selam naz cım,sende hoş geldin.
alttakiler,birsen,cici,jensu,sizlerde hoşgeldiniz.
selam hanımlar iyi geceler
geçmişe dönmeye çalıştım ama yok nafile iki kez attı kk beni oyüzden yarına kaldı okuma işi
şimdi azcık muhabbet edelim pc izin verirse
buarada ranacım çok saol ağzına sağlık
zaten ben sans olsa erkek dogardimm haaa. nezaman biriyle tanissam peeek uzak yerde oluyorlarr ahhh garipcimdeee uzak yerdee sendeee
valla haklisin garip de almanyadan???
#
evetcnmm yanlis hatilamiyorsam frakfurtmuydu neydiii öyle bisi herhalde
derinim cok gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim bizde seni cok özledik en kısa zamanda aramıza dönersin inş...
iyi yapmışsın canım ara sıra gezmek iyi oluo...
bende iyiyim semracım sagol mide bulantılarıda olur yeni oldugu icin...amin inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürür...
canım kırmızılar gelmemiş inş 9 ay boyunca gelmez ve müjdeli haberi alırız senden...
iyiyim eboşum sende iyisindir inş canım...
canım hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir bebişin ...
cok gecmiş olsun garipcim allahım şifa versin dikkat et kendine havalara güven olmuyo...
canım tekrar başınız sagolsun rabbim ana ve annecigine sabır versin...doktordan güzel haberlerle dönersin inş... sende allaha emanet ol...
canım kolay gelsin...hayırlısı olsun ama adetolmadıgın sürece umut vardır hemen umutsuzluga kapılm...
kardeloşum başın agrıyomuş gecmiş olsun canım ...
kızlar ben geldim.buğün gittim kan tahlili yaptırdım.bakalım yarın bellı olacak hayırlsı.AYYYY umarım bebısım karnımdadır.ama butun belirtiler varrrr..idrar testınde ikinci çizgi silik de olsa cıktı.karnımda ara ara kasıklarımda ağrı oluyo adet sancısı gibi.sürekli tuvaleeteyım.3 gün mıdem cok bulandı sabahları..ama bu arda grıp de olmustum acaba grıp mı hamılelık mı anlmadım.adetımde 8 gun gectı hala tık yok cok sukur..kızlar kafayı yıyıcem yarına kadar nasıl beklıyıcemmm bılmıyorummmm.sizce hamıle mıyım?:2:
İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
canım dualarımı okudum önce onu haber vereyim memleketten geldim ve son hız çalışmalara başladık bakalım hayırklısı derinsu canım inşallah bebiş vardır seninledir hayırlısıı
babcım hem üzüldüm hemde üzülmedim sorun eşindeymiş ve sperm yok değil varmış sendede bi sorun yoksa tüp bebekten hemen sonuç alırsınız bebişin gelsin de canım hayırlısıyla tüp bebek yada normal yoldan olsa ne fark eder ki
ebrarcım iyiysindir umarım birseni göremedim bayağıdır en son bana kızmıştı onun yazdıklarını görmediğim için senin haberin vardır belki hala kızgınmıbanaaaaaaaaaaaaa
sevgili dünürüm sen ne yaptın nasılsın
garip derin boncuk kardelen bhr kardelen 49 güneycanan tosti miranda banu naneli şeker samyeli egal derda anatolia kardeloş duru pelin selina aleynA umarım kimseyi unutmamışımdır hepiniz iiii sinizdir inşallah geç mişe bakamadım kusura bakmayın inşallah topikte herşey yolundadır öptüm herkeziiiiii
gittim,ama dinlenemedim kuzu,tam uykuya dalıyodum zil,kargoymuş,aldım o baş ağrısıyla,koliyi bi açarım ki,bissürü sabun,şok geçirdim,meğer başkasının koli bana gelmiş,benimki kargoda kalmış,hemen aradım ama onlar geri dönesiye,benim dışarı çıkmam gerekti,artık yarına gelcek paketim,yani boşuna uyandım
ben mesajını görene kadar çıkmışım garibim.
:84::84::84::84:
arada bendede oluyo garipcim,demekki bütün kadınlarda olan bi durum bu.
bende 6 7 aydır kullanıyorum ve hiç öyle bi etkisi olmuyo garipcim,gayet güzel uyuyorum,daldıktan sonra tabiki,benim sorun uykuya dalmak.
sende mi brütüsssss
beni bekliyo bu kızlar,buluşamıyolar
inşallah.
daha adet olmamışın ki,belki idrarda çıkmıyo,nerden biliyon?
teşekkür ederim pelincim,şimdi daha iyiyim.
sende iyisin inşallah.
yok kuzu,benim bulantı baş ağrısından,ben eminim,ama başka bişeyden olmasını tercih ederdim.
inşallah hep beraber pozitifler görürüz.
inşallah hamilesindir,zaten büyük ihtimalle hamilesinde.
işin aslı,lazım olan tek bi sperm,inşallah o 50 binin içinden sıyrılır ve yumurtayı bulur o sağlam olan.
teşekkürler süngercim,sende pek sık ev dışına gidiyon,yakın galiba eş,dost,akraba.
iyi akşamlar kızlar,herkeze selamlar.
Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürünü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
HANİ HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ...
İnşallah hem bu dünyada hem ötelerde tüm eksiklerimi kapatacak olan gönül sızım KAYRAM biricik oğlum için
evet kardeloş tam cuk oturdu gülme hamile birsene çıkar aheste aheste ohhh canıma değsinboncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsın
derincim bugün kanda vermişsin canım hayırlısı olsun bu arada sen nerde istanbulda oturmuyomusun şehir olarak kızılay gördümde merak ettim ordadamı var
kızlar,kk bakımdaydı,açıldığındada bunları aldım ama şimdide kociş yatalım diye tutturdu,altlarını dolduramıyorum,kusuruma bakmayın,şunu bilin ki,hepiniz için iyi dileklerim var her zaman için,öpüyorum sizleri.
bu arada gülme komşuna,gelir başına
cuk oturdu bana
canım çok saol ben iyiyim sen nasılsın yokdun 2 gündür tatilmi yaptınhoşgeldin Ebrar'cım, umarım iyisindir duaları yarın okuyup haber vericem..
kuzuya söylemedimmiki sana inan bende hatırlamıyorum buarada kardeşim değil eşi hamişselam kızlarr nasılsınız?
Dün geçmişten biraz alıntı yapmıştım okuyabildiğim kadarıyla cvp yazdım ama o anda net gittiEboşum belki söylemişsindir ama ben hatırlamıyorum kardeşin hamişmiş maşalah Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin çok sevindim darısı senin başına inşaallah en kısa zamanda
birde dualarımı okuyamayaak olan varsa ben okurum yerinesöylersin bana tamam mı
Birsenim sende yazmışsın kuzu inşaallah sizin dualarınız vesile olur kuzum yaizlerin ağzınızdan böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum Allah razı olsun dileyen herkes inşaallah en kısa zamanda o duyguyu tadar (aminnnn),ayagımda iyi cnm geçti gibi tşk ederim sordugun için kardeloşum,eboşum sizde sağolun kuzularr başka ne vardı unuttum valla kusuruma bakmayın
Ne var ne yok hele anlatn bakalım
canim uzulme ya,rabbim buyuk,hersey onun taktiri,o dilerse olur.benim esimdede sperm eksikligi var,bizimde sayimiz 16 milyon,bizede 3 ay bekleyin olmazsa tup bebek merkezine gidin dediler,dilerim tupe gerek kalmadan kendiliginden versin hepimize rabbim
kuzuya söylemedimmiki sana inan bende hatırlamıyorum buarada kardeşim değil eşi hamiş
ablam napıyon ayağın nasıl oldu gerçi iyi demişsinde dikkat et kendine balım
tamam kuzu bu hafta baya eksik var kardelenbhrınkileride sana veriyimmi nedersin listeye bi bak okuyabilirmisin cano
canım çok saol ben iyiyim sen nasılsın yokdun 2 gündür tatilmi ya
garibim suç senin değil aslında düzeltmek çok kolayda ah anlatabilsem,ebrar_53+,bap980,kardelen49,
merhaba kizlar,nasilsiniz:26::26:
ay alintilar yine bozuk cikmis ya,o kadar da dikkat ettim ama nerde hata ettim kiii:26::26::26:kusuruma bakmayin kizlar yaa
heee pardonnn yaaa,hatırlamıyorum ki ablam olabilir de olmayabilir dee:):)
tamam ben okurum du bi buliyim ben listeyiii
BAPCIM şimdi garibin alıntıından okudum geçmiş olsun canım canını sıkma inşallah kürlerle filan düzelir .bide perhiz yapmıştı değilmi eşin 3 günlük ??allahım dilerse herşey unutma tek sperm tek yumurta yetiyo bunun için eşine destek ol .herşeyden önemli eşler
GARİBİM saol kuzum ağzına sağlık allahım kabul etsin buarada alıntılar çok güzel olmuş rengarenk eline sağlık
İnsallah tatlım, sizin yine 16 milyon bizim sadece 50 bin yıkanmıs hali 700 bin milyon bile değil, eşime direk tüp demişler baska caremiz yok, insallah sizin dogal yollarla olur, sagol desteğin için..
garibim suç senin değil aslında düzeltmek çok kolayda ah anlatabilsem
birisi bozuyo alıntıyı devamındada hep aynı gidiyo ben bozuk olanlarıda düzeltiyorumda işte anlatabilmek zor
kuzum ağır olcaksa başkasınada veririz tamam ben alıyım listeyi sen telden giriyosun heralde
garibim suç senin değil aslında düzeltmek çok kolayda ah anlatabilsem
birisi bozuyo alıntıyı devamındada hep aynı gidiyo ben bozuk olanlarıda düzeltiyorumda işte anlatabilmek zor
kuzum ağır olcaksa başkasınada veririz tamam ben alıyım listeyi sen telden giriyosun heralde
BAPCIM şimdi garibin alıntıından okudum geçmiş olsun canım canını sıkma inşallah kürlerle filan düzelir .bide perhiz yapmıştı değilmi eşin 3 günlük ??allahım dilerse herşey unutma tek sperm tek yumurta yetiyo bunun için eşine destek ol .herşeyden önemli eşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?