Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen29
ebrar_53
bap980
garip
SeLiNa23
pelin67

hepinizden tek tek Allah razı olsun.. çok sağolun.. bir fatiha okuyup bağışlarsanız çok mutlu olurum yarın hatimlerimizin dualarını yapacağız.. giremem gene.. Allah ım anneme, dayıma,teyzeme bana sabırlar versin.. çok zor... 25 yaşındayım 4 sevdiğimi toprağa koydum Rabbim sevdiklerimin acsını göstermesin bir daha bana.. amin..

kardeloş için burkuluyoda canım elinden geleni yapıyosun Allahın takdiri canım
birsenciğim çok teşekkur ederım amın cnm ya hayırlı zamanda sağlıklı versın allahım cumlemızee...
evet hayırlısını versin
selam kızlaarrr
kardeloşum altta görüyorum nasılsınn?
hoşgeldin canım nasılsın

canım demek Allah sizden daha çok seviyomuş hem bak çekmeden gitmiş bu dünyadan inşallah tüm güzellikler orda onunla olur
basiniz sagolsun lagrima mekani cennet olsun canim
hoşgeldin aleynaa nasılsın

Lagrima başınsağolsun Allah rahmet etsin anneannene.
Birsencim nasılsın canım kayınvaliden gitmiş sağlıcakla gidip dönsün inşallah.
Aleynacım sanada iiyi akşamlar nasılsın

kızlar mrb öncelikle lagrima başın sağolsun banucum geçmiş olsun canım boncuk ve kardelen umarım sınavınız iyi geçmiştir

yine bn geldim..
kardeloş bende beni görünce kaçtın sandım
lagrima başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin..
Birsenimm sağol kuzum iyiyim çok şükür,sen nasılsın?

kızlar mrb öncelikle lagrima başın sağolsun banucum geçmiş olsun canım boncuk ve kardelen umarım sınavınız iyi geçmiştir

sağol canım bugünküler iyiydi çok şükür inşallah yarınkilerde böyle olur.Ama heyecandan okula girince giriş kağıdımı düşürmüşüm.sınıfa giricem baktım elimde kağıdım yok sınavda başlamak üzere oraya koştum buraya baktım yok tansiyonum düşmüştü resmen.Allah tan bi görevli bulmuş verdi son dakkadaSınav bitincede sen telefonunu unut görevlinin masasında.Sonradan aklıma geldi döndüm geri telefonumu almaya.

Lagrima başınsağolsun Allah rahmet etsin anneannene.
Birsencim nasılsın canım kayınvaliden gitmiş sağlıcakla gidip dönsün inşallah.
Aleynacım sanada iiyi akşamlar nasılsın
sgl canım yarın akşam geliyo kaynanam saltanatım kısa sürdü sen nasılsın varmı bi gelişme
haklısın aslında.
dua et olur mu?
aşk olsun kardeloş her zaman ediyorum sizlere dua unutmuyorum

Birsencim günüm geçti dün itibariyle.Ama ben 40 günde bir oluyorum yani 1hafta daha var belki beklemem dayanamam bilmiyorum

sagolun kizlar iim mis turky guzellik yarismasina b.akiyorum
sinavlariniz nasil gecti kizlar
kardelenbahar senin ve kardeleb 49 adetiniz ne zamn kiz kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…