Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyiyim canım adet oldum azcık belim ağrıyoda
sen naaptın ?buarada peloşum senin sayıdada artış oldu listeye bakarsın olurmu canım
canım benim ya adet oldun demek inş bidaki aya gelir minişin... bende napıyım eboşum evdeyim temizlik yaptım biraz...gördüm bitanem okuyunca haber veririm
selam pelın hosgeldın...

hoşbulduk canım nasılsın...

canım benim ya adet oldun demek inş bidaki aya gelir minişin... bende napıyım eboşum evdeyim temizlik yaptım biraz...gördüm bitanem okuyunca haber veririm

ıyı cnm nasıl olayım bugun bıraz daha ıyıyım.

patolojı sonucları ıyı cıktı...

gözünaydın canım iyi cıkmasına sevindim... inş bundan sonra sorunsuz bi hamilelik gecirip hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...

inşallah cnm cümelmiz için amin.

ay abla senin kırmızıların canı test istiyomuş.sen bundan sora günün gelince test yap bişey yoksa kırmızılar gecikmez hem.ama inş gecikirse bebişten geciksin.onun stresi daha kötüdür çünkü
kayramm testinizi vermişsiniz.hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inş.alışveriştesin sanırım iyi gezmeler.
sevcancım patolojinin temiz çıkmasına sevindim,inş bundan soraki hamileliğin sağlıkla olur.hayırlısıyla gelsin bebişin inş.
kardelen5233 nerdesin kız sen uyudun dimi kaça kadar,denk gelemiyoruz artık
pelincim sen nasılsın canım?
elixsir gez bakalım kocişinle tadını çıkarın bu zamanların.bebiş olunca oturup kalcaz evde.
boncuğum ve kardelenim inş sınavlarınız iyi geçmiştir.
ehh bende iyiyim gezmelere gittim geldim.

iyiyim selinacım sagol sen nasılsın canım...

Evet canım artık burdayım Allah'ın izniyle.Canım geçen hafta için karışıklık oldu yazmişsin geçmişte okudum.Böyle durumlarda için rahat olsun ben listeye çok dikkatli bakıyorum 2 değil 4 kez yazsan yine okurum aklında acabalar kalmasın bu anlamda bacıcım :) kırmızıları görmüşsün,hayırlısı canım benim yeni ay yeni umutlarla güzelliklerle gelir inşallah....

sgl selinam evet artık büyüdüğü için daha çok tepikliyo darısı bütün topiğe tabi hayırlısıyla
hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsunda erken olsun darısı bizim kızlara
selam bayanlar nasılsınız özledim hepinizi
hoşgeldin bizde seni özledik arada iyiyim de merak ediyoz canım
ebrarcım hayırlısı neyse o olsun demek daha zamanı var canım

beni unuttun demi neyse sen iyi olda önemli değil canım inşallah testiniz iyi çıkar canım
sadece o değil ki,niran ünsal ve ışın karaca da hamileymiş
kız kardeloş işin yokta kim hamile onumu araştırıyon bakım inşallah hamile kalda iş yapmaya fırsatın olmasın emi
sevcancım inşallah bebişin bekletmeden tekrardan gelir bu sefer hiç ayrılmazsınız
canım çok soguk degilde rüzgar var bikaç gündür :) ama nisan geldi yaa heryer çiçeklendi çok güzel oluyo :)
slm kızlar nasılsınız
kız belki kaynım elazığa taşınacak seneye oralar güzelmi anlat bakım gökçeyide öp
Selam güzeller hepinize mutluluklarla dolu bir hafta sonu diliyorum.
oooooo duru hanım geldinizmi özletiyon kendini ya fazla ara verme sık gel
selam kızlar ben geldim nasılsınız
pelincim nasılsın neyse kıymetini anladı oh olsun eşine
mrb kızlar, nasılsınız. birazdan yemek yicem. yemekten önce gireyim dedim.
canım nasılsın kendine dikkat et tabii bebişede

iyiyim canım sagol sen nasılsın hüseyin emremiz nasıl..

kızzzzlarr cok sukur hamıleyımm

valla ben bogurtlen koku suyu kullandım eger ben kullandım faydasını gordum rabbım ısteyene nasıp eder ınsallah ıstersenız nasıl kullandıgmı ogrenmek sızede anlatırım

hayırlısı olsun cnm ne guzel hamıle haberı almakkk..cok sewındım ya nasıl kullandın canım kökü ve bu yumurtlamaya mı yardımcı oluyor???

nolmuşş kızz banada söleyinn ben yine damladımmmm
öğrenebildin mi ne olmuş delüüüüüü
bende sana çok katıldım egal cim,çok çok katıldım

kardeloşum öylemi dersin sendemi gezmelere gidecen
yok canım yaaa,benim eliişi işlerim varda yetişmesi gereken,ondan
sabah teyzem vardı canım,erken kalktım ama giremedim,sonrada işler,öğle suları accık girdim ama karşılaşamadı8k.
sağlık olsun.
bu arada sanki senin adet gecikti ha,hiç böyle yapmazdı sanki
ben araştırmasamda,nerde hamile haberi var,ilk bana söylüyolar birsencim,seviniyorum ama kendi adımada içim burulmuyo değil yani.

birsenciğim çok teşekkur ederım amın cnm ya hayırlı zamanda sağlıklı versın allahım cumlemızee...

bnm şansıma da kimse gelmedi hala
eboşum girdiğin zaman çağrı atabilürmüsünnn :)
bende geliyim sohbet edek biraz şimdi çıkıyorum ii akşamlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…