Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bi şey sorucammm kanımı alırken kanımın rengı cokk koyuydu neden dır sızce?:18:

cnm bnm de öleee bordo renkkk koyu renk kan iyidir endişelenme.gebelikle alakalı değil cnmmmm

ıyı beslen emı su an kanından beslenıyor ywruşun süt,peynır,taze meyveler ye ok tatlım

trakya ısmın ne<*** bu arada sıgara ıcmıyorun degıl mı<<<*****

canım sıgara kullanmıyorumm..ismim derya..ay den benı cok sevındırdın bu akşamm .inşallah bakalım.canım ben cıkıyorum yarın gorusuruz iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeee.....cok uykum geldii...yarın saat 3,5 da gorusuruzz kızlarrrr .............

hadi ii geceler cnmm allaha eanet ol yrn bekliyrz byeee

ewte nazzzz meleklerımızzzz de sewvınıyor ve kardeslerını koruycak onlarrr

işte bebişşş uykunu getırıyor.ok cnmmm ıyı gecler bılıyoruz sonucu bellı o da kanıtı da yarın bıldırırsın ;)) opuyorum ıyı gecelerrrrr derya ben de sevcan memnun oldm

gittim,ama dinlenemedim kuzu,tam uykuya dalıyodum zil,kargoymuş,aldım o baş ağrısıyla,koliyi bi açarım ki,bissürü sabun,şok geçirdim,meğer başkasının koli bana gelmiş,benimki kargoda kalmış,hemen aradım ama onlar geri dönesiye,benim dışarı çıkmam gerekti,artık yarına gelcek paketim,yani boşuna uyandım
aleykum selam kardelencim,hayirdir canim,neyin var??

daha bitiremedim yaa,gunler yaklastikca,sanki islerim artiyor gibime geliyornasip olursa ay sonu tasinacagiz,bir tasinsak,yerlessekte bende kurtulsam
ben mesajını görene kadar çıkmışım garibim.

:84::84::84::84::84::84::84::84:
arada bendede oluyo garipcim,demekki bütün kadınlarda olan bi durum bu.
bende 6 7 aydır kullanıyorum ve hiç öyle bi etkisi olmuyo garipcim,gayet güzel uyuyorum,daldıktan sonra tabiki,benim sorun uykuya dalmak.
keske öyle olsa ebrarm yaa,kendimden hic umitli degilim ama,rabbimden cok ümitliyim,o dilerse olur.insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunsiz bulusmayi ne zaman yapiyorsunuz kizlarla,tarih belirlediniz mi?ben gelmeden yapmayin hehe
sende mi brütüsssss
beni bekliyo bu kızlar,buluşamıyolar
banum nasıl acaba yaa merak ediyorum onuda eve çıkmıştır heralde
allahım şifa versin tekrardan dönsün aramıza sağlıkla
inşallah.
hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
daha adet olmamışın ki,belki idrarda çıkmıyo,nerden biliyon?
teşekkür ederim pelincim,şimdi daha iyiyim.
sende iyisin inşallah.
yok kuzu,benim bulantı baş ağrısından,ben eminim,ama başka bişeyden olmasını tercih ederdim.
inşallah hep beraber pozitifler görürüz.
yarın 3 te netteyım hemen haber verıcem sızlere ne oılur bana dua edınnnnn............
inşallah hamilesindir,zaten büyük ihtimalle hamilesinde.
işin aslı,lazım olan tek bi sperm,inşallah o 50 binin içinden sıyrılır ve yumurtayı bulur o sağlam olan.
teşekkürler süngercim,sende pek sık ev dışına gidiyon,yakın galiba eş,dost,akraba.

iyi akşamlar kızlar,herkeze selamlar.

Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm

Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürünü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
HANİ HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ...

İnşallah hem bu dünyada hem ötelerde tüm eksiklerimi kapatacak olan gönül sızım KAYRAM biricik oğlum için

bakalım tatlım dr umuzla görüstüğümüzde ne diyecek, insallah.. sagol canım

bn wardıım yazdım hattaa:44:

kusura bakma Naz'cım görmemişim

İnsallah Pelin , hiç böyle olacagını düsünmemiştim eşimde, şok olduk ben daha yeni yeni üzülmeye basladım, anca dank etti kafama, yeni yeni stresler bekliyor bizi, sanırım banada bir sürü tekkikler yapılcak en korktugum şey rahim filmiydi , başıma gelecek sanırım

İnsallah Sevcan'cım bizim bi tanıdıgımızda tüp bebegi 10 yıl deneyip cocuk sahibi oldular.. eşime destekciyim tabiki demediğim sey kalmadı o rahatladı şimdi ben patladım.. neyse bunuda atlatıcaz ilk gün oldugu için biraz kötüyüm.. sagol

slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
boncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsın
derincim bugün kanda vermişsin canım hayırlısı olsun bu arada sen nerde istanbulda oturmuyomusun şehir olarak kızılay gördümde merak ettim ordadamı var

kızlar,kk bakımdaydı,açıldığındada bunları aldım ama şimdide kociş yatalım diye tutturdu,altlarını dolduramıyorum,kusuruma bakmayın,şunu bilin ki,hepiniz için iyi dileklerim var her zaman için,öpüyorum sizleri.
bu arada gülme komşuna,gelir başına
cuk oturdu bana[/QUOTE]
evet kardeloş tam cuk oturdu gülme hamile birsene çıkar aheste aheste ohhh canıma değsin
yok canım ben kızımdada hiç aşermedim midemde bulanmadı gerçi kaynanam ne görse alıyodu canı çekmesin diye inşallah çabuk geçer bulantıların eğer çok bulantın varsa metpamid diye bulantı hapı var içebilirsin dr söylemişti zararı yok
inşallah canım hamişler listesine hepinizin çabucak girmesini istiyorum inşallah olur

hayrolsıun kuzum yaa helecanlanma zati biz helecanlanırız senin yerine
hadi inşallah kuzum gecikme bebiştendir umarım
valla ben doğar doğmaz düşünüyorum poposuna vurmayı doktorun yerine
tabii ebrarcım doğumu yapıp hemen anında kalkmayı becerebilirsen vurursun sen hamiş kal da dr söyleriz poposuna vurman için bebişi sana getirirler
kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
yok garipcim sen kesin hava çarpmasından grip olmuşsundur dondurmayı ben ta kıştan beri yiyorum bişey olmadı yada senin boğazların hassastır
güle güle cnmm

ewet cnmm nisanda soğuk oluck bnde çook üşüyorum kansızdım bide doğumda çok kaybettim ya ellerim ayaklarım buuzz
geçmiş olsun canım gün geçtikçe vücudun toparlanır sen pekmez içmeye devam et
selamlar bacılar nasılsınız
biz iyiyiz canım sen iyisin sık gelde görüşelim
canım kafana takma elimizden geldiği kadar okumaya çalışırız daha cumaya çok var elimizden kurtulmaz okuruz
hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
hayırlısı olsun kardelen49 o zaman şöyle yapalım mayısta hamile kalmaya daha çok çalışın topikçe hamiş kalın inşallah
hahaha cnm ya baya canim sikiliyo belli ben 160 boyundayim 65 kiloyum cnm benimde sayiflamam gerekiyor hemde aksamlari 6 sonra bisey yemiyorum artik cok acikirsam elma bide müsik acar oynari,m 1 saat valla kilo vermisim biraz belli ediyom
yok kız fazla kilolu değilsin normal boyunla böyle devam et
inşallah hadi bakalım hamişler listesine ekleriz inşallah

.

canını sıkma biraz kür yaparsınız düzelir Allahım dr un hiç olmaz dediğine veriyo merak etme
selam canım hoşgeldin nasılsın...
pelincim nasılsın korunma süren bittimi
evet kızmıştım ama neyse geçti ben o kadar yazdım cevap yazmamıştın neyse bu seferlik oldu bidaha olmasın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…