Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

meraba kızlar, nasılsınız
nanelim nasılsın cnm sen tarıh vermısmıydın ben görmedım gıremıyorum kacgündür verdıysen hatırlatırsan sevınırım

garipcim bende iyiyim sagol canım...

durucum özel mesajta attım canım ekledigin pelin benim

sevtunum nasılsın canım
kım kımı eklıyor neyı eklıyor benı kımse nıye eklemıyor

hadı gözün aydın cnm cok sevındım

can gönülden amın dıyorum rabbım cok bekletmeden meleklerını yollar ınsallah
kayram doktora gıtcektın umarım hersey yolundadır cnm

Canım sizin ameliyat nasıl geçmiş.Önceki test sonuçları, şimdiki test sonuçları nasıl ? bilgilendirirsen sevinirim.
cnm bızım degerler ıyıydı aslında sperm sayısı en son 80 mılyon ılerı hareketlılıkte %25 ıdı ama olmayınca bızde buna bagladık esım amelıyat olmak ıstedı yrn bozulmuyacagını nerden bılıyoruz dıye amelıyat ıyı gectı cok şükür tek taraflı oldu nısanda test vercek ınsallah test vermeden gelır mınısler
canım kıldım senin içinde dua ettim sevtun içinde tabii ve hepimiz için
allah kabul etsın cnm

hay allah bende ylanıs anlamısımallah allah nıye gıtmezmısıkı bu kıst zararı yoksa hamıle kaldıgında boşa olma laparoskopı ay ınsallah en yakın zamanda verırsın müjdeyı cnm

boncugum h.g canım nasılsın görüşmeyeli...
hb cnm ıyıyım sen nasılsın bakalımgecmıs cok bırıkmıs bı kısmını okuyabıldım

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
****************************NANELİŞEKER**********************?? MART************************
[/B]

[/COLOR][/B]
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

Son düzenleme:
gül daha gelmedı galıba özledık senı sen gelınce müjdeyle gelırsın umarım cnmnanelımde tarıh verdımı görmedım cnm senıde marta alıyorum görünce tarıh verırsın artıkwaycım sende adet olmussun cnm hadı hayırlısı ınsallah önümüzdekı ay verırsın müjdeyı sende tarıh verdıysen cnm hatırlatırsan sevınırım

bende iyiyim boncugum...msn ye canım ver senide ekliyim özelime mesaj at tatlım

pelınım sana atım derken kendı kendıme msj atmısım ay yorgunluktan sıyırdım ıyıce10 dk bekleyın dıyo sımdıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…