haklısın canım ama bana ilk önce gösterecek biri olması lazım kendi başıma cıkaramam örnegini ama dedigin gibi ters düz orebilirim onunda kollarını ve yaka kısmını yapamam ilk once onları yapmasını ögrenmem lazım canım...bende ilk önce atkıyla başlamıştım canım,yavaş yavaş geliştirdim kendimi.örmek basit düz ters örgüyü bildikten sora hepsi gelir sırayla.istedikten sora becerirsin canım.
slm kızlar
hemen cıkıcam ebusa haber vermek için gırdım cnm dualara bıttı yaz allah kabuletsın sımdıden
sınavada bırgün kaldı az kaldı kavusmamızagecmıse bakamıyorum kusurabakmayın kızlar neolur buarada lısteye yenı tarıh veren oldumu onuda bılmıyorum artık pazar gecesı bakar düzenlerım ebus veren olduysada bana bıldırırsın cnm gözüne carparsa hadı allaha emanet olun ıyıaksamlar kızlar
cnm hıc canını sıkma o sekılde tek tüple hamıs kalan cok kısı var yeterkı bız elımızden gelenı yapalım ve yeterkı ALLAH ol desın ınsallah en kısa zamanda verırsın güzel haberlerı
Çok şükür iyiyim artık ebrarcım bir de müjdem var ERKEKİMİZ olacakmış 2 li testimiz yapılırken söyledi dr . şimdi sizden dua bekliyorum kan sonucumuz hayırlı ve iyi çıkar inşallah
bnde okumak isterim cnmm ya çok isterim her cuma okuyorum bnde ebrar ablamı ayarlıyo bu işi banada werebilirsiniz sewe sewe okurummcanım biz her cuma 3 arkadaşa ayetel kürsi okuyoruz.her arkadaş için 313 adet ayetel kürsiyi bölüşüyoruz.perşembe gecesine kadar bildiriyoruz ebrar abla takip ediyor listeyi.herkes okumuş oluyo aksatmadan.cuma vaktinde hep beraber duamızı ediyoruz canım.
boncuğum allahım zihin açıklığı versin inş sınavında.Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.
bu arada banucum inş ameliyatın bitmiştir.seninde allah yardımcın olsun tez zamanda versin şifanı inş.
bnde okumak isterim cnmm ya çok isterim her cuma okuyorum bnde ebrar ablamı ayarlıyo bu işi banada werebilirsiniz sewe sewe okurumm
canım inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın ogluşunusonuclarda güzel cıkar inş dualarım seninle...
okurum tabiiki zaten kendim için okuyorum başkalarına okumak 2 kat sewaptır ebrar ablaaaebrar abla düzenliyo takip ediyor.ama tabiki devamlılık olacaksa listeye alır.dua konusu çok hassas olduğu için oda titiz davranıyor.ben aksatmadan okurum haber veririm dersen söyle ebrar ablaya oda alır önümüzdeki haftanın listesine.tamam mı canım.bana müsade eşim geliyor.hoşçakalın.hayırlı akşmalar hepinize kızlar.
güle güle canım görüşmek üzre sanada hayırlı akşamlarebrar abla düzenliyo takip ediyor.ama tabiki devamlılık olacaksa listeye alır.dua konusu çok hassas olduğu için oda titiz davranıyor.ben aksatmadan okurum haber veririm dersen söyle ebrar ablaya oda alır önümüzdeki haftanın listesine.tamam mı canım.bana müsade eşim geliyor.hoşçakalın.hayırlı akşmalar hepinize kızlar.
Allah razı olsun canım Allah dualarını alnına yazsın inşallah
allahım sen bana güç kuwwet werr nerde warsa bnm gibi bidaha aynı acıları yaşatma allahıım amiiin
haberleri izledinizmi kızlar abd de 17 aylık ikizler nasıl konuşuyooo da da daa çok tatlılardıı gene ağlıyorum yaaaaa
canım ya önemli değil yeterki bana cevap vermediniz demeşarkı çok güzelllllllllllllll
canım görmedim valla afedersin yoksa asla bi iş yok aşk olsun canım arkadaşım sana nasıl kıyıp ta üzeyim annecik
valla o gün kalabalıktı eşimde servis bekliyo bi yandanda kızım hasta demiştim ya onun öksürüğü fırsat buldukca baktım kaçırmışım kızım çok öksürüyoduya aklım ondaydı ama o kalabalığı görünce gitmekde istemedim sebebi o yani canım benim
anaaaaaam sen iiii kızmışsın bana bak sters iii olmaz sana kız o gün akşam kızım çok hastaydı öksürüğünden sinirlerim bozuldu sanki o değil de ben öksürüyordum içim çok acıdı o yüzden atlamış olabilirim
bu arada dün dr gittim yumoşlarıma baktı büyümüşler çok mutlu oldum geçen ay bu dönemlerde gittiğimde 9-8 milimdemişti ikitane yumoşuma ama şimdi kocaman olmuşlarrrr çok mutlu oldum biri20 diğeri19 cumaya kadar bekliyecez işte ovitrella diye bi iğne verdi onu da cuma yanımda götürecem bi daha bakacak ve cıs yapacak bana inşallah bebiş gelecek bu ayyyyyy
ayyy kuzum ameliyat oluyosun demek keşke karşılaşsaydık özledim seni canımEBRARCIM
Bu gece dualarımı okurum Sende bana dua et canım yarın sabah 8 de hastahanede olucam inşallah öğlene kadar çıkmış olurum.İnşallah 3 güne tekrar aranıza dönücem hepinizi öpüyorum.
kuzuya tek çizgi çıkmış galiba hayırlısı olsun doktor farlutale başla demiş merak etme hamilelik olsa bile bişey yapmıyo kuzucum allahım mucizesini yollasın inşallahgünasydın k.k en güzel bayanlarıı
kardelen5233
pelin67
oranje
kardelenbhr+
n__a__z
bencede başla tabiki doktorlar 3 ay önceden başlatıyolar ben sürekli kullanıyorum gerçikızlar düşünüdümde bende mayısın ortasından itibaren folbiolumu almaya başlayacağım temmuz gibide çalışmalara başlarız allahın izniyle..gerçi ne kadar hesap kitap yapsakda herşey olacağına varıyo..tek isteğim rabiim yardımcımız olsun.isteyen kucağı boş kalan bütün anne babalara nasip etsin inşallah,sağlıklı hayırlı evlatlar...
aleykümselam kuzum saolasınkızlar herkese günaydın hepiniz iyisiniz İNŞALLAH
yeliz gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım arada ugra seni burda gördüyüme sevindim
elexir sagol canım sen nasılsın agrıların nasıl gectimi
kızlar ben cıkıyım kahvaltı yapmadım
bide hıranurun selamı vardı söyliyim üstümde kalmasın
kız yoksam hamişmisin niye bulantın varkitünaydin hatunlarrrr....
kizlarr yaaa ben suan berbat durumdayim haaa adetime 1 hafta varr ama sivilcelerim masallah simdiden ciktiii.. karnim adet olcakmisim gibi ariyor ayiptir sülemesi moturada bozmusummhele suuu mide bulantisi arada bi gelip gidioo yaaa encokta öglenleri baslioo adettim gelsede kurtulsammm ama niye midem bulani benim adet öncesi bulanmazdi herhalden stresstenmi ne buay kendimi cook strese soktum baksana 1 hafta var ama erken olcam herhalde.. kizlar yawww bu ayda beni es gecin zaten hicc ummudum yoktu preseed aldim onlari bile kunlanamadimm ügfff regl olsamda sivilcelerde kurtulsamya canimi cok acitiyo bi de kocaman surattimda :86::86::86::86::90::90::90:
kizlar bu mide bulantisi nasil gecer ??midem bulanmaya basladikca limonlu sumu icsem nee bi faydasi olurmu acepp. yemek ekmekk ecince gecer diolarda yeyincede midemdekiler bogazima cikip iniyo cok berbat bisi acilica eksilicede yemekte yiyemiyorumm.. midem yemegi hazmedemio acioo ben bu haallere düsücek kadinmiydimmmm ah kaygana ahh yaktin beniii
gezmeci seni nerelere gittin acep kuzuylakızlar hepinize güzel bi gün diliyorum misafirlige gitmeden sizlere bakayım dedim
cicim test yapmışsın çıkmamış belki geç döllenme old die çıkmadı ama pko olunca adet gecikmeside olabiliyor üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun
ya bugünlerde durmadan sag gözüm atıyor hayır olsun
ay öyle bi yazmışsınki kardelenim bian yüreğim ağzıma geldi hadi inşallah ağrılar hayra çıksınkızlar nasılsınız bakalım ben dün gece adet oldum sandım bir sancı girdi sonra kasılma oldu ama sabah uyandığımda daha iyiyi olduğumu hissettim sizler nasılsınız
kuzum gözünaydın bencede doktoru dinleyip bekleseydin kendiliğinden olacaktın çünkü farlutalı içince 7 gün içinde oluyo bu gösteriyoki kendiliğinden oldun çok sevindimnasılsınız
dun kırmızıları gordum sukurler olsun cok agrılı geldı anam agladı halada aglıyor desem yalan solemıs olmam yanı zaten bole burnumdan getırecegını bılıyordum ya kızlar farlutale baslayalı ıkı gun olmustu yanı sızce kendılıgınden mı gelmıs oldu yoksa ılacla mı anlamadım ben keske dr un dedıgı gıbı bekleseydım 10 gun gecmesını amelıyattan sonra 10 gun gecmesı normal demıstı
bugun de dr a gıttım ben burada kontrole gıttım su an ıcın hersey normal dedı ve onceden goruneyen cıft rahımı bugun gozlerımle gordum cok ılgınc yaaa allah da benı bole yaratmıs ıste ne yapalım ınsallah cıft de olsa bende cocuk sahıbı olabılırım bır gun su an ıcın hersey guzel basarılı bır operasyon olmus dedı dıyete devam dedı bu arada normal yoldan gebelık denıcem en azından bır ıkı ay olmazsa tedavıye baslıcam esımden de test ıstedı cumartesı verecek o da bakalım artık allahtan hayırlısı ınsallah bır dahakı ay bu zamanlar hamıleyım haberını verebılırım sızlere :26::26::26:
gecmısı cok net okuyamadım ama derınım hastalanmıs galıba gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne yaaaa kıyamam sana:26:
ablam saol canım dualarımla sen ugrastın yıne yaaa ıcıme sınmedı ama hıc tahmın etmedım gelecegını
banumm amelıyat cok kolay kuzum bır gunde cıkarsın ınsallah allah sıfa versın canım
kardelenbhrcım agrıların var yıne canım allah hayrlı bır haberın nedenıdır ınsallah bu agrılar
ben cıkıyorum kızlar uzancam bıraz optum hepınızı
aaa havada hamiş kokusu var çok sevindim hadi inşallah hamilesin canımkızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz
kuzuya özledik seni hayırlısıyla atlat inşallah sınavlarını dön aramızaslm kızlar
hemen cıkıcam ebusa haber vermek için gırdım cnm dualara bıttı yaz allah kabuletsın sımdıden
sınavada bırgün kaldı az kaldı kavusmamızagecmıse bakamıyorum kusurabakmayın kızlar neolur buarada lısteye yenı tarıh veren oldumu onuda bılmıyorum artık pazar gecesı bakar düzenlerım ebus veren olduysada bana bıldırırsın cnm gözüne carparsa hadı allaha emanet olun ıyıaksamlar kızlar
çok geçmiş olsun merak etme rabbim dilerse tek tüplede olur allahım hayırlısını nasip etsinMerhaba kızlar ben yeni üyeyim.Size kendi hikayemi anlatmak istiyorum.2009 ocakta evlendim 2009 martta çikolata kistinden ameliyat oldum.Çocuğum olmasını istiyorum.Şu an 2 tane çikolata kistim var.Pazartesi laparoskopi oldum tüpümün biri (sol) sıvı toplamış ve şişmişmiş ondan onu yumurtadan ayırdılar.Sağ tüpüm az açıkmış.Doktor önce doğal yollarla hamile kalmayı öneriyor.Adetimin 2. günü yanına gitmemi söyledi.Eşim sperm tahlili yaptırmış çok iyi tahlili.Yani sorun bende .Şimdi öğrenmek isterdim benim sorunlarımla hamile kalan var mı? Cevap yazarsanız sevinirim.TŞK
dua olayını selinam çok güzel anlatmış heralde tekrar etmeme gerek yok devamlılık şartıyla herkes listemizde olabilir seve sevehmmm kolay gelsn cnmm gzl olur eminim
kızlar bu arada bu dua nedir bgnde sordum kmse sölemedi
ayy sevsinler miikpaşayı canım gözünadın çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinÇok şükür iyiyim artık ebrarcım bir de müjdem var ERKEKİMİZ olacakmış 2 li testimiz yapılırken söyledi dr . şimdi sizden dua bekliyorum kan sonucumuz hayırlı ve iyi çıkar inşallah
peloşum saol kuzum ağzına sağlıkben ayetel kürsileri okudum canım şimdiden allah kabul etsin yarın duaya yetişemeyebilirim dişciye gitcem cünkü...bugun hic gelmedin tatlım nerelerdesin özledim seni kendine iyi bak öpüyorum kocaman
evet canım ben ayarlıyorum nasipse önümüzdeki hafta yazarız senide listeyebnde okumak isterim cnmm ya çok isterim her cuma okuyorum bnde ebrar ablamı ayarlıyo bu işi banada werebilirsiniz sewe sewe okurumm
okurum tabiiki zaten kendim için okuyorum başkalarına okumak 2 kat sewaptır ebrar ablaaa
bnide eklermisin senden hbr bekliyorum....
tmm cnm kolay gelsiin
canım ya önemli değil yeterki bana cevap vermediniz demeçünkü oluyo gözden kaçma
kızın nasıl oldu buarada iyidir umarım
yumoşlarda büyümüş maşallah bak gör sen doktoru sevmedin ama inşallah hamile kalıcaksın canım
ayyy kuzum ameliyat oluyosun demek keşke karşılaşsaydık özledim seni canım
allahım yardımcın olsun dualarım seninle bitanem tez vakitte aramıza dönersin inşallah
kuzuya tek çizgi çıkmış galiba hayırlısı olsun doktor farlutale başla demiş merak etme hamilelik olsa bile bişey yapmıyo kuzucum allahım mucizesini yollasın inşallah
bencede başla tabiki doktorlar 3 ay önceden başlatıyolar ben sürekli kullanıyorum gerçi
folikasit eksikliği olduğundan
aleykümselam kuzum saolasın
nerelerde hiranurumuz ya unuttu bizi özledik onu iletirsin dediklerimi
kız yoksam hamişmisin niye bulantın varki
gezmeci seni nerelere gittin acep kuzuyla
ay öyle bi yazmışsınki kardelenim bian yüreğim ağzıma geldi hadi inşallah ağrılar hayra çıksın
kuzum gözünaydın bencede doktoru dinleyip bekleseydin kendiliğinden olacaktın çünkü farlutalı içince 7 gün içinde oluyo bu gösteriyoki kendiliğinden oldun çok sevindim
duaları tutiş halletti kuzum sorun yok şükür önemli değil takma kafaya
aaa havada hamiş kokusu var çok sevindim hadi inşallah hamilesin canım
kuzuya özledik seni hayırlısıyla atlat inşallah sınavlarını dön aramıza
ya aslında bende iki gündür geçmişe bakamıyorum umarım tarih veren olmamıştır :26:
eğer görürsem tabiki iletirim bitanem
çok geçmiş olsun merak etme rabbim dilerse tek tüplede olur allahım hayırlısını nasip etsin
dua olayını selinam çok güzel anlatmış heralde tekrar etmeme gerek yok devamlılık şartıyla herkes listemizde olabilir seve seve
ayy sevsinler miikpaşayı canım gözünadın çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
buarada dua okumamızı istersen bildirmen yeterli okey canım
peloşum saol kuzum ağzına sağlık
geçmiş olsun dişinmi ağrıyo canım
ya bende özledim ama fırsatım olmuyo hiç gece burdayım ozamanda sen olmuyosun denk gelemiyoruz yaa
evet canım ben ayarlıyorum nasipse önümüzdeki hafta yazarız senide listeye
nekadardır bebek bekliyosun onuda söylersen sevinirim canım
hoşgeldin aramıza
evet canım ya çok şükür karşılaştıkşükür kavuşturana eboşum nasılsın... Yok canım dişim agrımıyo ama dolgu yaptırmıştım onun üstüne yemek yiyemiyorum onun icin gitcem tatlım...
iyi aksamlar hanımlar , umarım iyisinizdir..
selam canım hoşgeldin nasılsın ağrıların geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?