Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaradanım nasip edrse yarına randevu aldım bakalım dokorla açık açık konuşucam bakalım ne diyo acaba diyorum ultrosona koyarmı ne dersiniz kese görünür demi sizce bundan öncekinde görememiştim ben bu arada karar verdim bundan öncesini sildim ben yoksa iyileşemicem kafayı dinlersen ahanda böle olursun:27::27::27:

canım günün kaç gün geçti onu sölersen sana bi cevap verebilirim işallah

canım günün kaç gün geçti onu sölersen sana bi cevap verebilirim işallah

bak bebekim ben 24 adet olucaktım olmadım işin garibi dişçi vesile oldu hamileligine nerden oldu dersen şöyle dişim kudurdu 2 gün agladım artık eşim dedi inat etme acıtmıcaklar canını bak dedi ben kaç tane çektirdim filan dedi gittik oruya kadın sinirlerin açılmış ondanoluyo böyle dedi neyse ilaç yazdı verdi bende dedimki ilaçta ben korunmuyorum ya bebek varsa dedim :44::44:oda test yap öyle iç ilaçları zaten zaraı olmaz ilaçın dedi eger hamilelik yoksa gel tedavine bakalım dedi eve geldim test yaptık çıktı allahım o duyguyu sizlerede yaşatsın işşallah okadr güzel bir duyguki aklıma geldikçe aglıyorum tek istedigim yaradanım bunu bagışlasın kendimden vaz geçtim bende eşim ah eşim mutlulugunu görmeye degerdi allahım bu yavrumun acısını göstermesin işşallah:14::14::14:şimdi 24 adet oldum hesabıma göre tam 5 haftalık acaba bakarmı geç döllenme olamaz çünkü adet oldum bittim 2 günü yaramazlık yaptım dahada yapmadım:17::17::17:

selam fıstıklar nasılsınız :16:beni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca :27:kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum:17: gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum

sagol pelincim bende senin gibiyim dokunsalar agliycam
aleynacım adetine bir hafta kalmış inş gelmez oo kırmızılar 9 ay boyunca hamiş haberlerini alırız inş canım...
neden karamsarsın arkadaşım ağlama yaaaa hersy işallah yoluna girecek
canım ya ne biliyim bebiş calışmaları yaparken yine korunmam gerekecek rahmımde yara var ben bebegim olmasını cok istiyorum ama bi engel cıkıyo isyan etmıyorum ama ben ne zaman hamile kalıp bebişimi kucagıma alcam başka bebekleri degil ben kendi bebegimi sevmek istiyorum hayırlısıyla inş...:14::14:
bende öyleyim inankiii pelinciim

anamm ben seni bir ezerdim ama bebiş var dua et:57::57::57::57::57:

ya niye böyle olduk sinemcim... dayanamıyoruz artık heralde rabbim sabrımızı versin:14:

selam fıstıklar nasılsınız :16:beni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca :27:kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum:17: gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum

aleynacım adetine bir hafta kalmış inş gelmez oo kırmızılar 9 ay boyunca hamiş haberlerini alırız inş canım...

canım ya ne biliyim bebiş calışmaları yaparken yine korunmam gerekecek rahmımde yara var ben bebegim olmasını cok istiyorum ama bi engel cıkıyo isyan etmıyorum ama ben ne zaman hamile kalıp bebişimi kucagıma alcam başka bebekleri degil ben kendi bebegimi sevmek istiyorum hayırlısıyla inş...:14::14:

ya niye böyle olduk sinemcim... dayanamıyoruz artık heralde rabbim sabrımızı versin:14:
bir bilsem canım yaa aminnn:43:
semraaacım h.g cnm:43::43::43: nasılsın

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi ollalım...gecmiş olsun semracım dikkat et kendine...ne güzel boncuk işinde de kolay gelsin sana kendine bi ugraş bulmuşsun bizim buralarda yok heralde öyle yerler varsada ben bilmiyorumdur aslında benimde ihtiyacım var yoksa bebiş diye diye kafayı yiycem...
ben çıkıyorum kardeşim başına geçicekmiş semracım kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebekim:58::58::58:
güle güle sevtunum
cicişin selamı var ben kaçtım by:58::58::58::58:

a.s canım...

nerdesin canım yaa karşılaşamadık senle özledim seni benim moralım cok bozuk gelde biraz konuşalım:14::14:

kıss pelincim sen de gelişmeler varmı korunmayı bıraktın bir sorun vardı onuda aştın sanırım kistti :26::26:

kıss pelincim sen de gelişmeler varmı korunmayı bıraktın bir sorun vardı onuda aştın sanırım kistti :26::26:

yok canım ya hic bi gelişme yok korunmayı bırakmıştım ama kiist degilde rahim agzında yara varmış onu dondurdu doktorum yine ilişki yasak 40 gün sonra yine gitcem ikinci seans icin anlıycan ben 3 ay daha korunacam calışmalara ara verdik o yüzden de moralım bozuk...:14::14:

yok canım ya hic bi gelişme yok korunmayı bırakmıştım ama kiist degilde rahim agzında yara varmış onu dondurdu doktorum yine ilişki yasak 40 gün sonra yine gitcem ikinci seans icin anlıycan ben 3 ay daha korunacam calışmalara ara verdik o yüzden de moralım bozuk...:14::14:

seninkide dertmii bakalım bende neler cıkıcak pelinim smer testinde yoğun iltihap yazıyorr:14::14::14:

diğer testleride randevu aldım cuma günü göstericem:14::14::14:

neticede doktordan yine 5 karış sırakta cıkıcamm:14::43::43::43::43::43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Deyiptin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

Yarim gözleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun

Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin:43:
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

Yarim gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun:43:

Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun:43:
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

bebğiiimm gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun:43:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

inş garibim sağolasın ben iyiyim sen nasılsın çamasırlarımı asıp geliyorum:10:

canim kusura bakma hemen cikmam gerekti,cikacagimi haber veremeden cikmak zorunda kaldim:59:

tam 30 sayfa okudum alıntı yaptım tek tek ama saolsun kknın kazıgı bana da vurdu kızlar artık ınsallah kımseyı unutmam hadı bısmıllah
oncelıkle sızlerı meraklandırdım ama su cevre yokmu adamı rezıl eder vezır de vallahı hafta sonu cumartesıydı galıba sabah kardelosla msn de konustuk sonra bır telefon mısafır gelecekmıs ben gormeye cok lazımlar sankı kmse bılmıyo dusunun yanı amcam dan tutun da teyzelreıme kadar kımse bılmıyor amelıyat oldugumu ve ben pıjamalarlayım geseler nolcak dogru duzgun yuruyemıyorum anlamıcaklarmı bısey oldugunu neyse annem dedıkı koye gıdecegız msaıt degılız sonra dedık yalan olmasın kalkın koye gıdelım alel acele kalktık gıttık koye ve daha dun gece döndük tabıkı haber veremedım sıze halam ve yengemlerde koyde ve nasıl zrolandım ıyı numarası yapcam dıey anlatamam
neyse dun gelrken bızım amcamın ufaklık ıkı bucuk yasında aglamaya basladı attı kendını yerlere dedık tamam goturelım neyse getırdık eve uyuttuk ama ılk kez gelıyo nasıl tedırgınım kardelos mesaj attıgında da ıste onu seyredıyodum nefes alısını falan gece kalksa ben annem ıstıyom dese nasıl durdurcaz ve koyle oturdugmuz yer araı da var baya neyse uyudu ama uyancak uyandıdıye ben sabahı ettım ıkı saattlık uykuyla duruyorum anlıcagıız dun aksam bıde ac karnına ıctım ılacları mıdemden sırtıma dogru bır agrı ınanamassınız sabahı sabah ettım tanıyonumun cıktıgını ılk defa gordum 25 yıllık hayatımda cok korktum yanı esım olsa kesın hastanede almıstık solugu ama bugun ıyıyım ama fecı sekılde bel agrım ve gaz sancım oluyo bıde antıbıyotıgı ıcıce mıde bulantım ama gececek ınsallah yarın kardıyolojıye gıdıcem hamılelık calısmalarına baslamadan son bır kontrol nedense agrım olunca gaz sancısı bıle olsa korkutuyo benı neyse benden bu kadar

ebosum bıtanecık ablacım enı merak etmıssın kusura bakma ama affet ne olur haber veremedım bu arada ya ıkı haftadır duada olamadıgım ıcın kendımı cok ama cok sorumlu hıssedıyorum ama kanamam var benı mazur gruyosunuzdur mutlaka ama yınede yazmadan edemıcem bu arada basın agrıyormus balım gecmıste kaldı ama benden yınede cok cok gecmıs olsun bıtanem ıyı bak kendıne
kardelosum balım dun gec demıssın mesajı attıgın vakıt ama ınana bana sabah beste yattım pcyı de acamadım olece ızledım sabaha kadar veledı:9::9:sımdı annem le komsuya gıttı de yazabılıyorum ama bı tatalıkı sıpa bugun gıttık bı ton bısey aldım ona rabbım bı gun kendı cocuguma da almayı nasıp eder ınsallah bu arada belın agrıyormus havada hamıle kokusu hıssedıyorum hayırlısı artık:nazar::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49:
boncugum canım ole yok topıcı terk etmek falan valla opmem senı dırek dalarım haberın olsun kurtulamassın elımden uzun zamandır denk gelemedık hıc bır turlu ama yınede aklımdasın kuzum senın bı seyahat planı vardı ne oldu kız :9::9::9: bu arada gecmıs olsun balım beklemek cok zor bılıyorum 4 aydır beklıyorum 2 ayım daha kaldı ama ınsallah calısmalardan sonra bekletmez rabbım
banucum canım bana yazmıssın sende agrılarım gu gectıkce artıyor bakalım bılmıyorum neden daha cok mıde ama herhalde ılacları kaldıramıyorum artık apranaks verdı dr agır gelıyo bana bayaaa amelıyat ıle ılgılı sormak ıstedıgın varsa sor bebegım ben safra kesesı amelıyatı da oldum
durucum saol canım atlattık cok sukur bunuda gerısı rabbımın taktırı ama nasıl bılırsenız ole muamele ederım dıyor ya be gusel seyler olacagına ınanıyorum ınanamak zor geldıgı zamanlarda da ınanamak ıcın kendımı zroluyorum ınsallah hepımızın yuzu guler en kısa zamanda tatlım
anatolıam bıdaha ugrarmısın bılmeme bebısım ama tedavın hayırlı olsun gulum bu arada bı yangın olayı vardı galıba ınsallah cok kotu degıldır cana gelecegıne mala gelsın bebeısım verılmıs sadakanız varmıs
sevtuncum bu arada bısey solıcem carpıntınla bırlıkte tansıyonunu kontrol etmelısın cunku eger tansıyonun cıkıyorsa kı panık atak cıkarır dıe bılıyorum bebeıse zararlı olabılır canım druna mutlaka belırt bunu gerekırse bı rahatlatııcı falan vermelı
kardelenbhrcım kstın ınsallah gıtmıstır canım allahım asılaman da muvaffak olmayı nasıpmetsın gulum
bırsenım sen nasılsın tatlım senı hatrlamaz olurmuyuz boncuga katılıyorum sen bu topıcın en sadık hamılesısın optum kuzu
elıksırcım banlanmıssın neyse aramzdasın ya gerısı bos nıye kapatılsın ıstedınkı ben onu anlamadım canım ya dursaydı
aleynam sen nasılsın balım avatarına bayıldım bu arada
ay kızlar bua grılar normalmı sızce hıc bı bılgım yok ve tanıdıgım da ır kardelen 49 vardı oda burada yok
elacım yeter derınım egal lagrıma ay kızlar evet bılıyorum bır suru kısıyı unuttum ama kasıklarımdan duramıcam hakınızı helal edın kalkmak zorundayım hepınızı opuyorum allaha emanet olun

allah sifa versin kayracim,dikkat et kendine,bosver insanlar ne derse desin canim,sagligin daha önemli:16::16::16:

bilmiyorum canım ya daha regle 8 gün var.kasıklarımda hareketli arada sağ tarafımda pıtırtı oluyo geçiyo.inş vardır bişeyler

hadi bakalim hayirlisi olsun selinacim hakkinda,insallah bebisin geliyordur:16:

burnum kırık benim 2 kere ameliyat olmuştum ama mahvettiler nefes alamıyorum ağrıyor arada bir gitmediğim doktor kalmadı ya cesaret edemiyorlar zor bir burun diye ya çok para istiyorlar ya kendilerine güvenip girmiyorlar ameliyatıma bugün bi doktorla görüştüm ankaradayım ben doktor istanbulda 17 bin tl istedi burnumu görmeden birde görse nekadar der bilemedim öyle işte :14: :14: :14: :14: :14:

cok gecmis olsun canim:16:

yaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr:59:

kocişim iştee:43:

yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr:14:

offfff canım cok sıkkın :59::59::59::59::95:

neden canim sIkIliyor canim yaa,gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin insallah:16:

�Hâlâ Dua ediyorum�Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim � ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor� Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim�

hayatimiz boyunca dua etmeye devam edecegiz elixsircim,duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var buyurmuyormu rabbim...rabbim indinde ehemmiyetimiz olmasi icin duaya devam tatlim:34:

canim cok gecmis olsun yaa,dikkat et kendine,buz koysaydin morarma olmamasi icin:38:

semracım yorma kendini cnm yaa bak ağlarım amaa:43:
garibimm h.g cnm altta görüyooom seni:51:

gecmiste idim canim,anca geldim,kusura bakma..nasilsin canim:26::26:

nerdesin canım yaa karşılaşamadık senle özledim seni benim moralım cok bozuk gelde biraz konuşalım:14::14:

pelincim neden moralin bozuk canim yaa:44::44::44::44:

benimdeee ebrar ablacım nerelerdesin:43::43::43::43::43:

kizlar neler oluyor size yaa,hadi uzulmek yok bakim,kizicam bak simdi sizeee:34::34::61::61::61:

canim kusura bakma hemen cikmam gerekti,cikacagimi haber veremeden cikmak zorunda kaldim:59:

allah sifa versin kayracim,dikkat et kendine,bosver insanlar ne derse desin canim,sagligin daha önemli:16::16::16:

hadi bakalim hayirlisi olsun selinacim hakkinda,insallah bebisin geliyordur:16:

cok gecmis olsun canim:16:

neden canim sIkIliyor canim yaa,gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin insallah:16:

hayatimiz boyunca dua etmeye devam edecegiz elixsircim,duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var buyurmuyormu rabbim...rabbim indinde ehemmiyetimiz olmasi icin duaya devam tatlim:34:

canim cok gecmis olsun yaa,dikkat et kendine,buz koysaydin morarma olmamasi icin:38:

gecmiste idim canim,anca geldim,kusura bakma..nasilsin canim:26::26:

pelincim neden moralin bozuk canim yaa:44::44::44::44:

kizlar neler oluyor size yaa,hadi uzulmek yok bakim,kizicam bak simdi sizeee:34::34::61::61::61:

sağol garibiimm:43:

seninkide dertmii bakalım bende neler cıkıcak pelinim smer testinde yoğun iltihap yazıyorr:14::14::14:

neden öyle dusunuyorsun tatlim,iyi dusun iyi ol,allahin izni ile guzel cikar soncularin,dert etme bu kadar kendine:34::34::34::34::16::16::16::16:

sinemim herkezin derdi farklı canım benim smer testimde bişey cıkmadı ama bende de enfeksiyon var ve şimdi beklemem gerekiyo:14::14:...sende diger testlerin icin iyi düşün iyi olsun allahımın izniyle temiz cıkarlar inş...

Back
X