Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
dr 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. Yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
Merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
amin canım inş...adet olmamışsın hadi bakalım inş bebiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...inşallah canım
inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur
kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam![]()
doktordan hayırlı haberlerle gel sevtunum...canım eşin istiyosa kırma bence nede olsa annesi ama yinede sen bilirsin...canlarım ben geldim bugun kan idrar verdim geldim salı günü muayene var bakalım zaman ne göstericek bu arada eşim annesine dedi kadın sevincinden çok agladı bir sesini duysaydınız sormayın dedi allahıma her zaman dua ettim ne olur yaradanım yavrularımın yüzünü güldür diye dedi salı eşim gidelim annemin gönlünü alalımmı ne olur dedi ban kalsanız istemiyorum eşim çok ısrar ediyo ne yapacagımı şaştımda kaldım ben ya ya o uyuzda gelirse oraya![]()
hoşgeldin canım napalım aynı şeyler işte sen nasılsın...selam kızlar napıyosunuz bakimm.
canım tabiki hayırlısı olsun dualarım seninle bitanem...Merhaba kızlar bu seferde olmadı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
# pelin67
# elixsirr+
# way NABER BEBİKLER NE VAR NE YOK BAKALIM![]()
hakkında hayırlısı olsun canım eminimki hepimiz brgün bebelrimizi alıcaz ucamızMerhaba kızlar bu seferde olmadı
iyidir kuzzuuu senden nbrr# pelin67
# elixsirr+
# way NABER BEBİKLER NE VAR NE YOK BAKALIM![]()
amin canım inş...adet olmamışsın hadi bakalım inş bebiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...
Doktordan hayırlı haberlerle gel sevtunum...canım eşin istiyosa kırma bence nede olsa annesi ama yinede sen bilirsin...
Hoşgeldin canım napalım aynı şeyler işte sen nasılsın...
Canım tabiki hayırlısı olsun dualarım seninle bitanem...![]()
o parcayı ımha etmezsek olmuyo ıste cnm ah ah su aklına getırmeden hamıs olanlara sasıyorum nasıl akla gelmez dıyesaol cnmm benım inş stres omazsam gerek kalmaz ama streste bnm bı parçam artık ayrılamayız![]()
aman kuzum hastalık dert sıkıntı bıtermı bıde yaz gelıyor hıc sevmem yazı bılırsın nedenınıben de cok durabıldıgımden degılde kuzu hanı acık gorurum belkı umıdıylen dedım nedenmıs o kara yeller bakayım senın magdurlugunu yerım ben
ıyıyım pelınım sen nasılsın cnmcanım benim nasılsın ...
kıskanma cnm benım way le kocısler yoktu ondan kaldık o saate yoksa nerdeeeyukarda açıkladım maaş meselesini,ayrıca teessüf ettim ben yokken nasıl kalırsınız o saatlere kadar,kıskandım bak![]()
sağol talım benım nasılsın buaradacanim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin![]()
çok sagol ebusum duygular karsılıklıallah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle
kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor
kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah
evet eskilerin bankası oraydı yaa
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah
kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla
dimek 4e kadar valla helal size
aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım
anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah
garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana
hoşbuldum canım saol nasılsın?
cok gecmıs olsun cnmevet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo![]()
sevtunumm buyur canem http://lbdf.lilypie.com/btspp2.png
canım bana kalsa demek istenmed,im ama ne bileyim bu huyumu hiç sevmiyorum ya işin garibi çok agladı telefonda kıamadım eşimle başladılar aglamaya anne sevtun hamile dedi oda allahım ne olur byuker duru işşallah dedi insan küste olsa anne bu hiç bir şeye benzemiyo bu duygu bebek barıştırdı ama çok yalvardı eşim ne olur gidelim diye salı doktordan sonra gieedlim dedi kırmakta istemiyorum ama gitsemmi acaba eşimin hakkını nasıl öderim ben kafam karışık vallahi ah o eltim yokmu herşeyin sorumlusu o ya![]()
kız seni doya doya öpmek istiyorum he gel bakıyım burya ay çok sevindim bir anlatsan sevincimi ahanda şimdi böyle yüzüm vallahi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Ya kızlar kafam karıştı ya acaba diyorum neden yükses çıktı önceki oglumda bundan önce yapmıştım sonuç 1243 çıkmıştı bu sonuçta kallamış ya sonuç aynen bu 4356 acab okadar yüksektide doktor niden görmedi sanki dedi bir şeyler var ama haftaya gel dedi bakalım bir şey demedi bir şeyler var dedi yoksam dicem amaaklıma gelen olmasın benim amanın tekede razıyım ama rabbim birde ban 2 tane veriyomuş biri kız biri erkek zaten yatıcam 9 ay bir daha yapmzdım tekede razıyım vallahi eli ayagı saglıklı olsunda daha bir şey istemem cinsiyette önemli degil hiç yok olsun kucagıma saglıklı yeter vallahi sizlerede yaradan versin işşallah ben dün 2 bayanla karşıylaştım ikisininde rahimini dikmişer ay sormayın serklaj dikişi dieye girdim nette midem kalktı aynı banada yapıcakları o ya ben nen ayapııcam zaten bir taneyi taşıyamayan rahim iki taneyi zor taşır
tekede razıyım yeterki rabbim acısını göstermesin
![]()
slm kızlar gecmısın bı kısmını okudumda dıger kısmınıda gece okucam yemek yapcam![]()
inşallah hamişsinsir ece cim.
kız,bebeğin başlangıcı olan folikül,adet döneminde ortaya çıkıyo,bazen yavaş gelişiyo,bazen hızlı ama neticede başlangıç adet döneminde olduğundan,dr laro dönemi baz alıyolar,sebep bu,umarım yardımcı olmuşumdur,ama 9,bazen 10, haftaya kadar bekliyolar kalp atışı için,hemen kürtaj olmamalı,rabbim o duruma düşürmesin bi daha.
sende mi brütüsss
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
banu cum,lazım olan tek bi sperm olduğu için,bu kadar endişelenme,neticede tüpte olsa,doğalda olsa,rabbim ol dicekte olcak.
rabbim bağışlasın bebeğini.
günaydııııııııın![]()
canım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum![]()
canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...
günaydın canım hayırlı haberleri senden bekliyoruz inş...
günaydın canım hayırlı sabahlar nasılsın...
canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...
günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydımrabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş
![]()
canım ağzına yüreğine sağlık
çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bebişin ve sen allaha emanetsiniz
rüyan hayrolsun pelinim inşallah gerçek olur ogünleri yaşarsın tatlışım
rüyanda çok kolay bebeğin olmuş inşallah herşey öyle kolay olucak![]()
Canım geçmiş olsun aman dikkat et doktoruna sorarak bişeyler iç bazı bitki çayları zaralı biliyosun.
Öyle canım ama bzim yüksekte olsa tutmuyor...
Çok güzel bir rüya görmüşsün inşallah rabbim hayırlara getirsin.Bende kendimi hamişe görmüştüm doğurdumuda gördüm gerçekten o ay hamile kalmıştım inşallah sende kalırsın.
Sağol canım teşekkürler.
Allah hepinizden razı olsun insan geç bulunca hep panik içinde oluyor hayırlısıyla en azından şu riskli zamanları bir atlatabilseydim daha rahat olabilirdim.Dualarınız esirgemediğiniz için hepinize minnettarım.cnm ins birşey olmazz dualarım seninle
sağol garibim :80:
sağol ablacım![]()
Merhaba kızlar bu seferde olmadı