amanınnn yandımmı neeeeee:18::18::18::18:aminnn inşallah canım hepimizin
valla bu duruma çok alışmayın bidaha belki 1 hafta sonra beni bu saatte bulursunuzuykuyu seviyorum kuzum insan uyuyunca unutuyo herşeyi
evet hakettin dur sen daha neler yapıcam ben
canım kan ilacı vermedilermi kullansan iyi olurdu
allahım şifa versin birdaha yaşatmasın inşallah
eh aferın sana guselım ne dıyeyım kı sana bende yıyorum gercı de burada baya sıcak havalr ask ol vallaaaa kendın etmısın resmensagolasin ebrarim ya,cumartesi ve pazar dondurma yemistim,sanirim onun diyetini öduyorum:2::2::2:tutamadim bogazimi yineee,guya diyet yapiyorum hehehaklisin bahar havasi insani cok aldatiyor
gule gule selinacim
hayr kusum tabıkı gıtceksen gıt doktora bence arada kontrole gıdılmelı ama her donem adet belırtısı degısır bak ben mesela dogumdan sonra bı farklıydı amelıyat oldum sımdı bı farklı bence onda endıselenecek bır sey yok ama gogus uclarından sıvı falan gelıyormukizlar size birsey sorucam,benim hicbir zaman adet donemi göguslerim hassaslasmazdi,yani bu yasima kadar hic yasamadim..ama 2, aydir adetim bittikten sonra,yani adetime 15,20 gun kala basliyor gögus uclarim acimayaöyle cok aciyor kii,dokunamiyorum,ustune yatamiyorum..sizce ne yapmaliyim?doktora gitmelimiyim:26::26:daha adetime var yine basladi
kizlar size birsey sorucam,benim hicbir zaman adet donemi göguslerim hassaslasmazdi,yani bu yasima kadar hic yasamadim..ama 2, aydir adetim bittikten sonra,yani adetime 15,20 gun kala basliyor gögus uclarim acimayaöyle cok aciyor kii,dokunamiyorum,ustune yatamiyorum..sizce ne yapmaliyim?doktora gitmelimiyim:26::26:daha adetime var yine basladi
kuzum saka yaptım zaten bazıları belırtısız olur anacım adetın gecıkmıs daha buyuk belırtımı olur tatıl falan suya mı dustu ne ınsallahhhhhh cıkıyon bu barada herhalde grusuruz bebıkım
asıl teyzesı onu yesın gelsın de bır an once yesın teyzesı gercı psa da olsa severım onu ben kuzularım benımmmmmmm
ay ya bılmemmı zaten o her yer ayaktadır ya o ınsanı oldurur ınsallah en kısa zamanda bıter canım
ah kıyamamm gecmıs olsunnnnnn
ay bende valla guya temıslık yapcaktım ama sımdı cıkıp yapmam lazımmmm ama kaldım burda ortam gusel ohhhhhhh
canım yaa yapıyoruz ohataları malesef gerçi dondurma hasta etmez diyolarda özelliklede hazır dondurmalar nederece doğru bilemiyorum
boğaz gargarası yada spreyi varsa kullan iyi geliyo
tabi canım iç bolca şifa olsun kan olsun bide siyah kuruüzüm varya oda çok iyiymiş çekirdekli olanından oçekirdeğinide çiğniyceksin aklında olsun seversen ye ondanda
hayırdır kuzum niye yle olduki baya erken kalkıyosun maşallah
folkasit yapmaz öyle bişey o çok etkisiz bir ilaç ben nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum kuzum
kuzum saka yaptım zaten bazıları belırtısız olur anacım adetın gecıkmıs daha buyuk belırtımı olur tatıl falan suya mı dustu ne ınsallahhhhhh cıkıyon bu barada herhalde grusuruz bebıkım
asıl teyzesı onu yesın gelsın de bır an once yesın teyzesı gercı psa da olsa severım onu ben kuzularım benımmmmmmm
ay ya bılmemmı zaten o her yer ayaktadır ya o ınsanı oldurur ınsallah en kısa zamanda bıter canım
ah kıyamamm gecmıs olsunnnnnn
ay bende valla guya temıslık yapcaktım ama sımdı cıkıp yapmam lazımmmm ama kaldım burda ortam gusel ohhhhhhh
evet canim evde tum esyalar ayakta,sinirlerim tepemde geziyorum..heryer birbirine girmis,ne temizlik yapabiliyorum,nede aradigimi bulabiliyorum..hayirlisi ile bir tasinsamda bitse cok rahatliyacagim..sagolasin kayracim
hazir dondurma yedim canim,biz belli uygun ,markalari aliyoruz,evde yapmasini bilmiyorum zaten,kolay olurmu kiii??valla bilmiyorum ebrarcim,bu aralar uykusuzluk var bende,gece bile kac defa uyaniyorum,gecen gece saat 3 de uyanmisim,birdaha da uyuyamadim,halbuki gecede gec yatiyoruz,bende anlamis degildimfolik aside baglamistim,hayatimda ki degisiklik bir tek oydu,ama o da degilmis,belki tasinma telasidir canim yaa,herseyi kafama takiyorum bu aralar
selamlar bacılar nasılsınız
amanınnn yandımmı neeeeee:18::18::18::18:
eh aferın sana guselım ne dıyeyım kı sana bende yıyorum gercı de burada baya sıcak havalr ask ol vallaaaa kendın etmısın resmen
hayr kusum tabıkı gıtceksen gıt doktora bence arada kontrole gıdılmelı ama her donem adet belırtısı degısır bak ben mesela dogumdan sonra bı farklıydı amelıyat oldum sımdı bı farklı bence onda endıselenecek bır sey yok ama gogus uclarından sıvı falan gelıyormu
garip cim walla bnm adetten 1 hafta önce dln başlardı hep göğüslerim şişmeye normal aslında ama senin hiç olmazmış bilemiyorum kii bekle brz belki geçer
canım yumurtlama zamanına denk geliyo odönemler işte yumurtladığının göstergesidir sen ağrımaya başladımı bol bol çalış .ama eğer çok ağrıyosa bi prolaktine baktır kuzum yükselmiş filan olabilir
Hoş buldum canım çok şükür,iyi diyelim iyi olsun sizlerde iyisiniz inşallah ?durum selam bacım hoşgeldin nasılsın şükür kavuşturana
evet canım ya bılırım onları bu arada goguslerın ıcın yazmıstım bısey okudunmu sıvı gelıyormuevet canim evde tum esyalar ayakta,sinirlerim tepemde geziyorum..heryer birbirine girmis,ne temizlik yapabiliyorum,nede aradigimi bulabiliyorum..hayirlisi ile bir tasinsamda bitse cok rahatliyacagim..sagolasin kayracim
hazir dondurma yedim canim,biz belli uygun ,markalari aliyoruz,evde yapmasini bilmiyorum zaten,kolay olurmu kiii??valla bilmiyorum ebrarcim,bu aralar uykusuzluk var bende,gece bile kac defa uyaniyorum,gecen gece saat 3 de uyanmisim,birdaha da uyuyamadim,halbuki gecede gec yatiyoruz,bende anlamis degildimfolik aside baglamistim,hayatimda ki degisiklik bir tek oydu,ama o da degilmis,belki tasinma telasidir canim yaa,herseyi kafama takiyorum bu aralar
ay ınsallah olsun da ablam elı kolu yanagı kalmasın ısırılmadık ınsallahhhhhhh ay gercekten de cıkmalıyım ben yaa gercı esnek esım nobette yıne zamanım var yanıye teyzoşu yee feda olsun sana kuzumun bacakları kollarıseninkide olsun ben yiycem yanlız ben sakin sevemem haberin olsun
çıkda yap temizliğini kuzum bende çıkıcam evimi toparlayıp anneme geçicem
ıyılık kuzu sukur kavusturana sen nasılsınselamlar bacılar nasılsınız
hepinize tek tek teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Rabbim sizin geçmişlerinizede rahmet eylesin.. taksiratlarını affetsin.. daha iyiyim ama nete giremem sıksık annemle kalıyorum yukarda aşagı pek inemiyorum annemi yalnız bırakamıyorum.. annem iyice rahatlayana kadar böyle olacak..Rabbim anneme sabır versin güç kuvvet versin işi şimdi çokk zor.. anlatırım bir geniş zamanda.. duaları bana özelmsjla gönderirseniz sevinirim gerçi regl oldum 5 gün erken geldi sağolsun.. yarında hastaneye gideceğim doktor adetinin 3. günü gel demişti..böyle işte..merak ettiğiniz içinde ayrıyetten teşekkür ederim..hakkınızı helal edin.. görüşmek üzere..Allah a emanet olun ..
bende bilmiyorum kuzum sadece hazır tozlar var onlardan yapmıştım birkaç kez ama bizde hazır alıyoruz
canım acep niye öyle oldu ben sadece hamilelik döneminde uyku problemi çektim gündüz uyuyordum gece olmadık saatte uyanıp uyuyamıyordum .sende hamiş olmayasın yaa gögüslerde hassasmış hadi hayırlısı
canım allahım sabır versin dayanma gücü versin anneciğini yanlız bırakma tabi yanında ol geçicek bugünlerde .ben yolluycam özel mesajlada okuyabilcekmisin tatlım adet olmuşsunhepinize tek tek teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Rabbim sizin geçmişlerinizede rahmet eylesin.. taksiratlarını affetsin.. daha iyiyim ama nete giremem sıksık annemle kalıyorum yukarda aşagı pek inemiyorum annemi yalnız bırakamıyorum.. annem iyice rahatlayana kadar böyle olacak..Rabbim anneme sabır versin güç kuvvet versin işi şimdi çokk zor.. anlatırım bir geniş zamanda.. duaları bana özelmsjla gönderirseniz sevinirim gerçi regl oldum 5 gün erken geldi sağolsun.. yarında hastaneye gideceğim doktor adetinin 3. günü gel demişti..böyle işte..merak ettiğiniz içinde ayrıyetten teşekkür ederim..hakkınızı helal edin.. görüşmek üzere..Allah a emanet olun ..
evet canim sanirim dondurma yiyerek kendim ettim kendim buldum,insallah gecer en yakin zamandayok canim hicbir sivi gelmesi falan yok,sadece aciyor,ben su bebek konusunu cok takiyorum ya,her ay bebis varmi diye bekliyorum,sanki psikolojik gibi geliyor bana,ama devam edrse doktora gidecegim
benim sisme yok canim,sadece uclari aciyorinsallah gecer
gunlerce devam ediyor ama ebrarim,sanki yumurtlama gunu icin olsa bir iki gunde gecemesi gerekmezmi?yoksa ben mi yanlis biliyorum??prolaktin ne canim??ilk defa duydum:26::26:
şkür durum yaa aynı işte devam hayataHoş buldum canım çok şükür,iyi diyelim iyi olsun sizlerde iyisiniz inşallah ?
kuzum sen bak işlerine bende çıkıcam zatievet canım ya bılırım onları bu arada goguslerın ıcın yazmıstım bısey okudunmu sıvı gelıyormu
ay ınsallah olsun da ablam elı kolu yanagı kalmasın ısırılmadık ınsallahhhhhhh ay gercekten de cıkmalıyım ben yaa gercı esnek esım nobette yıne zamanım var yanı
ıyılık kuzu sukur kavusturana sen nasılsın
canım tekrar basın saolsun allah gerıde kalanalara sabırlar versın grusuruz canım gusel haberler alırsın ınsallahdoktordan
keske öyle olsa ebrarm yaa,kendimden hic umitli degilim ama,rabbimden cok ümitliyim,o dilerse olur.insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunsiz bulusmayi ne zaman yapiyorsunuz kizlarla,tarih belirlediniz mi?ben gelmeden yapmayin hehe
kıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr
ya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
bende adetliyim naapsak ya fikir istiyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?