cnm yazarım bırazdan duaları
cnm ewet ben adet olacagım zaman da göğüslerım hassaslaşırdı dokunamazdım.başka belırtı aaa bel ve sırt agrım copk oldu muthıs derecede.we işte adet agrısı gıbı ılk 1 ay cok agrım oldu yumurtalıklarımda.ılk gebelıktekı belırtıler olmayabılır 2.sınde cnm.6sını beklıyorum cnm burdan ulaşamazsam sana :S face yokmu senın eklesene benı cnm
cnm yazarım bırazdan duaları
cnm ewet ben adet olacagım zaman da göğüslerım hassaslaşırdı dokunamazdım.başka belırtı aaa bel ve sırt agrım copk oldu muthıs derecede.we işte adet agrısı gıbı ılk 1 ay cok agrım oldu yumurtalıklarımda.ılk gebelıktekı belırtıler olmayabılır 2.sınde cnm.6sını beklıyorum cnm burdan ulaşamazsam sana :S face yokmu senın eklesene benı cnm
neyse sorun deil cnmm ben gecmise gittigimde bulurum tesekkür ederimm. cnmm eklerimde resmin nasil ona göre bulyum seni bir tane buldum ama senmisin acepp sari sacli yaninda birtane bey var
egal ewet cnm o benım :)
gonder ıstek kabul esdııym
jensu duru hosgeldınız kızlarrr...
benım gıbı gırmedınmı bı suredır ben hepsıne bakamadım bıle cok dolmus 3 gundur :SHoşbuldum canım geçmişteydim şimdi farkettim
egal cnm gecmıste arama sen ben yıne yazarım yenı gelen arkadaslar da faydalanır dualardan ...mutfakta kahve ıcıyorum kahvem bıtsın yazacagım ok cnmcım
benım gıbı gırmedınmı bı suredır ben hepsıne bakamadım bıle cok dolmus 3 gundur :S
tmm cnmm tessekür ederimm. benimde cnm kahve cekti gidiyimde bende kahve aliyim barii
Doğru canım bir süredir giremedim benim modemi servis götürdü günler sonra getirdiler,taktılar yine çalışmadı tekrar götürdüler yeni geldi şimdilik sorunsuz çalışıyor şükür..Bir kaç gündür de bahar havalarının verdiği bir mahmurluk hüzün var üzerimde mevsime alışınca geçecektir önceki yıllardan biliyorum..durucum nasilsin cnmm.. hayirdir seni pek görmüyordum bu arlar yoksa yanlismi hatiliyorum ama hersey yolunda demii???
Valla okuyorum ama çok uzun zaman olmuş altından kalkılacak gibi değil sanırım en azından durumları öğrenmiş olurumbenım gıbı gırmedınmı bı suredır ben hepsıne bakamadım bıle cok dolmus 3 gundur :S
Doğru canım bir süredir giremedim benim modemi servis götürdü günler sonra getirdiler,taktılar yine çalışmadı tekrar götürdüler yeni geldi şimdilik sorunsuz çalışıyor şükür..Bir kaç gündür de bahar havalarının verdiği bir mahmurluk hüzün var üzerimde mevsime alışınca geçecektir önceki yıllardan biliyorum..Sen nasılsın iyisin inşallah canım ?
Valla okuyorum ama çok uzun zaman olmuş altından kalkılacak gibi değil sanırım en azından durumları öğrenmiş olurum
inşallah canım normal modem olsa al yenisi tak ama fiber net kullanıyoruz firma kendi modemini veriyor normal modemler farklı biraz...baharın keyfini galiba kendimi dışarı atarak çıkarmam gerek evde olmuyor canım ya,evde de iş güç bitmiyor.bazen dizyorumki ya bırak dünyanın işi biter mi kızım,ama dediğimle kalıyorum sanırımhmmm .. ins modemin bidaha bozulmazzz. benim en sevdigim mevsim bahar bence keyfini cikarrr hertaraf civil civil cicekler böcükler otlarr hehehe. bende iyyim cnmm öyle ugrasiom islen güclen
Bismillahirrahmannirrahim
fe hebli min ledünke veliyya yerisüküm tafen sümme li tebluhu eşüddeküm nü ve yerisümin ali yakub.yuhriciküm tıflen sümme li tebluğu eşüddeküm.( bu duayı asagıdakı dualara başlamadan once ıcınızden geldıgı kadar okuyun)
4 cuma üst üste 707 kez ''ya evvel'' 707 kez de '' ya varis'' okunmalıdır.
asagıdakı ayetı de beraber olmadan once 289 kez okumalıdır.
fallahü hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi
anlamı;MUHAKKAK Kİ ALLAH DOSTTUR VE YARADANDIR!
İNŞALLAH DUALARINIZ KABUL OLUR AMIN.
EGAL duaları yazdım cnm...ınandım,okudum 2 ay sonra kabul oldu.( bu arada face arkadaslık ıstegın gelmedı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?