kardelenbhrcım nasılsın canım görüşmeyeli![]()
canım aynı işte değişen bişey yok eşim maça gittide onu bekliorum sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardelenbhrcım nasılsın canım görüşmeyeli![]()
canım aynı işte değişen bişey yok eşim maça gittide onu bekliorum sen nasılsın
neyse kardeln bhrcım ben kaçarr kocişş çağırıyor görüşürüz yine bebikimm![]()
KISS KAVGA FİLAN ETMEDİM BONCUKUM ACTIGIM KONULARIN SİLİNMESİNİ İSTEDİM onlarda 5. aya kadar bamladılar beni silinene kadar![]()
canım,dikkat et kendine,sağlıklı beslenmeye çalış,süt yoğurt ve yumurtayı ihmal etme en azından,bebiş hazırlığı için bunlar gerekli muhakkak.negüzel cnm ıyıkı olmussun ozaman dur bakalım bana zaman ne gösterıcek hayırlsıı ınsallah bızde gülerız artık
oldum bıle kardeloş :2:yıne boğazım gıttı grıpte olmusum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum cnm cok sıkılıyor buay baslıcaz dıyoduk bıde bu hastalık cıktıneyapım stres benı zayıflattı 50ye düşmüsüm neolcak bu halım bende bılmıyorum
ebusum okurum cnm bıter carsambaya sağolasın
buarada elixsir kapsama alanı dısında bısıymı oldu acaba alttada bı elixsir daha var yenı üye galıba oda bızım elıxsırdır bence önemlı bısıy yoktur umarım![]()
çok geçmiş olsun anatolıam,rabbim büyük kazalardan korusun inşallah.sağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?
testi yaptırdım ama pazartesi çıkacakmış güya özel hastane,hayırlısı artık hiç umudum yok belirti falanda yok zaten
boncugum kuzumm iyiyim cnm bende özledim gülüm yaa
sen nasılsın geçmiş olsun hasta oldun galiba dikkat et kendine stres yapmamaya çalış cnm inş korunmayı bıraktıgınay gelir bebişin cnm bnm
garipcim nbr cnm online görünüyorsun?
bu arada kayram cnm ameliyat olmuşsun kuzu çoook geçmiş olsun inş sende svtun gibi hemencik kalırsın:)
kardelen baharım naber cano?
canım,dikkat et kendine,sağlıklı beslenmeye çalış,süt yoğurt ve yumurtayı ihmal etme en azından,bebiş hazırlığı için bunlar gerekli muhakkak.
çok geçmiş olsun anatolıam,rabbim büyük kazalardan korusun inşallah.
bu progesteron testi ne işe yarıyo bende çok iyi anlamadım,yumurtlama oldu mu diye bakılıyomuş,e onu anlamak için zaten takip yapılıyo,üstelikte e2 ye bakılıyo her defasında:26:
kızlar,konuyu uzatmamak için yapılan yoruma cevap vermiyorum,zaten beni anlamak isteyen anlıyo,anlamak istemeyende anlamasın,napim.
selam kardeloş napıyon bakıyomda gelip gittikçe beni hiç merak etmiyon yoksa artıkın sevmiyonmuALLAHIM KABUL ETSİN CANIM,RABBİM HEPİMİZİN ANNE OLMA DİLEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH.
evet canım,herşey ALLAHTAN ama iyi şeyleride isticez ki rabbimden,o da bize nasib edecek,unutma.
banu cum,arada oluyo bu melankolik haller,inşallah herşey güzel olcaka canım.
amiiiiiiinnnnnnnnnnnn
boncuğum görüşemiyoz kuzu,3 kilo verdiğini mi okudum ben,kız çok zayıflama,hasta olursun sonra.
inşallah hepimizin yumoşları tutunur kuzu.
tuğçe bikaç kez gelmiş ama anne topicine girmiş,bize bişey yazmamış canım,ev taşıyodu zaten,son durumunu bilmiyoruz ama iyidir inşallah,biz o nu özledik ama,o bizi özlemedi mi acaba?
kardelen 49 şehir dışında,bahardan haberim yok,ben yoğunum ama genede gelmeye çalışıyorum,afetten haberimiz yok bayadır,başka sormak istediğin varsa sor,bu sefer rapor dökme sırası bende.
yeterde kocasıyla beraber,kocamla ilgilenmekten dualarda bulunamadım gibi bişey yazdığını okudum ama topic topic gezdişğinide görüyorum,ben anlamadım bu kızı.:26:
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
BONCUK.....................10
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15
EBRAR......................10
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
canım klomen kullanıyodun peki yumurtalar gelişiyomuydu takip yaptırdınmıSelam arkadaslar
bende sızınle aynı derdı paylasıyorum.
2005 te evlendım ve hala cocugum olmuyo
kactır klomen ve catlatma ıgnesı kullandım ama ıse yaramadı.
degısık tedavı bılenler varsa lutfen yardım etsın
Bebıs ıstıyoruz![]()
kız sevtun şimdiden dinlenmeye başla dr konuştunmu randevu aldınmı kız haber ver merak ettimkızlar eliksir banlanmış ama yeni rumuzu eliksirr yakında gelicekmiş dönüşü muhteşem olucakmış60
![]()
ya kardeloş yumoşlar ne alemde bilgin varmı kız hem merak ediyom amaben iyiyim canım,bi yaramazlığım yok,evdeyim bugün,sen nere gittin,bu karda kışta pazara gitmedin inşallah?
selam tutişim nasılsın canım ne var ne yok özlüyoz kız seni zaten tugcalda gelmiyo nasıl merak ediyoz siziselamün aleyküm kızlar nasılsınız yakaladım sizi
boncuğum nasılsın çalışmalara başlayacaksın buay öylemi çok sevindim inşallah biran önce gelir minişlerıyıaksamalr anatolyam nasılsın cnm cok özledık senı ne var ne yok
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş vardır güzel haberlerini verirsin bu ayinşallah canım banada dua edin ne olur günüm yaklastıkca yerimde duramıyorum
canım yazdıklarını akudum benim halamın kızıda orda o da diyordu türkleri sevmiyorlar hatta bi ara öldürmeye calışmışlar türkleri canım kendine dikkat et oraları pek tekin gibi görnmüyo
evet canım bazen unutabiliyoruz ama yazmasakta aklımızdasınız hepimizin ayrı ayrı dertleri var bide genelde çoğumuz cevap yazanlara geri dönüyoruz çünkü çoğu zaman yazsakta cevap alamıyoruz ama sen sgl genelde cevap verenlerin arasındasınask olsun kimse beni merak etmemisss![]()
ay inşallah tutiş kız bizede sürprüz olur sevtunun dediği kişiler arasında olursun gerçi hepiniz kalsanız ne kadar güzel olur ama Allahım hayırlısını versinsağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?
testi yaptırdım ama pazartesi çıkacakmış güya özel hastane,hayırlısı artık hiç umudum yok belirti falanda yok zaten
boncugum kuzumm iyiyim cnm bende özledim gülüm yaa
sen nasılsın geçmiş olsun hasta oldun galiba dikkat et kendine stres yapmamaya çalış cnm inş korunmayı bıraktıgınay gelir bebişin cnm bnm
garipcim nbr cnm online görünüyorsun?
bu arada kayram cnm ameliyat olmuşsun kuzu çoook geçmiş olsun inş sende svtun gibi hemencik kalırsın:)
kardelen baharım naber cano?
benide benide kimsenin aklına gelmiyozmu bizi sevmiyolarmı aceppbenide merak eden olmamış.. napalım hayırlısı....![]()
![]()
![]()
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM
garibim ben giremiyordum cnm
bamı yedim![]()
sagol kardelosta hangı konu kız ben bısıymı kacırdım
off offfff offfffffffffff hamile kalamıyorummmmm
hadi ya gidiyon gelmeyecen yemezler kaçamazsın yoksa listeyi yapamayız biz becerikli değiliz yoksa çalışmamaı yapacan söyle bakımkızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyorbırsüre bende gelmıcem
![]()
sen geç gelirsin grüşemeyiz canım kendine iyi bakşuanda kardeşimdeyiz eve geç döneriz haber veriyim dedim
daha sonra görüşmek üzere iyi geceler :80:
canım,dikkat et kendine,sağlıklı beslenmeye çalış,süt yoğurt ve yumurtayı ihmal etme en azından,bebiş hazırlığı için bunlar gerekli muhakkak.
çok geçmiş olsun anatolıam,rabbim büyük kazalardan korusun inşallah.
bu progesteron testi ne işe yarıyo bende çok iyi anlamadım,yumurtlama oldu mu diye bakılıyomuş,e onu anlamak için zaten takip yapılıyo,üstelikte e2 ye bakılıyo her defasında:26:
kızlar,konuyu uzatmamak için yapılan yoruma cevap vermiyorum,zaten beni anlamak isteyen anlıyo,anlamak istemeyende anlamasın,napim.
yok kız,niye sormim seni,hatta niye sevmim,ben şu sıra yzılara cevap verdim hep,gelmeyenlerin ismini içimden zikrediyomselam kardeloş napıyon bakıyomda gelip gittikçe beni hiç merak etmiyon yoksa artıkın sevmiyonmu
canım klomen kullanıyodun peki yumurtalar gelişiyomuydu takip yaptırdınmı
kız sevtun şimdiden dinlenmeye başla dr konuştunmu randevu aldınmı kız haber ver merak ettim
ya kardeloş yumoşlar ne alemde bilgin varmı kız hem merak ediyom ama
selam tutişim nasılsın canım ne var ne yok özlüyoz kız seni zaten tugcalda gelmiyo nasıl merak ediyoz sizi
boncuğum nasılsın çalışmalara başlayacaksın buay öylemi çok sevindim inşallah biran önce gelir minişler
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş vardır güzel haberlerini verirsin bu ay
evet canım bazen unutabiliyoruz ama yazmasakta aklımızdasınız hepimizin ayrı ayrı dertleri var bide genelde çoğumuz cevap yazanlara geri dönüyoruz çünkü çoğu zaman yazsakta cevap alamıyoruz ama sen sgl genelde cevap verenlerin arasındasın
ay inşallah tutiş kız bizede sürprüz olur sevtunun dediği kişiler arasında olursun gerçi hepiniz kalsanız ne kadar güzel olur ama Allahım hayırlısını versin
benide benide kimsenin aklına gelmiyozmu bizi sevmiyolarmı acepp
neyse yeniden gelmişsin hayırlısı olsun bidaha gitme merak ederiz
yok kız,ne alaka,herkezin işi gücü varda,ondan.gel öpimde geçsinnasilsin ugurboncugum buaralar topige bisi oldu ben geldim yaziyorum giyemi acaba
![]()