Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

egal cnm yaaa duaları hangı sayfada bılmıyorum kı nasıl bulacagım :S pek bılmıyorum bunu kullanmasını ben

neyse sorun deil cnmm ben gecmise gittigimde bulurum tesekkür ederimm. cnmm eklerimde resmin nasil ona göre bulyum seni bir tane buldum ama senmisin acepp sari sacli yaninda birtane bey var

ßß

durucum nasilsin cnmm.. hayirdir seni pek görmüyordum bu arlar yoksa yanlismi hatiliyorum ama hersey yolunda demii???

egal cnm gecmıste arama sen ben yıne yazarım yenı gelen arkadaslar da faydalanır dualardan ...mutfakta kahve ıcıyorum kahvem bıtsın yazacagım ok cnmcım

egal cnm gecmıste arama sen ben yıne yazarım yenı gelen arkadaslar da faydalanır dualardan ...mutfakta kahve ıcıyorum kahvem bıtsın yazacagım ok cnmcım

tmm cnmm tessekür ederimm. benimde cnm kahve cekti gidiyimde bende kahve aliyim barii

durucum nasilsin cnmm.. hayirdir seni pek görmüyordum bu arlar yoksa yanlismi hatiliyorum ama hersey yolunda demii???
Doğru canım bir süredir giremedim benim modemi servis götürdü günler sonra getirdiler,taktılar yine çalışmadı tekrar götürdüler yeni geldi şimdilik sorunsuz çalışıyor şükür..Bir kaç gündür de bahar havalarının verdiği bir mahmurluk hüzün var üzerimde mevsime alışınca geçecektir önceki yıllardan biliyorum.. Sen nasılsın iyisin inşallah canım ?
benım gıbı gırmedınmı bı suredır ben hepsıne bakamadım bıle cok dolmus 3 gundur :S
Valla okuyorum ama çok uzun zaman olmuş altından kalkılacak gibi değil sanırım en azından durumları öğrenmiş olurum

hmmm .. ins modemin bidaha bozulmazzz. benim en sevdigim mevsim bahar bence keyfini cikarrr hertaraf civil civil cicekler böcükler otlarr hehehe. bende iyyim cnmm öyle ugrasiom islen güclen

Bismillahirrahmannirrahim

fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.( bu duayı asagıdakı dualara başlamadan once ıcınızden geldıgı kadar okuyun)

4 cuma üst üste 707 kez ''ya evvel'' 707 kez de '' ya varis'' okunmalıdır.

asagıdakı ayetı de beraber olmadan once 289 kez okumalıdır.

fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi
anlamı;MUHAKKAK Kİ ALLAH DOSTTUR VE YARADANDIR!
İNŞALLAH DUALARINIZ KABUL OLUR AMIN.

EGAL duaları yazdım cnm...ınandım,okudum 2 ay sonra kabul oldu.( bu arada face arkadaslık ıstegın gelmedı))

hmmm .. ins modemin bidaha bozulmazzz. benim en sevdigim mevsim bahar bence keyfini cikarrr hertaraf civil civil cicekler böcükler otlarr hehehe. bende iyyim cnmm öyle ugrasiom islen güclen
inşallah canım normal modem olsa al yenisi tak ama fiber net kullanıyoruz firma kendi modemini veriyor normal modemler farklı biraz...baharın keyfini galiba kendimi dışarı atarak çıkarmam gerek evde olmuyor canım ya,evde de iş güç bitmiyor.bazen dizyorumki ya bırak dünyanın işi biter mi kızım,ama dediğimle kalıyorum sanırım seninde iyi olmana çok sevindim canım benim

dualar icin cooooooook saol cnmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…