Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben kaçar... çok fena başım tuttu... bugünler biraz zor geçiyo benim için en güzeli yatmak uyumak yoksa gidip sigara içicem aklımdan çıkmıyo meret... hadi öpüyorum kuzular sizi.....AEO

sakın içme,kocanın dumanındanda otlanma.lmaz:

ya canım ben ne zaman dır olmayınca bunlardan haberdar olamadım inşallah tedavi sonuç verirde bebişini alırsın kucağina canım ya bugünlerin zor geciyordur demi

derincim,gidip gelcem dediğin için bişey yazmadım,yoksa farketmezmiyim canımcım.
ya ne desem şimdi,inş.bi sonraki aya olur canım yaa,söylemedin bize,sürpriz olcaktı ama inş.başka bi sefere.Şeniz

derincim,gidip gelcem dediğin için bişey yazmadım,yoksa farketmezmiyim canımcım.
ya ne desem şimdi,inş.bi sonraki aya olur canım yaa,söylemedin bize,sürpriz olcaktı ama inş.başka bi sefere.Şeniz

hee kıss söylemememin nedeni dee boşa heyecan yapacaktınız..çünkü biliyodum tahmin ediyodum olmadıgını ondan yani canım...bi mucize olurda varsa sürpriz olacaktı tabi..ama çok rahatladım cnm ya bilsen..

ya negatifmi çıktı ben belki pozitif çıkar diyordum ya hayırlısı ben çıkıyorum kızlar ii geceler hoş muhabbetler:teytey::teytey:

ya negatifmi çıktı ben belki pozitif çıkar diyordum ya hayırlısı ben çıkıyorum kızlar ii geceler hoş muhabbetler:teytey::teytey:
evet canım negatif...
hadi iyi geceler tatlımŞeniz
bende yarın boya alcam
bi güzel boyicam

boyayak yaff aman kaç gündür dşünüyom boyasammı diye...sapsarıyım canım ya az koyulaştırıcam bal rengi olsun...bayanssulusmile

evet canım negatif...
hadi iyi geceler tatlımŞeniz

boyayak yaff aman kaç gündür dşünüyom boyasammı diye...sapsarıyım canım ya az koyulaştırıcam bal rengi olsun...bayanssulusmile

ii geceler Şenizcanım ya bu arada hangi renge boyayacaksın Şeniz

bende yarın boya alcam
bi güzel boyicam

arkadaşlar sizler için çok dua edicem bende bu ayçok istiyodum ama sizlerin beklentilerini görünce acaba allahtan çokmu şey istiyorum diye düşündüm çünkü benin yedi yaşında aslanlar gibi bi oğlum var allah yüzünüzü güldürsün canlar dualarım sizinle

way şimdi gördüm yazdıgını cnm..şuanda sacım röfleli çok sarı oldu yaa..bende bal rengine yada kahve köpügünee çeviricem canım...sonradan tekrar röfleye dönmek kolay olsun dedim.

semracım Allah bagıslasın oglunu canım..ikinci çocugu istemek çok şey mi istemek lütfen böyle düşünme..inşallah ogluna tatlı bir kardeş gleir yakında..

kardelencim hoşgeldin canım...

ay kızlar ben çıkayım ya.erken yatayım her gece gçe yatıyorum sabah zor kalkıyorum valla...
hepinizi çok öptüm..inanın içimden bi yük çıktı sanki yaa..keşke bikaç gün önce yaptırsaymışım..salak gibi bekledim..şimdi artık dşüünmicem var mı yokmu ilaç içsemmi amannn...
neyse haydiin öptüm hepinizi ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM.opuyorumnanaktan

ya sen gerçekten çok şanslısın semracım,bak bunu canı yürekten söylüyorum,biz bi tane bile olsa diye çırpınıyoruz,ikinciyi istemek insanların en doğal hakkı,benimde bi çocuğum olsa,ikinciyi,hatta üçüncüyü isterdim ama,hiç olmayınca,bir o kadar çok ki,rabbim evladına hayırlı uzun ömür versin,inş.kardeşide olur en kısa zamanda.:ecrin_bebek:

iyi dileklerin için teşekkür ederim annelik çok güzel bi duygu inşallah sizlerde yaşarsınız benim acele etmemin sebebi oğlum abi olmak istiyor en doğal hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…