vealeykum selam canim bende iyim nasil oliyim pfff uykumum gelmesini bekliyom valla birtülü gelemedi
gelir canim merak etme,genelde pc basinda daha cabuk geliyor
canım iyi gecelerHayırlı geceler kızlar, yarın görüsürüz...
valla aslında azcık akıllılar kendilerini yıpratmıyolar işte baksana halimize bizde çocuk diye kuduruyoruz ne sanki yaşa hayatınıevet canim genelde gecliklerini doya doya yasamak istiyorlar,tabi erken anne olanlarda var,cok cocuk sevmedikleri icin,ne evlenmeye nede cocuk yapmaya sicak bakmiyorlar,cocuk yapanlarda cok azinlikta zaten,alman devleti,nufuslari giderek azaldigi icin,halkini cocuk yapsin diye,dogan cocuklara cocuk parasi,annelerinede annelik parasi öduyorlar,ama sanirim buda halki cocuk yapmaya yeterli olmuyor:97::97:
valla bende iyim canim sikiliyo pffff
insallah burayada ggirdimi insanin uykusu geldimi bile kaciyoD garipcigim sen almaynaynin nersindensin?????
canım benimkide alışmıycak gibi duruyodu ama başardım gerçi 2 pc olduğundan bana dokunmuyo kendide başında yaa yoksa biraz zordu illa oturcam yamacındaay alisiyorlar mi gercekten ebrarcim,bizim ki pek alisacaga benzemiyorda,bu konuda gelecek vadetmiyor banaama yinede saglik olsun,rabbim basimizdan eslerimizi eksik etmesin
kizlar benim yavas yavas cikmam gerek,hepinize iyi geceler,tatli ruyalar,hepiniz allaha emanet olun
haklisin canim,ben frankfurtta yim canim,ya sen:82::82::82:
canım iyi geceler
valla aslında azcık akıllılar kendilerini yıpratmıyolar işte baksana halimize bizde çocuk diye kuduruyoruz ne sanki yaşa hayatını
hayırdır herzamanki neşen yok noldu sana
offffffffffff offfffffffffffffff arkadaslar ailemi cok özledim bugün nedense burnumda tütüyolar helede 1 bucuk yasinda bacim ve 9 yasinda kardesim var onlari cokkkkkkkkkkkkkkkkk özledim
haklisin ebrarcim,aslinda rabbimin taktirine razi olup,elimizden gelmeyen seyler icin bosyere kendimizi uzup yipratmamiza gerek yok,bosyere kendimizin psikolojisini bozuyoruz,oysaki hersey allahin elinde dilerse verir,dilerse vermez,ama gelde gonule bunu anlat dimi
iyi geceler ebrarim,cikmak zorundayim,allaha emanet olasin
ayy kıyamam ya kardeşlerin küçükmüş canım özlemezmi insan ya elbette özlemişsindir
allahım kavuştursun sizi yardımcın olsun canım
ağlama ya çok duygulandım
sagol canim iki kardeslerim daha varda onlar büyük , offfffff aslinda okadar uazak deyil tirenle 5 saat sürüyo ama caalisdigimiz dolayila gidemiyoz kardesim seni cok özledim nezaman gelcen diyo hep bana offf yaaaa kokularini cok özledimm ablasi gurban olsun ellerimle büyütüm onu 8 yasina kadar yokluguma alisamadi daha
anladım canım ayy kız deme öyle inanki tuhaf oldum çok uzakda değilmiş ya git gör bukadar hasret çekme
ayy kızkardeşim aklıma düştü ağlatcan benide hee
aman aglama cnm kendime geldim artik hahah biranliktibugun ask ve ceza vardi bakamadim interneten simdi ona bakiyorum
iyi bari canım sevindim iyi olmana
ben izlemiyorum odiziyi sana iyi seyirler bende kaçıyım geç oldu iyi uykular tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?