Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hanımlar bende kaçıyorum daha sonra görüşürüz işlerimi halledip gidicem annemlere
hepinizi öptümm:80:

kıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr
kolay gelsin cnmm
ablacm bn okuyabilirm çokk azaldı kanamam yanii kahwerengi akıntı gibi geliyo yrn fln kesilir heralde bn okuyabilirm senin yerine

kıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr

canim kolay gelsin sana.allaha emanet olasin

allah sabirlik versin canim

okudum kayracim,leptobun sarji bitti,cevap veremdim yazina,canim akinti falan yok,sadece uclari aciyor,dokununca ve uzerine yatincasanki psikolojik gibime geliyor,bebek meselasini cok taktigimdan dolayi,ama gecmesse bir doktora gidecegim

hormon testi yapildi canim, ama hicbirsey demedi doktor,hersey guzel dedi,bir troit yuksek dedi o kadar:26:

insallah ebrarcim insallah,tamam canim bizim tam net belli degil ama temmuz da gelicez galiba

durucum hosgeldin,nasilsin canim?

kolay gelsin cnmm

ablacm bn okuyabilirm çokk azaldı kanamam yanii kahwerengi akıntı gibi geliyo yrn fln kesilir heralde bn okuyabilirm senin yerine

canım ya eğer biterse bildirirsin çok iyi olur çünkü baya eksiğimiz olacak
şimdiden saol allah razı olsun

kızlar çıkmam gerek daha sonra cevap vericem size
kayram iki kişiye indiremeyiz heralde kuzum okunanlar var çünkü
valla nebiliyim aklım durdu neyse bakarız allahım büyük
öpüyorum çok

hanımlar bende kaçıyorum daha sonra görüşürüz işlerimi halledip gidicem annemlere
hepinizi öptümm:80:

canim bizler de okuyabiliriz ama,genelde kizlarin adetli oldugunu söyluyorsun,bende okurum ama,1 kisinin okumasi ile bitermi bilmem,belki fazla okumak isteyenler olabilir,aciklari kapatabilirizbu arada gule gule canim

ablacım sen merak etme eger persembe bıterse benım ben eksık kalırsa dıye nıyet ederek okurum elımden geldıgınce
garıbım bence endıselenecek bısey yok bıtanem ama sen yıne de gıt doktora
nazcım saol canım sana kolay gelsın
bende kactım kızlar artık hade bay

tamam canim,rahatladim sizle konusunca,allah razi olsunkolay gelsin canim,allaha emanet ol

kizlar bende cikiyorum,hepiniz allaha emanet olun

canimcimmm beni sorun yapmaaa ben yengeme söyledimm bugün engec yarin aksama kadar okuyacakk 30 tane söyleyeyim dedimm ..

sağol cnm iyiyim

ayy ne güsel bir rüyaa inş ablacımm yaaa bende kaç kere öyle kendimi ümreye gittimi gördüm ama epeydir göremiyordum

ama sen görmüşsün ne güsell hayır olsun inşallah canım ablammmm

[QUOTE=KAYRAM29;
canım öncelikle patoloji spnucunun iyi çıkmasına çok sevindim inşallah bundan sonra bebeklerini sağlıcakla kucağına aalırsın benım de bir kaybım var ama allah razı olsun doktorum her türlü tetkiki yaptırdı mesela bende pıhtılasmaya yatkınlık var ve sukurler olsun bunu ılk hamılelıgımde ogrendım ayrıca cıft rahmım var bunu da ogrendım yanı dr um bana da deseydı kı ıkı dusuk daha bekleyecegız her turlu yıpranırdım su anda yıne bır suru rıskım var ama en azından bılıorum ve ona gore davranacagım gerısı allaha kalmıs tabıkı o ısterse olur ıstemesse olmaz ama bnce tetkıklerını yaptır bız hastanede o sancıları cekerken psıkolojık yonden saymıyorum bıle dr lar mı uzuluyor bızım yerımıze bu yuzden herseyını bıl ole hamıle kal derım ben sana

merhaba cnm mısafırler geldı hep haftasosnu ancak gırebılıyorum ıyısın ınsallah sana da cok gecmıs olsunn cnm .ya dr um hersey guzel sonuc ıyı dedı pıhtılasmayı da 3-4 tanre olunca anlaşılıyor dedı...offff temmuz agustosa kdr hamıle kalmazsan gel dedı kendıne cok guvendı ıyı hersey dedı kafam karısık ınsallah tekrarlanmaz.stres yapma yoksa uzun surer dedı.

hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam

hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam

slm cnm ınsaalah mayısa seri olur :))) bende mayısta hastalanıp o ay çalışmaya başlayacagım.inşallah gelır kırmızılar kı yumurtlamam olsun kurtaj sonrasıı=(( düzensiz adetım gellllllll nisan sonuu

arkadaslarrrrrrrrrrrrrrr heytttttttt bu sessizlik niyyeeeeeeeeeeeee höyttttttttttttttt........

kilo vermemm lazimmmm fistik gibi olmam lazimmm lölölölölelele.. isimmmm cokk zorrr usaklarrr...

kizlarrrr biseyide beceremiioomm hehehehehe . COKKK SIKILDIM EVDE YAA KAFAYI YEMEYE BASLADIMMM

kilo vermemm lazimmmm fistik gibi olmam lazimmm lölölölölelele.. isimmmm cokk zorrr usaklarrr...

kizlarrrr biseyide beceremiioomm hehehehehe . COKKK SIKILDIM EVDE YAA KAFAYI YEMEYE BASLADIMMM

aynen cnm aynen benimde sayiflamam lazim en az 7 kilo vermem lazim nasil olcaksa 3 kilo verdim

niye disari cik cnm yada müsik ac oyna 1 saat öylee kilo veriliyo

aynen cnm aynen benimde sayiflamam lazim en az 7 kilo vermem lazim nasil olcaksa 3 kilo verdim

niye disari cik cnm yada müsik ac oyna 1 saat öylee kilo veriliyo

DEMI DEMII AMA CANIMMM OYNAMAK ISTEMIOOOO AMMAAAAA:: sen kackilosun boyun kaccc.. offff ben 162 boyunda 60 kiloyummm zayiflayayim dedikce kilo aldimm uff anam uff bu gidi hayri halemet deilll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…