birazda gulelim
Ailenin yeni gelini hiç iş yapmazmış.
Bir gün yemekten sonra gelinin kayınvalidesi ve kayınbabası evi süpürmek üzere süpürgeyi alırlar. Maksat gelini uyandırmaktır...
Kayınpeder ile kayınvalide başlar tartışmaya;
- O, "Ben süpüreceğim." Diğeri; "Ben süpüreceğim." diye...
Nihayet gelin beklenen müdahaleyi yapar:
- Aaaa!!! Ne ayıp şey!.. Bir gün biriniz, bir gün biriniz süpürün!... Ne var bunda kavga edecek...
okey kuzum bu havalarında düzeleceği yok emmetama ablam havalr düzelsin biraz öyle görüşeli,haahaa gece kuşum bnm
gelinde fena yüzsüzmüş
okey kuzum bu havalarında düzeleceği yok emme
ya gündüzler yetmiyo naparsın gece hayat başlıyo bizim evde :87::87:
yok kizz,niden öldursunler,kötu birsey demekki arkadaslarimiz hakkinda,azcik gulduk o kadar
hemde ne yuzsuz ebrarcim,allah kimseye böyle gelin vermesin hehe
demi ama azcık takılıyoruz onlarda şuanda burda olsalardı yani:90:
kızlar ben kaçarrr bana müsade hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn
Dualara bitti yazarsın ablamsana zahmet olarmı haydinngörüşürük...
kızlar ben kaçarrr bana müsade hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn
Dualara bitti yazarsın ablamsana zahmet olarmı haydinngörüşürük...
amin amin kuzu allahım hayırlısını versin aman oğlum olsada gelini görebilcemmi bakalım yaş kemale eriyo ortada çocuk yok:84::84:
evet yaa,herkes birlikte onlein oldumu,muhabbete doyum olmuyor topigimizde
aynen öyle garibim ama buranın gece muhabbetide hoş oluyo buarada sen yatmamışsın hayırdır bugece uykun yok galiba
iyi geceler anatoliacim,sanda allah rahatlik versin
amin canim,ayy ebrarcim senin dusundugune bak,burda almanlar 40 yasindan sonra bebek sahibi oluyorlar,gecen gördum 50 yasinda bebek arabasi suruyor,ben torunu sandim ama kendi bebigi imismerak etme bizim sipalarinda vakti saati gelmemis demekki,en yakin zamanda gelirlerde popolarini isiririz böyle isiririz diyoruz ama,olsun kiyamamiyiz kizzz
selam kizlar hayirli aksamlar , nasilsiniz
selam kizlar hayirli aksamlar , nasilsiniz
yok canim ya,uykum yok,ama her an kalk borusu calabilirbiz aslinda bu saatlerde yatmiyoruz,ama kocisten dolayi gelemiyorum,sanirim kk kiskaniyor ne konusuyorsunuz bu kadar anlamiyorum diyor
ciddimisin garibim yaa valla ben baya hayıflanıyorum yaşlı anne olucam diyede baksana daha beterleri varmış .valla ben kıyarım kuzum beni doğduğuma doğacağıma pişman etti öyle bir kıyıcamki
selam tuğbacım biz iyiyiz sen nasılsın
selam tuğbacım biz iyiyiz sen nasılsın
hee demek yatmıyodun zaten
ya benimkide öyleydi ilk başlarda ne var bukadar konuşucak derdi şimdi alıştı arkadaşların bekler diyo sen bi git istersen
vealeykum selam canim bende iyim nasil oliyim pfff uykumum gelmesini bekliyom valla birtülü gelemedialeykum selam canim,hosgeldiniyiyiz sukur,sen nasilsin:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?