tamam canım.inş vardırda beklendiğine değsin.iyiyim çok şükür dolaştık annemle biraz.geldim eve ip almıştım bolero başladım.onu örcem şimdi.
iyiyim canım çok şükür,annemle dolaştık yoruldum biraz ama ip aldım bolero örcem başladım hemen.elim boş durmaya gelmiyo sıkılıyom çünkü.
kardelenbhr bi tek sen varsınn .canım ben az önce gene test yapmıştım yaaa.az önce gittim baktım ondada ikici çizgi silik çıktı seninle paylaşmak istedim.kimseyede söyliyemiyorumm.kocacım da yatıyoo.yemek yapmak için neti kapadımm.gittim baktım.dayanamadım geri gelidmm nete.paylaşmak istedimm....
kardelenbhr bi tek sen varsınn .canım ben az önce gene test yapmıştım yaaa.az önce gittim baktım ondada ikici çizgi silik çıktı seninle paylaşmak istedim.kimseyede söyliyemiyorumm.kocacım da yatıyoo.yemek yapmak için neti kapadımm.gittim baktım.dayanamadım geri gelidmm nete.paylaşmak istedimm....
canım benim inan çok ama çok çok sevindim hadi gözün aydınhamilelerin duası kabul olur sende bize dua et inşallah
ayy pelincim yarın hemen yaptırıcammmm
iyidir fıstık sen nasılsın
ne güzel canım keşke benim annemde yanımda olsaydı cok özledim onuevet ya insanın canı sıkılıyo evde boş boş oturunca ama ben yapamıyorum öyle şeyler bi atkı örebiliyorum:78:
bnde önce atkıyla başlammıştım snr ew için bi yelek ördüm dümdüz snr hamileyken bebeklerime ördüm yelek öyle öyle geliştim brz ama bana öreten yok hiç olsa daha değişik şyler örmk istiymbende ilk önce atkıyla başlamıştım canım,yavaş yavaş geliştirdim kendimi.örmek basit düz ters örgüyü bildikten sora hepsi gelir sırayla.istedikten sora becerirsin canım.
bnde önce atkıyla başlammıştım snr ew için bi yelek ördüm dümdüz snr hamileyken bebeklerime ördüm yelek öyle öyle geliştim brz ama bana öreten yok hiç olsa daha değişik şyler örmk istiym
boleroyu şişlemi örüyon cnm nasıl kolaymı
ayy bn yapabilirmiym
hmmm kolay gelsn cnmm gzl olur eminimşişle örüyorum canım.düz örnek zaten.ama arka bi parça ön iki parça ve kollar iki parça boleroda küçük olunca küçük parçaları çok ama zor değil yani.örgü kitapları bu konuda çok iyi canım.her sırayı detaylı anlatıyor.ben model için alıyorum sık sık dergilerden.çok daha pratik örülüyor o zaman sayısı ölçüsü ayarlanmış olunca.
Merhaba kızlar ben yeni üyeyim.Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum.2009 ocakta evlendim 2009 martta çikolata kistinden ameliyat oldum.Çocuğum olmasını istiyorum.Şu an 2 tane çikolata kistim var.Pazartesi laparoskopi oldum tüpümün biri (sol) sıvı toplamış ve şişmişmiş ondan onu yumurtadan ayırdılar.Sağ tüpüm az açıkmış.Doktor önce doğal yollarla hamile kalmayı öneriyor.Adetimin 2. günü yanına gitmemi söyledi.Eşim sperm tahlili yaptırmış çok iyi tahlili.Yani sorun bende .Şimdi öğrenmek isterdim benim sorunlarımla hamile kalan var mı? Cevap yazarsanız sevinirim.TŞK
olabilir kuzum ya bazen benimkide laf ediyo o evde olduğunda girmiyorum işte özelliklede izinli gününde
canım nasılsın ?düzeldin inşallah
ağzına sağlık canım
hmmm kolay gelsn cnmm gzl olur eminim
kızlar bu arada bu dua nedir bgnde sordum kmse sölemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?