Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynen cnm aynen benimde sayiflamam lazim en az 7 kilo vermem lazim nasil olcaksa 3 kilo verdim

niye disari cik cnm yada müsik ac oyna 1 saat öylee kilo veriliyo
Ay hiç sorma canım yaa..benimde fazlam var 54 kiloyum 48 olmak istiyorum...acilen kilo vermeme gerek..hamileliğimde 2 kilo aldım 5 ayda ama doğumdan sonra gene eski halime döndüm şimdi 54 üm malesef...
Bende havaların ısınmasıyla yürüyüşe başladım bu hafta sonu 1 saat yürüdük arkadaşla parkta evdede 1 saate yakın yoga ,plates yaptım bu akşamda devam bi şekilde hem moral olarak hem fiziki olarak normale dönmem lazımnasip olurda bebişin olursa gene bu kez ideal ile başlamak istiyorum...

O bakış ki götürür
Beni yıllarca geri
Hatıramda canlandı ah
İlk aşkımın gülleri

Gelmez o güller
Dönmez o günler
Mazide kaldı hep

alalalalalalalalalalalalalalla sarki dinliyorumm...

DEMI DEMII AMA CANIMMM OYNAMAK ISTEMIOOOO AMMAAAAA:: sen kackilosun boyun kaccc.. offff ben 162 boyunda 60 kiloyummm zayiflayayim dedikce kilo aldimm uff anam uff bu gidi hayri halemet deilll...

hahaha cnm ya baya canim sikiliyo belli ben 160 boyundayim 65 kiloyum cnm benimde sayiflamam gerekiyor hemde aksamlari 6 sonra bisey yemiyorum artik cok acikirsam elma bide müsik acar oynari,m 1 saat valla kilo vermisim biraz belli ediyom

kusura bakmaa ama icim den cook söylemek gelioo tutamiyorum kendimiii.. yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh canim sen daha nerene zayiflicannn boyun kac ki seninn?? ben 54 oluyim yeter cokk bilee ben bi ara 49 dum iskeletten farkim yoktu yüreye iskelett hahahha herkes gülüodu yaaa

hahaha cnm ya baya canim sikiliyo belli ben 160 boyundayim 65 kiloyum cnm benimde sayiflamam gerekiyor hemde aksamlari 6 sonra bisey yemiyorum artik cok acikirsam elma bide müsik acar oynari,m 1 saat valla kilo vermisim biraz belli ediyom

ahhh ahh bu aksam yemeri zaten beni öldürüyoo canim aksama kadar bise istemi saat 20;00 da bi basliom yemeya karsima fil cikarsa onu bile yeme düsünürüm herhalde hahahahha

ahhh ahh bu aksam yemeri zaten beni öldürüyoo canim aksama kadar bise istemi saat 20;00 da bi basliom yemeya karsima fil cikarsa onu bile yeme düsünürüm herhalde hahahahha

hahahahhahahahahahaha bende cok acikiyom geceleri ama kendimi tutuyom ay allahim cok yasa emiii beni gülme kirizine soktun hahahahah

heeeyyy heeeyyy cayirda buldum seniii....... elere vermem senii ....sineme sardimm seniii .........nanana nanana nana

:d boyum 1,54 canım boydan kaybediyorum..gerçi şimdide kilolosun diyen yok normalim etim sıkı birazda ondan kilolu çıkıyorum tartıda galiba ama genede 47-48 olmak istiyorum.herkes bana ne kadar zayıfsın yesene biraz desin istiyorum.

ahanda simdi anladim seniii... yok genede iyii kaslisin herhalde kas olan kisiler kiloyu belli etmio amatarti cok gösterioo esimden biliom bende kas yapmaya baslicammm hehehhehe ozaman aldigim kiloyuda belli etmeemmm artik geceleri herifle güresirik hahahha

kıslaaaarrr ya ne 50 si ne 48 İ=)))) benım boyy 1.74 kılo da 74 fazlam waaaarrrrr.ama işte seneler gectıkce eklenıyo kılolar üst üste yemsem de her yıl 2 kılo uste bınıyooo:)))

profilimde fotom var canım bak istersen ordan ekleyim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…