Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hayırlı geceler kızlar, yarın görüsürüz...
canım iyi geceler
valla aslında azcık akıllılar kendilerini yıpratmıyolar işte baksana halimize bizde çocuk diye kuduruyoruz ne sanki yaşa hayatını
valla bende iyim canim sikiliyo pffff

hayırdır herzamanki neşen yok noldu sana

offffffffffff offfffffffffffffff arkadaslar ailemi cok özledim bugün nedense burnumda tütüyolar helede 1 bucuk yasinda bacim ve 9 yasinda kardesim var onlari cokkkkkkkkkkkkkkkkk özledim

ay alisiyorlar mi gercekten ebrarcim,bizim ki pek alisacaga benzemiyorda,bu konuda gelecek vadetmiyor bana ama yinede saglik olsun,rabbim basimizdan eslerimizi eksik etmesin
canım benimkide alışmıycak gibi duruyodu ama başardım gerçi 2 pc olduğundan bana dokunmuyo kendide başında yaa yoksa biraz zordu illa oturcam yamacında
kizlar benim yavas yavas cikmam gerek,hepinize iyi geceler,tatli ruyalar,hepiniz allaha emanet olun

canım sanada iyi geceler allah rahatlık versin çok öptüm

canım iyi geceler

valla aslında azcık akıllılar kendilerini yıpratmıyolar işte baksana halimize bizde çocuk diye kuduruyoruz ne sanki yaşa hayatını

hayırdır herzamanki neşen yok noldu sana

haklisin ebrarcim,aslinda rabbimin taktirine razi olup,elimizden gelmeyen seyler icin bosyere kendimizi uzup yipratmamiza gerek yok,bosyere kendimizin psikolojisini bozuyoruz,oysaki hersey allahin elinde dilerse verir,dilerse vermez,ama gelde gonule bunu anlat dimi

iyi geceler ebrarim,cikmak zorundayim,allaha emanet olasin

offffffffffff offfffffffffffffff arkadaslar ailemi cok özledim bugün nedense burnumda tütüyolar helede 1 bucuk yasinda bacim ve 9 yasinda kardesim var onlari cokkkkkkkkkkkkkkkkk özledim

ayy kıyamam ya kardeşlerin küçükmüş canım özlemezmi insan ya elbette özlemişsindir
allahım kavuştursun sizi yardımcın olsun canım
ağlama ya çok duygulandım

aynen öyle garibim rabbim herşeyin iyisini bilir neylerse güzel eyler
iyi uykular tatlışım bende listeyi öne çekip çıkıcam vakit baya oldu

ayy kıyamam ya kardeşlerin küçükmüş canım özlemezmi insan ya elbette özlemişsindir
allahım kavuştursun sizi yardımcın olsun canım
ağlama ya çok duygulandım

sagol canim iki kardeslerim daha varda onlar büyük , offfffff aslinda okadar uazak deyil tirenle 5 saat sürüyo ama caalisdigimiz dolayila gidemiyoz kardesim seni cok özledim nezaman gelcen diyo hep bana offf yaaaa kokularini cok özledimm ablasi gurban olsun ellerimle büyütüm onu 8 yasina kadar yokluguma alisamadi daha

anladım canım ayy kız deme öyle inanki tuhaf oldum çok uzakda değilmiş ya git gör bukadar hasret çekme
ayy kızkardeşim aklıma düştü ağlatcan benide hee

anladım canım ayy kız deme öyle inanki tuhaf oldum çok uzakda değilmiş ya git gör bukadar hasret çekme
ayy kızkardeşim aklıma düştü ağlatcan benide hee

aman aglama cnm kendime geldim artik hahah biranlikti bugun ask ve ceza vardi bakamadim interneten simdi ona bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…