmadınız
banucum korktugunu gormustum bı yerde tatlım dun bogazım bıraz acıdı ama bugun bak aranızdayım bu yuzden endıse yapma ne olur
ablacım kardelosum sızlerden takrar allah razı olsun allhım bılıyorkı ozellıkle ısımlerınızı defalaca zıkrettım ınsallah kabul olmustur
kızlar unuttugum olur dıye teker teker yazamadım ama nolur kızmayın hepınızı okudum ınanın
veeeeeee BOMBA HABER SEVTUNCUM HAMILEYMISSIN CANIM COK SEVNDIM BANA UMUT OLDUN INANKI DARISI BIZLERIN BASINA ALLAHIM KUCAGINA ALMAYIDA NAIP ETSIN BIZLERIDE BOS BIRAKMA SAKIN MERAK EDERIZ HEEE DUA ET BIZEDE BOL BOL
BU AADA KIZLAR CARSAMBA DRUN KAYINPEDERI ÖLDÜĞÜ İÇİN GELMEYECEGINI SOLEMISLERDI GELDIK EVE AKSAM BIR TELAFOM DR BEY YARIN GELECEK HEMEN GELIN HAZIRLAMAMIZ LAZIM DIYE BENDE GTTIM DUNDE AMELIYATIM OLDU SONUCU YAZMISTIM DRUM UMIT VERDI AMA ASIL UMT ALLAHTAN INSALLAH OLACAK BU SEFER INSALLAH
kardelosum bu arada cok haklı persembe gununu hafızam sılmıs gıbı sabah amelıyat vardı sonra zaten aksama kadar gozumu acamadım ebosumla kardelosum la konustum ama ruya gıbı aksAM KENDIME GELINCE BIDAHA KONUSTUM DEDIM SIZLE GERCEKTEN KONUSTUMMU KONUSMUSUM TABIKI AMA NANIRMISINIZ BIR INSAN 24 SAAT UYURMU UYUYORMUS AMA COK HUZURLU UYANDIM ANESTEZIDEN CUNKU DUA EDEREK UYUDUM ALLAHIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN ALLAHA EMANET OLUN HEPINIZI AYIRT ETMEDEN HEPINIZI KUCAKLIYORUM

kayracım tekrardan geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin meleğine yaklaştığını hissediyorum rabbim herkeze anneliği tattırsın canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

canlarım gecmısı okdum sole bı ama ara ara kalkarak tabıkı ondan bıraz gec oldu alıntı da yapamadım ama hepcıgınızden ahebrdarım
benı soran enım ıcın dua eden herkese cok ama cok etesekkur ederım allah bılıyor ya amleıyat haneye goturrulurken ınsallahherkesın ısmını tek tek zıkrettım unuttuklarım olursa dıyede topıctekı sonrada ısteyen tum arkadaslarımıza dedım benımde de dualarım sızınleydı yanı
bu arada ozellıkle selam edenler olmus kardelosum soledı onları cok tesekkur ederım evet bebısıme ınsallah bır adım saha yaklastım
ebozum kardelosum sızden de allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadınız kızları da habersız bırakmadınız
banucum korktugunu gormustum bı yerde tatlım dun bogazım bıraz acıdı ama bugun bak aranızdayım bu yuzden endıse yapma ne olur
ablacım kardelosum sızlerden takrar allah razı olsun allhım bılıyorkı ozellıkle ısımlerınızı defalaca zıkrettım ınsallah kabul olmustur
kızlar unuttugum olur dıye teker teker yazamadım ama nolur kızmayın hepınızı okudum ınanın
veeeeeee BOMBA HABER SEVTUNCUM HAMILEYMISSIN CANIM COK SEVNDIM BANA UMUT OLDUN INANKI DARISI BIZLERIN BASINA ALLAHIM KUCAGINA ALMAYIDA NAIP ETSIN BIZLERIDE BOS BIRAKMA SAKIN MERAK EDERIZ HEEE DUA ET BIZEDE BOL BOL
BU AADA KIZLAR CARSAMBA DRUN KAYINPEDERI ÖLDÜĞÜ İÇİN GELMEYECEGINI SOLEMISLERDI GELDIK EVE AKSAM BIR TELAFOM DR BEY YARIN GELECEK HEMEN GELIN HAZIRLAMAMIZ LAZIM DIYE BENDE GTTIM DUNDE AMELIYATIM OLDU SONUCU YAZMISTIM DRUM UMIT VERDI AMA ASIL UMT ALLAHTAN INSALLAH OLACAK BU SEFER INSALLAH
kardelosum bu arada cok haklı persembe gununu hafızam sılmıs gıbı sabah amelıyat vardı sonra zaten aksama kadar gozumu acamadım ebosumla kardelosum la konustum ama ruya gıbı aksAM KENDIME GELINCE BIDAHA KONUSTUM DEDIM SIZLE GERCEKTEN KONUSTUMMU KONUSMUSUM TABIKI AMA NANIRMISINIZ BIR INSAN 24 SAAT UYURMU UYUYORMUS AMA COK HUZURLU UYANDIM ANESTEZIDEN CUNKU DUA EDEREK UYUDUM ALLAHIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN ALLAHA EMANET OLUN HEPINIZI AYIRT ETMEDEN HEPINIZI KUCAKLIYORUM
:38::38::38:
canımsın kuzum yaa allahım şifa versin hep iyi ol canım
narkozun etkisiyle öyle oluyo bende öyle olmuştum ama gerçektende iyi geliyo sanki herşeyi unutuyosun .doktor umutlu bizde umutluyuz sende umutlu ol tamam bitanem inşallah olucak .
buarada rica ederim kuzum elimden geldiği kadar dua ettim iyi haberlerini duymada sevindirdi beni .:29::29:

kusura bakmayın yemek yiycem şimdi çıkmam gerek listeyide hazırlayıp gelirim inşallah
sonra görüşürüz öpüyorum sizi

:43::43::43:bi tuhaf oldum yaa inşallah bitanem nasipde nevarsa o olcak hayırlısı güzel düşüncen için :71::38:

nidemek kuzum rica ederim sende saol bu yorgunlukla gelip teşekkür ediyosun :34:

canım hayırlısı olsun geç olsund güç olmasın naapcan 2 ay daha beklersin aslında korun dedimiki doktor?kalsan nolurki acep sadece ikinci sefer uygulanamaz heralde .valla sen karar ver tatlışım ben tedavini yaptırmandan yanayım

hem korktuğun gibi değilmiş durum ben inanıyorumki enkısa zamanda müjde vericeksin bize
öyle hamile kalamam düşüncesi filan yok şimdilik iyi olmaya bak sonrada bolca mesayi :66::66:
canım benım bende senı nasıl osledım anlatamam ya tekrar dıyorum allhım razı olsun senden kardelosumdan da tek tek aradınız srdunuz ve merak eden tum arkadaslarımdan ınsallah deddıgın gıbı olur ablacım ve ınsallah hepımız hamılelık haberlerımızı verırırız bı ara msn acarsan sana detayları verıcem
kayracım tekrardan geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin meleğine yaklaştığını hissediyorum rabbim herkeze anneliği tattırsın canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
gercekten olemı hıssedıyorsun tatlım allah razı olsun herkes ıcın ınsallah allahım herkese versın bu duyguyu

kusura bakmayın yemek yiycem şimdi çıkmam gerek listeyide hazırlayıp gelirim inşallah

tamam bebısım bı ara msnde gruselım bende cıkmalıyım bıraz uzanayım bu arada abla kanama var bende yenıden bu hafta da yazma olurmu bana ınsallah bıdahakı haftaya

bu arada kardelosumun ve yeterın dualarına canı gonulden amin dıyorum gercı ben duamı ayrı yaptım ama hehehehehehe
kızlar bende cıkayım uzanayım bıraz

anammmmmmmmm:30::30::30::30::30::30sevtun hamişmiymiş:53::53::53::53::53::53::53::53:
yaaaaaaaaaa çok sevindim çok duygulanımdım :43::43::43::43::43::43::43::43::43:rabbim sağlıcakla kucaklasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::74::74::74::::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::

pelıncım saol canım allah senınde yuzunu guldurur ınsallah sıfalar verırı
cok sagol bitanem amin inş...şimdi daha iyisin dimi canım...

eboşum hoşgeldin canım...ya bilmiyorumki korun demedi ama 20 gün ilişki yasak dedi bende onu anlamadım canım ne yapsam bilmiyorum ama sende haklısın tedaviden sonra hamile kalsam hayırlısıyla daha saglıklı olabilir....canım bilmiyorumki eşimde istanbulda işleri var bugun gelcektı ama işlerini bitirememiş yarın gelcek inş pazar günü evde olurum ama ondan sonra bol bol görüşürüz inş bende iyiyim ama biraz karamsarlıgım var bu aralar rabbim hepimize sabir versin bitanem...

kızlar dualara bende yürektan gönülden amin diyorum rabbim kabul etsinben yokum biliyorsunuz eşimin yanına gidiyorum mazur görün kızlar

afiyet olsun canım görüşmek üzre öpüyorum :38:
tamam bebısım bı ara msnde gruselım bende cıkmalıyım bıraz uzanayım bu arada abla kanama var bende yenıden bu hafta da yazma olurmu bana ınsallah bıdahakı haftaya

bu arada kardelosumun ve yeterın dualarına canı gonulden amin dıyorum gercı ben duamı ayrı yaptım ama hehehehehehe
kızlar bende cıkayım uzanayım bıraz
görüşmek üzre canım sen yat dinlen tatlım kendine iyi bak öpüyorum senide...:54:
herkese slmm nasilsiniz arkadaslar....

selam canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...

bugun doktora gittim esimin sperm testi normail cikmis yani sorun onda degilmis bende hersey iymis ama adetlerim duzensiz oldugu icin dediki yumurtlama olamayabilir yada olupta catlamayabilir o yuzden bana clomifene tablet bide catlatma ignesi verdi adetimin 2. gunu baslayip 6 gun icicekmisim igneyide 12.gunumde bakicakmislar scandan oyle yapicakmislar ne diyosunuz bu duruma bu tablet ve catlatma ignesi ise yararmi 6 ay boyle devam edicekmisiz eger yine gebelik olmazsa baska seyler denicekmisiz bu durumda bende pkomu var anlamadim.....

bugun doktora gittim esimin sperm testi normail cikmis yani sorun onda degilmis bende hersey iymis ama adetlerim duzensiz oldugu icin dediki yumurtlama olamayabilir yada olupta catlamayabilir o yuzden bana clomifene tablet bide catlatma ignesi verdi adetimin 2. gunu baslayip 6 gun icicekmisim igneyide 12.gunumde bakicakmislar scandan oyle yapicakmislar ne diyosunuz bu duruma bu tablet ve catlatma ignesi ise yararmi 6 ay boyle devam edicekmisiz eger yine gebelik olmazsa baska seyler denicekmisiz bu durumda bende pkomu var anlamadim.....

canım elbette yarar yani sonuç alanlar var
ama bence 6 ay uzun bir süre normalde 3 ay yeterli buluyor dr yani sonuç alamsanız yeni tedaviye geçmek için
inşşşşş bebiş süpriz yapar sana

Son düzenleme:
canım elbette yarar yani sonuç alanlar var
ama bence 6 ay uzun bir süre normalde 3 ay yeterli buluyor dr yani sonuç alamsanız yeni tedaviye geçmek için
inşşşşş bebiş süpriz yapar sana

ins dedigin gibi supriz yapar bilmiyorumki 6 ay dedi offff ins iyi bi sonuc aliriz ovulasyon testi yapmistim cift cizgi cikmisti bu catladigi anlamina gelmiyomu birde ben 25.gunumde ovu.testinde gordum cift cizgiyi 12. gun erken olmuyomu

ins dedigin gibi supriz yapar bilmiyorumki 6 ay dedi offff ins iyi bi sonuc aliriz ovulasyon testi yapmistim cift cizgi cikmisti bu catladigi anlamina gelmiyomu birde ben 25.gunumde ovu.testinde gordum cift cizgiyi 12. gun erken olmuyomu

canım sen buna takılma 12.günmü yoksa 25 günmü diye yumurta takibini bunun için yapıyor dr sana söyleyecekti mesela yarın çatlatma iğneni yap diye
ama dr konuş 3 ayın sonunda eğer gebelik oluşmassa bir üst tedaviye geçsin 6 ay bekleme

canım sen buna takılma 12.günmü yoksa 25 günmü diye yumurta takibini bunun için yapıyor dr sana söyleyecekti mesela yarın çatlatma iğneni yap diye
ama dr konuş 3 ayın sonunda eğer gebelik oluşmassa bir üst tedaviye geçsin 6 ay bekleme

benim elimde olacagini sanmiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum aman onlarin umrundami sanki sen beklemissin istiyosun dogru duzgun sonuclari bile gostermiyo ingilizce bilmiyorum o yuzden ben hic konusamiyorum esim konusuyo onunda anlamadigi cogu sey var inanirmisin doktorun yaninda kilitlendim bir suru sorduracagim sey vardi hic biri aklima gelmedi o siraa:(((((((((

Back
X