iyi yapmışsın tatlım gerçi istanbulda haftasonu hava berbattı ama kapalı mekanlar kurtarıcı oluyoiyi diyelim iyi olalım Canım, evet tatil eşimle cmtesi sperm testi işini hallettik o gün ve pazar gezdik giremedim malesef bi gece baktım kimse yoktu..
garibim senden değil birisi karıştırmış ama kim geçmişe bakamadım bakınca görücem suçluyuguzel yapiyim dedim size gece gece ama berbat ettim sanirimneden karsiti hala anlamis degilim,o kadar dikkat ettim,belki benim hatam,yada aldigim alintilarda da olabilir neyse herseyde bir hayir var,renkli yazmamis olsaydim,hic okunmazdi yazilarim,karman corman olurdu,iyi kurtardik durumu yani nasilsin ebrarcim,annene gittinmi?bu arada eksik olursa okurum canim,sen uzme kendini
amin canim,öyle deme allah dilerse hersey olur,hepimizin dogal yoldan olsun insallah,ama olmuyorsada vesileler aramak gerek tabii,hayirlisi hakkimizda
anliyorum canim,bende bilgisaray özurluyum biraz,cok bilmiyorum böyle isleri,bilsem yaparimda,neyse artik olan oldu,umarim olmaz bir daha
iyi yapmışsın tatlım gerçi istanbulda haftasonu hava berbattı ama kapalı mekanlar kurtarıcı oluyo
garibim senden değil birisi karıştırmış ama kim geçmişe bakamadım bakınca görücem suçluyu
ya kimse istemiyo tabiki karışıklık olsunda oluyo işte canını sıkma
sorun yok kuzum takma sen
vay vay vay demek artık pcden girebiliyosun nasıl sevindim kuzumyok ablam buldum zaten önceki sayfadaymıştelden girmiyorum bilgisayara bağlantıyaptık telefondan öyle giriyorum ben okurum ağır gelmezz
Birde bişe dicem hepinizee,biliyorum ki dualara çok inanıyorsunuz bende bildiğim bişeyi paylaşmak istedim,tesbihle fatiha çekiliyor,ilk önce bi tesbih estagfirullah sonra bi tesbih salavat getiriyorsunuz
tabi en başta niyet ediyorsunuz,sonra fatihaya başlarken önce 3 tane okuyorsunuz başa
dönüyorsunuz 4 tane okuyorsunuz yine başa dönüp 5 okuyup yine dönüyorsunuz böyle böyl tsbihi bitiriyorsunuz belki biliyorsunuzdur ama paylaşmak istedimm kuzularr
4 gün ilişkiye girmemiştik, bizimki kürlerle dzelcek gibi değil sanırım Ebrar'cım 50 bin sperm milyon bile değil, esime tabiki destek oldum olucam da yatana kadar destek oldum , yatıncada ben basladım , ne bilim valla bişi düsünemez oldum..
garip ebrar_53+ AnaToLia_ bap980
iyi geceler kızlar nasılsınız?
garibim bakalım eksik olucak gibi sanada bildiririm olurmu canımhaklisin ebrarcim,saglik olsunda gerisi onemli degilbu arada az önce eksik yazmisim dualarda eksik olursa okurum canim
vay vay vay demek artık pcden girebiliyosun nasıl sevindim kuzum
ya bunu biyere yaz olurmu buluşunca bana verirsin bide bunu yaparım bilmiyodum saol söylediğin için
hımm ozaman perhizli oluyo hayırlısı canım üzülme ne sen nede eşin okadar ümitsiz insanların oluyo çocuğu sen yinede kürleri dene bellimi olur
garibim bakalım eksik olucak gibi sanada bildiririm olurmu canım
aslında bu hafta banuya yazmamalıydım düşünemedim onunkileri senmi okusan yoksa
dur bakalım ben sana yarın bildiricem kuzum saol allah razı olsun
selam kuzu hoşgeldin ben iyiyim sen
ya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
tamam ablam ben sana anlatırım görüştüğümüzde,hee blgsayardn grebiliyorum amaancak gece 12 gibi eşim eldikten sonr onun hattından giriyorum çünkü :)
tamam kuzum ben yarın bakıp ayarlama yapıcam bildiririm sanatamam ebrarcim,sen bana yarin yaz insallah ben okurum,benim icin sorun degilsendende rabbim razi olsun ebrarcim
uyuyorlar zaarr
bende iyiyim kızlar sağolun
Garipçim kolay gelsin taşınmak çok zormuş taşınanlar öyle diyo.Ben hiç taşınmadım bilmiyorum.Bekarkende hiç taşınmadık evlendiğimden beride aynı evdeyim
tamam kuzum ben yarın bakıp ayarlama yapıcam bildiririm sana
uyuyolarmıdır bilmem sence öylemi
uyuyorlar veya sevdicekleri ile beraber olabiliriler
tamam kuzu olur yaa nezaman buluşuyoruzhavada çok soğuk biraz düzelsin bence olmamı yoksa kapalı mekanlarda olmamız gerekiyo oda olmuyo biliyosun
olsun ben gece kuşuyum gece gir çok daha iyi
ay garibim öldürcekler bizi yaa tırstım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?