Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay deme ya napcaz bu mideleri canım..bende dün istifra ettim yemekten sonra off.afedersiniz kıslar((üşüttüm mideleri sanırım...
yaglı şeylerden uzak dur cnm..bide cola vs içiyosan içme..uzun bi süre ama..
kız cadı selam yok mu:sinifsinif:napıyosun bakim.
hayırdır,test mi yaptırcan,zaten bana bi selam bilem vermedin,hani bana msn den bişey göndercektin,onu da göndermedin.:umursamaz:
hoş geldin bebem gözüm yollada kaldı gel öpüşek bakalım ŞenizŞenizŞeniz
sevtuncum,arkadaşına çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm.
kuzum ya normaldir asabi olman bir sürü ilaç alıyosun kolaymı iğne olmak Allahım yardım et hepimize....ya ben kaç gündür çok yoğunum,kimseye dosdoğru yazamadım,gecenin bi yarısı geldim,yada hiç gelemedim,sen olmuyodun,geçmişten alıntı alcak kadarda vaktim olamadı,tabi enerjimde,zaten vucuduma yüklenen hormonlar sayesinde,çok bitkin(galiba psikolojik)vede asabiyim,bide boyun fıtığım olabülümüş.
dün dr a gittim kolum için,yazmıştım gerçi,makine bozukmuş,rötgen bugün çekildi,dr ilaç yazıyodu,dedim gebelik tedavisindeyim,sadece 12 günlük bi zamanda kullanabilirim ilacı,o da kısa bi zaman dedi,bide emar çektirelim madem dedi,tabe benim ısrarımla,ay bu dr lar neden ben ısrar etmeden bişeyleri yapmıyolar acep recep?
hoşbuldum nasılsın iyimisin
hoşbuldum afed kız hamilemisin İNŞALLAH öyledir sen kac yıldır istiyodun bebek
amin canım,inş.ya ben gerçekten çok kötüyüm,psikopata bağladım bugün ha.kuzum ya normaldir asabi olman bir sürü ilaç alıyosun kolaymı iğne olmak Allahım yardım et hepimize....
samyeli canım hş.g nasılsın
kardelen 5233 nasılsın canım ya hiç benimle konuşmuyorsun artık küsmüyüz ya:gitme:
amin canım,inş.ya ben gerçekten çok kötüyüm,psikopata bağladım bugün ha.
kusura bakma canım yaaa,gerçekten elimi kaldırmaktan acizim,çok yorgunum,ama bedenen değil.
aleynacım,sanada selam vermedim galiba.
iyi geceler canım....canlarım benim çıkmam lazım allah emanet olun benimki gelir birazdan başında görmesin papz olurum alim allahohaoldumsmileohaoldumsmile AEO KİB BY
ne ustası kuzucum benim ben geçmişi okuyamadım evinde tadilat mı var???kızlar,eboşun selamı var,işleri bitmemiş,ev çok dağılmış,usta varmış,evi toplamadan gelemiyomuş,eşi ters ters bakıyomuş.sempatiksalakcinni
kardelencım hayırdır neden yorgunsun canım
ne ustası kuzucum benim ben geçmişi okuyamadım evinde tadilat mı var???
kızlar,eboşun selamı var,işleri bitmemiş,ev çok dağılmış,usta varmış,evi toplamadan gelemiyomuş,eşi ters ters bakıyomuş.sempatiksalakcinni