evet canım banada arkadaş bulaştırdı sanırsam dün geldi hastayım deyip durdu..sabah oldu aynı kalktım bende hastayım..ıhlamur falan içtim bakayım akşam bişiler yaparım...
günaydın canımm ....
dikkatt et kıss kendinee bu havalar aldatıyoo bizii wallaa insan ne giycegini şaşırıyoo tam hastalık havasııı amann canımm sıcakk bişeyler içç bogazın yumuşasın
günaydın kaızlllar
günaydın kızlar bende grip oldum :2: boğazımda şişmiş :2::2:
as canım gec oldu ama güç olmasın demiToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
1. kardelen5233
2. jensu
3. eecee
4. Tugba66
selam kızlar yazcaktım,yapıştırıp yollamışım
evet canım dayanamadı hemen geldi çok mutluyum ya valla bir kac gündür evdeyiz ama bahcemizde olacak işleri yapıyoruz beraber arada gezmeye gidiyoruz öle işteben ankaraya git derim kusum eger bulundugun yerde kendı doktorunun dısında daha ıyısı yoksa . sonucta bız rısklı gebelıklerız hem ınfertılıtede hemde rısklı gebelıkte uzman bır doktora gıtmelıyız ankarda kardelen49un doktoru var ona bır sorsana o cok memnun doktorundan
ıyıyım kendı adıma sen nasılsın
aa gercekmı kız bak dayanamadı adam hasretıne ıyı olmus canım ya bol bol hasret gderın gezın tozun ohhhhh
evet ablam çok enerjik im valla ohhh yalnızlığım sona erdiablam sorma yaa dediğini bende düşündüm inanki ben bidaha günüm geçer geçmez yapıyım testi
gerçi geleceği vardı yani sancılardan anlamıştım akılsız kafa ne yaparsın okadar bekldin biraz daha beklebuarada negüzel yazıyosun kuzum insanın içi açılıyo valla
durum saol güzel arkadaşım benim dua olunca insan tedirgin oluyo oyüzden bildirmek istedim
allahım hepinizden razı olsun
kırmızılar geldi napalım kader işte :2:
kuzuya dün misafirim vardı yazmışsın ama ben çok geç girdim zaten sende yeni çıkmıştın çağrı atmadımnapıyon balım ayağın nasıl oldu
canım tabiki yollarız allahım mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin
allahım acınızı hafifletsin inşallah
birsoşum ya kıyamam allahım kolaylık versin sen böyle deddikce tırsıyorum yaa
hamile kalmaklada bitmiyoki ah annelik nezor bişey
off ya çok üzüldüm canım diycek bişey yok allahım hayırlı zamanda kendiliğinden yollasın inşallah
noluyo bize ya hepimiz olduk buayda umutlar bitti hayırlısı kuzum sıkma tatlı canını
kuzu bunu aldım diğeri çok uzundu
ya demek için çıktı bende kötü olurum çok olunca yaa ama korkma içinde biriken kirli kanı atıyosun temizlenmiş inşallah bebişe yer açıldı .canım önemli değil yaa sorun olmaması için açıklama yaptım ben arkadaşlar ilk listeye bakıp hareket ederler düşüncesiyle .önemli değil bitince okursun sende
evet kardeşim ve gelinimiz geldi güzel bir akşamdı insanın ailesi olunca yorulmuyo
ohhh gözünaydın canım enerjini burdan anlıyorum valla çok sevindim senin adına
ya ben bişey diycektim emme unuttum yaaönemli değildi demekki
neyse öpüldün
evet aklıma geldi bugün çok karamsar gördüm seni kuzum ağlama filan ne oluyo hayırdır?
ay evet ya bizim burda pazarları çarşı coşar adım atılmaz
bizim burda hava kötü
ah canım tatil olmuyomu hiç sevmiyorum tatili olmayinca arada benim koçişinde olmuyo sinir oluyorumcanım hayırlısı olsun değişmemiştir umarım hatta çok daha iyidir
evet kuzum iyi geçti bebişi olucak kardeşimin onun tekmelerini izledik
demek kardeşin gelicek negüzel yaa senden mutlusu olmaz ozaman
net oyüzden gidip geliyordur orada istanbul gibi desene hiç belli olmuyo havası
evet kuzum eşim çalışıyo bize pazar tatili yok
bende seni öptüm canım iyi şükür sen nasılsın gec oldu ama kusura bakmaselammmmm hepinizi tek tek öpüyorum nasılsınız fıstıklar
evet canım ya o tam çatlak bu defa çok komik olmuş ya bukızlar dün akşam survıvorı izledinizmi ya koptum inanki nihat doğana
buakşamda var merakla bekliyorum
hele karşı takımda bi çatlak var akıllara zarar
valla ilgileniyorum ama sizleride çok özlüyorum canım ya yok gitmeyecek artık canım ben yollamıyorumcanım ben faktörümü öğrenemedim ama dr tam sınırdasın genetik dedi o yüzden günde 1 clexane 0.4 lük kullanıyorum arada da kan akışına baktırıyorum yani kan akışı önemliymiş göbek kordonundan bebeğe kan fazlada gitse azda gitse bebek için zararlıymış ayarlanması gerekmiş
inşallah tutişle ikiniz adet olmayın bebiş olsun 9 ay sonrada kucağınıza gelsin
amin inşallah gelmez bu arada nasıl oldun ayağında tabii
hoşgeldin rütbeli en yüksek rütbemiydi
hoşgeldin bebişin nasıl kaç aylık oldu
adetin nasıl bide günün gelmişmiydi eğer azsa dr git hayırlısı olsun genede
ececim boşver sen kocişinle ilgilen bi daha gidecekmi kocişin inşallah işler bitmiştir gitmez
iyiyiz en nasılsın senin avatarını görünce bi ara esnart diye arkadaş vardı o aklıma geldi gerçi oda kayboldu gitti ama
ebrarcım tırsma sen hele bi hamiş kal iğneleri yerken bile seviniyosun hele tekme atışını hissedince çok güzel inşallah darısı hepinize zaten sadece morarsa gene iyi morluk 2-3 güne geçer ama iğnenein yerlerinde misket gibi şeyler oluşuyo onlar da geçermi belli değil am asağlıkla gelsinde napalım önemli değil
nasılsın samyeli dinleniyosun demi
ay canım inş iyi gecmiştirboncuğum uğramadı sınavları iyi geçiştir umarım
kızlar adet günlerinizi yazarsanız iyi olur boncuğum değiştirir
yok canım ara vermemeye calısıyorum ama işte elimden geldiğince giriyorum tabi aksamları hiç giremiyorum koçiş pc yi aliyo elimdencanım benim üzülme lütfen allahın takdiri... hepsinin mekanı cennet olsun...rabbim bir daha böyle bi acı yaşatmasın canım...
canım sınavının iyi gecmesine sevindim inş güzel sonuclar alırsın...
hayırlısı olsun kardelencim inan ne diycemi bilemedim şimdi... üzülme ama olurmu en yakın zamanda gelir minişin inş....
hayırlısı olsun canım bidaki aya hamile kalırsın inş...
canım gözün aydın sen kocişinle bol bol vakit gecir bizde seni özledik cok ara verme ama
eboşum ben geldim sen cıktın canım iyi gezmeler yarın görüşürüz inş bitanem
semracım nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo
canım sınavın güzel gecmesine çok sevindim inş güzel sonuç alırsınslm kızlar
ben geldım sınavlar bıttı cok şükür bana göre ıyı gectı hıc bakamadım cvplara korktumartık hayırlısı
ben sımdı yemek yapcam gece görüşürüz canlarım
hayırdır canım neden hastasın kacgündür giremiyorum sanırım kacırdım hamiş misin ya 27 gün gecmiş ay ne güzelselam kızlar,geçmişe hiç bakamıyorum şuanda hemen çıkıcam çünkü..selam vermek istedim...
ebuşum iletiyodur gerçi ama ben yinede diyim...çok hastaydım bikaç gün önce ama şimdi daha iyiyim...
adette olamadım...bekliyorum bakalım..bugün itibariyle 27 gün geçti kızlar yaa patlıcak gibiyim gene...
hepinizi çok özxledim Allaha emanet olun...
canim insallah sonuclarida guzel gelir sinavinin,guzel gecmesine sevindim bu arada
esim bir ara kanlari zaping yaparken,gözume takildi ebrarcim,ama ben pek tanimiyorum bu sefer ki yarismacilari
bende almanyada oturuyorum canim,sen neresindensin?
canim benim,ne söyliyim bilemedim kii,vardir bir hayir,uzme kendini,allah buyuk,rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun
esin geldi demek ececim,hadi gözun aydin
canim rabbim yardimciniz olsun,allah sabirlik versin,mekani cennet olsun insallah
tebrik ederim canim,allah kucaginada almak nasip etsin
evet canım geldi ya sağol canım benim
QUOTE=egal;18485038]
bu sanatcilara acayiiipp sinir oluyorum haaa. evlenmeden ilskiye girip bebek peydahliyolar sonra evlencez diolar siritarakkk,, ondan sonra dinden bahsediolarr.. naparsalar yapsinlarr amma genclere cok kötü örnek oluyorlar.. gencler düsünü cok normamis gibi karsiliyorlarr. hep aile facialari bundan cikiyor bencee cokk duydumm sanatcilar yapio bizim ondan eksikleerimiz nee diyeee böyle böyle namus filan kalmiyor yaaa. sinirlandim simdiiibelki düsündüklerim icin haksiz bulabilirsiniz belki ama benim düsüncemde buu
amin canım cümlemizin dualarını kabul eder inşinşallah bu hafta bütün kızlardan iyi haberler alırız Allah ım bütün kardeşlerimizin duasını kabul etsin benimkinide hayırlısıyla
hepinize güzel bir hafta diliyorum dilerim bol müjdeli olur
kayra cım,biz akşam ne konuştuk senle canım,lütfen diyorum sana.Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürünü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
HANİ HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ...
İnşallah hem bu dünyada hem ötelerde tüm eksiklerimi kapatacak olan gönül sızım KAYRAM biricik oğlum için
öyle olmuş,kız keşke hamilelik gelseydi başıma,güldüğümde yaaaaaaakız geçmişten çıkamadım neyse konuşamadık kendine iyi bak
pek bişey yok kız bu aralar,aynı yız yani,bi atraksiyon olursa,ben sana haber veririmselam kızlarr nasılsınız?
Dün geçmişten biraz alıntı yapmıştım okuyabildiğim kadarıyla cvp yazdım ama o anda net gittiEboşum belki söylemişsindir ama ben hatırlamıyorum kardeşin hamişmiş maşalah Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin çok sevindim darısı senin başına inşaallah en kısa zamanda
birde dualarımı okuyamayaak olan varsa ben okurum yerinesöylersin bana tamam mı
Birsenim sende yazmışsın kuzu inşaallah sizin dualarınız vesile olur kuzum yaizlerin ağzınızdan böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum Allah razı olsun dileyen herkes inşaallah en kısa zamanda o duyguyu tadar (aminnnn),ayagımda iyi cnm geçti gibi tşk ederim sordugun için kardeloşum,eboşum sizde sağolun kuzularr başka ne vardı unuttum valla kusuruma bakmayın
Ne var ne yok hele anlatn bakalım
canım çok saol ben iyiyim sen nasılsın yokdun 2 gündür tatilmi yaptın
kuzuya söylemedimmiki sana inan bende hatırlamıyorum buarada kardeşim değil eşi hamiş
ablam napıyon ayağın nasıl oldu gerçi iyi demişsinde dikkat et kendine balım
tamam kuzu bu hafta baya eksik var kardelenbhrınkileride sana veriyimmi nedersin listeye bi bak okuyabilirmisin cano
uyuduuuukkkkkkkya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
uyuyorlar zaarr
tamam kuzu olur yaa nezaman buluşuyoruzhavada çok soğuk biraz düzelsin bence olmamı yoksa kapalı mekanlarda olmamız gerekiyo oda olmuyo biliyosun
olsun ben gece kuşuyum gece gir çok daha iyi
ay garibim öldürcekler bizi yaa tırstım ben
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bende beş yıldır anne olmayı bekliyorum .ama maalsef hala bişeyyok.bu ay ilk kez 7 gün adetim gecikti.ama bu gece hayal kırıklığına uğradım.çok üzgünüm(
seni tekrar sahalara dönmüş görmek güzel boncukum.: cnm cok özledım sızlerı ya dün evde yoktuk geç geldık uyumusum ama bu hafta baya bı gece görüşücez ınsallah
bapcım hıc canını sıkma cnm hıc olmayanlar var şükret ve kürün gücüne ınan bence bızım degerlerımızı tavan yapmıstı elınden gelenı yap tüp ıcın erken bencehersey bı yumurtayla bı sperme bakıyor allah ısteyınce hersey olur cnm dualarımız senınle elbet hepmızı vercez müjdeyı bırgün umarım cok yakındır
tatlı hamıs senıcok sagol cnm ınsallah
çok sagol cnm benım bende yenı gördüm duaların bana oldugunu ınsallah vesıle olur allah razı olsun hepınızdendebuarada kan vermıssın ınsallah mınısın senınledır fıstıgım
cnm bende yardım ederım endıselenmene ne gerek var sen merak etme bana da haber ver üstesınden gelırız ınsallah
kayram senı üzgün gördüm cnm bak gelıyor sopa senın dedıgın gıbıhersey güzel olucak bak gör sen
buarada kızlar tekrar sağolun dualara ıcın ..........
kııısss,geldş mi kırmızılar,ya bi kan testi versen olmamı?ooo kıyamam sana canımm geçmiş olsun dikkat et kendinee
ablamm endişelenme bende okuyabilirimm bi şekilde çözülür
inşallah canım hadii güzel haberler ver bizee
canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn
kayram canım yaa evet unuttum çok şaşkınımm demeeama kayram bişey var bu hap bitmeden gelirdi benim adetimm hala ses yokk dün elixsirle konuştum oda ben onu içtikten 1 hafta içinde geliyo dedii sanırım herkezde farklı oluyoo ben yinede diyorum kii acıbaaa geç dölenme olduda test yaptıgımda çıkmadı bidaha mı yapsamm kii
semracım sen nasılsın canımm ?
birsencimm iyisindemee canım sende
ayy kızlar geçmişi okurkenn gözlerimm agrıyoo ama merakta ediyorum kendimi geçmişi okumaktan alıkoyamıyorumm
derin canımm sabırsızlıkla bekliyorumm güzell haberiniii
duru , selina , tosti, kardeloş ,sünger sizler nasılsınız kızlar
ugurboncugumm nasıl geçti canım sınavlar hadii geçmiş olsun atlattınn
geçmiş olsun:2:günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
ay bende ilk alıontıyı görünce yeni girmiş sandım.kızlar şöyle bı gecmıse baktımda bızım topık ne cok kayıp vermıs üzüldümnerdesınız ıyımısınız buarada ben cıvcıvlı lısteyı özledım onu düzenlıcem bırazda onu kullanalım
ne gibi senlik kızselam kıslar gecmişe baktım ama benlik birşey bulamadım umarım herkez iyidir
sanada geçmiş olsun.günaydın kızlar bende grip oldum :2: boğazımda şişmiş :2::2:
as canım gec oldu ama güç olmasın demi
evet canım dayanamadı hemen geldi çok mutluyum ya valla bir kac gündür evdeyiz ama bahcemizde olacak işleri yapıyoruz beraber arada gezmeye gidiyoruz öle işte
evet ablam çok enerjik im valla ohhh yalnızlığım sona erdi
ah canım tatil olmuyomu hiç sevmiyorum tatili olmayinca arada benim koçişinde olmuyo sinir oluyorum
bende seni öptüm canım iyi şükür sen nasılsın gec oldu ama kusura bakma
evet canım ya o tam çatlak bu defa çok komik olmuş ya bu
valla ilgileniyorum ama sizleride çok özlüyorum canım ya yok gitmeyecek artık canım ben yollamıyorum
ay canım inş iyi gecmiştir
yok canım ara vermemeye calısıyorum ama işte elimden geldiğince giriyorum tabi aksamları hiç giremiyorum koçiş pc yi aliyo elimden
canım sınavın güzel gecmesine çok sevindim inş güzel sonuç alırsın
hayırdır canım neden hastasın kacgündür giremiyorum sanırım kacırdım hamiş misin ya 27 gün gecmiş ay ne güzel
sonuna kadar sana katiliyorum egalcim
canim nasilsin?insallah esinin test sonuclari guzel cikar
ne kadar guzel söylemis diyen,keske sözu seytana mahsus ama,yapabilsek keske,böyle dusunebilsek,hersey allahin taktiri,verende o, verecek olanda o,
demek test yaptin,geldi kirmizilar ebrarcim,herhalde senin test yapmani bekliyormus,dilerim son gelisi olur,9 ay gelmez canim,ahanda böyle olursun
canim nasilsin?görusemiyoruz bu aralar:26:demek gezmeye gittiniz,
selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:
canım okey çok düşüncelisin allah razı olsun yengendende sendendecanimcimmm beni sorun yapmaaa ben yengeme söyledimm bugün engec yarin aksama kadar okuyacakk 30 tane söyleyeyim dedimm
iksirim inşallah nasip olur kuzum ya buaralar hep hamiş kalıcaksın hissi var bende inşallah doğru çıkar canımsağol cnm iyiyim
ayy ne güsel bir rüyaa inş ablacımm yaaa bende kaç kere öyle kendimi ümreye gittimi gördüm ama epeydir göremiyordum
ama sen görmüşsün ne güsell hayır olsun inşallahcanım ablammmm
hayır olsun canım arkadaşım herşeyin zamanı var dilerim önümüzdeki ay gelir minik sıpahanımlar merhaba bende temizliğe girişicem bi bakiim dedim ama topik sakin.Bende sabah dayanamadım test yaptım ve negatif.Mayısa inşallah.Mayısta adet olmak yok hadi kızlar biraz daha seri olalım durmak yok yola devam
peloşum bende iyiyim kuzum aynı bildiğin gibi hayat telaşıselam canım nasılsın...
şuanda aldın belki testi bizede haber verde başlıyalım halayakızlar ben geldim.buğün gittim kan tahlili yaptırdım.bakalım yarın bellı olacak hayırlsı.AYYYY umarım bebısım karnımdadır.ama butun belirtiler varrrr..idrar testınde ikinci çizgi silik de olsa cıktı.karnımda ara ara kasıklarımda ağrı oluyo adet sancısı gibi.sürekli tuvaleeteyım.3 gün mıdem cok bulandı sabahları..ama bu arda grıp de olmustum acaba grıp mı hamılelık mı anlmadım.adetımde 8 gun gectı hala tık yok cok sukur..kızlar kafayı yıyıcem yarına kadar nasıl beklıyıcemmm bılmıyorummmm.sizce hamıle mıyım?:2:
kuzum ağrım vardı ama şükür geçtievet canım yaa..testlerde bişey çıktıgı yok gerçi ama epey bi gecikti..gene iyice düzensizleştim bakalım hayırlısı pelinim...kanda görüp rahatlıyım bari dedim..ne söktürücü içebiliyom nede söktürücü çayımı..
inşallah iyi haber verirsin tatlım..
evet canım..ben fazla bi beklenti içinde degilim açıkçası..benim adetler hep geçer çünkü...hayırlısı inş...
selam nazcım..ben yoktum buralarda şimdi girdim cnm...
kızlar kaçtım ben kimselere rastlayamadım gene ya...şimdi annemlere geçiyoruz maç varda gs nin...gitmek istemiyodum ama kocişe kıyamadım gidiyom..hoşçakalın canlar ALLAHA EMANET OLUN...
sungercim saol canım ağzına yüreğine sağlıkcanım dualarımı okudum önce onu haber vereyim memleketten geldim ve son hız çalışmalara başladık bakalım hayırklısı derinsu canım inşallah bebiş vardır seninledir hayırlısıı
babcım hem üzüldüm hemde üzülmedim sorun eşindeymiş ve sperm yok değil varmış sendede bi sorun yoksa tüp bebekten hemen sonuç alırsınız bebişin gelsin de canım hayırlısıyla tüp bebek yada normal yoldan olsa ne fark eder ki
ebrarcım iyiysindir umarım birseni göremedim bayağıdır en son bana kızmıştı onun yazdıklarını görmediğim için senin haberin vardır belki hala kızgınmıbanaaaaaaaaaaaaa
sevgili dünürüm sen ne yaptın nasılsın
garip derin boncuk kardelen bhr kardelen 49 güneycanan tosti miranda banu naneli şeker samyeli egal derda anatolia kardeloş duru pelin selina aleynA umarım kimseyi unutmamışımdır hepiniz iiii sinizdir inşallah geç mişe bakamadım kusura bakmayın inşallah topikte herşey yolundadır öptüm herkeziiiiii
gittim,ama dinlenemedim kuzu,tam uykuya dalıyodum zil,kargoymuş,aldım o baş ağrısıyla,koliyi bi açarım ki,bissürü sabun,şok geçirdim,meğer başkasının koli bana gelmiş,benimki kargoda kalmış,hemen aradım ama onlar geri dönesiye,benim dışarı çıkmam gerekti,artık yarına gelcek paketim,yani boşuna uyandım
ben mesajını görene kadar çıkmışım garibim.
:84:
arada bendede oluyo garipcim,demekki bütün kadınlarda olan bi durum bu.
bende 6 7 aydır kullanıyorum ve hiç öyle bi etkisi olmuyo garipcim,gayet güzel uyuyorum,daldıktan sonra tabiki,benim sorun uykuya dalmak.
sende mi brütüsssss
beni bekliyo bu kızlar,buluşamıyolar
inşallah.
daha adet olmamışın ki,belki idrarda çıkmıyo,nerden biliyon?
teşekkür ederim pelincim,şimdi daha iyiyim.
sende iyisin inşallah.
yok kuzu,benim bulantı baş ağrısından,ben eminim,ama başka bişeyden olmasını tercih ederdim.
inşallah hep beraber pozitifler görürüz.
inşallah hamilesindir,zaten büyük ihtimalle hamilesinde.
işin aslı,lazım olan tek bi sperm,inşallah o 50 binin içinden sıyrılır ve yumurtayı bulur o sağlam olan.
teşekkürler süngercim,sende pek sık ev dışına gidiyon,yakın galiba eş,dost,akraba.
iyi akşamlar kızlar,herkeze selamlar.
birsoş kız diğeri çok uzundu bunu aldım dediğin doğru neçok konuşuyo bu hatunlar değilmikız geçmişten çıkamadım neyse konuşamadık kendine iyi bak
saol tatlım ağzına sağlıkcanım bende okudum BONCUK ECE WE LAGRİMA arkadaşlarımızın dilekleri en kısa zmanda RABBİM tarafından inş kabul olur ... (AMİNNNNN)
boncukum bende özledim kuzuyaa yerin çok belli inanki neyse artık sohbete devamcnm cok özledım sızlerı ya dün evde yoktuk geç geldık uyumusum ama bu hafta baya bı gece görüşücez ınsallah
bapcım hıc canını sıkma cnm hıc olmayanlar var şükret ve kürün gücüne ınan bence bızım degerlerımızı tavan yapmıstı elınden gelenı yap tüp ıcın erken bencehersey bı yumurtayla bı sperme bakıyor allah ısteyınce hersey olur cnm dualarımız senınle elbet hepmızı vercez müjdeyı bırgün umarım cok yakındır
tatlı hamıs senıcok sagol cnm ınsallah
çok sagol cnm benım bende yenı gördüm duaların bana oldugunu ınsallah vesıle olur allah razı olsun hepınızdendebuarada kan vermıssın ınsallah mınısın senınledır fıstıgım
cnm bende yardım ederım endıselenmene ne gerek var sen merak etme bana da haber ver üstesınden gelırız ınsallah
kayram senı üzgün gördüm cnm bak gelıyor sopa senın dedıgın gıbıhersey güzel olucak bak gör sen
buarada kızlar tekrar sağolun dualara ıcın ..........
cicişim saol bitanem eksik kalırsa bildiricem size .buarada hala gelmemiş adetin iksir doğru demiş benimde aynı o şekilde olur 1 hafta içinde gelir .inşallah gelmez tabi bebiş vardırdaooo kıyamam sana canımm geçmiş olsun dikkat et kendinee
ablamm endişelenme bende okuyabilirimm bi şekilde çözülür
inşallah canım hadii güzel haberler ver bizee
canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn
kayram canım yaa evet unuttum çok şaşkınımm demeeama kayram bişey var bu hap bitmeden gelirdi benim adetimm hala ses yokk dün elixsirle konuştum oda ben onu içtikten 1 hafta içinde geliyo dedii sanırım herkezde farklı oluyoo ben yinede diyorum kii acıbaaa geç dölenme olduda test yaptıgımda çıkmadı bidaha mı yapsamm kii
semracım sen nasılsın canımm ?
birsencimm iyisindemee canım sende
ayy kızlar geçmişi okurkenn gözlerimm agrıyoo ama merakta ediyorum kendimi geçmişi okumaktan alıkoyamıyorumm
derin canımm sabırsızlıkla bekliyorumm güzell haberiniii
duru , selina , tosti, kardeloş ,sünger sizler nasılsınız kızlar
ugurboncugumm nasıl geçti canım sınavlar hadii geçmiş olsun atlattınn
selam canım çok geçmiş olsun bahar habaları aldatıyo herkes hasta dikkat et kendinegünaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
kızlar şöyle bı gecmıse baktımda bızım topık ne cok kayıp vermıs üzüldümnerdesınız ıyımısınız buarada ben cıvcıvlı lısteyı özledım onu düzenlıcem bırazda onu kullanalım
semroş görüşemedik yarın hyırlı haberler al inşallah canımben çıkıyorum canım şuan eşimin işyerinden yazıyorum benim nette sorun var kapatıcam bu gidişte birsürü para ödüyoruz ama rahat rahat kullanamıyoruz allaha emanet olun bayyyyyyy
ben iyiyim tatlım sen nasılsınselam kıslar gecmişe baktım ama benlik birşey bulamadım umarım herkez iyidir
ayy çok geçmiş olsun bugün herkes dökülüyo sanırsam allah şifa versingünaydın kızlar bende grip oldum :2: boğazımda şişmiş :2::2:
sorun değil canım yaa biterse okursun bitmezse haftaya inşallahebrar abla bnm kahwerengiler geçmedi hala yaa normalmi anormalmi anlayamadımda bgn okuyamıcam sanırım yrn geçer işlhh tamamen de okuyabilirim hbrin olsun istedim
selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:
kayra cım,biz akşam ne konuştuk senle canım,lütfen diyorum sana.
öyle olmuş,kız keşke hamilelik gelseydi başıma,güldüğümde yaaaaaaa
pek bişey yok kız bu aralar,aynı yız yani,bi atraksiyon olursa,ben sana haber veririm
uyuduuuukkkkkkk
her yok oluşumuzda illa bişey mi olcek,sizi hainler sizi gidiler
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
seni tekrar sahalara dönmüş görmek güzel boncukum.
kııısss,geldş mi kırmızılar,ya bi kan testi versen olmamı?
geçmiş olsun:2:
ay bende ilk alıontıyı görünce yeni girmiş sandım.
artık merak etmicem kimseyi,o kadar mail attım msn olanlara,o kadar çevrimdışı ileti yolladım,insan bi geri dönüp,gelmek istemiyorum ama sağlığım yerinde,beni merak etmeyin demez mi?
kızıyorum kendime.
ne gibi senlik kız
nabıyon,senin adet ne vakit?
sanada geçmiş olsun.
amin canım cümlemizin dualarını kabul eder inş
amin canım inş
ablam benim adet tarihim 2 mayıs bu ay adetim çok gecikti 5 gün tam bugün kan testi vermeye gidecektim doktora dun randevu almıştım kırmızılar geldi moralim bozuldu yarın dr kontrolune gitcem bakam
kızlar kusura bakmayın gecmişe tam okumadım vaktim yok hemen çıkacağım görüşmek üzere bay
baya bi geç oldu ama önemli değil.
bu arada dr a gidip,rutin tetkikleri yaptırmayı sakın sakın ihmal etme,eğer edersende görüşürüz senle,haberin ola
ya boşuna evde duruyon,gidip bi cısla öğrencen işte herşeyi,hala ne durursun evde,boşver misafiri,senin 9 aylık yoldan misafirin yola çıkmış geliyoooooo
selam hanımlar iyi geceler
geçmişe dönmeye çalıştım ama yok nafile iki kez attı kk beni oyüzden yarına kaldı okuma işi
şimdi azcık muhabbet edelim pc izin verirse
buarada ranacım çok saol ağzına sağlık
canım eğer eksik warsa söyle bana yine okuyum ben yarım kalmasın dualar adet olan arkadaşların yerine okurum sen haber wer yeter öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?