Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..

Son düzenleme:
slm cnmm üzülmeyin bak çeresi warmış ya çok şükür ya oda olmasaydı tüp bebek denersiniz allahın izniyle öle konar bebeişin karnına moralinizi yüksek tutun belki sölemesi kolay diyosundur haklısında ama gerçekten ölee bilim we tıp bu kdr ilerlemişken çareler tükenmiyor:)

aaa bn geldm kmse bnle konuşmadan kaçtıı
canım beni diyosan görmedim seni kusura bakma işim vardı cıkmak zorunda kaldım...nasılsın...
canım inş bu sefer pozitifi görürsün...sakın söktürücü filan icme bekle ne olur ne olmaz derinim...
canım üzülme sakın rabbimden umut kesilmez hayırlısı olsun allahım ol deyince olur inş...bazı insanlarda o kadar cok sorun cıkar ama hamile kalır bazı insanlarda hic sorun olmaz hamile kalamaz nasip kismet işi bunlar moralini yüksek tut stres yapma...

cnm selam gecmıs olsun demıyorum hastalık degıl bu sonucta olacak ınsallah.eşinin destekcısı ol.asla kendını suçlu hıssetmesın.o şekılde olan cok kısı war tanıdıgım bırısı de boyleydı ılk denemede ıkızlerı oldu.sakın takmayın moral herseyden onemlı bızım için...

Offf şukanamam bıtse de dualara ben de katılsam.sabırsızlanıyorum fakat hala var (((
iyi akşamlar cnmm yanlış hatırlamıyosam seninde yeni başından geçmişti demi cnm bnm bgn 18 gün oldu kanama çok azaldı hatta kahwerengi akıntı oluyo sadece senin kaç gn olmuştu?

,pelin67,elixsir,sunger, hepınıze ıyı akşamlar..IYISINIZ UMARIM

iyi akşamlar cnmm yanlış hatırlamıyosam seninde yeni başından geçmişti demi cnm bnm bgn 18 gün oldu kanama çok azaldı hatta kahwerengi akıntı oluyo sadece senin kaç gn olmuştu?

ewet naz cığım benım de bugun 10 gün oldu.arada 3 gün gelmedı haftaıcı sonra yıne gelmeye başladı.şu an benım de koyu kahverengı gelıyor cnmm.ama akıntı dgl de pedlık bırseyler gelıyo :S
bır an once bıtmesını ıstıyorum yaaa...1 ay korunma werdı dr sanırım dırek çalışmaya başlayacağız bu böyle sürerse****

acını hatırlatmak istemem cnm ama senin nasıl olmuştu bnm 21 haftalıktı normal doğum oldu we dr 3 ay korunma werdi ama bn 5 6 ay düşünüyorum...

selam vermeden gidememdim iiiyim çok şükür gelirim birazdan inşallah

acını hatırlatmak istemem cnm ama senin nasıl olmuştu bnm 21 haftalıktı normal doğum oldu we dr 3 ay korunma werdi ama bn 5 6 ay düşünüyorum...

cnm olsunn atlatmak zorundayız moral lazım bizlere.benım de 3 ay kontrolune gıttıgımızde öğrendık.bız 13 hafta 1 gunluk sanarken 9 hafta 1 gunluk ıken yawrumun kalbı durmus gelışememış.hiçbir belırtı olmadı.o gün öğrendık.25 gun ıcımde durmus meleğim öylee ...ertesı gun aldılar .1 ay korunma wer dr.um ...ılk adetten sonra dewam dedı temmuz agudtosa kadr hamıle kalmazsan gel dedi.bn klomenle hamıle kalmıstım çünkü adet düzensizdi.şimdi malum olacağım :S kısmet bakalım.ya herkesın degısıyor.düşük olmadıgı ıcın mı 1 ay werdı korunmayı acaba???senın düşükmüydu,kanamam oldu mu senın neden 3 ay dedı ???

bnm düşük değill cnm erken doğum oldu suyum geldi sancım başladı bebeklerin sıvısı çoğaldığı için suyum geldi bnm 5 ay bitmişti blkide ondan uzun süre ara bazı drlar 1 sene weriyor rahmin toparlanması için cnmm zaten bnde acele edemem kndimde hazır değilim çok acılar yaşadım cnm bn doğumdan snr kaç gün sütlerim geldi oda ayrı bi acı yazı çıkaralım nasipse bnde kendimi hazır hissederim ozmna kdr
seninde allah gönlüne göre wersin işlhh biran ewel tuta :)
bze gzl hbrler werki bzmde moraller yükselsin:)

canım benim yaa sağolasın hareketlerını de hıssetmışsındır daha zordur.ALLAH sabırlar versinçcnm dr dedı ne kadr cok stres yaparsan o kadr uzar dedı o yuzden iyiyim şimdi.düşünmemeye çalışıyoruz.yoksa çok beklerızzz uzun surer sen de bır an once toparlan cnm.beyinen hazır olduğumu hıssedıyorum ben.hayrlı zaman ne zamansa o zaman olsun ınşallaH.adet sorunum war ya onu düşünüyorum ama oluruna bıraktı dr 3 ay olmazsan gelırsın dedı adet için.inşallah gerek klamaz..ümidim war yakın zamanda olacak hissedıyorum.Rabbim hepimize yardım etsın.sen daha da zor şeyler geçirmişsin.cnm sezeryanla olmuyor muydu psıkolojısı gıder ınsanın o an doğumda???*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…