Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne güzel canım keşke benim annemde yanımda olsaydı cok özledim onuevet ya insanın canı sıkılıyo evde boş boş oturunca ama ben yapamıyorum öyle şeyler bi atkı örebiliyorum:78:

canım ikinci cizgi silikte olsa hamilesin demek bende de öyle cıkmıştı hatta inanmamıştım kan testi yaptırdım hemen... pozitif cıktı ama sevincim uzun sürmedi malasef...sende vakit kaybetmeden kan testi yaptır bence...

canım benim inan çok ama çok çok sevindim hadi gözün aydın hamilelerin duası kabul olur sende bize dua et inşallah

ne güzel canım keşke benim annemde yanımda olsaydı cok özledim onuevet ya insanın canı sıkılıyo evde boş boş oturunca ama ben yapamıyorum öyle şeyler bi atkı örebiliyorum:78:

bende ilk önce atkıyla başlamıştım canım,yavaş yavaş geliştirdim kendimi.örmek basit düz ters örgüyü bildikten sora hepsi gelir sırayla.istedikten sora becerirsin canım.

bende ilk önce atkıyla başlamıştım canım,yavaş yavaş geliştirdim kendimi.örmek basit düz ters örgüyü bildikten sora hepsi gelir sırayla.istedikten sora becerirsin canım.
bnde önce atkıyla başlammıştım snr ew için bi yelek ördüm dümdüz snr hamileyken bebeklerime ördüm yelek öyle öyle geliştim brz ama bana öreten yok hiç olsa daha değişik şyler örmk istiym
boleroyu şişlemi örüyon cnm nasıl kolaymı
ayy bn yapabilirmiym

slm kızlar
hemen cıkıcam ebusa haber vermek için gırdım cnm dualara bıttı yaz allah kabuletsın sımdıden
sınavada bırgün kaldı az kaldı kavusmamızagecmıse bakamıyorum kusurabakmayın kızlar neolurbuarada lısteye yenı tarıh veren oldumu onuda bılmıyorum artık pazar gecesı bakar düzenlerım ebus veren olduysada bana bıldırırsın cnm gözüne carparsahadı allaha emanet olun ıyıaksamlar kızlar

şişle örüyorum canım.düz örnek zaten.ama arka bi parça ön iki parça ve kollar iki parça boleroda küçük olunca küçük parçaları çok ama zor değil yani.örgü kitapları bu konuda çok iyi canım.her sırayı detaylı anlatıyor.ben model için alıyorum sık sık dergilerden.çok daha pratik örülüyor o zaman sayısı ölçüsü ayarlanmış olunca.

Merhaba kızlar ben yeni üyeyim.Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum.2009 ocakta evlendim 2009 martta çikolata kistinden ameliyat oldum.Çocuğum olmasını istiyorum.Şu an 2 tane çikolata kistim var.Pazartesi laparoskopi oldum tüpümün biri (sol) sıvı toplamış ve şişmişmiş ondan onu yumurtadan ayırdılar.Sağ tüpüm az açıkmış.Doktor önce doğal yollarla hamile kalmayı öneriyor.Adetimin 2. günü yanına gitmemi söyledi.Eşim sperm tahlili yaptırmış çok iyi tahlili.Yani sorun bende .Şimdi öğrenmek isterdim benim sorunlarımla hamile kalan var mı? Cevap yazarsanız sevinirim.TŞK

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN************************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA***************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26**************
*******************SEMRAOZSOY****************

hmmm kolay gelsn cnmm gzl olur eminim
kızlar bu arada bu dua nedir bgnde sordum kmse sölemedi

cnm hıc canını sıkma o sekılde tek tüple hamıs kalan cok kısı var yeterkı bız elımızden gelenı yapalım ve yeterkı ALLAH ol desın ınsallah en kısa zamanda verırsın güzel haberlerı

olabilir kuzum ya bazen benimkide laf ediyo o evde olduğunda girmiyorum işte özelliklede izinli gününde

canım nasılsın ?düzeldin inşallah
ağzına sağlık canım

Çok şükür iyiyim artık ebrarcım bir de müjdem var ERKEKİMİZ olacakmış 2 li testimiz yapılırken söyledi dr . şimdi sizden dua bekliyorum kan sonucumuz hayırlı ve iyi çıkar inşallah

hmmm kolay gelsn cnmm gzl olur eminim
kızlar bu arada bu dua nedir bgnde sordum kmse sölemedi

canım biz her cuma 3 arkadaşa ayetel kürsi okuyoruz.her arkadaş için 313 adet ayetel kürsiyi bölüşüyoruz.perşembe gecesine kadar bildiriyoruz ebrar abla takip ediyor listeyi.herkes okumuş oluyo aksatmadan.cuma vaktinde hep beraber duamızı ediyoruz canım.

boncuğum allahım zihin açıklığı versin inş sınavında.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.
bu arada banucum inş ameliyatın bitmiştir.seninde allah yardımcın olsun tez zamanda versin şifanı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…