Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amanınnn yandımmı neeeeee:18::18::18::18:
sagolasin ebrarim ya,cumartesi ve pazar dondurma yemistim,sanirim onun diyetini öduyorum:2::2::2:tutamadim bogazimi yineee,guya diyet yapiyorum hehehaklisin bahar havasi insani cok aldatiyor

gule gule selinacim
eh aferın sana guselım ne dıyeyım kı sana bende yıyorum gercı de burada baya sıcak havalr ask ol vallaaaa kendın etmısın resmen
hayr kusum tabıkı gıtceksen gıt doktora bence arada kontrole gıdılmelı ama her donem adet belırtısı degısır bak ben mesela dogumdan sonra bı farklıydı amelıyat oldum sımdı bı farklı bence onda endıselenecek bır sey yok ama gogus uclarından sıvı falan gelıyormu

garip cim walla bnm adetten 1 hafta önce dln başlardı hep göğüslerim şişmeye normal aslında ama senin hiç olmazmış bilemiyorum kii bekle brz belki geçer

canım yumurtlama zamanına denk geliyo odönemler işte yumurtladığının göstergesidir sen ağrımaya başladımı bol bol çalış .ama eğer çok ağrıyosa bi prolaktine baktır kuzum yükselmiş filan olabilir

evet canim evde tum esyalar ayakta,sinirlerim tepemde geziyorum..heryer birbirine girmis,ne temizlik yapabiliyorum,nede aradigimi bulabiliyorum..hayirlisi ile bir tasinsamda bitse cok rahatliyacagim..sagolasin kayracim

hazir dondurma yedim canim,biz belli uygun ,markalari aliyoruz,evde yapmasini bilmiyorum zaten,kolay olurmu kiii??valla bilmiyorum ebrarcim,bu aralar uykusuzluk var bende,gece bile kac defa uyaniyorum,gecen gece saat 3 de uyanmisim,birdaha da uyuyamadim,halbuki gecede gec yatiyoruz,bende anlamis degildimfolik aside baglamistim,hayatimda ki degisiklik bir tek oydu,ama o da degilmis,belki tasinma telasidir canim yaa,herseyi kafama takiyorum bu aralar

ye teyzoşu yee feda olsun sana kuzumun bacakları kolları seninkide olsun ben yiycem yanlız ben sakin sevemem haberin olsun
çıkda yap temizliğini kuzum bende çıkıcam evimi toparlayıp anneme geçicem

bende bilmiyorum kuzum sadece hazır tozlar var onlardan yapmıştım birkaç kez ama bizde hazır alıyoruz
canım acep niye öyle oldu ben sadece hamilelik döneminde uyku problemi çektim gündüz uyuyordum gece olmadık saatte uyanıp uyuyamıyordum .sende hamiş olmayasın yaa gögüslerde hassasmış hadi hayırlısı

hepinize tek tek teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Rabbim sizin geçmişlerinizede rahmet eylesin.. taksiratlarını affetsin.. daha iyiyim ama nete giremem sıksık annemle kalıyorum yukarda aşagı pek inemiyorum annemi yalnız bırakamıyorum.. annem iyice rahatlayana kadar böyle olacak..Rabbim anneme sabır versin güç kuvvet versin işi şimdi çokk zor.. anlatırım bir geniş zamanda.. duaları bana özelmsjla gönderirseniz sevinirim gerçi regl oldum 5 gün erken geldi sağolsun.. yarında hastaneye gideceğim doktor adetinin 3. günü gel demişti..böyle işte..merak ettiğiniz içinde ayrıyetten teşekkür ederim..hakkınızı helal edin.. görüşmek üzere..Allah a emanet olun ..

evet canim sanirim dondurma yiyerek kendim ettim kendim buldum,insallah gecer en yakin zamandayok canim hicbir sivi gelmesi falan yok,sadece aciyor,ben su bebek konusunu cok takiyorum ya,her ay bebis varmi diye bekliyorum,sanki psikolojik gibi geliyor bana,ama devam edrse doktora gidecegim

garip cim walla bnm adetten 1 hafta önce dln başlardı hep göğüslerim şişmeye normal aslında ama senin hiç olmazmış bilemiyorum kii bekle brz belki geçer

benim sisme yok canim,sadece uclari aciyorinsallah gecer

gunlerce devam ediyor ama ebrarim,sanki yumurtlama gunu icin olsa bir iki gunde gecemesi gerekmezmi?yoksa ben mi yanlis biliyorum??prolaktin ne canim??ilk defa duydum:26::26:

evet canım ya bılırım onları bu arada goguslerın ıcın yazmıstım bısey okudunmu sıvı gelıyormu
ye teyzoşu yee feda olsun sana kuzumun bacakları kolları seninkide olsun ben yiycem yanlız ben sakin sevemem haberin olsun
çıkda yap temizliğini kuzum bende çıkıcam evimi toparlayıp anneme geçicem
ay ınsallah olsun da ablam elı kolu yanagı kalmasın ısırılmadık ınsallahhhhhhh ay gercekten de cıkmalıyım ben yaa gercı esnek esım nobette yıne zamanım var yanı
selamlar bacılar nasılsınız
ıyılık kuzu sukur kavusturana sen nasılsın

canım tekrar basın saolsun allah gerıde kalanalara sabırlar versın grusuruz canım gusel haberler alırsın ınsallahdoktordan

keske öyle olsa ebrarm yaa,kendimden hic umitli degilim ama,rabbimden cok ümitliyim,o dilerse olur.insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunsiz bulusmayi ne zaman yapiyorsunuz kizlarla,tarih belirlediniz mi?ben gelmeden yapmayin hehe

canım allahım sabır versin dayanma gücü versin anneciğini yanlız bırakma tabi yanında ol geçicek bugünlerde .ben yolluycam özel mesajlada okuyabilcekmisin tatlım adet olmuşsun
doktordan hayırlı haberler al inşallah

canım benimde oluyo nerdeyse 1 hafta devam ediyo
prolaktin süt hormonu caım normal seviyede olmadığında ağrı filan yapıyo istersen bi baktır ama herhalde hormon testlerin yapıldığında bakılmıştır

Hoş buldum canım çok şükür,iyi diyelim iyi olsun sizlerde iyisiniz inşallah ?
şkür durum yaa aynı işte devam hayata
sen nasıl oldun daha iyisin umarım
kuzum sen bak işlerine bende çıkıcam zati
keske öyle olsa ebrarm yaa,kendimden hic umitli degilim ama,rabbimden cok ümitliyim,o dilerse olur.insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunsiz bulusmayi ne zaman yapiyorsunuz kizlarla,tarih belirlediniz mi?ben gelmeden yapmayin hehe

bellimi olur be kuzum rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah
buluşma şimdilik yok ama ayarları ya yeterki sen gel bi

banum nasıl acaba yaa merak ediyorum onuda eve çıkmıştır heralde
allahım şifa versin tekrardan dönsün aramıza sağlıkla

kıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr

ya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
bende adetliyim naapsak ya fikir istiyorum sizden

kıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr

kolay gelsin kuzum görüşürüz sonra evini mis gibi yap bakalım zaten öyledirde ah biz kadınlar
hadi öptümmm

bu haftada uc kısıye mı ıkı kısıyemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…