selam hoşgeldin sanada iyi günlermrb kızlar henize hayırlı günler
hoşbulduk naz cım,araştırma modundaydım,hemen cevep veremedim,kusura bakma
ay cano,güleriz ağlanacak halimize demiş ya şair,aynen öyle durumumuz.
bu arada demin bitopicde okudumda hoşuma gitti,kadın tüp tedavisinde hiç strese girmemiş,elimde olmayan bişey için strese girmem anlamsız diye,aslında bizim vucudumuzun da,kalbizimiznde bunu kabul etmesi gerekiyo,neticede herşey rabbimizin elinde.
hmm tmm cnm haftaya işlhh başlarım gerçi ozmnda adet olma ihtimalim war da olmazsa okurum sewe sewe
selam hoşgeldin sanada iyi günler
napalım kader kısmet olacağı varsa olur yoksa olmaz
bizde stres yapmıyalım bak stres yapmadım geldi adetyoksa daha çok beklerdim biliyosun önceki ayı
tamam canım hayırlısı okuyacağın zaman bildirirsin
evet,biliyorum
nasıl oldun fıstık geçtimi bulantın filan :26:
ooo kayram gelmiş hihoytttttttttttttt
gecti sayilir cnmm arada bi bulanti gelip gidio okadarrr.. agrilarim ayni duruyoo akintim fazlalasti ayiptir sülemesi pis pis kokuyo bi adettim gelseydide kurtulsaydiiiim
sen nasilsin cnmm.
anammmmm hoşgeldin kuzummmmmm
canım sende var bişey hadi hayırlısı bak diye diye hamile çıkarıcam seni
buarada evet ebru gündeş hamile darısı bize
kayram benim çıkmam gerek kuzum kusura bakma işler beni bekler
sonra görüşürüz olurmu
hanımlar sizide öptüm sonra görüşürüz
sevcan sen napıyosun ? gecmişimi okuyosun sesin solugun cıkmıyor :))
kizlar ya ebru gundes hamileymis 1.5 aylikmis daha yeni duydumm
sadece o değil ki,niran ünsal ve ışın karaca da hamileymiş
sevcan sen napıyosun ? gecmişimi okuyosun sesin solugun cıkmıyor :))
kızlar şimdi benim 1 ay olduya bebeğim gideli..ben ne düşüneceğimi bilemiyorum..kimseylede konuşamıyorum bir yanım çok isitiyo pıt pıt atan bir kalbi daha bedenimde..ruhsuz bişr durumdayım şu an resmen haliyle...
acaba yavaş yavaş düşünmeliyim yani umutlanmalımıyım yeni bir gebelik için.şimdi çevremden birine desem sanki keyfime sonlandırmışımda hiç üzülmüyorum hemen yeni bir bebek düşünebiliyorum gibi hissederler diye soramıyorum..o yüzden siz beni anlarsınız nasıl kendimi motive etmeliyim erkenden yeni bir bebek istemek diğer bebeğime haksızlık olurmu...ben onu kaybetmek istemedim hiç ve bedenimdeki varlığı kadar huzur veren bişi olmamıştı..oğlumu asla unutamam ama dayanacak bir umut beslemek istiyorum içimde...
fikirlerinizi bekliyorum
yok canımcım,ben gene gelirim buralara,öyle sürekli dışarda değilim hoş,zaten pek çıkasımda gelmiyo.nasılsınız fıstıklar bende okudum ama gızlıden sonrada geldım ama hemen gıtcem kocısle dısarı cıkcaz alısverıs yapmamız gerek yaz ıcın portakal konsantresı hazırlıcam da seker falan almammız gerek o da sımdı portakal sıkıyorbende agrım var dıye yırttım bu ısten ama bugun ıctım artık agrı kesıcı valla kesılırse de kesılsın yemın ederım 4 saatte 6 ped degıstırıyorum ıcım cekıldı sankı bu ay kanım tukendı resmen yaaaa
neyse daha fazla uzatmayım
kardelosum evet canım msnde grusebılırız ama sen malum artık ıs kadını oldun senı gunduzlerı gorebılmek ne mumkun kuzu mmmm benım neyse gonukller bır olsun ınsallah grusecegımız zamanlar gelecek
ablam kırmızıları gordun demek valla senın adına sevındım cunku bebıs yoksa eger gelmesı daha ıyı sıkıntısını en ıyı bılenlerdenım bılırsın benı de ınsallah bır daha gelmeyecekse bebıs sayesınde gelmez bıtanem bu arada duaya benı de yazmısın ama benım kırmızılar var bu hafta ablacım bu hafat benı yazmasan olurmu hanı persembe bıter yada bıtmez sonradan yıne sıze kalmasın
pelıncım ınsallah dedıgın gıbı olur kuzu bıde o nasıl bır sakaymıs yaaaa adamın yuregıne ınmemıs cok sukur
derınım yıne pc mı bozuldu senın bu pcden cektıgın nedır kzum yaaaa
boncugum ve kardelen 49um sınavınızda basarılar dılıyorumm allah yardımcınız olsun
banum da ıyıymıs cok sukr gercı demıstm kolay bır amelıyat dıye ama yıne telasnır ınsan su an ayaklanmıstır yurutuyordur drlar onu
bızde hastaneye gıdıp esımın vermesı gereken testı verdık hayırlısı artık ınsallah bı sorun cıkmaz ben cıkıyorum fıstıklarım cunku cıkmamız gerekıyor optum herkesı bay
vallami isin karaca aaaaaaa hayretler icinde sok tayimmmins saglikli kucaklarina almak nasip olurr :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?