Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende beş yıldır anne olmayı bekliyorum .ama maalsef hala bişeyyok.bu ay ilk kez 7 gün adetim gecikti.ama bu gece hayal kırıklığına uğradım.çok üzgünüm (

ya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
cnm cok özledım sızlerı ya dün evde yoktuk geç geldık uyumusum ama bu hafta baya bı gece görüşücez ınsallah
İnsallah tatlım, sizin yine 16 milyon bizim sadece 50 bin yıkanmıs hali 700 bin milyon bile değil, eşime direk tüp demişler baska caremiz yok, insallah sizin dogal yollarla olur, sagol desteğin için..
bapcım hıc canını sıkma cnm hıc olmayanlar var şükret ve kürün gücüne ınan bence bızım degerlerımızı tavan yapmıstı elınden gelenı yap tüp ıcın erken bencehersey bı yumurtayla bı sperme bakıyor allah ısteyınce hersey olur cnm dualarımız senınle elbet hepmızı vercez müjdeyı bırgün umarım cok yakındır

boncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsın
tatlı hamıs senı cok sagol cnm ınsallah

çok sagol cnm benım bende yenı gördüm duaların bana oldugunu ınsallah vesıle olur allah razı olsun hepınızdendebuarada kan vermıssın ınsallah mınısın senınledır fıstıgım

cnm bende yardım ederım endıselenmene ne gerek var sen merak etme bana da haber ver üstesınden gelırız ınsallah
kayram senı üzgün gördüm cnm bak gelıyor sopa senın dedıgın gıbı hersey güzel olucak bak gör sen
buarada kızlar tekrar sağolun dualara ıcın ..........

Son düzenleme:
kizlar yaa,herkes gider mersine,ben gidiyorum tersine,sicakligin 25 dereceye ciktigi bir zamanda girip oldum iyimiiii

ooo kıyamam sana canımm geçmiş olsun dikkat et kendinee

ablamm endişelenme bende okuyabilirimm bi şekilde çözülür

inşallah canım hadii güzel haberler ver bizee

canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn

kayram canım yaa evet unuttum çok şaşkınımm demee ama kayram bişey var bu hap bitmeden gelirdi benim adetimm hala ses yokk dün elixsirle konuştum oda ben onu içtikten 1 hafta içinde geliyo dedii sanırım herkezde farklı oluyoo ben yinede diyorum kii acıbaaa geç dölenme olduda test yaptıgımda çıkmadı bidaha mı yapsamm kii

semracım sen nasılsın canımm ?

birsencimm iyisindemee canım sende

ayy kızlar geçmişi okurkenn gözlerimm agrıyoo ama merakta ediyorum kendimi geçmişi okumaktan alıkoyamıyorumm

derin canımm sabırsızlıkla bekliyorumm güzell haberiniii

duru , selina , tosti, kardeloş ,sünger sizler nasılsınız kızlar

ugurboncugumm nasıl geçti canım sınavlar hadii geçmiş olsun atlattınn

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...

günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...

günaydın canımm ....

dikkatt et kıss kendinee bu havalar aldatıyoo bizii wallaa insan ne giycegini şaşırıyoo tam hastalık havasııı amann canımm sıcakk bişeyler içç bogazın yumuşasın

bu arad herkese slm kızlar yenı sayfamız hayırlı olsun ebrarım ınsallhh guzell haberler alırız buradnnnnn
kızlar şöyle bı gecmıse baktımda bızım topık ne cok kayıp vermıs üzüldümnerdesınız ıyımısınızbuarada ben cıvcıvlı lısteyı özledım onu düzenlıcem bırazda onu kullanalım

sağol cicim ıyı gectı cok şükür gecmıse daldım kusurabakma gec gördüm yazdıgını
orange yenısın galıba cnm hosgeldın cok gecmıs olsun

Son düzenleme:
sağol cicim ıyı gectı cok şükür gecmıse daldım kusurabakma gec gördüm yazdıgını
orange yenısın galıba cnm hosgeldın cok gecmıs olsun

aynenn canım yaa geçmişee bi daldınmıı çıkılmıyooo

kızlar ben bugün pek giremem heralde maaş günüm bugün onları halledicemmm

hepinizi kocaman kocaman öpüyorummm

canım iyiyimm sanırımm yada offf semram yaa hala adet olmadım 2 tane ilacı içmeyi de unuttumm Ee tabii içmezsen nasıl adet olcam kii

Sen nasılsın canım

hayırlsı olsun canım iLACINI UNUTMA DİKKAT ET çok şükür bende iyiyim idare edare ediyorum işte
evet kardeloş tam cuk oturdu gülme hamile birsene çıkar aheste aheste ohhh canıma değsin

yok canım ben kızımdada hiç aşermedim midemde bulanmadı gerçi kaynanam ne görse alıyodu canı çekmesin diye inşallah çabuk geçer bulantıların eğer çok bulantın varsa metpamid diye bulantı hapı var içebilirsin dr söylemişti zararı yok

inşallah canım hamişler listesine hepinizin çabucak girmesini istiyorum inşallah olur

tabii ebrarcım doğumu yapıp hemen anında kalkmayı becerebilirsen vurursun sen hamiş kal da dr söyleriz poposuna vurman için bebişi sana getirirler

yok garipcim sen kesin hava çarpmasından grip olmuşsundur dondurmayı ben ta kıştan beri yiyorum bişey olmadı yada senin boğazların hassastır

geçmiş olsun canım gün geçtikçe vücudun toparlanır sen pekmez içmeye devam et

biz iyiyiz canım sen iyisin sık gelde görüşelim

canım kafana takma elimizden geldiği kadar okumaya çalışırız daha cumaya çok var elimizden kurtulmaz okuruz

hayırlısı olsun kardelen49 o zaman şöyle yapalım mayısta hamile kalmaya daha çok çalışın topikçe hamiş kalın inşallah

yok kız fazla kilolu değilsin normal boyunla böyle devam et

inşallah hadi bakalım hamişler listesine ekleriz inşallah

.

canını sıkma biraz kür yaparsınız düzelir Allahım dr un hiç olmaz dediğine veriyo merak etme

pelincim nasılsın korunma süren bittimi

evet kızmıştım ama neyse geçti ben o kadar yazdım cevap yazmamıştın neyse bu seferlik oldu bidaha olmasın bari[/QUOTE]

sadece miğde bulantısı çıkarma falan yok ama devamlı yatıyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor inşallah yarın doktora gidecem güzel haberlerle dönerim geri bugün gidecektim ama bugün yokmuş doktorum yarına ertelemişler randevular
iyiyim diyeyim iyi olayım canım sen nasıl oldun geldimi kırmızılar

HAYIRLI UGURLU OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN************************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA***************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26**************
*******************SEMRAOZSOY****************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

günaydın canım

ben çıkıyorum canım şuan eşimin işyerinden yazıyorum benim nette sorun var kapatıcam bu gidişte birsürü para ödüyoruz ama rahat rahat kullanamıyoruz allaha emanet olun bayyyyyyy

Bocugum sagol canım evet sabaha kadar nette arastırdım keciboynuzu ve nohut kürünü buldum bunu yapıcam dr a gidene kadar nohutu ece de söylemişti.. canım tüp bebek merkezindeki bizim dr un yardımcı dr u öyle demiş tek care tüp demiş yarın baska bi hastanede daha yaptırcaz sperm testini , insallah hepimiz veririz güzel haberleri

canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn

Ciciii sagol canım hepimizin yardımcısı olsun, ne kadar zor işlermiş bunlar ya, bi ilişkide hemen hamile kalındıgını düsündüğüm günleri özledim :))) eşime en büyük destekcisi benim zaten, oda biraz daha iyi dün cok kötüydü.. toparlıcaz kendimizi ne gerekiyorsa yapıcaz artık..

kızlar bu lıstenın son halı degıl resım bulmaya calısıyorum artık öğleden sonra tamamlarım baya oyalandım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…