fıstıklar benim çıkmam gerekiyor markete gidecez hepinizi tek tek öpüyorum allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyy
ablacım okundu yazabilirsinBONCUK için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................15
ELİXSİR...................15
SUNGER...................15
DURU.......................15
DERİN......................15
GARİP......................15
BAP.........................15
NANA.......................10
RANA.......................10
KARDELENBHR...........10
SELİNA.....................10
LAGRİMA..................10
CİCİŞ.......................10
KAYRA.....................10
ALEYNA....................10
GÜNEYCANAN...........10
KARDELEN49............10
TOSTİ.....................10
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA.................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ECE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................15
DURU.........................15
BONCUK.....................15
DERİN.........................15
GARİP........................15
BAP...........................10
NANA.........................10
ELİXSİR.....................10
RANA........................10
CİCİŞ........................10
SUNGER....................10
KARDLENBHR..............10
SELİNA......................10
LAGRİMA...................10
KAYRA......................10
ALEYNA.....................10
GÜNEYCANAN.............10
KARDELEN49..............10
TOSTİ.......................10
PELİN........................10
BANU........................10
NANELİŞKR................10
KARDELOŞ.................10
ANATOLİA.................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
LAGRİMA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15
GARİP........................15
BAP...........................15
NANA........................15
RANA........................15
ELİXSİR.....................15
CİCİŞ........................15
DERİN........................10
BONCUK.....................10
SUNGER.....................10
DURU.........................10
KARDELENBHR.............10
SELİNA.......................10
KAYRA........................10
ALEYNA.....................10
GÜNEYCANAN.............10
KARDLEN49................10
TOSTİ.......................10
PELİN.........................10
BANU.........................10
NANELİŞKR.................10
KARDELOŞ.................10
ANATOLİA..................10
MİRANDA....................10
SAMYELİ....................10
EGAL.........................10
DERDA......................10
BİRSEN.......................8
slm cnmm ewet hawa çok sıkıcı bnde ıturdum kaldım örgümü örüyoomherkese selam bende uyandım kahvaltı yaptım biraz nete takılayım da temizlik yapayım dedim..burda bugün çok yağış var...dışarı çıkacaktım planlarım değişti.evimle uğraşıcam bende..
amin canım amin,ayyyy tüylerim diken diken oldu adını bile görmekten yaaa.cok sagolasin haber verdigin icin,rabbim daha iyi etsin banu arkadasimizi
canim benim cok uzuldum,basin sagolsun,hersey allahin taktiri,sende uzme kendini,iyi bak kendine
allah razi olsun guzel dileklerin icin pelinim,rabbim edilen dualar hurmetien hepimizin yuzunu guldursun.sende saka yapmissin kocisine,ben hic birsey yapamadim ya,esim evde degildi dun
amiiin,allah razi olsun geuzel dileklerin icin kardelencim.dun surekli gözum saatte idi inan kii,normalde ben cuma gunleri evde olmuyorum,o yuzden gelemiyorum duaya,ama dun evde idim,ve allahin izni ile mgelebilmeyi basardimbu arada yilandan bende cok korkarim,tv de görsem bile ruyalarima girer etkisinden kurtulamam,o derece yani:18:rabbim dunyada ahirette karsilastirmasin mubarek ile
cok guzel bir paylasimdi,naneliseker cim,cok tesekkurler
canim birsey olmaz insallah,en yakin zamanda doktora gitsen iyi olur,belki adet sancilaridir,belkide bebistir canim,insallah bebis vardir
canim sorma,dun ben ilk defa gelebildim duaya,ama o atmosferi yasamak cok farli birsey,bende cok duygulandim.rabbim tum arkadaslarimizdan razi olsun,hepimiz adina vesile kilsin edilen dualari
işler bittimi selina,hamarat hatun?canım ya ne demek merak ettik,allah senden de razı olsun.allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun inş.Rabbim sizlerede sabır versin.
tşk ederiz canım haber verdiğin için.ablana da geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.canım ya düşünüp kardeşini yollamış haber ver diye.allah razı osun,tez zamanda şifasını versin inş.
topiğimizin en hayırlı,vefalı,güzel kalpli hamilesi birsencimm nasılsın canım.hüseyin emre nasıl tepikliyo mu seni yoruyo sanırım anneciğini.neyse doğsunda kucağına alınca geçer yorgunluğun.
selam hanımlar günaydın hayırlı sabahlar herkese.nasılsınızz???
yarın pek çoğumöuz giremeyiz sanırım iksircimkıslar ben yarın giremiye bilirim merak edecek olanlar için yazıyorum
kocişle gezcezdee
bende çıkcaktım,hava pek bozukta değil ama kararsız kaldım genede.herkese selam bende uyandım kahvaltı yaptım biraz nete takılayım da temizlik yapayım dedim..burda bugün çok yağış var...dışarı çıkacaktım planlarım değişti.evimle uğraşıcam bende..
slm cnmm hoşgeldinselam kızlar.
garibim saol canım arkadaşım hepimize güzel günler olsunhepinize gunaydiiiiiiiiiiiiiin,arkadaslarim:80::80::80:
dilerim bu gununuz,gecirmis oldugunuz tüm günlerinizden güzel ve hayirli gecsin
selinam nasılsın kuzu ben iyiyim hemide çok iyi adetim geldidecanım ya ne demek merak ettik,allah senden de razı olsun.allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun inş.Rabbim sizlerede sabır versin.
tşk ederiz canım haber verdiğin için.ablana da geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.canım ya düşünüp kardeşini yollamış haber ver diye.allah razı osun,tez zamanda şifasını versin inş.
topiğimizin en hayırlı,vefalı,güzel kalpli hamilesi birsencimm nasılsın canım.hüseyin emre nasıl tepikliyo mu seni yoruyo sanırım anneciğini.neyse doğsunda kucağına alınca geçer yorgunluğun.
selam hanımlar günaydın hayırlı sabahlar herkese.nasılsınızz???
ayyy günüm yaa çok şükür canım hep aklımızdaydın allahım analı babalı büyütsün minişini hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim çokda duygulandım gözünaydın canımmerhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.
saol kuzum ağzına yüreğine sağlıkabla ben dualarımı okudum.allahım kabul etsin inş.boncuğum şuan sınavdasın diye tahmin ederek dualarıma ekledim seni ayrıca.allahım yardımcın olsun zihin açıklığı versin inş,emeklerini boşa çıkarmasın.
canım sen 4,5 yıllık evliymişsin ilk başta bebek düşünmedinizmi?sen daha çok yenisin cnmm kaç yaşındasın
bn 4.5 yıllık ewliym
geçmiş olsun mevlam şifa versinevet on dokuz yaşındayım yeniyiz ama eşimde sprm sayısı düşüklüğü çıktı tedavi başarısız oldu
semroş nasılsın canım bizde özledik seni herşeyin yolunda olmasına sevindimselam bayanlar nasılsınız özledim hepinizi
saol canım ağzına sağlıkablacım okundu yazabilirsin
sınava olan arkadaşlara başarılarr dileriim
aynen benimde öyle yaa hava çok kötü burdadaherkese selam bende uyandım kahvaltı yaptım biraz nete takılayım da temizlik yapayım dedim..burda bugün çok yağış var...dışarı çıkacaktım planlarım değişti.evimle uğraşıcam bende..
selam kızlar.
hrr cnm bz ilk düşünmedik maddi durumdan bide daha erken dedik
hoşbulduk naz cım,araştırma modundaydım,hemen cevep veremedim,kusura bakmaslm cnmm hoşgeldin
garibim saol canım arkadaşım hepimize güzel günler olsun
selinam nasılsın kuzu ben iyiyim hemide çok iyi adetim geldide
ayyy günüm yaa çok şükür canım hep aklımızdaydın allahım analı babalı büyütsün minişini hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim çokda duygulandım gözünaydın canım
demek oğluşunla birbirinize alışmaya çalışıyosunuz allahım kolaylık versin bitanem seni öpüyorum oğluşunuda kokluyorum
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
canım sen 4,5 yıllık evliymişsin ilk başta bebek düşünmedinizmi?
geçmiş olsun mevlam şifa versin
semroş nasılsın canım bizde özledik seni herşeyin yolunda olmasına sevindim
bulantılarda geçer inşallah buarada oğluşun napıyo çok mutludur heralde
saol canım ağzına sağlık
buarada yarın gezmelere gidecekmişsin ohh sefan olsun gez tabiki
aynen benimde öyle yaa hava çok kötü burdada
selam kuzu nabersin ?
arkadaşlar hepinize güzel birgün diliyorum
ben busabah test yaptım tabiki negatif çıktı ve 1 saat sonra kırmızıları gördümbari testten önce gelseydi boşa gitti neyse ben hiç üzülmedim çok bekletmeden gelmesi iyi oldu .
hmm tmm cnm haftaya işlhh başlarım gerçi ozmnda adet olma ihtimalim war da olmazsa okurum sewe seweanladım canım hayırlısı olsun
inşallah tekrardan gelir meleğin sağlıkla
buarada geçmişte yazdım gördünmü bilmiyorumda buhafta dua yazmadım sana kanaman var diye bitince sen haber verirsin yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?