Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlarr yaa demet akalinin gercek sesini duydunuzmuu igreenc ötesiiii gecen biyerde playback yapiyorduu migrofonlarim frekansi karismiii igrenncc tiii sesii öööööööööö

aahhh bu karilar yokmuuu hepp sikeyetcii zatennn herseydennn hic bisey begenmiyorsunuzz hehehhehe beni kociss hep böylee dioo sunu begenmedim kilom fazla falan deincee

derinim cok gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim bizde seni cok özledik en kısa zamanda aramıza dönersin inş...
iyi yapmışsın canım ara sıra gezmek iyi oluo...
bende iyiyim semracım sagol mide bulantılarıda olur yeni oldugu icin...amin inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürür...
canım kırmızılar gelmemiş inş 9 ay boyunca gelmez ve müjdeli haberi alırız senden...
iyiyim eboşum sende iyisindir inş canım...
kızlarrrr daha yenı tuvalette gıttımm veeeee kırmızılar geldııı:2::2::2::2: Yanııı beklenen oldu ama erken oldu hehehehehe
canım hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin ...
kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
cok gecmiş olsun garipcim allahım şifa versin dikkat et kendine havalara güven olmuyo...
canım tekrar başınız sagolsun rabbim ana ve annecigine sabır versin...doktordan güzel haberlerle dönersin inş... sende allaha emanet ol...
hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam

canım kolay gelsin...hayırlısı olsun ama adetolmadıgın sürece umut vardır hemen umutsuzluga kapılm...

kardeloşum başın agrıyomuş gecmiş olsun canım ...

kızlar ben geldim.buğün gittim kan tahlili yaptırdım.bakalım yarın bellı olacak hayırlsı.AYYYY umarım bebısım karnımdadır.ama butun belirtiler varrrr..idrar testınde ikinci çizgi silik de olsa cıktı.karnımda ara ara kasıklarımda ağrı oluyo adet sancısı gibi.sürekli tuvaleeteyım.3 gün mıdem cok bulandı sabahları..ama bu arda grıp de olmustum acaba grıp mı hamılelık mı anlmadım.adetımde 8 gun gectı hala tık yok cok sukur..kızlar kafayı yıyıcem yarına kadar nasıl beklıyıcemmm bılmıyorummmm.sizce hamıle mıyım?:2:

Son düzenleme:
selam canım nasılsın...

selam taklım iyiyim sagol sende iyisin inşallahgeçmiş olsun dileklerin içinde sagol kuzum öpüyorum...

kızlar hepinize selamlar öpücükler..geçmişi biraz kolaçan ettim...kayınvalidemdeyim şuanda bugün izinliydik de...

ebuşum agrıların var galiba biraz hızlı okudum cano kusura bakma geçmiş olsun bitanem..çok özledim yaaaa

kardeloşum canım sanada geçmiş olsun baş agrısını sana sattım galipinş geçmiştir canom..bu arada miden niçin bulanır ki acaba düşündügüm şey olsa bari yaaaaa

kayram tatlişim sen napan kıs canım özledim hepinizi ben yaaakan verdim canım merak etme muayene olamasamda...öptüm kuzum

boncuum canım benim dualar sana he bu hafta kuşum hadi hayırlısı ..vesilen olsun inş dualarımız fıstıgım benim..iyisin inş öptüm seni..

garibim sendeki belirtilerde inş gebelik belirtileridir...

selinacım 2 gün geçti adetin demek..çok sevindim hadi inş birdahaki girdigimde hamileyim diye yazını okurum inşallahhhhhhhhhhhh...

peloşum buralardasın galiba ama ben kaçıyom cnm kusuruma bakma öptüm seni.
valla şimdilik aklımda bunlar var kızlar..kociş içeri çagırıyo kayınvalidemede ayıp olmasın demi...

ve veee bu arada ebuşum kan testi demişin ya cano,bu sabah annemle doktora gittim kızlar 8 de kalktık kızılaya gittik..annecigim göründü bende kadın doguma gideyimde kan testi istiyim muayene olup dedim ama emekliye ayrılmış adam:))bende annemin doktoruna hcg yazdırdım..kan verdim bu sabah..kesin ögreneyim de bari çayımı keyifle içeyim dimi sökülsün benimkiler...çarşamba çıkacak dedi ama geç veriyo sinir şeylermerakta kalmayın diye dedim..pozitifi veya negatifi haber vericem mutlaka kızlar..öptüm hepinzi...

Son düzenleme:

ayy canımm inşallah kesinleşir yaaa hadi hayırlısı...pembe çizgi hemen belirdiyse yüzde 99.9 vardır bence hadi bakalım

canım bence hamilesin cift cizgiyide görmişsün belirtilerde var adette olmamamışsın hepsi hamile oldugunu gösteriyo ben şimdiden hayırlı olsun diyorum ama kan testinide merakla bekliyorum...

derinim kan testi verdin demek ay heycanlandım şimdi inş pzitif cıkar güzel haberlerini bekiyoruz sabırsızlıkla...tamam canım görüşmek üzre bende seni kocaman öpüyorum allaha emanet ol

derınsu sende test yapmıssın beklıyo mussun...ayyyy dualarımmmmın hepsı senınleeee...pelıncım sanada tesekurlerrr..bana dua edınnn...

evet canım yaa..testlerde bişey çıktıgı yok gerçi ama epey bi gecikti..gene iyice düzensizleştim bakalım hayırlısı pelinim...kanda görüp rahatlıyım bari dedim..ne söktürücü içebiliyom nede söktürücü çayımı..
yarın 3 te netteyım hemen haber verıcem sızlere ne oılur bana dua edınnnnn............
inşallah iyi haber verirsin tatlım..
derınsu sende test yapmıssın beklıyo mussun...ayyyy dualarımmmmın hepsı senınleeee...pelıncım sanada tesekurlerrr..bana dua edınnn...
evet canım..ben fazla bi beklenti içinde degilim açıkçası..benim adetler hep geçer çünkü...hayırlısı inş...
slm kızlaar
trakyacm işlhh yrn gzl hbrlr bekliyoruz
umarım hamilesindir cnm yaaa

selam nazcım..ben yoktum buralarda şimdi girdim cnm...

kızlar kaçtım ben kimselere rastlayamadım gene ya...şimdi annemlere geçiyoruz maç varda gs nin...gitmek istemiyodum ama kocişe kıyamadım gidiyom..hoşçakalın canlar ALLAHA EMANET OLUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…