Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kalbinizin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyalarınız mutluluk yağmurlarında geçsin Geceniz mutlu Kalbiniz huzur dolu olsun İyi geceler

Canım benim cok sagol, bend ebişi yok demişlerdi ilk basta ama şimdi sanırım tüp bebek için rahim filmi falan isticekler, ne yapacagımızı suan için bilmiyorum 11 nisan da belli olcak, bende de umarım bişiler cıkmaz..

kızlar ben çıkıyorum herkese iyigeceler benden sonra gelenlere selamlar

selam hanımlar iyi geceler
geçmişe dönmeye çalıştım ama yok nafile iki kez attı kk beni oyüzden yarına kaldı okuma işi
şimdi azcık muhabbet edelim pc izin verirse
buarada ranacım çok saol ağzına sağlık

hoşgeldin Ebrar'cım, umarım iyisindir duaları yarın okuyup haber vericem..

Son düzenleme:
selam kızlarr nasılsınız?
Dün geçmişten biraz alıntı yapmıştım okuyabildiğim kadarıyla cvp yazdım ama o anda net gittiEboşum belki söylemişsindir ama ben hatırlamıyorum kardeşin hamişmiş maşalah Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin çok sevindim darısı senin başına inşaallah en kısa zamanda
birde dualarımı okuyamayaak olan varsa ben okurum yerinesöylersin bana tamam mı
Birsenim sende yazmışsın kuzu inşaallah sizin dualarınız vesile olur kuzum yaizlerin ağzınızdan böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum Allah razı olsun dileyen herkes inşaallah en kısa zamanda o duyguyu tadar (aminnnn),ayagımda iyi cnm geçti gibi tşk ederim sordugun için kardeloşum,eboşum sizde sağolun kuzularr başka ne vardı unuttum valla kusuruma bakmayın

Ne var ne yok hele anlatn bakalım

zaten ben sans olsa erkek dogardimm haaa. nezaman biriyle tanissam peeek uzak yerde oluyorlarr ahhh garipcimdeee uzak yerdee sendeee

valla haklisin garip de almanyadan???

#
evetcnmm yanlis hatilamiyorsam frakfurtmuydu neydiii öyle bisi herhalde

amaniiin birileri benimi cekistiriyor neee:76:saka bir yanada uzagiz egalcim tugbacim,yakin olsak ne guzel olurdu,ama nasip iste

allah razi olsun pelincim,simdi daha iyiyim hapsurmalarimi saymasak:2::2:sen nasilsin canim?nasil gidiyor hayat`?

canim benim,dilerim hersey gönlunce olsun,yarin guzel haberler ile gel insallah,rabbim seni sevindirsin
[
QUOTE=DerinSu;18514084]selam taklım iyiyim sagol sende iyisin inşallahgeçmiş olsun dileklerin içinde sagol kuzum öpüyorum...

kızlar hepinize selamlar öpücükler..geçmişi biraz kolaçan ettim...kayınvalidemdeyim şuanda bugün izinliydik de...

ebuşum agrıların var galiba biraz hızlı okudum cano kusura bakma geçmiş olsun bitanem..çok özledim yaaaa

kardeloşum canım sanada geçmiş olsun baş agrısını sana sattım galipinş geçmiştir canom..bu arada miden niçin bulanır ki acaba düşündügüm şey olsa bari yaaaaa

kayram tatlişim sen napan kıs canım özledim hepinizi ben yaaakan verdim canım merak etme muayene olamasamda...öptüm kuzum

boncuum canım benim dualar sana he bu hafta kuşum hadi hayırlısı ..vesilen olsun inş dualarımız fıstıgım benim..iyisin inş öptüm seni..

garibim sendeki belirtilerde inş gebelik belirtileridir...

selinacım 2 gün geçti adetin demek..çok sevindim hadi inş birdahaki girdigimde hamileyim diye yazını okurum inşallahhhhhhhhhhhh...

peloşum buralardasın galiba ama ben kaçıyom cnm kusuruma bakma öptüm seni.
valla şimdilik aklımda bunlar var kızlar..kociş içeri çagırıyo kayınvalidemede ayıp olmasın demi...

ve veee bu arada ebuşum kan testi demişin ya cano,bu sabah annemle doktora gittim kızlar 8 de kalktık kızılaya gittik..annecigim göründü bende kadın doguma gideyimde kan testi istiyim muayene olup dedim ama emekliye ayrılmış adam:))bende annemin doktoruna hcg yazdırdım..kan verdim bu sabah..kesin ögreneyim de bari çayımı keyifle içeyim dimi sökülsün benimkiler...çarşamba çıkacak dedi ama geç veriyo sinir şeylermerakta kalmayın diye dedim..pozitifi veya negatifi haber vericem mutlaka kızlar..öptüm hepinzi...[/QUOTE]

cok sagolasin derincim,insallah öyledir ya:97ek sanmiyorum ama,hayirlisi artik:97:sen nasil oldun canim,daha iyisin umarim?bu arada kan testi vermissin,insallah guzel haberler ile gelirsin tatlim,heyacanladim bak simdirabbim senide sevindirsin tatlim,dukkan isin ne oldu bu arada,aciyormusun?

canim uzulme ya,rabbim buyuk,hersey onun taktiri,o dilerse olur.benim esimdede sperm eksikligi var,bizimde sayimiz 16 milyon,bizede 3 ay bekleyin olmazsa tup bebek merkezine gidin dediler,dilerim tupe gerek kalmadan kendiliginden versin hepimize rabbim

ben kendi adima iyiyim canim cok sukur,umarim sende iyisindir:26:

amanin kardelencim niden seni bekliyor kizlar bulusamiyor bakim?sagolasin canim,sanirim tum kadinlarin ortak problemi ama,benim 2 aydir oluyor,önceden gögus hassasiyeti nedir bilmezdim yaniii:97:yas ilerledikce regl belirtilerim ve hormanlarimda degisiyor sanirim

canim benim yaa,o kadar duygulandim kii,anlatamamsözun bittigi yerdeyim,ne desemde kelimelerimin kifayesiz kalacaginida biliyorumuzulme,uzme kendini guzel kayraam

evet kardeloş tam cuk oturdu gülme hamile birsene çıkar aheste aheste ohhh canıma değsin

yok canım ben kızımdada hiç aşermedim midemde bulanmadı gerçi kaynanam ne görse alıyodu canı çekmesin diye inşallah çabuk geçer bulantıların eğer çok bulantın varsa metpamid diye bulantı hapı var içebilirsin dr söylemişti zararı yok

inşallah canım hamişler listesine hepinizin çabucak girmesini istiyorum inşallah olur

tabii ebrarcım doğumu yapıp hemen anında kalkmayı becerebilirsen vurursun sen hamiş kal da dr söyleriz poposuna vurman için bebişi sana getirirler

yok garipcim sen kesin hava çarpmasından grip olmuşsundur dondurmayı ben ta kıştan beri yiyorum bişey olmadı yada senin boğazların hassastır

geçmiş olsun canım gün geçtikçe vücudun toparlanır sen pekmez içmeye devam et

biz iyiyiz canım sen iyisin sık gelde görüşelim

canım kafana takma elimizden geldiği kadar okumaya çalışırız daha cumaya çok var elimizden kurtulmaz okuruz

hayırlısı olsun kardelen49 o zaman şöyle yapalım mayısta hamile kalmaya daha çok çalışın topikçe hamiş kalın inşallah

yok kız fazla kilolu değilsin normal boyunla böyle devam et

inşallah hadi bakalım hamişler listesine ekleriz inşallah

.

canını sıkma biraz kür yaparsınız düzelir Allahım dr un hiç olmaz dediğine veriyo merak etme

pelincim nasılsın korunma süren bittimi

evet kızmıştım ama neyse geçti ben o kadar yazdım cevap yazmamıştın neyse bu seferlik oldu bidaha olmasın bari[/QUOTE]

canim benim cok sagolasin,benim cocuklugumdan bu yana gecmeyen bogaz intihabim var,sanirim ondan kaynaklaniyorneyse simdi biraz daha iyiyim cok sukur

ebrarim ben dualarimi okudum canim,bitti yazabilirsin tatlim

hoşgeldin Ebrar'cım, umarım iyisindir duaları yarın okuyup haber vericem..
canım çok saol ben iyiyim sen nasılsın yokdun 2 gündür tatilmi yaptın
kuzuya söylemedimmiki sana inan bende hatırlamıyorum buarada kardeşim değil eşi hamiş
ablam napıyon ayağın nasıl oldu gerçi iyi demişsinde dikkat et kendine balım
tamam kuzu bu hafta baya eksik var kardelenbhrınkileride sana veriyimmi nedersin listeye bi bak okuyabilirmisin cano

Son düzenleme:
,ebrar_53+,bap980,kardelen49,

merhaba kizlar,nasilsiniz:26::26:

ay alintilar yine bozuk cikmis ya,o kadar da dikkat ettim ama nerde hata ettim kiii:26::26::26:kusuruma bakmayin kizlar yaa

İnsallah tatlım, sizin yine 16 milyon bizim sadece 50 bin yıkanmıs hali 700 bin milyon bile değil, eşime direk tüp demişler baska caremiz yok, insallah sizin dogal yollarla olur, sagol desteğin için..

heee pardonnn yaaa,hatırlamıyorum ki ablam olabilir de olmayabilir dee:):)
tamam ben okurum du bi buliyim ben listeyiii

BAPCIM şimdi garibin alıntıından okudum geçmiş olsun canım canını sıkma inşallah kürlerle filan düzelir .bide perhiz yapmıştı değilmi eşin 3 günlük ??allahım dilerse herşey unutma tek sperm tek yumurta yetiyo bunun için eşine destek ol .herşeyden önemli eşler

GARİBİM saol kuzum ağzına sağlık allahım kabul etsin buarada alıntılar çok güzel olmuş rengarenk eline sağlık

,ebrar_53+,bap980,kardelen49,

merhaba kizlar,nasilsiniz:26::26:

ay alintilar yine bozuk cikmis ya,o kadar da dikkat ettim ama nerde hata ettim kiii:26::26::26:kusuruma bakmayin kizlar yaa
garibim suç senin değil aslında düzeltmek çok kolayda ah anlatabilsem
birisi bozuyo alıntıyı devamındada hep aynı gidiyo ben bozuk olanlarıda düzeltiyorumda işte anlatabilmek zor
heee pardonnn yaaa,hatırlamıyorum ki ablam olabilir de olmayabilir dee:):)
tamam ben okurum du bi buliyim ben listeyiii

kuzum ağır olcaksa başkasınada veririz tamam ben alıyım listeyi sen telden giriyosun heralde

guzel yapiyim dedim size gece gece ama berbat ettim sanirimneden karsiti hala anlamis degilim,o kadar dikkat ettim,belki benim hatam,yada aldigim alintilarda da olabilirneyse herseyde bir hayir var,renkli yazmamis olsaydim,hic okunmazdi yazilarim,karman corman olurdu,iyi kurtardik durumu yaninasilsin ebrarcim,annene gittinmi?bu arada eksik olursa okurum canim,sen uzme kendini

İnsallah tatlım, sizin yine 16 milyon bizim sadece 50 bin yıkanmıs hali 700 bin milyon bile değil, eşime direk tüp demişler baska caremiz yok, insallah sizin dogal yollarla olur, sagol desteğin için..

amin canim,öyle deme allah dilerse hersey olur,hepimizin dogal yoldan olsun insallah,ama olmuyorsada vesileler aramak gerek tabii,hayirlisi hakkimizda

anliyorum canim,bende bilgisaray özurluyum biraz,cok bilmiyorum böyle isleri,bilsem yaparimda,neyse artik olan oldu,umarim olmaz bir daha

yok ablam buldum zaten önceki sayfadaymıştelden girmiyorum bilgisayara bağlantıyaptık telefondan öyle giriyorum ben okurum ağır gelmezz
Birde bişe dicem hepinizee,biliyorum ki dualara çok inanıyorsunuz bende bildiğim bişeyi paylaşmak istedim,tesbihle fatiha çekiliyor,ilk önce bi tesbih estagfirullah sonra bi tesbih salavat getiriyorsunuz
tabi en başta niyet ediyorsunuz,sonra fatihaya başlarken önce 3 tane okuyorsunuz başa

dönüyorsunuz 4 tane okuyorsunuz yine başa dönüp 5 okuyup yine dönüyorsunuz böyle böyl tsbihi bitiriyorsunuz belki biliyorsunuzdur ama paylaşmak istedimm kuzularr

4 gün ilişkiye girmemiştik, bizimki kürlerle dzelcek gibi değil sanırım Ebrar'cım 50 bin sperm milyon bile değil, esime tabiki destek oldum olucam da yatana kadar destek oldum , yatıncada ben basladım , ne bilim valla bişi düsünemez oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…