- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızlar ben kaçar... çok fena başım tuttu... bugünler biraz zor geçiyo benim için en güzeli yatmak uyumak yoksa gidip sigara içicem aklımdan çıkmıyo meret... hadi öpüyorum kuzular sizi.....AEO
canım,ben bebek tedavisi oluyorum ya,hergün dr görmekten,hergün iğne vurunmaktan ve hala bebeğim olmamasından dolayı psikolojik yorgunum,başka bişey değil,tabi hormonu yedikçe ruhsal dengesizliklerde yaşıyorum,herşeye alınnır oldum.
geldimmmm.yoklugumu farkeden olmamış gerçi de:umursamaz:
kızlar iki dakka hastaneye gittik.10 da kan vermiştim..çok şükür belirsizlikten kurtuldum kızlar yaa acaip rahatladım..negatif sonuç..şimdi iyileşebilirim ilaç içip oh yaaaa.
derincim,gidip gelcem dediğin için bişey yazmadım,yoksa farketmezmiyim canımcım.
ya ne desem şimdi,inş.bi sonraki aya olur canım yaa,söylemedin bize,sürpriz olcaktı ama inş.başka bi sefere.Şeniz
geldimmmm.yoklugumu farkeden olmamış gerçi de:umursamaz:
kızlar iki dakka hastaneye gittik.10 da kan vermiştim..çok şükür belirsizlikten kurtuldum kızlar yaa acaip rahatladım..negatif sonuç..şimdi iyileşebilirim ilaç içip oh yaaaa.
yarında sacımı boyarım :)))
evet canım negatif...ya negatifmi çıktı ben belki pozitif çıkar diyordum ya hayırlısı ben çıkıyorum kızlar ii geceler hoş muhabbetler:teytey::teytey:
bende yarın boya alcam
bi güzel boyicam
evet canım negatif...
hadi iyi geceler tatlımŞeniz
boyayak yaff aman kaç gündür dşünüyom boyasammı diye...sapsarıyım canım ya az koyulaştırıcam bal rengi olsun...bayanssulusmile
bende yarın boya alcam
bi güzel boyicam
hanımlar merhabaaaaa
merhaba kardelencim
semra sen ne zamandır bebek bekliyorsun canıma.s.
arkadaşlar sizler için çok dua edicem bende bu ayçok istiyodum ama sizlerin beklentilerini görünce acaba allahtan çokmu şey istiyorum diye düşündüm çünkü benin yedi yaşında aslanlar gibi bi oğlum var allah yüzünüzü güldürsün canlar dualarım sizinle
ben bir aydır canım
ya sen gerçekten çok şanslısın semracım,bak bunu canı yürekten söylüyorum,biz bi tane bile olsa diye çırpınıyoruz,ikinciyi istemek insanların en doğal hakkı,benimde bi çocuğum olsa,ikinciyi,hatta üçüncüyü isterdim ama,hiç olmayınca,bir o kadar çok ki,rabbim evladına hayırlı uzun ömür versin,inş.kardeşide olur en kısa zamanda.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?