bu haftada uc kısıye mı ıkı kısıyemı
kolay gelsin cnmmkıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr
ablacm bn okuyabilirm çokk azaldı kanamam yanii kahwerengi akıntı gibi geliyo yrn fln kesilir heralde bn okuyabilirm senin yerineya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
bende adetliyim naapsak ya fikir istiyorum sizden
3 kişiye kuzum ama bakıyorumda listeye herkes adetli nasıl olcak bilmiyorum
kıslarrrrr ben cıkıyorum evı mıs gıbı yapayım gelırım yıne sımdı oturdugum yerden batıyor bana yapılck temıslıgım var yaaaaa grusuruz herkese opucuklerrrrrr
hepinize tek tek teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Rabbim sizin geçmişlerinizede rahmet eylesin.. taksiratlarını affetsin.. daha iyiyim ama nete giremem sıksık annemle kalıyorum yukarda aşagı pek inemiyorum annemi yalnız bırakamıyorum.. annem iyice rahatlayana kadar böyle olacak..Rabbim anneme sabır versin güç kuvvet versin işi şimdi çokk zor.. anlatırım bir geniş zamanda.. duaları bana özelmsjla gönderirseniz sevinirim gerçi regl oldum 5 gün erken geldi sağolsun.. yarında hastaneye gideceğim doktor adetinin 3. günü gel demişti..böyle işte..merak ettiğiniz içinde ayrıyetten teşekkür ederim..hakkınızı helal edin.. görüşmek üzere..Allah a emanet olun ..
evet canım ya bılırım onları bu arada goguslerın ıcın yazmıstım bısey okudunmu sıvı gelıyormu
ay ınsallah olsun da ablam elı kolu yanagı kalmasın ısırılmadık ınsallahhhhhhh ay gercekten de cıkmalıyım ben yaa gercı esnek esım nobette yıne zamanım var yanı
ıyılık kuzu sukur kavusturana sen nasılsın
canım tekrar basın saolsun allah gerıde kalanalara sabırlar versın grusuruz canım gusel haberler alırsın ınsallahdoktordan
canım allahım sabır versin dayanma gücü versin anneciğini yanlız bırakma tabi yanında ol geçicek bugünlerde .ben yolluycam özel mesajlada okuyabilcekmisin tatlım adet olmuşsun
doktordan hayırlı haberler al inşallah
canım benimde oluyo nerdeyse 1 hafta devam ediyo
prolaktin süt hormonu caım normal seviyede olmadığında ağrı filan yapıyo istersen bi baktır ama herhalde hormon testlerin yapıldığında bakılmıştır
şkür durum yaa aynı işte devam hayata
sen nasıl oldun daha iyisin umarım
kuzum sen bak işlerine bende çıkıcam zati
bellimi olur be kuzum rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah
buluşma şimdilik yok ama ayarları ya yeterki sen gel bi
kolay gelsin cnmm
ablacm bn okuyabilirm çokk azaldı kanamam yanii kahwerengi akıntı gibi geliyo yrn fln kesilir heralde bn okuyabilirm senin yerine
tmm cnm yrn bi olsun biterse hmn okurum sendende allah razı olsuuncanım ya eğer biterse bildirirsin çok iyi olur çünkü baya eksiğimiz olacak
şimdiden saol allah razı olsun
hanımlar bende kaçıyorum daha sonra görüşürüz işlerimi halledip gidicem annemlere
hepinizi öptümm:80:
ya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
ablacım sen merak etme eger persembe bıterse benım ben eksık kalırsa dıye nıyet ederek okurum elımden geldıgınce
garıbım bence endıselenecek bısey yok bıtanem ama sen yıne de gıt doktora
nazcım saol canım sana kolay gelsın
bende kactım kızlar artık hade bay
ya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
sağol cnm iyiyimay ne güzel ya bende miğde bulantısı var canım ara ara gelip gidiyor tatlıda yiyiyorum ama ekşi kadar cazip gelmiyor genelde ekşi yiyiyorum canım şuan favorim kivi süper birşey yaaaaaa kızındada böylemiydin canım aşermen yokmuydu ben oğlumda devamlı çilek yiyiyordum
iyim canım sende iyisindir inşallah idare ediyoruz arada miğde bulantıları oluyor ama bu günümüzede şükür rabbim herkeze tattırsın bu duyguları inşallah canım
ay özür dilerim canım gözümden kaçmış. nasılsın canım bende çok şükür idare ediyorum
semroş o sıkıntılarda geçicek inşallah salı günü pıt pıtlarıda duyarsın umarım canım
peloşum karşılaşamadık nasılsın kuzum
boncukum sınavlarının iyi geçmesine sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın
kuzuya konuştuk gerçi telde artık kan testi yaptırıp söktürücü içmen gerek heralde
inşallah bebiş vardır bu bulantılar filan ondandır kuzum
iksirim bugece rüyamda gördüm seni ay çok etkilendim umreye gidiyordun rüyamda
çok güzel bir rüyaydı inşallah gerçek olur yada bebişin gelicektirde böyle bir rüya grmüşümdür
valla sorma garibim yaa gıcık oluyor insan neyse hayırlısı ben olunca bile seviniyorum düzensiz olduğumdan .sen nasılsın işlerin yoğun heralde fazla girmiyosun kuzum
yaa işte gülersen komşuna gelir başına bende koptum burda
canım ağzına yüreğine sağlık
buarada ilaçlarını içmeyi unutmuşsun sonradan içsen olmamı yaa neyse vardır bir hikmeti
kuzum adet gelmemiş çok şükür ay bianda acayip helecanlandım inşallah bebiş vardır
allahım nolur buna bizimde seninde çok ihtiyacımız var
selam kuzu nasılsın
hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
kilo vermemm lazimmmm fistik gibi olmam lazimmm lölölölölelele.. isimmmm cokk zorrr usaklarrr...
kizlarrrr biseyide beceremiioomm hehehehehe . COKKK SIKILDIM EVDE YAA KAFAYI YEMEYE BASLADIMMM
aynen cnm aynen benimde sayiflamam lazim en az 7 kilo vermem lazim nasil olcaksa3 kilo verdim
niye disari cik cnm yada müsik ac oyna 1 saat öylee kilo veriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?