slm cnmm üzülmeyin bak çeresi warmış ya çok şükür ya oda olmasaydı tüp bebek denersiniz allahın izniyle öle konar bebeişin karnına moralinizi yüksek tutun belki sölemesi kolay diyosundur haklısında ama gerçekten ölee bilim we tıp bu kdr ilerlemişken çareler tükenmiyor:)İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
bn wardıım yazdım hattaa:44:kimse yok, neyse gece gelirim artık..
canım beni diyosan görmedim seni kusura bakma işim vardı cıkmak zorunda kaldım...nasılsın...aaa bn geldm kmse bnle konuşmadan kaçtıı
canım inş bu sefer pozitifi görürsün...sakın söktürücü filan icme bekle ne olur ne olmaz derinim...evet canım yaa..testlerde bişey çıktıgı yok gerçi ama epey bi gecikti..gene iyice düzensizleştim bakalım hayırlısı pelinim...kanda görüp rahatlıyım bari dedim..ne söktürücü içebiliyom nede söktürücü çayımı..
inşallah iyi haber verirsin tatlım..
evet canım..ben fazla bi beklenti içinde degilim açıkçası..benim adetler hep geçer çünkü...hayırlısı inş...
selam nazcım..ben yoktum buralarda şimdi girdim cnm...
kızlar kaçtım ben kimselere rastlayamadım gene ya...şimdi annemlere geçiyoruz maç varda gs nin...gitmek istemiyodum ama kocişe kıyamadım gidiyom..hoşçakalın canlar ALLAHA EMANET OLUN...
canım üzülme sakın rabbimden umut kesilmez hayırlısı olsun allahım ol deyince olur inş...bazı insanlarda o kadar cok sorun cıkar ama hamile kalır bazı insanlarda hic sorun olmaz hamile kalamaz nasip kismet işi bunlar moralini yüksek tut stres yapma...İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
slm kızlar ıyı akşamlar :))
hobulduk pelıncığım ıyıyım sen nasılsın???selam canım hoşgeldin nasılsın...
,pelin67,elixsir,sunger, hepınıze ıyı akşamlar..IYISINIZ UMARIM
iyi akşamlar cnmm yanlış hatırlamıyosam seninde yeni başından geçmişti demi cnm bnm bgn 18 gün oldu kanama çok azaldı hatta kahwerengi akıntı oluyo sadece senin kaç gn olmuştu?Offf şukanamam bıtse de dualara ben de katılsam.sabırsızlanıyorum fakat hala var(((
,pelin67,elixsir,sunger, hepınıze ıyı akşamlar..IYISINIZ UMARIM
iyi akşamlar cnmm yanlış hatırlamıyosam seninde yeni başından geçmişti demi cnm bnm bgn 18 gün oldu kanama çok azaldı hatta kahwerengi akıntı oluyo sadece senin kaç gn olmuştu?
selam vermeden gidememdim iiiyim çok şükür gelirim birazdan inşallah
acını hatırlatmak istemem cnm ama senin nasıl olmuştu bnm 21 haftalıktı normal doğum oldu we dr 3 ay korunma werdi ama bn 5 6 ay düşünüyorum...ewet naz cığım benım de bugun 10 gün oldu.arada 3 gün gelmedı haftaıcı sonra yıne gelmeye başladı.şu an benım de koyu kahverengı gelıyor cnmm.ama akıntı dgl de pedlık bırseyler gelıyo :S
bır an once bıtmesını ıstıyorum yaaa...1 ay korunma werdı dr sanırım dırek çalışmaya başlayacağız bu böyle sürerse****
selam vermeden gidememdim iiiyim çok şükür gelirim birazdan inşallah
acını hatırlatmak istemem cnm ama senin nasıl olmuştu bnm 21 haftalıktı normal doğum oldu we dr 3 ay korunma werdi ama bn 5 6 ay düşünüyorum...
bnm düşük değill cnm erken doğum oldu suyum geldi sancım başladı bebeklerin sıvısı çoğaldığı için suyum geldicnm olsunn atlatmak zorundayız moral lazım bizlere.benım de 3 ay kontrolune gıttıgımızde öğrendık.bız 13 hafta 1 gunluk sanarken 9 hafta 1 gunluk ıken yawrumun kalbı durmus gelışememış.hiçbir belırtı olmadı.o gün öğrendık.25 gun ıcımde durmus meleğim öylee ...ertesı gun aldılar .1 ay korunma wer dr.um ...ılk adetten sonra dewam dedı temmuz agudtosa kadr hamıle kalmazsan gel dedi.bn klomenle hamıle kalmıstım çünkü adet düzensizdi.şimdi malum olacağım :S kısmet bakalım.ya herkesın degısıyor.düşük olmadıgı ıcın mı 1 ay werdı korunmayı acaba???senın düşükmüydu,kanamam oldu mu senın neden 3 ay dedı ???
bnm düşük değill cnm erken doğum oldu suyum geldi sancım başladı bebeklerin sıvısı çoğaldığı için suyum geldibnm 5 ay bitmişti blkide ondan uzun süre ara bazı drlar 1 sene weriyor rahmin toparlanması için cnmm zaten bnde acele edemem kndimde hazır değilim çok acılar yaşadım cnm bn doğumdan snr kaç gün sütlerim geldi oda ayrı bi acı yazı çıkaralım nasipse bnde kendimi hazır hissederim ozmna kdr
seninde allah gönlüne göre wersin işlhh biran ewel tuta :)
bze gzl hbrler werki bzmde moraller yükselsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?