bende şoktayım ama sanırım bi tane büyük oğlu var o nun.
bende şoktayım ama sanırım bi tane büyük oğlu var o nun.
garibim saol canım arkadaşım hepimize güzel günler olsun
selinam nasılsın kuzu ben iyiyim hemide çok iyi adetim geldide
ayyy günüm yaa çok şükür canım hep aklımızdaydın allahım analı babalı büyütsün minişini hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim çokda duygulandım gözünaydın canım
demek oğluşunla birbirinize alışmaya çalışıyosunuz allahım kolaylık versin bitanem seni öpüyorum oğluşunuda kokluyorum
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
canım sen 4,5 yıllık evliymişsin ilk başta bebek düşünmedinizmi?
geçmiş olsun mevlam şifa versin
semroş nasılsın canım bizde özledik seni herşeyin yolunda olmasına sevindim
bulantılarda geçer inşallah buarada oğluşun napıyo çok mutludur heralde
saol canım ağzına sağlık
buarada yarın gezmelere gidecekmişsin ohh sefan olsun gez tabiki
aynen benimde öyle yaa hava çok kötü burdada
selam kuzu nabersin ?
arkadaşlar hepinize güzel birgün diliyorum
ben busabah test yaptım tabiki negatif çıktı ve 1 saat sonra kırmızıları gördümbari testten önce gelseydi boşa gitti neyse ben hiç üzülmedim çok bekletmeden gelmesi iyi oldu .
slm kızlar nasılsınız görüşmeyelı.ıst dısındaydım cok gıremedım
iyyimm agrilarimla ugrasiyorum sen nasilsinn
evet ebrarcım kebap ama kayınbaba var neyse nisan sonu adanaya gidecekler 1 hafta o zaman yaparım tatili
amanın gökçem o kadar soğukmu orası
gokcarana
sen nasılsın senın face warmyıdı yokmuydu hatrlamıyorum warsa benım face hep acık
sevcan ümit parlak
ekle cnm
ıyıyım cnm dr a gıttım sabah kurtajdan 1 hafta sonra gelın demıstı cok sukur patolojı sonucu temzı bır bulgu yok.yıne hamlı kalabılırsın 1 ay korunmadan sonra dedı.acım taze ama ıcım rahatladı bırsey cıkmadıgı ıcın.senın adet agrılarımı cnmm hayrdır??
gokcarana
sen nasılsın senın face warmyıdı yokmuydu hatrlamıyorum warsa benım face hep acık
sevcan ümit parlak
ekle cnm
gecmis olsun cnmm .. bekle biraz rahmin toplasin kendini bence.. bende 1 yil önce bos gebelkten n kurtaj oldumm ama hala yokk yanii cok bekleyite abarmahehevalla ne agrisiysa annami aglatiii 1.5 haftadir karnim agriyor adettim 6sinda olcakkk 1.5 haftadir geldi geldi diom ama bisi yokk gelsede kurtulsam diee bakiyorum anliycaa acayi karin agrisi var ara ara gelip gidio tuvaletimi yaparken kasiklarim agrimaya basladiii midem bulaniodu artik gecti sayilirr yüzümde sivilceler aynaya baktikca midem bulantim tutuyorr öylee istee ..
cnm bulantı fılan belkı de 6sında gelmez bişiii ınsallah:))) sımdı ete degmeden vakumla temızlenıyor ya yara olmazmıs rahımde olşe dedı dr.eskıden olsa daha da beklenıyordu dedı.sana da cok gecmıs olsun cnmmm ben de başlayacagım calışmalara ama duam hep soyle nezaman hayırlysa ne zaman saglıklı olacaksa ozaman olsun ınsallah ısterse 1 yıl olsun...hayırlısı olsun da.
inss ama pek umudum yookk bu ayyy .. dogru diosun cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
ınsallah cnm yaaaa benım de gebelıkte sankı adet olacakmısım gıbı agrı wardı hep bekledım olacagım dıye ama çift çizgiyi görmüştüm ondsan dedım hayırlısı cnm bakalım bır ara dua yazmıstım gordunmu onları sen tesbıh duaları cok ınandım onlara yıne baslayacagım cunku onları okuyup 2 ay sonra hamıle kalmıstım.
aol egalcim sen nasılsın
inss ama pek umudum yookk bu ayyy .. dogru diosun cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
yok cnmm görmedimmm eger mümkünse ileri cekebilirmisin dualrii --
sana bisorum var?? hamile kaldiginda gögüslerinde agri varmiydi yanii yanii gögüslerin hasslasmiydi. yoksa sadece agrinmi vardi baska belirti yokmuydu?? beim ilk hamileligimde gögüsagrim vardi SIK SIK uykum geliodu ordan anlamistim simdi adet agrsindan baska hic birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?