Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada hayırlı cumalar ebrarcığım aminnnn
ya evt canım cok iyi ve cok tatlısınızbızım burda elektrık gıdıp gelıyo oyuzden gec yaıyorum
saol tatlım allahım razı olsunsanada hayırlı cumalar ebrarcığım aminnnn
ya evt canım cok iyi ve cok tatlısınızbızım burda elektrık gıdıp gelıyo oyuzden gec yaıyorum
hayrolsun cano güzel rüyalardır inşallahamin amin amin,rabbim kardelenimiede hayırlı,sağlıklı evlatlar nasib etsin,bundan sonraki hamilelikleri sorunsuz geçsin inşallah.
ben iyiyim datlum,çok uyudum bu sabah,şiştim,bide rüyalar gördüm ki,ahhh ah.
canım kolay gelsin öpüyorum çokbende iyiyim canım sagol... evet canım hepimiz birden kacalım:))kardelene gecmiş olsun rabbim şifa versin...kızlar ben cıkıyorum işler beni bekler kendinize cok iyi bakın görüşmek üzre![]()
Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin......Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol tatlım allahım razı olsun
hayrolsun cano güzel rüyalardır inşallah
zaten buara yata yata şiştin hepten
canım kolay gelsin öpüyorum çok
amin kuzum
hoşgeldin güzellik nasılsın?
ablacım cok sağol evt iyi haberlerle gelidmbugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdandelü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo
pelintoşumm sağol kuzuumcanım benim bende güzel prensesini kokulu kokulu öpüyorum:) maşallah allah nazarlardan saklasın...amin inş bizlerde o güzel günleri görürüz hayırlısıyla...
görmez canm merak etme onlar gecmişte kaldı artık![]()
sevtuncum kendine ve bebişine cok iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz canım...
önemli degil canım oluyo bazen öyle gecende bende öyle olmuştu deli oldum valla hemde o kadar alıntı yapıp yazmıştım...sende allaha emanet ol semracım
canım hoşgeldin aramıza üzülme daha yeni bıraakmışsınız korunmayı hayırlı zamanda gelir inş minişin...
canım ya senin evde kalabalık bildigime göre allah kolaylık versin bide hamilesin tam uyuman zaman hamilelik uyku yapar bildigime göe neyse bebişe ve kendine iyi bak...
bitanem güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle dönersin doktordan inş canım
eboşum ya bende cok özledim seni bi türlü karşılaşamadık.... iyiyim canım sagol belimde iyi...sende kocişinle güzel vakit gecirmişsin maşallah allah mutlulugunuzu bozmasın bir bebişle taclandırsın inş tatlım...
aramıza hoşgeldin inş an yakın zamanda minişin gelir hayırlısıyla...amin...
beni unutmuşsun canım ama ben seni unutmuyorum...bu arada yeni sacını güle güle kullan bende sarıya döndürmeye calışıyorum ama sıyahtan dönmek zor oluyo o yüzden yavaş yavaş actırıyorum...
canım benim üzülme sakın hayırlısı olsun...iyiyim canım sagol...
süngercim yumoşların büyümemiş ama inş büyürler hayırlısı olsun
garipcim ,durucum,egalcım,waycım,samyalicim,naanelişekerim,bonccugum,kayracım,derdacım sizlerde iyisinizdir inş unuttugum varsa şimdiden özür diliyorum hepinizi cok seviyorum
selam kızlar bir saattir gecmişteyim yeni bitirdim valla...hayırlı cumalar herkeze inş bu mubarek günde yaptıgımız duaları rabbim kabul eder...
kız iksir,ismini yazmışın,daldırdın mı yoksa.![]()
selam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorumcanı gönülden
doktordan geldim...
doktor hormon testi sonucumu cok beğendi bende cok sevindim sinemcim dedi
iltihap için ilaç verdi birde glukofen verdi
hamile kalınca hemen bana gel dedi![]()
canım benim cıkıyodum ama senin mesajını görünce yazıyım dedim...cok sevindim ya ben sana demedimmi bişey cıkmıycak diye inş... öylede olmuş ne güzel bundan sonra hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın inş tatlım...![]()
AMİNNNN diyorum canı gönülden arkadaşlarımız daha fazla beklemezler umarım
herşey güzel gönüllerince olur inşallah
amınn amın amınnnnn![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amın amın amınnnn![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
öğünmek gibi olmasın,öyledir arkadaşlarım,kk nin en tatlı,en samimi,en saygılı topiclerinden birisindesin,arkana yaslan ve bize takıl
benim bildiğim,bi tane daha var böyle,başka tanımam.
çok hoşsun canım takılıyorumm 1 haftadır ama sankı bayagıdır buradayım bayagı alıstım yanı
hoş geldin balıııııııııım.:81:
selam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorumcanı gönülden
doktordan geldim...
amınn amın amınnnnn
amın amın amınnnn
canım hakkında hayırlısı oılsun bır an önce hamıle kalırsın ınsallah bende dığer aya gıtmeyı dusunuyorum tekrar hayırlısı olsun hepimiz ıcın
bebem görmedim inanki topicde değildim dolanıyodum kkda azcık hafiyelik yapıyodumbebemmmm nabıyosunnnnnn![]()
ya bence pcden kaynaklanıyor benim laptopda sorun olmuyo diğer pcde öyle oluyoyaay sorma canım ya çok uğraştım ama malesef yollayamadım neyse sağlık olsun oğluşum da çok iyi teyzesi çok şükür hııııı sadece bacaklarının çok ağrıdığını acıdığını söylüyor doktoruda boyu uzuyor o yüzden dedi senin kızdada böyle birşey oldumu canım
ay nen canım benim olduğum gibi
ebrarcım çıldıracaktım akşam neyse :84:84::84:
hoşgelmişsin canım inşallah tez zamanda gelir minişlerimiz ne kadar zamandır istiyorsunuz bebeği![]()
baksen kocişine süpriz yaparmış negüzel bende öyle yaparım kuzu oda anlarki yine bişey var buhaytunda .güle güle kullan şekercimselam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bendesora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.
SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.
kanka saol gökcenin ağzını yüzünü yirim bengünaydın kızlar
birsencim vazgeçmedim canım annelikten :) kızım baktı uyumazsa annesi elden gidicek artık uyuyo geceleri arada uyanıyo :)
ebroşum bende seni öpüyorum kızımda öpüyo seni teyzesi haa bide gecen eşim ne diyo yaa diyo siz ebroşla artık çok görüşmüyosunuz neden?? bende dedim biz görüşüyoz haftada bir muhakkak sen raslamıyon artık pc de fazla durmuyom ya dikkatini çekmiş :) erkek milleti ne kadan meraklııı![]()
canım bende iyiyimabla ben iyiyim sen nasılsın adet sancılarımla ugraşıyom bu ayda olmadı galiba dayanamayıp test yaptım ve tabiki kocaman bi negatif testi havaya tutuyom işiga tutyom saga tutuyom sola tutuyom belki cıkar diye beni görsen cok gülerdin
selina seni gördüm canım MAŞALLAH cok güzel bi hatunsun ALLAHIM mutlulugunuzu bozmasın İNŞALLAH eşinlede cok yakışmışsınız
ben yeni boyattıgın sacınıda koyarsın diye düşündüm ben göremedim ama siyah yapmışsın oda cok yakısır sana güle güle kullan canım
pelincim bagnucum elexircim aklımda kim vardı daha iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH
gökcerana kızına cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin canım
saol canım ağzına sağlıknasılsınız kızlar ben siteye giremiyorum hemen atıyo kusura bakmayın iyisiniz inş
ebraracım dualarım bitti canım mevlam kabul etsin
kusura bakmayın canlar duaya kalamıycam çıkmama lazım zaten kalsamda sizte atıuo sürekli
ama şimdiden tüm kalbimle amin diyorum rabbim tez vakitte herkezin yüzünü güldürsün inş
iyi bakın kendinize görüşürüz
ayyy özür kanka ama alışın ya perşembe günü olmuyo işte .ya adama bi telf geldi,işle alakalı,beni çıkartana kadar cık cıkladı,gördüm,hatta aklıma geldi ama,dedim birsen onu sevdiğimi biliyo,kızmaz bana,çünkü o arada pek çok kişide vardı,yazmasam olmazdı canım,şimdide korkuyla açtım pc yi,haber vermedim bacıııııııııııııııııııııııııııııı
bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ne korktum bi bilsen,ahhh ah:18:
baya bi merak ettiminanki,hiç bi dakika girmeyince sen.
hoş geldin,inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursun.
bende gördüm seni,maşallahın var gerçekten,güzelmiş asistanım.
yapma kız,du bi,idrarda çıkmaz belki,umutsuzluğa kapılma.
peloşum bu alıntıyı aldım diğeri uzundu saol canım allahım hepimizin mutluluğunu daim etsinselam canım iyiyim sen nasılsın...aaaaa niye site atıyo seni ya...amin canım sende kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet ol
sagol canım sanada hayırlı cumalar...canım ya gercekten cok zor bişey arkadaşının başi sagolsun...rabbim mekanını cennet eylesin babasının...
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm![]()
ohh ohh negüzel kuzum gözünaydın çok sevindim hadi gelsin bebiş artıkselam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorumcanı gönülden
doktordan geldim...
saol canım seninde mübarek olsunCümleten Cumanız mübarek olsun bacılar .....![]()
bende iyiyim canım şükür bildiğin gibi koşturmaca işteHoşbuldum bacımm çok şükür sen nasılsın![]()
ablacım cok sağol evt iyi haberlerle gelidm
pelintoşumm sağol kuzuum
ne daldırdım kıss
olsun birşey olmaz![]()
Cümleten Cumanız mübarek olsun bacılar .....![]()
gönderdim tatlımevet canım öyle gözüküyodurucum bana msn adresini yollarmısın özelden sakıncası yoksa...
öyle bilsin canım bide tül asmakla ugraşma...hadi görüşürüz kendine iyi bak öptum...
nazar degmesin canım maşallah benim kocişimde yapar ne yalan söyliyim![]()
Biz mebur boyatıyoruz artık boyatsammı deme lüxümüz kalmadı sanırım şekerbunaldım öyle bi boyatayım dedim.. en son bunaldıgımda saçlarım belimdeydi kısacık kestirdimşimdide uzatmaya çalısıyorum ama boyatak aklımda da bakalım...
20aydır hiç korunmadık ama olmadı ama cinsel hayatımız düzünli değildi..ovulasyon dönemi nedir burda öğrendim bu ay o dönemde yaptım ama bakalım artık.. aslında erken belkide bebek için ama arkadaşlarımın 2şer tane var ..kim görse neden yapmıyorsunuz diyor ondan kafama takıldı olmuyor da demiyorum kimseye erken daha korunuyoruz diyorum ama sanırım olmuyor..
Allah rahmet etsin.. başın sağolsun...
bende korkuyorum gece de yatıyorum yanacam bigün diyordum kendi kendime sağol... birdaha cok sıcak koymayım ve onunla yatmayayım...
bende eşime öyle desem yaparmı ki? erkeklerin göreviymiş haditülleri as
![]()
Bacım benim takip ettirdiğim zamanlardan hatırladığım kadarıyla 17-18 e kadar büyüyordu bünyeye göre değişirmi bilemiyorum:44:iiii akşamlar malesef dünür büyümedi yumoşlar cmt tekrar gidecem eğer yine büyümezse artık diğer aya inşallah bakalım kısmet sanırım klomen bana yeterli gelmedi dr ilacı değiştiririz dedi inşallah büyürde gerek kalmaz bi ri 8 biri 9 santimmiş normalde ne kadar olur acep bilen varmıııı
semraozsoy GokceRana23 elixsirr kutaylin hepinize iiii akşamlar keyifler nasıllllll![]()
gönderdim tatlım
Biz mebur boyatıyoruz artık boyatsammı deme lüxümüz kalmadı sanırım şeker
Evet canım çok dikkatli kullan kullanacaksanda o torbaları Allah korusun ...
Bacım benim takip ettirdiğim zamanlardan hatırladığım kadarıyla 17-18 e kadar büyüyordu bünyeye göre değişirmi bilemiyorum:44:
iyi canım,bişi dimedimablacım cok sağol evt iyi haberlerle gelidm
pelintoşumm sağol kuzuum
ne daldırdım kıss
olsun birşey olmaz![]()
bebem görmedim inanki topicde değildim dolanıyodum kkda azcık hafiyelik yapıyodum
ya bence pcden kaynaklanıyor benim laptopda sorun olmuyo diğer pcde öyle oluyoya
baksen kocişine süpriz yaparmış negüzel bende öyle yaparım kuzu oda anlarki yine bişey var buhaytunda .güle güle kullan şekercim
kanka saol gökcenin ağzını yüzünü yirim ben
kocişine bak bee benimkide soruyo inanki diyorum görüşüyoruzda gökcenin bebiş bırakmıyoki
küstük sanıyolar galiba kankaallah korussun dostluğumuz daim olsun inşallah seviyom seni delümm
canım bende iyiyim
aleynam bellimi olur kuzum gebelikle adet belirtileri aynı biliyosun inşallah gelmez kırmızılar
erken olabilir test için gündoğmadan neler doğar rabbim mübarek günün hürmetine güldürsün yüzünü
saol canım ağzına sağlık
ayyy özür kanka ama alışın ya perşembe günü olmuyo işte .
kötü bişey olsa duyulur merak etme
peloşum bu alıntıyı aldım diğeri uzundu saol canım allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin
arkadaşına allahım sabır versin başınız saolsun canım