Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende şoktayım ama sanırım bi tane büyük oğlu var o nun.

bu sanatcilara acayiiipp sinir oluyorum haaa. evlenmeden ilskiye girip bebek peydahliyolar sonra evlencez diolar siritarakkk,, ondan sonra dinden bahsediolarr.. naparsalar yapsinlarr amma genclere cok kötü örnek oluyorlar.. gencler düsünü cok normamis gibi karsiliyorlarr. hep aile facialari bundan cikiyor bencee cokk duydumm sanatcilar yapio bizim ondan eksikleerimiz nee diyeee böyle böyle namus filan kalmiyor yaaa. sinirlandim simdiii belki düsündüklerim icin haksiz bulabilirsiniz belki ama benim düsüncemde buu

ablam hayırlısı üzülme sakınn benim yaptıgım testlerinde haddi hesabı yok vallah

iyyimm agrilarimla ugrasiyorum sen nasilsinn

ıyıyım cnm dr a gıttım sabah kurtajdan 1 hafta sonra gelın demıstı cok sukur patolojı sonucu temzı bır bulgu yok.yıne hamlı kalabılırsın 1 ay korunmadan sonra dedı.acım taze ama ıcım rahatladı bırsey cıkmadıgı ıcın.senın adet agrılarımı cnmm hayrdır??

evet ebrarcım kebap ama kayınbaba var neyse nisan sonu adanaya gidecekler 1 hafta o zaman yaparım tatili

amanın gökçem o kadar soğukmu orası

canım çok soguk degilde rüzgar var bikaç gündür :) ama nisan geldi yaa heryer çiçeklendi çok güzel oluyo :)
slm kızlar nasılsınız

gokcarana
sen nasılsın senın face warmyıdı yokmuydu hatrlamıyorum warsa benım face hep acık
sevcan ümit parlak
ekle cnm

gecmis olsun cnmm .. bekle biraz rahmin toplasin kendini bence.. bende 1 yil önce bos gebelkten n kurtaj oldumm ama hala yokk yanii cok bekleyite abarmahehe valla ne agrisiysa annami aglatiii 1.5 haftadir karnim agriyor adettim 6sinda olcakkk 1.5 haftadir geldi geldi diom ama bisi yokk gelsede kurtulsam diee bakiyorum anliycaa acayi karin agrisi var ara ara gelip gidio tuvaletimi yaparken kasiklarim agrimaya basladiii midem bulaniodu artik gecti sayilirr yüzümde sivilceler aynaya baktikca midem bulantim tutuyorr öylee istee ..

ebroşum adet olmuşsun canım saglık olsun rabbim büyük inş gelicek seninde minigin
gün dogum yapmış mı sevindim saglıkla büyütsün oglunu inş

gokcarana
sen nasılsın senın face warmyıdı yokmuydu hatrlamıyorum warsa benım face hep acık
sevcan ümit parlak
ekle cnm

cnm bulantı fılan belkı de 6sında gelmez bişiii ınsallah:))) sımdı ete degmeden vakumla temızlenıyor ya yara olmazmıs rahımde olşe dedı dr.eskıden olsa daha da beklenıyordu dedı.sana da cok gecmıs olsun cnmmm ben de başlayacagım calışmalara ama duam hep soyle nezaman hayırlysa ne zaman saglıklı olacaksa ozaman olsun ınsallah ısterse 1 yıl olsun...hayırlısı olsun da.

inss ama pek umudum yookk bu ayyy .. dogru diosun cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

inss ama pek umudum yookk bu ayyy .. dogru diosun cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

ınsallah cnm yaaaa benım de gebelıkte sankı adet olacakmısım gıbı agrı wardı hep bekledım olacagım dıye ama çift çizgiyi görmüştüm ondsan dedım hayırlısı cnm bakalım bır ara dua yazmıstım gordunmu onları sen tesbıh duaları cok ınandım onlara yıne baslayacagım cunku onları okuyup 2 ay sonra hamıle kalmıstım.

yok cnmm görmedimmm eger mümkünse ileri cekebilirmisin dualrii --

sana bisorum var?? hamile kaldiginda gögüslerinde agri varmiydi yanii yanii gögüslerin hasslasmiydi. yoksa sadece agrinmi vardi baska belirti yokmuydu?? beim ilk hamileligimde gögüsagrim vardi SIK SIK uykum geliodu ordan anlamistim simdi adet agrsindan baska hic birsey yok

cnm yazarım bırazdan duaları
cnm ewet ben adet olacagım zaman da göğüslerım hassaslaşırdı dokunamazdım.başka belırtı aaa bel ve sırt agrım copk oldu muthıs derecede.we işte adet agrısı gıbı ılk 1 ay cok agrım oldu yumurtalıklarımda.ılk gebelıktekı belırtıler olmayabılır 2.sınde cnm.6sını beklıyorum cnm burdan ulaşamazsam sana :S face yokmu senın eklesene benı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…