Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gelinde fena yüzsüzmüş
tama ablam havalr düzelsin biraz öyle görüşeli,haahaa gece kuşum bnm
okey kuzum bu havalarında düzeleceği yok emme
ya gündüzler yetmiyo naparsın gece hayat başlıyo bizim evde :87::87:

kızlar ben kaçarrr bana müsade hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn
Dualara bitti yazarsın ablamsana zahmet olarmı haydinngörüşürük...

kızlar ben kaçarrr bana müsade hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn
Dualara bitti yazarsın ablamsana zahmet olarmı haydinngörüşürük...

iyi geceler anatoliacim,sanda allah rahatlik versin

amin amin kuzu allahım hayırlısını versin aman oğlum olsada gelini görebilcemmi bakalım yaş kemale eriyo ortada çocuk yok:84::84:

amin canim,ayy ebrarcim senin dusundugune bak,burda almanlar 40 yasindan sonra bebek sahibi oluyorlar,gecen gördum 50 yasinda bebek arabasi suruyor,ben torunu sandim ama kendi bebigi imismerak etme bizim sipalarinda vakti saati gelmemis demekki,en yakin zamanda gelirlerde popolarini isiririzböyle isiririz diyoruz ama,olsun kiyamamiyiz kizzz

aynen öyle garibim ama buranın gece muhabbetide hoş oluyo buarada sen yatmamışsın hayırdır bugece uykun yok galiba

yok canim ya,uykum yok,ama her an kalk borusu calabilirbiz aslinda bu saatlerde yatmiyoruz,ama kocisten dolayi gelemiyorum,sanirim kk kiskaniyorne konusuyorsunuz bu kadar anlamiyorum diyor

ciddimisin garibim yaa valla ben baya hayıflanıyorum yaşlı anne olucam diyede baksana daha beterleri varmış .valla ben kıyarım kuzum beni doğduğuma doğacağıma pişman etti öyle bir kıyıcamki
selam kizlar hayirli aksamlar , nasilsiniz

selam tuğbacım biz iyiyiz sen nasılsın

yok canim ya,uykum yok,ama her an kalk borusu calabilirbiz aslinda bu saatlerde yatmiyoruz,ama kocisten dolayi gelemiyorum,sanirim kk kiskaniyorne konusuyorsunuz bu kadar anlamiyorum diyor

hee demek yatmıyodun zaten
ya benimkide öyleydi ilk başlarda ne var bukadar konuşucak derdi şimdi alıştı arkadaşların bekler diyo sen bi git istersen

evet canim genelde gecliklerini doya doya yasamak istiyorlar,tabi erken anne olanlarda var,cok cocuk sevmedikleri icin,ne evlenmeye nede cocuk yapmaya sicak bakmiyorlar,cocuk yapanlarda cok azinlikta zaten,alman devleti,nufuslari giderek azaldigi icin,halkini cocuk yapsin diye,dogan cocuklara cocuk parasi,annelerinede annelik parasi öduyorlar,ama sanirim buda halki cocuk yapmaya yeterli olmuyor:97::97:

hee demek yatmıyodun zaten
ya benimkide öyleydi ilk başlarda ne var bukadar konuşucak derdi şimdi alıştı arkadaşların bekler diyo sen bi git istersen

ay alisiyorlar mi gercekten ebrarcim,bizim ki pek alisacaga benzemiyorda,bu konuda gelecek vadetmiyor bana ama yinede saglik olsun,rabbim basimizdan eslerimizi eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…