Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım banada arkadaş bulaştırdı sanırsam dün geldi hastayım deyip durdu..sabah oldu aynı kalktım bende hastayım..ıhlamur falan içtim bakayım akşam bişiler yaparım...
günaydın kaızlllar

günaydın kuzum..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233
2. jensu
3. eecee
4. Tugba66
selam kızlar yazcaktım,yapıştırıp yollamışım
as canım gec oldu ama güç olmasın demi
evet canım dayanamadı hemen geldi çok mutluyum ya valla bir kac gündür evdeyiz ama bahcemizde olacak işleri yapıyoruz beraber arada gezmeye gidiyoruz öle işte
evet ablam çok enerjik im valla ohhh yalnızlığım sona erdi
ah canım tatil olmuyomu hiç sevmiyorum tatili olmayinca arada benim koçişinde olmuyo sinir oluyorum
selammmmm hepinizi tek tek öpüyorum nasılsınız fıstıklar
bende seni öptüm canım iyi şükür sen nasılsın gec oldu ama kusura bakma
kızlar dün akşam survıvorı izledinizmi ya koptum inanki nihat doğana
buakşamda var merakla bekliyorum
hele karşı takımda bi çatlak var akıllara zarar
evet canım ya o tam çatlak bu defa çok komik olmuş ya bu
valla ilgileniyorum ama sizleride çok özlüyorum canım ya yok gitmeyecek artık canım ben yollamıyorum
boncuğum uğramadı sınavları iyi geçiştir umarım
kızlar adet günlerinizi yazarsanız iyi olur boncuğum değiştirir
ay canım inş iyi gecmiştir
yok canım ara vermemeye calısıyorum ama işte elimden geldiğince giriyorum tabi aksamları hiç giremiyorum koçiş pc yi aliyo elimden
slm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
canım sınavın güzel gecmesine çok sevindim inş güzel sonuç alırsın
hayırdır canım neden hastasın kacgündür giremiyorum sanırım kacırdım hamiş misin ya 27 gün gecmiş ay ne güzel

sonuna kadar sana katiliyorum egalcim

canim nasilsin?insallah esinin test sonuclari guzel cikar

ne kadar guzel söylemis diyen,keske sözu seytana mahsus ama,yapabilsek keske,böyle dusunebilsek,hersey allahin taktiri,verende o, verecek olanda o,

demek test yaptin,geldi kirmizilar ebrarcim,herhalde senin test yapmani bekliyormus,dilerim son gelisi olur,9 ay gelmez canim,ahanda böyle olursun

canim nasilsin?görusemiyoruz bu aralar:26:demek gezmeye gittiniz,[/QUOTE]

inşallah bu hafta bütün kızlardan iyi haberler alırız Allah ım bütün kardeşlerimizin duasını kabul etsin benimkinide hayırlısıyla
amin canım cümlemizin dualarını kabul eder inş
hepinize güzel bir hafta diliyorum dilerim bol müjdeli olur

amin canım inş
ablam benim adet tarihim 2 mayıs bu ay adetim çok gecikti 5 gün tam bugün kan testi vermeye gidecektim doktora dun randevu almıştım kırmızılar geldi moralim bozuldu yarın dr kontrolune gitcem bakam

kızlar kusura bakmayın gecmişe tam okumadım vaktim yok hemen çıkacağım görüşmek üzere bay

ebrar abla bnm kahwerengiler geçmedi hala yaa normalmi anormalmi anlayamadımda bgn okuyamıcam sanırım yrn geçer işlhh tamamen de okuyabilirim hbrin olsun istedim

selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:

kayra cım,biz akşam ne konuştuk senle canım,lütfen diyorum sana.
kız geçmişten çıkamadım neyse konuşamadık kendine iyi bak
öyle olmuş,kız keşke hamilelik gelseydi başıma,güldüğümde yaaaaaaa
pek bişey yok kız bu aralar,aynı yız yani,bi atraksiyon olursa,ben sana haber veririm

ya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
uyuduuuukkkkkkk

tamam kuzu olur yaa nezaman buluşuyoruz havada çok soğuk biraz düzelsin bence olmamı yoksa kapalı mekanlarda olmamız gerekiyo oda olmuyo biliyosun
olsun ben gece kuşuyum gece gir çok daha iyi

ay garibim öldürcekler bizi yaa tırstım ben

her yok oluşumuzda illa bişey mi olcek,sizi hainler sizi gidiler
bende beş yıldır anne olmayı bekliyorum .ama maalsef hala bişeyyok.bu ay ilk kez 7 gün adetim gecikti.ama bu gece hayal kırıklığına uğradım.çok üzgünüm (
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
seni tekrar sahalara dönmüş görmek güzel boncukum.
kııısss,geldş mi kırmızılar,ya bi kan testi versen olmamı?
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
geçmiş olsun:2:
ay bende ilk alıontıyı görünce yeni girmiş sandım.
artık merak etmicem kimseyi,o kadar mail attım msn olanlara,o kadar çevrimdışı ileti yolladım,insan bi geri dönüp,gelmek istemiyorum ama sağlığım yerinde,beni merak etmeyin demez mi?
kızıyorum kendime.
selam kıslar gecmişe baktım ama benlik birşey bulamadım umarım herkez iyidir
ne gibi senlik kız
nabıyon,senin adet ne vakit?
günaydın kızlar bende grip oldum :2: boğazımda şişmiş :2::2:
sanada geçmiş olsun.

amin canım cümlemizin dualarını kabul eder inş

amin canım inş
ablam benim adet tarihim 2 mayıs bu ay adetim çok gecikti 5 gün tam bugün kan testi vermeye gidecektim doktora dun randevu almıştım kırmızılar geldi moralim bozuldu yarın dr kontrolune gitcem bakam

kızlar kusura bakmayın gecmişe tam okumadım vaktim yok hemen çıkacağım görüşmek üzere bay[/QUOTE]
baya bi geç oldu ama önemli değil.
bu arada dr a gidip,rutin tetkikleri yaptırmayı sakın sakın ihmal etme,eğer edersende görüşürüz senle,haberin ola
selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:

ya boşuna evde duruyon,gidip bi cısla öğrencen işte herşeyi,hala ne durursun evde,boşver misafiri,senin 9 aylık yoldan misafirin yola çıkmış geliyoooooo

HAYIRLI OLSUN

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN************************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA***************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26**************
*******************SEMRAOZSOY****************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
canimcimmm beni sorun yapmaaa ben yengeme söyledimm bugün engec yarin aksama kadar okuyacakk 30 tane söyleyeyim dedimm
canım okey çok düşüncelisin allah razı olsun yengendende sendende
iksirim inşallah nasip olur kuzum ya buaralar hep hamiş kalıcaksın hissi var bende inşallah doğru çıkar canım
hanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
hayır olsun canım arkadaşım herşeyin zamanı var dilerim önümüzdeki ay gelir minik sıpa
selam canım nasılsın...
peloşum bende iyiyim kuzum aynı bildiğin gibi hayat telaşı
şuanda aldın belki testi bizede haber verde başlıyalım halaya
kuzum ağrım vardı ama şükür geçti
testi vermişsin sonuna hadi hayırlısı hiç ummadığın bir zaman inşallah pozitif çıkar cano .karşılaamadık dün yoğun bir gün geçirdim anca gece girdim nete
sungercim saol canım ağzına yüreğine sağlık
birsoş kızmaz yaa o bitanedir takılıyo sana merak etme sen
buarada nasıl geçti memleket günleri kızın iyileşti değilmi canım
buay sendende müjde bekliyoruz sıkı çalış tamammı

niye öyle bişey yaptılar acep yaa ilginç valla neyse vardır bir hayır
nasıl oldu başın gecede görüşüp soramadım yaa
kız geçmişten çıkamadım neyse konuşamadık kendine iyi bak
birsoş kız diğeri çok uzundu bunu aldım dediğin doğru neçok konuşuyo bu hatunlar değilmi
ya birsoş ben diycem doktora şayet uyanık olursam iki şaplakda ben vurucam getirsin yanıma
buarada desteğin için saol canım dua konusunda
canım bende okudum BONCUK ECE WE LAGRİMA arkadaşlarımızın dilekleri en kısa zmanda RABBİM tarafından inş kabul olur ... (AMİNNNNN)
saol tatlım ağzına sağlık
boncukum bende özledim kuzuyaa yerin çok belli inanki neyse artık sohbete devam
ya boncuğum bu hafta herkes adet oldu azcık endişelendim ama saolsun arkadaşlar okuyo çoğunu eksik kalırsa bildiricem cano
cicişim saol bitanem eksik kalırsa bildiricem size .buarada hala gelmemiş adetin iksir doğru demiş benimde aynı o şekilde olur 1 hafta içinde gelir .inşallah gelmez tabi bebiş vardırda
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
selam canım çok geçmiş olsun bahar habaları aldatıyo herkes hasta dikkat et kendine
evet yaa hepsini özledik ama onlarda bizi özlese dönerlerdi
ben çıkıyorum canım şuan eşimin işyerinden yazıyorum benim nette sorun var kapatıcam bu gidişte birsürü para ödüyoruz ama rahat rahat kullanamıyoruz allaha emanet olun bayyyyyyy
semroş görüşemedik yarın hyırlı haberler al inşallah canım
selam kıslar gecmişe baktım ama benlik birşey bulamadım umarım herkez iyidir
ben iyiyim tatlım sen nasılsın
günaydın kızlar bende grip oldum :2: boğazımda şişmiş :2::2:
ayy çok geçmiş olsun bugün herkes dökülüyo sanırsam allah şifa versin
ebrar abla bnm kahwerengiler geçmedi hala yaa normalmi anormalmi anlayamadımda bgn okuyamıcam sanırım yrn geçer işlhh tamamen de okuyabilirim hbrin olsun istedim
sorun değil canım yaa biterse okursun bitmezse haftaya inşallah
normal şuanda senin durumun 40 gün sürebilir
ohh çok rahatladım hadi inşallah 9 ay gelmesin
kolay gelsin kuzum

napalım can sıkıntısından gelmiyenlere sarıyoruz işte

KAYRAM noldu kuzum tam dayaklıksın hani üzülmek yokdu herşey güzel olucak yeterki inan

ECE valla enerjini burdan hissettim maşallah allahım ayırmasın sizi .demek gecikmişti olabiliyo kuzum
yarın güzel haberler alırsın inşallah

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum şükür bitirdim ödevimi

canım eğer eksik warsa söyle bana yine okuyum ben yarım kalmasın dualar adet olan arkadaşların yerine okurum sen haber wer yeter öpüyorummm

kolay gelsin kuzum listeyle uğraşıyosun sanırsam
benim şimdi çıkmam gerek işlerimi bitirip gelicem
öptüm kolay gelsin canoo

MART AYI LİSTEMİZ

******************************ELAEZEL*************************13 MART*************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART*************
*****************************EBRAR_53************************25 MART**************
*****************************DERİNSU*************************?? MART**************
*****************************NİHANCA*************************27 MART**************
*****************************WAY**************************31 MART****************

NİSAN AYI LİSTEMİZ

******************************SELİNA23************************2 NİSAN**************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN**************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN**************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
****************************KARDELEN5223*********************12 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Kızlar lıste sımdılık böyle bırazda bunu kullanalım yrn mayıs ayını düzeltıcem ece tarıh verdı egalım sende hatrlatırmısın cnm gecmıste bulamadım sıze zahmet bılıyosunuz son haftalarda pek gelemedım takıp edemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…