Tesekkür ederim Ebrar'ım hoşbuldum, bugün biraz daha iyiyim cok fazla agrım olmadı allaha sükür, regl bittikten sonra dr a gşdeceğim soracagım bu normal bi agrı değildi, bakalım ne dicek..
sen nasılsın?
h.g canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...İyi aksamlar hanımlar , umarım iyisinizdir..
evet canım ya çok şükür karşılaştık
he aman ağrımasın ya benim var öyle ağrıyan son demlere gelmesini bekliyorum korkudanençok korktuğum doktor ıyyyyyyyyyyy .git sen korkmuyosan ihmal etme benim gibi
selam canım hoşgeldin nasılsın ağrıların geçtimi
canım dönem dönem olabiliyor böyle şeyler hayırlı şyler duyarsın umarım
bende iyiyim canım fatmagülü bekliyorum
h.g canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...
canım bende korkuyorum dişciden ama napalım gitmek zorundayım sende ihmal atme kuzum ya...
h.g canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...
aman dönem dönem olsunda baska bişi çıkmasın :) ya bir ara diğer topiklere bi baktımda korktum yok pko cok cikolata kisti ne hastalıklar var korku girdi içime gerci kontrollerimi yaptırıyorum sürekli de yinede paranoya oldu bu bende :))
bende iyiyim canım fatmagülü bekliyorum
canım korkulcak bişey yok hem pko da olsa tedavisi var çok şükür
allahım dermansız dert vermesin yeterki
stres yapma insan taktıkca bişeyler çıkıyo inanki
sorma peloşum ya eşimde çok kızıyo ama çok korkuyorum elimde değilkeşke gidebilsem kötü bi tecrübem oldu dişçide oyüzden böyleyim aslında
bi sevemed,m su diziyi :)) bugün izlediğim hiç bişi yok cok sıkıcı ya, kocişim de kurtlar vadisi izliyo off baydı resmen :)))
benim kocişte aynı canım ne buluyolar o dizide hic sevmiyorum valla
ay bende sevmiyodum son 5 bölümdür kaçırmadan izliyorum aslında burdan bi arkadaşa gülmüştüm şimdi ben izliyorum yaabi sevemed,m su diziyi :)) bugün izlediğim hiç bişi yok cok sıkıcı ya, kocişim de kurtlar vadisi izliyo off baydı resmen :)))
evet kesinlikle öyle oluyo canım oyüzden iyi düşünelim iyi olsunşükür evet varmıs tedavisi, aminnn canımm, evet aklıma ne gelirse basıma gelir zaten, atayım kafamdan bu düsünceleri :))
sorma ya uyuşmadan çekti manyak mahvetti beni acile gitmiştim gece artık nasıl dişçiydiysecanım benim ya kıyamam sana nasıl bi dşciymiş o ya bu kadar korkutmuş seni bende cok korkuyorum ya inş diş cekilme filan olmaz eboşum:18:bu arada fatmagülü bende izlemek istiyorum ama eşim kurtlar vadisini izliyo o yüzden izleyemiyorum
ilk baslarda seviyordum da necati şaşmazdan nefret ettiğim için izlemiyorum:))
ben baştan beri sevmiyorum hatta o dizi yüzünden kendi dizimi izleyemiyorum...
ay bende sevmiyodum son 5 bölümdür kaçırmadan izliyorum aslında burdan bi arkadaşa gülmüştüm şimdi ben izliyorum yaa
evet kesinlikle öyle oluyo canım oyüzden iyi düşünelim iyi olsun
sorma ya uyuşmadan çekti manyak mahvetti beni acile gitmiştim gece artık nasıl dişçiydiyse
demek kurtlar vadisi ıyy oda sıktı gerçektende benimki yok evde olsa fatmagülü zor izletirdi
gercekten manyakmış canım ya uyuşturmadan dişmi cekilirmiş...kociş evde olunca ben cogu dizilerimi izleyemiyorum
senin dizi ne ? ben showda yetenek sizsinizin tekrarını izliyorum sefa için :))
hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugünlerde iş yoğunluğu çok fazla olunca pek açamıyorum neti, zaten işyerinde internet bağlantısı mesai saatleri içinde kesildi(
akşamları da yorgunluktan vakit kalmıyor, inşaallah hepiniz de iyisinizdir...
ebrarcım ben duayı da okudum, Allah kabul etsin tüm dualarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?