bn kapatıp acayım face ı donmustr belkı cnm
canım msjı okudum en kısa zmanda okuyp haberini weririm öpüyorumm seniBONCUK için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................15
ELİXSİR...................15
SUNGER...................15
DURU.......................15
DERİN......................15
GARİP......................15
BAP.........................15
NANA.......................10
RANA.......................10
KARDELENBHR...........10
SELİNA.....................10
LAGRİMA..................10
CİCİŞ.......................10
KAYRA.....................10
ALEYNA....................10
GÜNEYCANAN...........10
KARDELEN49............10
TOSTİ.....................10
PELİN.......................10
BANU.......................10
NANELİŞKR...............10
KARDELOŞ................10
ANATOLİA.................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8
ECE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................15
DURU.........................15
BONCUK.....................15
DERİN.........................15
GARİP........................15
BAP...........................10
NANA.........................10
ELİXSİR.....................10
RANA........................10
CİCİŞ........................10
SUNGER....................10
KARDLENBHR..............10
SELİNA......................10
LAGRİMA...................10
KAYRA......................10
ALEYNA.....................10
GÜNEYCANAN.............10
KARDELEN49..............10
TOSTİ.......................10
PELİN........................10
BANU........................10
NANELİŞKR................10
KARDELOŞ.................10
ANATOLİA.................10
MİRANDA..................10
SAMYELİ...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8
LAGRİMA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.......................15
GARİP........................15
BAP...........................15
NANA........................15
RANA........................15
ELİXSİR.....................15
CİCİŞ........................15
DERİN........................10
BONCUK.....................10
SUNGER.....................10
DURU.........................10
KARDELENBHR.............10
SELİNA.......................10
KAYRA........................10
ALEYNA.....................10
GÜNEYCANAN.............10
KARDLEN49................10
TOSTİ.......................10
PELİN.........................10
BANU.........................10
NANELİŞKR.................10
KARDELOŞ.................10
ANATOLİA..................10
MİRANDA....................10
SAMYELİ....................10
EGAL.........................10
DERDA......................10
BİRSEN.......................8
canım evet gördüm çok şükür bundan sonrada hep düzenli olur inşallahnasılsınız fıstıklar bende okudum ama gızlıden sonrada geldım ama hemen gıtcem kocısle dısarı cıkcaz alısverıs yapmamız gerek yaz ıcın portakal konsantresı hazırlıcam da seker falan almammız gerek o da sımdı portakal sıkıyorbende agrım var dıye yırttım bu ısten ama bugun ıctım artık agrı kesıcı valla kesılırse de kesılsın yemın ederım 4 saatte 6 ped degıstırıyorum ıcım cekıldı sankı bu ay kanım tukendı resmen yaaaa
neyse daha fazla uzatmayım
kardelosum evet canım msnde grusebılırız ama sen malum artık ıs kadını oldun senı gunduzlerı gorebılmek ne mumkun kuzu mmmm benım neyse gonukller bır olsun ınsallah grusecegımız zamanlar gelecek
ablam kırmızıları gordun demek valla senın adına sevındım cunku bebıs yoksa eger gelmesı daha ıyı sıkıntısını en ıyı bılenlerdenım bılırsın benı de ınsallah bır daha gelmeyecekse bebıs sayesınde gelmez bıtanem bu arada duaya benı de yazmısın ama benım kırmızılar var bu hafta ablacım bu hafat benı yazmasan olurmu hanı persembe bıter yada bıtmez sonradan yıne sıze kalmasın
pelıncım ınsallah dedıgın gıbı olur kuzu bıde o nasıl bır sakaymıs yaaaa adamın yuregıne ınmemıs cok sukur
derınım yıne pc mı bozuldu senın bu pcden cektıgın nedır kzum yaaaa
boncugum ve kardelen 49um sınavınızda basarılar dılıyorumm allah yardımcınız olsun
banum da ıyıymıs cok sukr gercı demıstm kolay bır amelıyat dıye ama yıne telasnır ınsan su an ayaklanmıstır yurutuyordur drlar onu
bızde hastaneye gıdıp esımın vermesı gereken testı verdık hayırlısı artık ınsallah bı sorun cıkmaz ben cıkıyorum fıstıklarım cunku cıkmamız gerekıyor optum herkesı bay
sadece o değil ki,niran ünsal ve ışın karaca da hamileymiş
yok kuzum üzülmedim ya sadece test yapıp kırmızıları görmem gıcık etti boşa gitti bir testablam hayırlısı üzülme sakınn benim yaptıgım testlerinde haddi hesabı yok vallah
selam hoşgeldin epeydir yoktun dinlendinmislm kızlar nasılsınız görüşmeyelı.ıst dısındaydım cok gıremedım
evet kuzum oldum ama mutluyumebroşum adet olmuşsun canım saglık olsun rabbim büyük inş gelicek seninde minigin
gün dogum yapmış mı sevindim saglıkla büyütsün oglunu inş
durum nasılsın canım özlettin kendini yaa artık aramızdasın değilmiSelam güzeller hepinize mutluluklarla dolu bir hafta sonu diliyorum.
ay bu ara herkesde var ya dikkat et kendine bolca gez kafanı dağıt bitaneminşallah canım normal modem olsa al yenisi tak ama fiber net kullanıyoruz firma kendi modemini veriyor normal modemler farklı biraz...baharın keyfini galiba kendimi dışarı atarak çıkarmam gerek evde olmuyor canım ya,evde de iş güç bitmiyor.bazen dizyorumki ya bırak dünyanın işi biter mi kızım,ama dediğimle kalıyorum sanırımseninde iyi olmana çok sevindim canım benim
canım msjı okudum en kısa zmanda okuyp haberini weririm öpüyorumm seni
canım başınız sagolsun... allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...hepinize teşekkür ederim hatırlayıp sorduğunuz için..Allah razı olsun..
ptesi hastaneye gittim iyi dedi.. salı sabah anneannemilaybettim uykusunda vefat etmiş.. inna lillahi ve inna lillahi raciun.. ''Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”çok canım yanıyor.. bir nefes bir can gitti evimizden.. Rabbim taksiratını affetsin.. mekanını cennet etsin.. o küçücükkalbi yükü taşıyamadı ve durdu..dualarınızı eksik etmeyin.. canım yanıyor bir süre giremeyebilirim.. dua yazdınızmı okuyamadım geçmişi.. okumaya çalısacagım inşallah.. kaç tane yazıldı hemen biri cevap verirse sevinirim çıkmam lazım..
eboşum haklısın canım ama cok kızdırdı beni aklıma hemen öyle bi şaka yapmak geldi bir nisanda olunca...yok canım ya ne pataklaması adam şok oldu zaten ne diyceni bilemedi şaka dedgigim halde zor kendine geldi... olsun birazda ders olmuştur onayok zaten cuma okunmuyo ben cuma günü listeyi yapıyorum ohafta içinde duayı okuyup perşembe akşamına kadar bildiriyorsun canım
hayırlısı olsun inşallah fazla bekletmez bebişin listeye ekliyeceğim senide canım
ay canım ya kıyamam duygulanmışsın allahım dualarımızı kabul etsin inşallah aşılaman pozitif olur tatlım ayrıca cümlemizden razı olsun mevlam
canım çok telaş ediyosun hem niye adet olacaksın ya dur bakalım belkide hamilesin
allahım inşallah nasip eder
ay çok duygulandım yaa saol canım paylaşımın için
peloşum olsun kuzum yaa amin dedinya yeter bu
demek sorun yokmuş çok sevindim canım
buarada kocana yaptığın şaka baya kötü olmuş yaa adamın yüreğine inseydi yaaay bilmiyomda benimki böyle bir şakayı asla kaldıramazdı kesin pataklardı beni kocişine maşallah diyim kuzum ama korkutanda iyi olmuş boşver güldüm çok
ayy canım ya çok üzüldüm başınsaolsun allahım sabır versin
anneannenin mekanı cennet olsun zordur elbet allahım geride kalanlara hayırlı ömür versin canım
tamam canım sen merak etme ben sana bildiririm
evet birsencim şakaydı ama birazda kıymetimi anlasın diye yaptım...sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl canım...slm nazcım kardeloşun bebeişleri yok ama inşallah ikizleri olur belki Allah söyletmiştir
amin inşallah güneycanan canım sana en kısa zamanda güzel sağlıklı hayırlı bebişler gelir
garipcim canım Allahım sanada bol bebişler verir inşallah sana tekrar kolay gelsin
aminn hemde çok çok amiinn kızlar Allahım topiğimizin bütün hepsine bol bol bebişler versin olanlara da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
canım listede hamile çoktu ama malesef hamile kalan ilk hamile kalınca arada geliyo sonrasında hiç gelmiyo başka topiklere girmeye fırsat zaman buluyolar ama bize gelince slm bile vermiyolar yani sorun hamile kalınca gelmemek
Allah seni ne etmesin kız hangi kazıkların ağrıyo neyse geçmiş olsun dikkatli ol
Allah emi kız öyle şaka yapılırmı yazık kız kocişine neyse biraz kıymetini anlamıştır
canım ya beklemek zor geliyodu madem özelde yaptırıp yarın alsaydın sonucunu neyse vardır bundada bi hayır
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun
banumuza tekrardan gecmiş olsun iyi olmasına sevindim...merhaba kızlar ben banu145 kardeşiyim şimdi aradı yazarmısın diye çok şükür ameliyatı çok güzel geçti ilk 1 saat ağrısı oldu şimdi çok şükür iyi ..herkese selam söylüyo....
canım sendende allah razı olsun inş dularımız bir gün kabul olcak allahımın izniyle...garipcim benimde aklıma birden geldi öyle şaka yapmak kızdırınca beni ders olsun istedim..cok sagolasin haber verdigin icin,rabbim daha iyi etsin banu arkadasimizi
canim benim cok uzuldum,basin sagolsun,hersey allahin taktiri,sende uzme kendini,iyi bak kendine
allah razi olsun guzel dileklerin icin pelinim,rabbim edilen dualar hurmetien hepimizin yuzunu guldursun.sende saka yapmissin kocisine,ben hic birsey yapamadim ya,esim evde degildi dun
amiiin,allah razi olsun geuzel dileklerin icin kardelencim.dun surekli gözum saatte idi inan kii,normalde ben cuma gunleri evde olmuyorum,o yuzden gelemiyorum duaya,ama dun evde idim,ve allahin izni ile mgelebilmeyi basardimbu arada yilandan bende cok korkarim,tv de görsem bile ruyalarima girer etkisinden kurtulamam,o derece yani:18:rabbim dunyada ahirette karsilastirmasin mubarek ile
cok guzel bir paylasimdi,naneliseker cim,cok tesekkurler
canim birsey olmaz insallah,en yakin zamanda doktora gitsen iyi olur,belki adet sancilaridir,belkide bebistir canim,insallah bebis vardir
canim sorma,dun ben ilk defa gelebildim duaya,ama o atmosferi yasamak cok farli birsey,bende cok duygulandim.rabbim tum arkadaslarimizdan razi olsun,hepimiz adina vesile kilsin edilen dualari
canım ogluşunu allah analı babalı büyütsün uzun ve saglıklı ömürler versin...duaların icinde allah razı olsun kendine ve bebişine cok iyi bak öpüyorum seni...merhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.
canım nasılsın...demek kocişinle gezceksiniz oh ne güzel...bi günde ben gezebilsem kocişimle ama işleri yüzünden olmuyo malasefkıslar ben yarın giremiye bilirim merak edecek olanlar için yazıyorum
kocişle gezcezdee
nasılsınız fıstıklar bende okudum ama gızlıden sonrada geldım ama hemen gıtcem kocısle dısarı cıkcaz alısverıs yapmamız gerek yaz ıcın portakal konsantresı hazırlıcam da seker falan almammız gerek o da sımdı portakal sıkıyorbende agrım var dıye yırttım bu ısten ama bugun ıctım artık agrı kesıcı valla kesılırse de kesılsın yemın ederım 4 saatte 6 ped degıstırıyorum ıcım cekıldı sankı bu ay kanım tukendı resmen yaaaa
neyse daha fazla uzatmayım
kardelosum evet canım msnde grusebılırız ama sen malum artık ıs kadını oldun senı gunduzlerı gorebılmek ne mumkun kuzu mmmm benım neyse gonukller bır olsun ınsallah grusecegımız zamanlar gelecek
ablam kırmızıları gordun demek valla senın adına sevındım cunku bebıs yoksa eger gelmesı daha ıyı sıkıntısını en ıyı bılenlerdenım bılırsın benı de ınsallah bır daha gelmeyecekse bebıs sayesınde gelmez bıtanem bu arada duaya benı de yazmısın ama benım kırmızılar var bu hafta ablacım bu hafat benı yazmasan olurmu hanı persembe bıter yada bıtmez sonradan yıne sıze kalmasın
pelıncım ınsallah dedıgın gıbı olur kuzu bıde o nasıl bır sakaymıs yaaaa adamın yuregıne ınmemıs cok sukur
derınım yıne pc mı bozuldu senın bu pcden cektıgın nedır kzum yaaaa
boncugum ve kardelen 49um sınavınızda basarılar dılıyorumm allah yardımcınız olsun
banum da ıyıymıs cok sukr gercı demıstm kolay bır amelıyat dıye ama yıne telasnır ınsan su an ayaklanmıstır yurutuyordur drlar onu
bızde hastaneye gıdıp esımın vermesı gereken testı verdık hayırlısı artık ınsallah bı sorun cıkmaz ben cıkıyorum fıstıklarım cunku cıkmamız gerekıyor optum herkesı bay
gözünaydın canım sevindim senin adınaslm ebrar ıyıyım şükür kafa dagıttım bıraz .bugun dr kontrole gıttık patoloji sonucu temız cıktı...bu arada ben bu konuyu bılmıyorum lıste war kıme bunlar??? ben de okuyabılırım.bılgılendırırsen sewınırım kıme okunacaksa ben de okuyabılırım
selam kızlar ben geldim nasılsınız
mrb kızlar, nasılsınız. birazdan yemek yicem. yemekten önce gireyim dedim.
gözünaydın canım sevindim senin adına
biz birbirimize ayetel kürsi okuyoruz her hafta 2 kişiye birkaç haftadır 3 kişiye okuyodukda şimdi yine 2 olucak .313 tane ayetel kürsi katılmak istersen tabiki okuyabilirsin
peloşum iyi yapmışsın ozaman arada burunlarını sürtmek gerekyapmasınlar hata
nasılsın canım ?
mrb kızlar, nasılsınız. birazdan yemek yicem. yemekten önce gireyim dedim.
biz birbirimize ayetel kürsi okuyoruz her hafta 2 kişiye birkaç haftadır 3 kişiye okuyodukda şimdi yine 2 olucak .313 tane ayetel kürsi katılmak istersen tabiki okuyabilirsin
saol cnmmm.tabii ki okurum ewdeyım...dualara ınanıırm cok.tabıı kı de okurum.kurtajdan dolayı kanamam war lıste nezaman duzenlenıyor cuma sanırım su an kanama war az da olsa kurtajdan dolayı.içime sınmez.ben bırdahakı lsıteye kadr kanama bıterse yazarım sana .benı de eklersın lısteye.DUA'DIR HER KAPININ ANAHTARI!
iyiyim eboşum sen nasılsın canım
iyiyim canım sagol sen nasıl oldun...
saol cnmmm.tabii ki okurum ewdeyım...dualara ınanıırm cok.tabıı kı de okurum.kurtajdan dolayı kanamam war lıste nezaman duzenlenıyor cuma sanırım su an kanama war az da olsa kurtajdan dolayı.içime sınmez.ben bırdahakı lsıteye kadr kanama bıterse yazarım sana .benı de eklersın lısteye.DUA'DIR HER KAPININ ANAHTARI!
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ok bildireceğim ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN...tamam canım zaten şuanda okuyamazsın kanaman varmış bitince söylersin eklerim listeye
öyle tabiki dualara sığınıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?