Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım dönem dönem olabiliyor böyle şeyler hayırlı şyler duyarsın umarım
bende iyiyim canım fatmagülü bekliyorum

İyi aksamlar hanımlar , umarım iyisinizdir..
h.g canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...

canım bende korkuyorum dişciden ama napalım gitmek zorundayım sende ihmal atme kuzum ya...

canım dönem dönem olabiliyor böyle şeyler hayırlı şyler duyarsın umarım
bende iyiyim canım fatmagülü bekliyorum

aman dönem dönem olsunda baska bişi çıkmasın :) ya bir ara diğer topiklere bi baktımda korktum yok pko cok cikolata kisti ne hastalıklar var korku girdi içime gerci kontrollerimi yaptırıyorum sürekli de yinede paranoya oldu bu bende :))

h.g canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...

canım bende korkuyorum dişciden ama napalım gitmek zorundayım sende ihmal atme kuzum ya...

sorma peloşum ya eşimde çok kızıyo ama çok korkuyorum elimde değil keşke gidebilsem kötü bi tecrübem oldu dişçide oyüzden böyleyim aslında

canım korkulcak bişey yok hem pko da olsa tedavisi var çok şükür
allahım dermansız dert vermesin yeterki
stres yapma insan taktıkca bişeyler çıkıyo inanki

canım korkulcak bişey yok hem pko da olsa tedavisi var çok şükür
allahım dermansız dert vermesin yeterki
stres yapma insan taktıkca bişeyler çıkıyo inanki

şükür evet varmıs tedavisi, aminnn canımm, evet aklıma ne gelirse basıma gelir zaten, atayım kafamdan bu düsünceleri :))

sorma peloşum ya eşimde çok kızıyo ama çok korkuyorum elimde değil keşke gidebilsem kötü bi tecrübem oldu dişçide oyüzden böyleyim aslında

canım benim ya kıyamam sana nasıl bi dşciymiş o ya bu kadar korkutmuş seni bende cok korkuyorum ya inş diş cekilme filan olmaz eboşum:18:bu arada fatmagülü bende izlemek istiyorum ama eşim kurtlar vadisini izliyo o yüzden izleyemiyorum

bi sevemed,m su diziyi :)) bugün izlediğim hiç bişi yok cok sıkıcı ya, kocişim de kurtlar vadisi izliyo off baydı resmen :)))
ay bende sevmiyodum son 5 bölümdür kaçırmadan izliyorum aslında burdan bi arkadaşa gülmüştüm şimdi ben izliyorum yaa
şükür evet varmıs tedavisi, aminnn canımm, evet aklıma ne gelirse basıma gelir zaten, atayım kafamdan bu düsünceleri :))
evet kesinlikle öyle oluyo canım oyüzden iyi düşünelim iyi olsun
sorma ya uyuşmadan çekti manyak mahvetti beni acile gitmiştim gece artık nasıl dişçiydiyse
demek kurtlar vadisi ıyy oda sıktı gerçektende benimki yok evde olsa fatmagülü zor izletirdi

gercekten manyakmış canım ya uyuşturmadan dişmi cekilirmiş...kociş evde olunca ben cogu dizilerimi izleyemiyorum

hayırlı akşamlar arkadaşlar, bugünlerde iş yoğunluğu çok fazla olunca pek açamıyorum neti, zaten işyerinde internet bağlantısı mesai saatleri içinde kesildi (
akşamları da yorgunluktan vakit kalmıyor, inşaallah hepiniz de iyisinizdir...
ebrarcım ben duayı da okudum, Allah kabul etsin tüm dualarımızı

gercekten manyakmış canım ya uyuşturmadan dişmi cekilirmiş...kociş evde olunca ben cogu dizilerimi izleyemiyorum

ay valla öyleydi peloş ya bildiğin gibi değil bağırta bağırta çekti şimdide tırsıyorum
ayyy naapcan kuzum oda akşamdan akşama izliyo çalıştığı için fedakarlık gerek

iyi aksamlar, hoşgeldin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…