Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi diyelim iyi olalım Canım, evet tatil eşimle cmtesi sperm testi işini hallettik o gün ve pazar gezdik giremedim malesef bi gece baktım kimse yoktu..
iyi yapmışsın tatlım gerçi istanbulda haftasonu hava berbattı ama kapalı mekanlar kurtarıcı oluyo
garibim senden değil birisi karıştırmış ama kim geçmişe bakamadım bakınca görücem suçluyu
ya kimse istemiyo tabiki karışıklık olsunda oluyo işte canını sıkma

sorun yok kuzum takma sen

haklisin ebrarcim,saglik olsunda gerisi onemli degilbu arada az önce eksik yazmisim dualarda eksik olursa okurum canim

vay vay vay demek artık pcden girebiliyosun nasıl sevindim kuzum
ya bunu biyere yaz olurmu buluşunca bana verirsin bide bunu yaparım bilmiyodum saol söylediğin için

hımm ozaman perhizli oluyo hayırlısı canım üzülme ne sen nede eşin okadar ümitsiz insanların oluyo çocuğu sen yinede kürleri dene bellimi olur

haklisin ebrarcim,saglik olsunda gerisi onemli degilbu arada az önce eksik yazmisim dualarda eksik olursa okurum canim
garibim bakalım eksik olucak gibi sanada bildiririm olurmu canım
aslında bu hafta banuya yazmamalıydım düşünemedim onunkileri senmi okusan yoksa
dur bakalım ben sana yarın bildiricem kuzum saol allah razı olsun
garip ebrar_53+ AnaToLia_ bap980

iyi geceler kızlar nasılsınız?

selam kuzu hoşgeldin ben iyiyim sen

tamam ablam ben sana anlatırım görüştüğümüzde,hee blgsayardn grebiliyorum amaancak gece 12 gibi eşim eldikten sonr onun hattından giriyorum çünkü :)

tamam ebrarcim,sen bana yarin yaz insallah ben okurum,benim icin sorun degilsendende rabbim razi olsun ebrarcim

bende iyiyim kızlar sağolun
Garipçim kolay gelsin taşınmak çok zormuş taşınanlar öyle diyo.Ben hiç taşınmadım bilmiyorum.Bekarkende hiç taşınmadık evlendiğimden beride aynı evdeyim

tamam ablam ben sana anlatırım görüştüğümüzde,hee blgsayardn grebiliyorum amaancak gece 12 gibi eşim eldikten sonr onun hattından giriyorum çünkü :)

tamam kuzu olur yaa nezaman buluşuyoruz havada çok soğuk biraz düzelsin bence olmamı yoksa kapalı mekanlarda olmamız gerekiyo oda olmuyo biliyosun
olsun ben gece kuşuyum gece gir çok daha iyi

bende iyiyim kızlar sağolun
Garipçim kolay gelsin taşınmak çok zormuş taşınanlar öyle diyo.Ben hiç taşınmadım bilmiyorum.Bekarkende hiç taşınmadık evlendiğimden beride aynı evdeyim

sagolan canim benim,inan bende bilmezdim,bekarken evimiz kendimize aitti,evlenince ev kira olunca daha uyuk bir eve gecelim dedik,ama inan tasinmak cok zor,tadilat fallan olunca zorluk artiyor tabiii,rabbim herkese yardim etsin,inan cok zormus

birazda gulelim

Ailenin yeni gelini hiç iş yapmazmış.

Bir gün yemekten sonra gelinin kayınvalidesi ve kayınbabası evi süpürmek üzere süpürgeyi alırlar. Maksat gelini uyandırmaktır...

Kayınpeder ile kayınvalide başlar tartışmaya;

- O, "Ben süpüreceğim." Diğeri; "Ben süpüreceğim." diye...

Nihayet gelin beklenen müdahaleyi yapar:

- Aaaa!!! Ne ayıp şey!.. Bir gün biriniz, bir gün biriniz süpürün!... Ne var bunda kavga edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…