ewet hissediyodum cnm artık hareketlerinicanım benim yaa sağolasın hareketlerını de hıssetmışsındır daha zordur.ALLAH sabırlar versinçcnm dr dedı ne kadr cok stres yaparsan o kadr uzar dedı o yuzden iyiyim şimdi.düşünmemeye çalışıyoruz.yoksa çok beklerızzz uzun surer sen de bır an once toparlan cnm.beyinen hazır olduğumu hıssedıyorum ben.hayrlı zaman ne zamansa o zaman olsun ınşallaH.adet sorunum war ya onu düşünüyorum ama oluruna bıraktı dr 3 ay olmazsan gelırsın dedı adet için.inşallah gerek klamaz..ümidim war yakın zamanda olacak hissedıyorum.Rabbim hepimize yardım etsın.sen daha da zor şeyler geçirmişsin.cnm sezeryanla olmuyor muydu psıkolojısı gıder ınsanın o an doğumda???*
ewet hissediyodum cnm artık hareketlerini
sezeryan almadılar bnm için normal daha iyimiş hemde ne psikoloji anlatılmaz tabiikii çok zor
sen kendini hazır hissediyosan sorun yok cnm adet düzensizliğinide kafana takma oda psikolojiyle çok etkileniyo çnkü herşeyi oluruna bırak doğru zmnda olsun işlhh hayırlısısylaa
öle taabi cnmm herşey allahtan bnde öle düşünüyorum sakat olabilirdi hasta olabilirdi allah bildide aldı belki hakkkımızda buymuş hayırlısı bu hafta kesin donucu örenicez patoloji sonucu çıkıcak hep dua et cnm herşey allahtan bnde hep hayırlısını istedim allahtan haladaha öle dua ediyorum moralimi bozmuyorum artık ama elde değil tabi aklıma geldikçede dayanamıyorum ağlıyorumduygularını anlayabılıyorum cnmm(ama hersey bızde bıtıyor unutma!!!hazır hıssedıyorum cnm hayrlısı ınsaalh.rabbim belkı bızı sınıyor sabrımızı...allah korusun hasta olabılırdıler de bunu düşğnmek lazm.dr um sebep yok dedi doğa gereği böyle oldu dedi...allah verdı yıne allah aldı...dua etmekten başka yapacak bişey yok.ALLAH SENIN DE gönlüne göre versin cnmm.hayırlı yawru nasıp etsın.ben hamıleyken her akşam hayrlı ewlat ısteyerek dua ederdım belkı de hayrlı olmayacaktı ...moral çok önmlı sakın kendını salam a ok )
trakta toprağım hoşgeldin taze anner
))) yarın güzel duyguyu doyasıya yaşa emi...testte cıkmıs gerçi war yanı ozelden msj atmıstım okudun mu bılmıyorm bnm de aynen öle opldu 2 testt de silik ise yenı oluyrmuş bnm 17 günlük çıkmıstı...cnm sen nerey yaptrdın kan testını neetten baksana ben oyle bakmıstım orada cıkıyor sonuçç.hastanenın sıtesıne gır.ben öle yapmıstım
duygularını anlayabılıyorum cnmm(ama hersey bızde bıtıyor unutma!!!hazır hıssedıyorum cnm hayrlısı ınsaalh.rabbim belkı bızı sınıyor sabrımızı...allah korusun hasta olabılırdıler de bunu düşğnmek lazm.dr um sebep yok dedi doğa gereği böyle oldu dedi...allah verdı yıne allah aldı...dua etmekten başka yapacak bişey yok.ALLAH SENIN DE gönlüne göre versin cnmm.hayırlı yawru nasıp etsın.ben hamıleyken her akşam hayrlı ewlat ısteyerek dua ederdım belkı de hayrlı olmayacaktı ...moral çok önmlı sakın kendını salam a ok )
öle taabi cnmm herşey allahtan bnde öle düşünüyorum sakat olabilirdi hasta olabilirdi allah bildide aldı belki hakkkımızda buymuş hayırlısı bu hafta kesin donucu örenicez patoloji sonucu çıkıcak hep dua et cnm herşey allahtan bnde hep hayırlısını istedim allahtan haladaha öle dua ediyorum moralimi bozmuyorum artık ama elde değil tabi aklıma geldikçede dayanamıyorum ağlıyorum
nese bndan snrsı gzl olsun işlhh hepimiz için:)
canım iyi akşamlar...ayy inşallah canım bakalım yarını dört gözle bekliyorum.saat 3 de alıcam.testı ozelde yaptrıdım .ınternet sıtelerı yokk...ne bılıyım cok korkuyorummm bakalımm
canım özeldekı mesajlara ben cevap yazamıyorummm.çok tesekkur ederım ıyı dıleklerıne....
anladım cnm rıca ederım...dıkkat et yawruna emi cnmmm.dinlen ve uyu bol bol...
canım ya 6 aydır beklıyorumm.ya kanda çıkmazsa dıye korkuyorum.1 tane düşük yaşadım ya ağusttosta.daha 8 aylık evlıyız.... senın bu guzel mesajların ınan ılac gıbı geldı..rabbım sanada en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın...
trakya bnde sana yazdım ama görmedin sanırım işlhh gebesindir ki bnce gebesin çnkü bnmde öle silik çıkmıştı snr kanda kesinleşti
allah tamamına erdirsin işlhh yrn bizi sewindir cnmda moraller yerine gelsiin:)
dualarım seninle cnmm yrnı dört gözle bkliyrm işlhh müjdeliceksin hepimiziiicanım görmemişim kusura bakma inşallah canım ya bana bol bol dua edın olur mu
yok canım ya korunmadıkk.doktora gıttım.muayene ettı test yaptı.hersey mukemmel dedı..amın cnmm ya ağzın bal yesın senin de .bnm 1 ay korunma war sonrasında çalışmalara dewam ben de 1 yıl 5 aylık ewlıyım.3 ay once hamıle kaldım o da klomenle o da kalp durmasıyla sonlandı yıne ıstıyoruzz.sen düşükten sonra korunmadın mı cnmm???**yoksa korundunuz yenı mı karar werdınız??
canım ya 6 aydır beklıyorumm.ya kanda çıkmazsa dıye korkuyorum.1 tane düşük yaşadım ya ağusttosta.daha 8 aylık evlıyız.... senın bu guzel mesajların ınan ılac gıbı geldı..rabbım sanada en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın...
dualarım seninle cnmm yrnı dört gözle bkliyrm işlhh müjdeliceksin hepimiziii
dualarım seninle cnmm yrnı dört gözle bkliyrm işlhh müjdeliceksin hepimiziii
bşyden değildir cnm korkma normal bnmde koyu renk kanım:)bi şey sorucammm kanımı alırken kanımın rengı cokk koyuydu neden dır sızce?:18:
ewet cnmm bnde gerçekten çok mutlu oluyorum içten sewiniyorum sewinçlerini paylaşabiliyorum eee bzler melek anneleriyizzz nede olsatrakya cnm ılk soyledıgın gun dua ettı o gece ınşallah wardır dıye kı war bence allahın ıznıyle
nazcığım böyle haberler duyunca ne kadar ihya oluyoruz değil mi ben bu sıteyı her açışımda hamıle haberı alma ümidiyle dolu oluyorum çok hoşuma gidiyor.sanki kendı yawrum olacakmış gibi canlarımyaa herkes tezmız kalplı burada...dualar,temennıleridilekler,herkes harıkaaaa.harika topiğin harıka kısçeleriii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?