bi şey sorucammm kanımı alırken kanımın rengı cokk koyuydu neden dır sızce?:18:
ewet cnmm bnde gerçekten çok mutlu oluyorum içten sewiniyorum sewinçlerini paylaşabiliyorum eee bzler melek anneleriyizzz nede olsa
ewet cnmm bnmmewte nazzzz meleklerımızzzz de sewvınıyor ve kardeslerını koruycak onlarrr
trakya ısmın ne<*** bu arada sıgara ıcmıyorun degıl mı<<<*****
hadi ii geceler cnmm allaha eanet ol yrn bekliyrz byeeecanım sıgara kullanmıyorumm..ismim derya..ay den benı cok sevındırdın bu akşamm .inşallah bakalım.canım ben cıkıyorum yarın gorusuruz iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeee.....cok uykum geldii...yarın saat 3,5 da gorusuruzz kızlarrrr .............
ewte nazzzz meleklerımızzzz de sewvınıyor ve kardeslerını koruycak onlarrr
canım sıgara kullanmıyorumm..ismim derya..ay den benı cok sevındırdın bu akşamm .inşallah bakalım.canım ben cıkıyorum yarın gorusuruz iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeee.....cok uykum geldii...yarın saat 3,5 da gorusuruzz kızlarrrr .............
ii geceler cnm i uykular:)arkadaşlar herkese iyi gecelerrr gözlerim kapanıyor.2 saatlik uykuylayımmm.allaha emanet olun
gittim,ama dinlenemedim kuzu,tam uykuya dalıyodum zil,kargoymuş,aldım o baş ağrısıyla,koliyi bi açarım ki,bissürü sabun,şok geçirdim,meğer başkasının koli bana gelmiş,benimki kargoda kalmış,hemen aradım ama onlar geri dönesiye,benim dışarı çıkmam gerekti,artık yarına gelcek paketim,yani boşuna uyandımayyy kızımın teyzesini sevsinler
valla kızımın gözleri yaşardı kesin arkasında sizin gibi teyzoşları varken sırtı yere gelmez
saol cana sanada geçmiş olsun
git dinlen bari yoksa fena olursun hadi allahım şifa versin
ben mesajını görene kadar çıkmışım garibim.aleykum selam kardelencim,hayirdir canim,neyin var??
daha bitiremedim yaa,gunler yaklastikca,sanki islerim artiyor gibime geliyornasip olursa ay sonu tasinacagiz,bir tasinsak,yerlessekte bende kurtulsam
ayyy bende inanki sabah sabah pozitif enerji aldım hepinizden güne güzel başladım öylede devam edicek inşallah
ya aslında erken kalkmıyodumda kocamın gıcıklığı tuttu bugün 9buçukda kalktım kahvaltı filan hazırladım beyefendi son anda eleman izinli değil ben biraz daha yatıyım dedi bende gıcık oldumbirazdan kaldırcamda işe gitcek beyimiz
:84::84::84::84::84::84::84::84:bencede yapma canım yanı senın zaten bır problemın yokmus allaha sukur oluruna bırak ve gelıversın bebıs
tamam kuzum cık dınlen kıyamam yaaa ben karamsar karamsar ıyyım bosver dua edıp kendımı kaptırmamalıyım bole programladım kendımı
evet dımı ben dedım hep haklısın valla hakettım ben
arada bendede oluyo garipcim,demekki bütün kadınlarda olan bi durum bu.kizlar size birsey sorucam,benim hicbir zaman adet donemi göguslerim hassaslasmazdi,yani bu yasima kadar hic yasamadim..ama 2, aydir adetim bittikten sonra,yani adetime 15,20 gun kala basliyor gögus uclarim acimayaöyle cok aciyor kii,dokunamiyorum,ustune yatamiyorum..sizce ne yapmaliyim?doktora gitmelimiyim:26::26:daha adetime var yine basladi
bende 6 7 aydır kullanıyorum ve hiç öyle bi etkisi olmuyo garipcim,gayet güzel uyuyorum,daldıktan sonra tabiki,benim sorun uykuya dalmak.evet canim evde tum esyalar ayakta,sinirlerim tepemde geziyorum..heryer birbirine girmis,ne temizlik yapabiliyorum,nede aradigimi bulabiliyorum..hayirlisi ile bir tasinsamda bitse cok rahatliyacagim..sagolasin kayracim
hazir dondurma yedim canim,biz belli uygun ,markalari aliyoruz,evde yapmasini bilmiyorum zaten,kolay olurmu kiii??valla bilmiyorum ebrarcim,bu aralar uykusuzluk var bende,gece bile kac defa uyaniyorum,gecen gece saat 3 de uyanmisim,birdaha da uyuyamadim,halbuki gecede gec yatiyoruz,bende anlamis degildimfolik aside baglamistim,hayatimda ki degisiklik bir tek oydu,ama o da degilmis,belki tasinma telasidir canim yaa,herseyi kafama takiyorum bu aralar
sende mi brütüssssskeske öyle olsa ebrarm yaa,kendimden hic umitli degilim ama,rabbimden cok ümitliyim,o dilerse olur.insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunsiz bulusmayi ne zaman yapiyorsunuz kizlarla,tarih belirlediniz mi?ben gelmeden yapmayin hehe
inşallah.banum nasıl acaba yaa merak ediyorum onuda eve çıkmıştır heralde
allahım şifa versin tekrardan dönsün aramıza sağlıkla
daha adet olmamışın ki,belki idrarda çıkmıyo,nerden biliyon?hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
teşekkür ederim pelincim,şimdi daha iyiyim.derinim cok gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim bizde seni cok özledik en kısa zamanda aramıza dönersin inş...
iyi yapmışsın canım ara sıra gezmek iyi oluo...
bende iyiyim semracım sagol mide bulantılarıda olur yeni oldugu icin...amin inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürür...
canım kırmızılar gelmemiş inş 9 ay boyunca gelmez ve müjdeli haberi alırız senden...
iyiyim eboşum sende iyisindir inş canım...
canım hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin ...
cok gecmiş olsun garipcim allahım şifa versin dikkat et kendine havalara güven olmuyo...
canım tekrar başınız sagolsun rabbim ana ve annecigine sabır versin...doktordan güzel haberlerle dönersin inş... sende allaha emanet ol...
canım kolay gelsin...hayırlısı olsun ama adetolmadıgın sürece umut vardır hemen umutsuzluga kapılm...
kardeloşum başın agrıyomuş gecmiş olsun canım ...
yok kuzu,benim bulantı baş ağrısından,ben eminim,ama başka bişeyden olmasını tercih ederdim.selam taklım iyiyim sagol sende iyisin inşallahgeçmiş olsun dileklerin içinde sagol kuzum öpüyorum...
kızlar hepinize selamlar öpücükler..geçmişi biraz kolaçan ettim...kayınvalidemdeyim şuanda bugün izinliydik de...
ebuşum agrıların var galiba biraz hızlı okudum cano kusura bakma geçmiş olsun bitanem..çok özledim yaaaa
kardeloşum canım sanada geçmiş olsun baş agrısını sana sattım galipinş geçmiştir canom..bu arada miden niçin bulanır ki acaba düşündügüm şey olsa bari yaaaaa
kayram tatlişim sen napan kıs canım özledim hepinizi ben yaaakan verdim canım merak etme muayene olamasamda...öptüm kuzum
boncuum canım benim dualar sana he bu hafta kuşum hadi hayırlısı ..vesilen olsun inş dualarımız fıstıgım benim..iyisin inş öptüm seni..
garibim sendeki belirtilerde inş gebelik belirtileridir...
selinacım 2 gün geçti adetin demek..çok sevindim hadi inş birdahaki girdigimde hamileyim diye yazını okurum inşallahhhhhhhhhhhh...
peloşum buralardasın galiba ama ben kaçıyom cnm kusuruma bakma öptüm seni.
valla şimdilik aklımda bunlar var kızlar..kociş içeri çagırıyo kayınvalidemede ayıp olmasın demi...
ve veee bu arada ebuşum kan testi demişin ya cano,bu sabah annemle doktora gittim kızlar 8 de kalktık kızılaya gittik..annecigim göründü bende kadın doguma gideyimde kan testi istiyim muayene olup dedim ama emekliye ayrılmış adam:))bende annemin doktoruna hcg yazdırdım..kan verdim bu sabah..kesin ögreneyim de bari çayımı keyifle içeyim dimi sökülsün benimkiler...çarşamba çıkacak dedi ama geç veriyo sinir şeylermerakta kalmayın diye dedim..pozitifi veya negatifi haber vericem mutlaka kızlar..öptüm hepinzi...
inşallah hamilesindir,zaten büyük ihtimalle hamilesinde.yarın 3 te netteyım hemen haber verıcem sızlere ne oılur bana dua edınnnnn............
işin aslı,lazım olan tek bi sperm,inşallah o 50 binin içinden sıyrılır ve yumurtayı bulur o sağlam olan.İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
teşekkürler süngercim,sende pek sık ev dışına gidiyon,yakın galiba eş,dost,akraba.canım dualarımı okudum önce onu haber vereyim memleketten geldim ve son hız çalışmalara başladık bakalım hayırklısı derinsu canım inşallah bebiş vardır seninledir hayırlısıı
babcım hem üzüldüm hemde üzülmedim sorun eşindeymiş ve sperm yok değil varmış sendede bi sorun yoksa tüp bebekten hemen sonuç alırsınız bebişin gelsin de canım hayırlısıyla tüp bebek yada normal yoldan olsa ne fark eder ki
ebrarcım iyiysindir umarım birseni göremedim bayağıdır en son bana kızmıştı onun yazdıklarını görmediğim için senin haberin vardır belki hala kızgınmıbanaaaaaaaaaaaaa
sevgili dünürüm sen ne yaptın nasılsın
garip derin boncuk kardelen bhr kardelen 49 güneycanan tosti miranda banu naneli şeker samyeli egal derda anatolia kardeloş duru pelin selina aleynA umarım kimseyi unutmamışımdır hepiniz iiii sinizdir inşallah geç mişe bakamadım kusura bakmayın inşallah topikte herşey yolundadır öptüm herkeziiiiii
selam kardelen hg cnmm
selam naz cım,sende hoş geldin.
alttakiler,birsen,cici,jensu,sizlerde hoşgeldiniz.
slm cnmm üzülmeyin bak çeresi warmış ya çok şükür ya oda olmasaydı tüp bebek denersiniz allahın izniyle öle konar bebeişin karnına moralinizi yüksek tutun belki sölemesi kolay diyosundur haklısında ama gerçekten ölee bilim we tıp bu kdr ilerlemişken çareler tükenmiyor:)
bn wardıım yazdım hattaa:44:
canım üzülme sakın rabbimden umut kesilmez hayırlısı olsun allahım ol deyince olur inş...bazı insanlarda o kadar cok sorun cıkar ama hamile kalır bazı insanlarda hic sorun olmaz hamile kalamaz nasip kismet işi bunlar moralini yüksek tut stres yapma...
cnm selam gecmıs olsun demıyorum hastalık degıl bu sonucta olacak ınsallah.eşinin destekcısı ol.asla kendını suçlu hıssetmesın.o şekılde olan cok kısı war tanıdıgım bırısı de boyleydı ılk denemede ıkızlerı oldu.sakın takmayın moral herseyden onemlı bızım için...
boncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsınslm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
derincim bugün kanda vermişsin canım hayırlısı olsun bu arada sen nerde istanbulda oturmuyomusun şehir olarak kızılay gördümde merak ettim ordadamı varselam kızlar,geçmişe hiç bakamıyorum şuanda hemen çıkıcam çünkü..selam vermek istedim...
ebuşum iletiyodur gerçi ama ben yinede diyim...çok hastaydım bikaç gün önce ama şimdi daha iyiyim...
adette olamadım...bekliyorum bakalım..bugün itibariyle 27 gün geçti kızlar yaa patlıcak gibiyim gene...
hepinizi çok özxledim Allaha emanet olun...
sonuna kadar sana katiliyorum egalcim
canim nasilsin?insallah esinin test sonuclari guzel cikar
ne kadar guzel söylemis diyen,keske sözu seytana mahsus ama,yapabilsek keske,böyle dusunebilsek,hersey allahin taktiri,verende o, verecek olanda o,
demek test yaptin,geldi kirmizilar ebrarcim,herhalde senin test yapmani bekliyormus,dilerim son gelisi olur,9 ay gelmez canim,ahanda böyle olursun
canim nasilsin?görusemiyoruz bu aralar:26:demek gezmeye gittiniz,
yok canım ben kızımdada hiç aşermedim midemde bulanmadı gerçi kaynanam ne görse alıyodu canı çekmesin diye inşallah çabuk geçer bulantıların eğer çok bulantın varsa metpamid diye bulantı hapı var içebilirsin dr söylemişti zararı yokay ne güzel ya bende miğde bulantısı var canım ara ara gelip gidiyor tatlıda yiyiyorum ama ekşi kadar cazip gelmiyor genelde ekşi yiyiyorum canım şuan favorim kivi süper birşey yaaaaaa kızındada böylemiydin canım aşermen yokmuydu ben oğlumda devamlı çilek yiyiyordum
iyim canım sende iyisindir inşallah idare ediyoruz arada miğde bulantıları oluyor ama bu günümüzede şükür rabbim herkeze tattırsın bu duyguları inşallah canım
ay özür dilerim canım gözümden kaçmış. nasılsın canım bende çok şükür idare ediyorum
inşallah canım hamişler listesine hepinizin çabucak girmesini istiyorum inşallah olurgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.dün akşam girdim ama malesef tam son 2 sayfa kalmışken kk bakımda dedi.sinir oldum.kayram bi sen sormuşsun zaten bende söyliyeyim daha kırmızılar yok.bugun eşimde yan çizdi dr a gitmekten o yüzden bende kan fln veremicem.onun dra gitme bahanesiyle veririm diyordum ama şimdi hususi gidip kan testi vermicem.
cicişim sende olmadın hala hayırlısı bişey yoksa geliversin hemen sıkıp bunaltmasın seni.
derincim rekora falan mı gitmeye çalışıyon ne o 27 gün.bi dr a gitsen belki kalp atışlarını falan duyarsın
tabii ebrarcım doğumu yapıp hemen anında kalkmayı becerebilirsen vurursun sen hamiş kal da dr söyleriz poposuna vurman için bebişi sana getirirlerhayrolsıun kuzum yaa helecanlanma zati biz helecanlanırız senin yerine
hadi inşallah kuzum gecikme bebiştendir umarım
valla ben doğar doğmaz düşünüyorum poposuna vurmayı doktorun yerine
yok garipcim sen kesin hava çarpmasından grip olmuşsundur dondurmayı ben ta kıştan beri yiyorum bişey olmadı yada senin boğazların hassastırkizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
geçmiş olsun canım gün geçtikçe vücudun toparlanır sen pekmez içmeye devam etgüle güle cnmm
ewet cnmm nisanda soğuk oluck bnde çook üşüyorum kansızdım bide doğumda çok kaybettim ya ellerim ayaklarım buuzz
biz iyiyiz canım sen iyisin sık gelde görüşelimselamlar bacılar nasılsınız
canım kafana takma elimizden geldiği kadar okumaya çalışırız daha cumaya çok var elimizden kurtulmaz okuruzya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
bende adetliyim naapsak ya fikir istiyorum sizden
hayırlısı olsun kardelen49 o zaman şöyle yapalım mayısta hamile kalmaya daha çok çalışın topikçe hamiş kalın inşallahhanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
yok kız fazla kilolu değilsin normal boyunla böyle devam ethahaha cnm ya baya canim sikiliyo belliben 160 boyundayim 65 kiloyum cnm benimde sayiflamam gerekiyor hemde aksamlari 6 sonra bisey yemiyorum artik cok acikirsam elma bide müsik acar oynari,m 1 saat valla kilo vermisim biraz belli ediyom
inşallah hadi bakalım hamişler listesine ekleriz inşallahkızlar ben geldim.buğün gittim kan tahlili yaptırdım.bakalım yarın bellı olacak hayırlsı.AYYYY umarım bebısım karnımdadır.ama butun belirtiler varrrr..idrar testınde ikinci çizgi silik de olsa cıktı.karnımda ara ara kasıklarımda ağrı oluyo adet sancısı gibi.sürekli tuvaleeteyım.3 gün mıdem cok bulandı sabahları..ama bu arda grıp de olmustum acaba grıp mı hamılelık mı anlmadım.adetımde 8 gun gectı hala tık yok cok sukur..kızlar kafayı yıyıcem yarına kadar nasıl beklıyıcemmm bılmıyorummmm.sizce hamıle mıyım?:2:
canını sıkma biraz kür yaparsınız düzelir Allahım dr un hiç olmaz dediğine veriyo merak etmeİyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
pelincim nasılsın korunma süren bittimiselam canım hoşgeldin nasılsın...
evet kızmıştım ama neyse geçti ben o kadar yazdım cevap yazmamıştın neyse bu seferlik oldu bidaha olmasın baricanım dualarımı okudum önce onu haber vereyim memleketten geldim ve son hız çalışmalara başladık bakalım hayırklısı derinsu canım inşallah bebiş vardır seninledir hayırlısıı
babcım hem üzüldüm hemde üzülmedim sorun eşindeymiş ve sperm yok değil varmış sendede bi sorun yoksa tüp bebekten hemen sonuç alırsınız bebişin gelsin de canım hayırlısıyla tüp bebek yada normal yoldan olsa ne fark eder ki
ebrarcım iyiysindir umarım birseni göremedim bayağıdır en son bana kızmıştı onun yazdıklarını görmediğim için senin haberin vardır belki hala kızgınmıbanaaaaaaaaaaaaa
sevgili dünürüm sen ne yaptın nasılsın
garip derin boncuk kardelen bhr kardelen 49 güneycanan tosti miranda banu naneli şeker samyeli egal derda anatolia kardeloş duru pelin selina aleynA umarım kimseyi unutmamışımdır hepiniz iiii sinizdir inşallah geç mişe bakamadım kusura bakmayın inşallah topikte herşey yolundadır öptüm herkeziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?