ok bildireceğim ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN...
canım benim ya adet oldun demek inş bidaki aya gelir minişin... bende napıyım eboşum evdeyim temizlik yaptım biraz...gördüm bitanem okuyunca haber veririmbende iyiyim canım adet oldum azcık belim ağrıyoda
sen naaptın ?buarada peloşum senin sayıdada artış oldu listeye bakarsın olurmu canım
selam pelın hosgeldın...
,kızlar komşum geldi çıkmam gerek
canım benim ya adet oldun demek inş bidaki aya gelir minişin... bende napıyım eboşum evdeyim temizlik yaptım biraz...gördüm bitanem okuyunca haber veririm
hoşbulduk canım nasılsın...
ıyı cnm nasıl olayım bugun bıraz daha ıyıyım.
patolojı sonucları ıyı cıktı...
canım benim ya adet oldun demek inş bidaki aya gelir minişin... bende napıyım eboşum evdeyim temizlik yaptım biraz...gördüm bitanem okuyunca haber veririm
hoşbulduk canım nasılsın...
gözünaydın canım iyi cıkmasına sevindim... inş bundan sonra sorunsuz bi hamilelik gecirip hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...
garibim saol canım arkadaşım hepimize güzel günler olsun
selinam nasılsın kuzu ben iyiyim hemide çok iyi adetim geldide
ayyy günüm yaa çok şükür canım hep aklımızdaydın allahım analı babalı büyütsün minişini hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim çokda duygulandım gözünaydın canım
demek oğluşunla birbirinize alışmaya çalışıyosunuz allahım kolaylık versin bitanem seni öpüyorum oğluşunuda kokluyorum
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
canım sen 4,5 yıllık evliymişsin ilk başta bebek düşünmedinizmi?
geçmiş olsun mevlam şifa versin
semroş nasılsın canım bizde özledik seni herşeyin yolunda olmasına sevindim
bulantılarda geçer inşallah buarada oğluşun napıyo çok mutludur heralde
saol canım ağzına sağlık
buarada yarın gezmelere gidecekmişsin ohh sefan olsun gez tabiki
aynen benimde öyle yaa hava çok kötü burdada
selam kuzu nabersin ?
arkadaşlar hepinize güzel birgün diliyorum
ben busabah test yaptım tabiki negatif çıktı ve 1 saat sonra kırmızıları gördümbari testten önce gelseydi boşa gitti neyse ben hiç üzülmedim çok bekletmeden gelmesi iyi oldu .
ay abla senin kırmızıların canı test istiyomuş.sen bundan sora günün gelince test yap bişey yoksa kırmızılar gecikmez hem.ama inş gecikirse bebişten geciksin.onun stresi daha kötüdür çünkü
kayramm testinizi vermişsiniz.hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inş.alışveriştesin sanırım iyi gezmeler.
sevcancım patolojinin temiz çıkmasına sevindim,inş bundan soraki hamileliğin sağlıkla olur.hayırlısıyla gelsin bebişin inş.
kardelen5233 nerdesin kız sen uyudun dimi kaça kadar,denk gelemiyoruz artık
pelincim sen nasılsın canım?
elixsir gez bakalım kocişinle tadını çıkarın bu zamanların.bebiş olunca oturup kalcaz evde.
boncuğum ve kardelenim inş sınavlarınız iyi geçmiştir.
ehh bende iyiyim gezmelere gittim geldim.
canım evet gördüm çok şükür bundan sonrada hep düzenli olur inşallah
demek seninde çok yoğun oldu ameliyatın etkisidir balım temizlensin içinde bebişe tertemiz biryer açılsın .tamam kuzum ben dağıtırım biter düşüncesiyle yazmıştım iyi oldu söylediğin kuzum .çok öptüm seni
ah ah
yok kuzum üzülmedim ya sadece test yapıp kırmızıları görmem gıcık etti boşa gitti bir test
hepimiz yaşıyoruz bunları kuzum inşallah otestler birgün çift çıkıcak
selam hoşgeldin epeydir yoktun dinlendinmi
evet kuzum oldum ama mutluyumolmak bile güzel sen napıyosun kanka gökce kuzusu nasıl
evet gün doğum yapmış çok şükür çok sevindim
durum nasılsın canım özlettin kendini yaa artık aramızdasın değilmi
ay bu ara herkesde var ya dikkat et kendine bolca gez kafanı dağıt bitanem
canım özeldende attım gerçi burdanda yazıyım ilk listeyi görmüşsün sonra adet olunca bizler ufak değişiklikler oldu kusura bakma
Evet canım artık burdayım Allah'ın izniyle.Canım geçen hafta için karışıklık oldu yazmişsin geçmişte okudum.Böyle durumlarda için rahat olsun ben listeye çok dikkatli bakıyorum 2 değil 4 kez yazsan yine okurum aklında acabalar kalmasın bu anlamda bacıcım :) kırmızıları görmüşsün,hayırlısı canım benim yeni ay yeni umutlarla güzelliklerle gelir inşallah....HANIMLAR aramızda adet olanlar olduğu için listede değişiklikler yaptım lütfen dikkat edin yanlışlık olmasın .ilk hazırladığım listeye değilde son yayınladığım listeye bakarsanız sevinirim .dualarda eksiklik olsun istemiyorum .hepinize teşekkür ederim
iyiyim selinacım sagol sen nasılsın canım...
sgl selinam evet artık büyüdüğü için daha çok tepikliyo darısı bütün topiğe tabi hayırlısıylacanım ya ne demek merak ettik,allah senden de razı olsun.allah rahmet eylesin canım ya mekanı cennet olsun inş.Rabbim sizlerede sabır versin.
tşk ederiz canım haber verdiğin için.ablana da geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen seviniriz.canım ya düşünüp kardeşini yollamış haber ver diye.allah razı osun,tez zamanda şifasını versin inş.
topiğimizin en hayırlı,vefalı,güzel kalpli hamilesi birsencimm nasılsın canım.hüseyin emre nasıl tepikliyo mu seni yoruyo sanırım anneciğini.neyse doğsunda kucağına alınca geçer yorgunluğun.
selam hanımlar günaydın hayırlı sabahlar herkese.nasılsınızz???
hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsunda erken olsun darısı bizim kızlaramerhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.
hoşgeldin bizde seni özledik arada iyiyim de merak ediyoz canımselam bayanlar nasılsınız özledim hepinizi
ebrarcım hayırlısı neyse o olsun demek daha zamanı var canımgaribim saol canım arkadaşım hepimize güzel günler olsun
selinam nasılsın kuzu ben iyiyim hemide çok iyi adetim geldide
ayyy günüm yaa çok şükür canım hep aklımızdaydın allahım analı babalı büyütsün minişini hayırlı bir evlat olsun inşallah çok sevindim çokda duygulandım gözünaydın canım
demek oğluşunla birbirinize alışmaya çalışıyosunuz allahım kolaylık versin bitanem seni öpüyorum oğluşunuda kokluyorum
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
canım sen 4,5 yıllık evliymişsin ilk başta bebek düşünmedinizmi?
geçmiş olsun mevlam şifa versin
semroş nasılsın canım bizde özledik seni herşeyin yolunda olmasına sevindim
bulantılarda geçer inşallah buarada oğluşun napıyo çok mutludur heralde
saol canım ağzına sağlık
buarada yarın gezmelere gidecekmişsin ohh sefan olsun gez tabiki
aynen benimde öyle yaa hava çok kötü burdada
selam kuzu nabersin ?
arkadaşlar hepinize güzel birgün diliyorum
ben busabah test yaptım tabiki negatif çıktı ve 1 saat sonra kırmızıları gördümbari testten önce gelseydi boşa gitti neyse ben hiç üzülmedim çok bekletmeden gelmesi iyi oldu .
beni unuttun demi neyse sen iyi olda önemli değil canım inşallah testiniz iyi çıkar canımnasılsınız fıstıklar bende okudum ama gızlıden sonrada geldım ama hemen gıtcem kocısle dısarı cıkcaz alısverıs yapmamız gerek yaz ıcın portakal konsantresı hazırlıcam da seker falan almammız gerek o da sımdı portakal sıkıyorbende agrım var dıye yırttım bu ısten ama bugun ıctım artık agrı kesıcı valla kesılırse de kesılsın yemın ederım 4 saatte 6 ped degıstırıyorum ıcım cekıldı sankı bu ay kanım tukendı resmen yaaaa
neyse daha fazla uzatmayım
kardelosum evet canım msnde grusebılırız ama sen malum artık ıs kadını oldun senı gunduzlerı gorebılmek ne mumkun kuzu mmmm benım neyse gonukller bır olsun ınsallah grusecegımız zamanlar gelecek
ablam kırmızıları gordun demek valla senın adına sevındım cunku bebıs yoksa eger gelmesı daha ıyı sıkıntısını en ıyı bılenlerdenım bılırsın benı de ınsallah bır daha gelmeyecekse bebıs sayesınde gelmez bıtanem bu arada duaya benı de yazmısın ama benım kırmızılar var bu hafta ablacım bu hafat benı yazmasan olurmu hanı persembe bıter yada bıtmez sonradan yıne sıze kalmasın
pelıncım ınsallah dedıgın gıbı olur kuzu bıde o nasıl bır sakaymıs yaaaa adamın yuregıne ınmemıs cok sukur
derınım yıne pc mı bozuldu senın bu pcden cektıgın nedır kzum yaaaa
boncugum ve kardelen 49um sınavınızda basarılar dılıyorumm allah yardımcınız olsun
banum da ıyıymıs cok sukr gercı demıstm kolay bır amelıyat dıye ama yıne telasnır ınsan su an ayaklanmıstır yurutuyordur drlar onu
bızde hastaneye gıdıp esımın vermesı gereken testı verdık hayırlısı artık ınsallah bı sorun cıkmaz ben cıkıyorum fıstıklarım cunku cıkmamız gerekıyor optum herkesı bay
kız kardeloş işin yokta kim hamile onumu araştırıyon bakım inşallah hamile kalda iş yapmaya fırsatın olmasın emisadece o değil ki,niran ünsal ve ışın karaca da hamileymiş
sevcancım inşallah bebişin bekletmeden tekrardan gelir bu sefer hiç ayrılmazsınızıyıyım cnm dr a gıttım sabah kurtajdan 1 hafta sonra gelın demıstı cok sukur patolojı sonucu temzı bır bulgu yok.yıne hamlı kalabılırsın 1 ay korunmadan sonra dedı.acım taze ama ıcım rahatladı bırsey cıkmadıgı ıcın.senın adet agrılarımı cnmm hayrdır??
kız belki kaynım elazığa taşınacak seneye oralar güzelmi anlat bakım gökçeyide öpcanım çok soguk degilde rüzgar var bikaç gündür :) ama nisan geldi yaa heryer çiçeklendi çok güzel oluyo :)
slm kızlar nasılsınız
oooooo duru hanım geldinizmi özletiyon kendini ya fazla ara verme sık gelSelam güzeller hepinize mutluluklarla dolu bir hafta sonu diliyorum.
pelincim nasılsın neyse kıymetini anladı oh olsun eşineselam kızlar ben geldim nasılsınız
canım nasılsın kendine dikkat et tabii bebişedemrb kızlar, nasılsınız. birazdan yemek yicem. yemekten önce gireyim dedim.
sgl selinam evet artık büyüdüğü için daha çok tepikliyo darısı bütün topiğe tabi hayırlısıyla
hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsunda erken olsun darısı bizim kızlara
hoşgeldin bizde seni özledik arada iyiyim de merak ediyoz canım
ebrarcım hayırlısı neyse o olsun demek daha zamanı var canım
beni unuttun demi neyse sen iyi olda önemli değil canım inşallah testiniz iyi çıkar canım
kız kardeloş işin yokta kim hamile onumu araştırıyon bakım inşallah hamile kalda iş yapmaya fırsatın olmasın emi
sevcancım inşallah bebişin bekletmeden tekrardan gelir bu sefer hiç ayrılmazsınız
kız belki kaynım elazığa taşınacak seneye oralar güzelmi anlat bakım gökçeyide öp
oooooo duru hanım geldinizmi özletiyon kendini ya fazla ara verme sık gel
pelincim nasılsın neyse kıymetini anladı oh olsun eşine
canım nasılsın kendine dikkat et tabii bebişede
kızzzzlarr cok sukur hamıleyımm
valla ben bogurtlen koku suyu kullandım eger ben kullandım faydasını gordum rabbım ısteyene nasıp eder ınsallah ıstersenız nasıl kullandıgmı ogrenmek sızede anlatırım
öğrenebildin mi ne olmuş delüüüüüünolmuşş kızz banada söleyinn ben yine damladımmmm
bende sana çok katıldım egal cim,çok çok katıldım
bu sanatcilara acayiiipp sinir oluyorum haaa. evlenmeden ilskiye girip bebek peydahliyolar sonra evlencez diolar siritarakkk,, ondan sonra dinden bahsediolarr.. naparsalar yapsinlarr amma genclere cok kötü örnek oluyorlar.. gencler düsünü cok normamis gibi karsiliyorlarr. hep aile facialari bundan cikiyor bencee cokk duydumm sanatcilar yapio bizim ondan eksikleerimiz nee diyeee böyle böyle namus filan kalmiyor yaaa. sinirlandim simdiiibelki düsündüklerim icin haksiz bulabilirsiniz belki ama benim düsüncemde buu
yok canım yaaa,benim eliişi işlerim varda yetişmesi gereken,ondankardeloşum öylemi dersin sendemi gezmelere gidecen
sabah teyzem vardı canım,erken kalktım ama giremedim,sonrada işler,öğle suları accık girdim ama karşılaşamadı8k.ay abla senin kırmızıların canı test istiyomuş.sen bundan sora günün gelince test yap bişey yoksa kırmızılar gecikmez hem.ama inş gecikirse bebişten geciksin.onun stresi daha kötüdür çünkü
kayramm testinizi vermişsiniz.hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inş.alışveriştesin sanırım iyi gezmeler.
sevcancım patolojinin temiz çıkmasına sevindim,inş bundan soraki hamileliğin sağlıkla olur.hayırlısıyla gelsin bebişin inş.
kardelen5233 nerdesin kız sen uyudun dimi kaça kadar,denk gelemiyoruz artık
pelincim sen nasılsın canım?
elixsir gez bakalım kocişinle tadını çıkarın bu zamanların.bebiş olunca oturup kalcaz evde.
boncuğum ve kardelenim inş sınavlarınız iyi geçmiştir.
ehh bende iyiyim gezmelere gittim geldim.
ben araştırmasamda,nerde hamile haberi var,ilk bana söylüyolar birsencim,seviniyorum ama kendi adımada içim burulmuyo değil yani.sgl selinam evet artık büyüdüğü için daha çok tepikliyo darısı bütün topiğe tabi hayırlısıyla
hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsunda erken olsun darısı bizim kızlara
hoşgeldin bizde seni özledik arada iyiyim de merak ediyoz canım
ebrarcım hayırlısı neyse o olsun demek daha zamanı var canım
beni unuttun demi neyse sen iyi olda önemli değil canım inşallah testiniz iyi çıkar canım
kız kardeloş işin yokta kim hamile onumu araştırıyon bakım inşallah hamile kalda iş yapmaya fırsatın olmasın emi
sevcancım inşallah bebişin bekletmeden tekrardan gelir bu sefer hiç ayrılmazsınız
kız belki kaynım elazığa taşınacak seneye oralar güzelmi anlat bakım gökçeyide öp
oooooo duru hanım geldinizmi özletiyon kendini ya fazla ara verme sık gel
pelincim nasılsın neyse kıymetini anladı oh olsun eşine
canım nasılsın kendine dikkat et tabii bebişede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?