ya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
bapcım hıc canını sıkma cnm hıc olmayanlar var şükret ve kürün gücüne ınan bence bızım degerlerımızı tavan yapmıstı elınden gelenı yap tüp ıcın erken benceİnsallah tatlım, sizin yine 16 milyon bizim sadece 50 bin yıkanmıs hali 700 bin milyon bile değil, eşime direk tüp demişler baska caremiz yok, insallah sizin dogal yollarla olur, sagol desteğin için..
tatlı hamıs senıboncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsın
çok sagol cnm benım bende yenı gördüm duaların bana oldugunu ınsallah vesıle olur allah razı olsun hepınızdendeboncuum canım benim dualar sana he bu hafta kuşum hadi hayırlısı ..vesilen olsun inş dualarımız fıstıgım benim..iyisin inş öptüm seni..
...
ve veee bu arada ebuşum kan testi demişin ya cano,bu sabah annemle doktora gittim kızlar 8 de kalktık kızılaya gittik..annecigim göründü bende kadın doguma gideyimde kan testi istiyim muayene olup dedim ama emekliye ayrılmış adam:))bende annemin doktoruna hcg yazdırdım..kan verdim bu sabah..kesin ögreneyim de bari çayımı keyifle içeyim dimi sökülsün benimkiler...çarşamba çıkacak dedi ama geç veriyo sinir şeylermerakta kalmayın diye dedim..pozitifi veya negatifi haber vericem mutlaka kızlar..öptüm hepinzi...
cnm bende yardım ederım endıselenmene ne gerek var sen merak etme bana da haber ver üstesınden gelırız ınsallahya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
bende adetliyim naapsak ya fikir istiyorum sizden
kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii
ya kızlar bu hafta dua konusunda biraz endişeliyim herkes adet oldu bitirebilcezmi
eğer bitmezse arkadaşlarım üzülcek inanın çok düşünüyorum ama elimdende bişey gelmiyo
bende adetliyim naapsak ya fikir istiyorum sizden
kızlar ben geldim.buğün gittim kan tahlili yaptırdım.bakalım yarın bellı olacak hayırlsı.AYYYY umarım bebısım karnımdadır.ama butun belirtiler varrrr..idrar testınde ikinci çizgi silik de olsa cıktı.karnımda ara ara kasıklarımda ağrı oluyo adet sancısı gibi.sürekli tuvaleeteyım.3 gün mıdem cok bulandı sabahları..ama bu arda grıp de olmustum acaba grıp mı hamılelık mı anlmadım.adetımde 8 gun gectı hala tık yok cok sukur..kızlar kafayı yıyıcem yarına kadar nasıl beklıyıcemmm bılmıyorummmm.sizce hamıle mıyım?:2:
İyi aksamlar kızlar, bugün biraz moralim bozuk, eşim 2 saat önce geldi test sonucuyla birlikte mahvolmuş ağlaya ağlaya geldi, spermler 15 mil fazla olması gerekiyormuş sanırım eşimin 50 bin cıkmış sok oldum.. ordaki dr sadece tüp bebek yoluyla cocuk sahibi olabilirsiniz demiş.. dr umuzda istanbul dısında 11 nisana randevu verdiler, ben şaşkınım ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşimi teselli ediyorum 2 saat boyunca neyse biraz iyi ama ben garibim.. tuhafım yani..
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
valla iyiyizz kuzumm sende salla ütülerii flana ohhhhhhhhh yaşadıkk kuzumm yaşadıkk
aminn canımmm rabbimm hepimizin yüzünü güldürsün inşallah allah sendende razı olsun canım
aminnn rabbim seninde tez zamanda muradını versin inşalah
kuzum sen daha kurulamann bizdenn bak buraya bi giren bidaha çıkamıyoo
ben bi gün bi girim dedim girişş o girişş inan çıkamıyom
burası ebrarımınn topigiii burdann çıkışş yokkkk hahahhahaha
kızlar 5 dakika bir işim var halledip gelirim gelemezsem çok öptüm şimdi işyerindeki pc den yazıyorum benim leptop tamire gitti gelene kadar gündüz yazarım gelince akşam da girebilirim tekrar çok sağolun hayalciğim aman çıkış olmasın ben gayet memnunum halimden ütüleri de gönderin iki dakikada hallederimkaydirigubbakcemile5
kızlar şöyle bı gecmıse baktımda bızım topık ne cok kayıp vermıs üzüldümbu arad herkese slm kızlar yenı sayfamız hayırlı olsun ebrarım ınsallhh guzell haberler alırız buradnnnnn
sağol cicim ıyı gectı cok şükür gecmıse daldım kusurabakma gec gördüm yazdıgını
orange yenısın galıba cnm hosgeldın cok gecmıs olsun
canım iyiyimm sanırımm yada offf semram yaa hala adet olmadım 2 tane ilacı içmeyi de unuttummEe tabii içmezsen nasıl adet olcam kii
Sen nasılsın canım
evet kardeloş tam cuk oturdu gülme hamile birsene çıkar aheste aheste ohhh canıma değsinboncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsın
derincim bugün kanda vermişsin canım hayırlısı olsun bu arada sen nerde istanbulda oturmuyomusun şehir olarak kızılay gördümde merak ettim ordadamı var
kızlar,kk bakımdaydı,açıldığındada bunları aldım ama şimdide kociş yatalım diye tutturdu,altlarını dolduramıyorum,kusuruma bakmayın,şunu bilin ki,hepiniz için iyi dileklerim var her zaman için,öpüyorum sizleri.
bu arada gülme komşuna,gelir başına
cuk oturdu bana
iyiyim diyeyim iyi olayım canım sen nasıl oldun geldimi kırmızılarooo kıyamam sana canımm geçmiş olsun dikkat et kendinee
ablamm endişelenme bende okuyabilirimm bi şekilde çözülür
inşallah canım hadii güzel haberler ver bizee
canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn
kayram canım yaa evet unuttum çok şaşkınımm demeeama kayram bişey var bu hap bitmeden gelirdi benim adetimm hala ses yokk dün elixsirle konuştum oda ben onu içtikten 1 hafta içinde geliyo dedii sanırım herkezde farklı oluyoo ben yinede diyorum kii acıbaaa geç dölenme olduda test yaptıgımda çıkmadı bidaha mı yapsamm kii
semracım sen nasılsın canımm ?
birsencimm iyisindemee canım sende
ayy kızlar geçmişi okurkenn gözlerimm agrıyoo ama merakta ediyorum kendimi geçmişi okumaktan alıkoyamıyorumm
derin canımm sabırsızlıkla bekliyorumm güzell haberiniii
duru , selina , tosti, kardeloş ,sünger sizler nasılsınız kızlar
ugurboncugumm nasıl geçti canım sınavlar hadii geçmiş olsun atlattınn
cnm cok özledım sızlerı ya dün evde yoktuk geç geldık uyumusum ama bu hafta baya bı gece görüşücez ınsallah
bapcım hıc canını sıkma cnm hıc olmayanlar var şükret ve kürün gücüne ınan bence bızım degerlerımızı tavan yapmıstı elınden gelenı yap tüp ıcın erken bencehersey bı yumurtayla bı sperme bakıyor allah ısteyınce hersey olur cnm dualarımız senınle elbet hepmızı vercez müjdeyı bırgün umarım cok yakındır
tatlı hamıs senıcok sagol cnm ınsallah
çok sagol cnm benım bende yenı gördüm duaların bana oldugunu ınsallah vesıle olur allah razı olsun hepınızdendebuarada kan vermıssın ınsallah mınısın senınledır fıstıgım
cnm bende yardım ederım endıselenmene ne gerek var sen merak etme bana da haber ver üstesınden gelırız ınsallah
kayram senı üzgün gördüm cnm bak gelıyor sopa senın dedıgın gıbıhersey güzel olucak bak gör sen
buarada kızlar tekrar sağolun dualara ıcın ..........
Günaydın semracım nasılsın cnm
kusurabakam lısteyı halletmeye calısıyorum beklettım senı
bapcım hıc canını sıkma cnm hıc olmayanlar var şükret ve kürün gücüne ınan bence bızım degerlerımızı tavan yapmıstı elınden gelenı yap tüp ıcın erken bencehersey bı yumurtayla bı sperme bakıyor allah ısteyınce hersey olur cnm dualarımız senınle elbet hepmızı vercez müjdeyı bırgün umarım cok yakındır
canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?