Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende ilk önce atkıyla başlamıştım canım,yavaş yavaş geliştirdim kendimi.örmek basit düz ters örgüyü bildikten sora hepsi gelir sırayla.istedikten sora becerirsin canım.
haklısın canım ama bana ilk önce gösterecek biri olması lazım kendi başıma cıkaramam örnegini ama dedigin gibi ters düz orebilirim onunda kollarını ve yaka kısmını yapamam ilk once onları yapmasını ögrenmem lazım canım...

canım benim ya özledim seni artık dön aramıza... bu arada sınavda başarılar diliyorum canım kendine iyi bak görüşmek üzre cok öpüyorum seni

ben ayetel kürsileri okudum canım şimdiden allah kabul etsin yarın duaya yetişemeyebilirim dişciye gitcem cünkü...bugun hic gelmedin tatlım nerelerdesin özledim seni kendine iyi bak öpüyorum kocaman

Çok şükür iyiyim artık ebrarcım bir de müjdem var ERKEKİMİZ olacakmış 2 li testimiz yapılırken söyledi dr . şimdi sizden dua bekliyorum kan sonucumuz hayırlı ve iyi çıkar inşallah

canım inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın ogluşunu sonuclarda güzel cıkar inş dualarım seninle...

bnde okumak isterim cnmm ya çok isterim her cuma okuyorum bnde ebrar ablamı ayarlıyo bu işi banada werebilirsiniz sewe sewe okurumm

bnde okumak isterim cnmm ya çok isterim her cuma okuyorum bnde ebrar ablamı ayarlıyo bu işi banada werebilirsiniz sewe sewe okurumm

ebrar abla düzenliyo takip ediyor.ama tabiki devamlılık olacaksa listeye alır.dua konusu çok hassas olduğu için oda titiz davranıyor.ben aksatmadan okurum haber veririm dersen söyle ebrar ablaya oda alır önümüzdeki haftanın listesine.tamam mı canım.bana müsade eşim geliyor.hoşçakalın.hayırlı akşmalar hepinize kızlar.

okurum tabiiki zaten kendim için okuyorum başkalarına okumak 2 kat sewaptır ebrar ablaaa
bnide eklermisin senden hbr bekliyorum....

tmm cnm kolay gelsiin

güle güle canım görüşmek üzre sanada hayırlı akşamlar
Allah razı olsun canım Allah dualarını alnına yazsın inşallah

amin canım inş sendende allah razı olsun... sende dualarında bizi eksik etme hamişlerin duaları kabul olurmuş

allahım sen bana güç kuwwet werr nerde warsa bnm gibi bidaha aynı acıları yaşatma allahıım amiiin

haberleri izledinizmi kızlar abd de 17 aylık ikizler nasıl konuşuyooo da da daa çok tatlılardıı gene ağlıyorum yaaaaa

izledim canım gercekten cok tatlılar maşallah rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla...senin acın daha taze canım anlayabiliyorum seni allahım sabır versin en kısa zamanda rabbim bir melek daha göndersin sana hayırlısıyla saglıklı...

canım ya önemli değil yeterki bana cevap vermediniz deme çünkü oluyo gözden kaçma
kızın nasıl oldu buarada iyidir umarım
yumoşlarda büyümüş maşallah bak gör sen doktoru sevmedin ama inşallah hamile kalıcaksın canım
EBRARCIM
Bu gece dualarımı okurum Sende bana dua et canım yarın sabah 8 de hastahanede olucam inşallah öğlene kadar çıkmış olurum.İnşallah 3 güne tekrar aranıza dönücem hepinizi öpüyorum.
ayyy kuzum ameliyat oluyosun demek keşke karşılaşsaydık özledim seni canım
allahım yardımcın olsun dualarım seninle bitanem tez vakitte aramıza dönersin inşallah
günasydın k.k en güzel bayanlarıı

kardelen5233
pelin67
oranje
kardelenbhr+
n__a__z

kuzuya tek çizgi çıkmış galiba hayırlısı olsun doktor farlutale başla demiş merak etme hamilelik olsa bile bişey yapmıyo kuzucum allahım mucizesini yollasın inşallah
bencede başla tabiki doktorlar 3 ay önceden başlatıyolar ben sürekli kullanıyorum gerçi
folikasit eksikliği olduğundan
aleykümselam kuzum saolasın
nerelerde hiranurumuz ya unuttu bizi özledik onu iletirsin dediklerimi
kız yoksam hamişmisin niye bulantın varki
gezmeci seni nerelere gittin acep kuzuyla
kızlar nasılsınız bakalım ben dün gece adet oldum sandım bir sancı girdi sonra kasılma oldu ama sabah uyandığımda daha iyiyi olduğumu hissettim sizler nasılsınız
ay öyle bi yazmışsınki kardelenim bian yüreğim ağzıma geldi hadi inşallah ağrılar hayra çıksın
kuzum gözünaydın bencede doktoru dinleyip bekleseydin kendiliğinden olacaktın çünkü farlutalı içince 7 gün içinde oluyo bu gösteriyoki kendiliğinden oldun çok sevindim
duaları tutiş halletti kuzum sorun yok şükür önemli değil takma kafaya
kızzlar ben geldim.sabah test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı.okuldan geldim şimdi de belirgin ama azcık silik...ayyy acaba ne dersinizzz
aaa havada hamiş kokusu var çok sevindim hadi inşallah hamilesin canım
kuzuya özledik seni hayırlısıyla atlat inşallah sınavlarını dön aramıza
ya aslında bende iki gündür geçmişe bakamıyorum umarım tarih veren olmamıştır :26:
eğer görürsem tabiki iletirim bitanem
çok geçmiş olsun merak etme rabbim dilerse tek tüplede olur allahım hayırlısını nasip etsin
hmmm kolay gelsn cnmm gzl olur eminim
kızlar bu arada bu dua nedir bgnde sordum kmse sölemedi
dua olayını selinam çok güzel anlatmış heralde tekrar etmeme gerek yok devamlılık şartıyla herkes listemizde olabilir seve seve
Çok şükür iyiyim artık ebrarcım bir de müjdem var ERKEKİMİZ olacakmış 2 li testimiz yapılırken söyledi dr . şimdi sizden dua bekliyorum kan sonucumuz hayırlı ve iyi çıkar inşallah
ayy sevsinler miikpaşayı canım gözünadın çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
buarada dua okumamızı istersen bildirmen yeterli okey canım
ben ayetel kürsileri okudum canım şimdiden allah kabul etsin yarın duaya yetişemeyebilirim dişciye gitcem cünkü...bugun hic gelmedin tatlım nerelerdesin özledim seni kendine iyi bak öpüyorum kocaman
peloşum saol kuzum ağzına sağlık
geçmiş olsun dişinmi ağrıyo canım
ya bende özledim ama fırsatım olmuyo hiç gece burdayım ozamanda sen olmuyosun denk gelemiyoruz yaa
evet canım ben ayarlıyorum nasipse önümüzdeki hafta yazarız senide listeye
nekadardır bebek bekliyosun onuda söylersen sevinirim canım
okurum tabiiki zaten kendim için okuyorum başkalarına okumak 2 kat sewaptır ebrar ablaaa
bnide eklermisin senden hbr bekliyorum....

tmm cnm kolay gelsiin

hoşgeldin aramıza

GÜNEYCANAN için AYETEL KÜRSİ listesi

SELİNA......................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
EBRAR......................15bitti
DURU........................15bitti
BONCUK....................15bitti
DERİN.......................15bitti
KARDELEN49...............15bitti
KARDELENBHR.............15
ANATOLİA......................15bitti
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ECE..........................15bitti
ALEYNA....................15
TOSTİ......................10bitti
RANA.......................10bitti
PELİN.......................10bitti
BANU.......................10bitti
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA................10bitti
MİRANDA..................10bitti
SAMYELİ...................10
EGAL........................10bitti
DERDA......................10
BİRSEN......................8

GARİP için AYETEL KÜRSİ listesi

SELİNA.......................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
EBRAR........................15bitti
DURU..........................15bitti
BONCUK......................15bitti
DERİN.........................15bitti
KARDELEN49................15bitti
KARDELENBHR...............15
ANATOLİA........................15BİTTİ
LAGRİMA......................15bitti
EBRAR..........................15BİTTİ
ECE...........................15bitti
ALEYNA......................15
TOSTİ........................10bitti
RANA.........................10bitti
PELİN.........................10bitti
BANU..........................10bitti
NANELİŞKR..................10
KARDELOŞ...................10
ANATOLİA....................10bitti
MİRANDA.....................10bitti
SAMYELİ......................10
EGAL...........................10bitti
DERDA.........................10
BİRSEN.........................8

DİLEĞİM ANNE OLMAK TOPİCİNİN KANKALARI için AYETEL KÜRSİ listesi

GARİP............................20bitti
EGAL.............................20bitti
SELİNA..........................15bitti
ELİXSİR.........................15biTTİ
ECE..............................15bitti
BONCUK.........................10bitti
DURU.............................10bitti
PELİN............................10bitti
DERİN...........................10bitti
ANATOLİA......................10bitti
SAMYELİ........................10
KARDELOŞ......................10
BANU.............................10bitti
NANELİŞKR.....................10
EBRAR...........................10BİTTİ
RANA............................10bitti
ALEYNA..........................10
KARDELEN49...................10bitti
KARDELENBHR.................10
DURU.............................10bitti
ANATOLİA...........................10BİTTİ
LAGRİMA........................10bitti
TOSTİ...........................10bitti
ANATOLİA......................10bitti
MİRANDA.......................10bitti
EGAL.............................10bitti
DERDA...........................10
BİRSEN...........................8

Son düzenleme:
kızlar bu hafta listemizde çok eksik var yaa yarına kadar bitecekmi ?bu hafta hepimiz için okunuyodu lütfen ihmal etmiyelim sizden haber bekliyorum

şükür kavuşturana eboşum nasılsın... yok canım dişim agrımıyo ama dolgu yaptırmıştım onun üstüne yemek yiyemiyorum onun icin gitcem tatlım...

şükür kavuşturana eboşum nasılsın... Yok canım dişim agrımıyo ama dolgu yaptırmıştım onun üstüne yemek yiyemiyorum onun icin gitcem tatlım...
evet canım ya çok şükür karşılaştık
he aman ağrımasın ya benim var öyle ağrıyan son demlere gelmesini bekliyorum korkudan ençok korktuğum doktor ıyyyyyyyyyyy .git sen korkmuyosan ihmal etme benim gibi
iyi aksamlar hanımlar , umarım iyisinizdir..

selam canım hoşgeldin nasılsın ağrıların geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…