Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

daha var kardeloşuum birkaç gün kaldı

ablamm inşallah ama daha bu ay denicem bakalım hayırlısıı buay olmuss olamaz krounduum ilaç içtiğim için

ya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
işimiz var bebikim kocişle ağlama günümüzdü bu şarkıyla ağladık ağladık rahatladık sonrada uyuduk
tamam kuzum ben yarın bakıp ayarlama yapıcam bildiririm sana

uyuyolarmıdır bilmem sence öylemi
bak bak neler de düşünüyro zilliler ben kırmızılardayım malummmm günahımı aldınız
uyuyorlar veya sevdicekleri ile beraber olabiliriler
eboşuma yazdıgım aynısından sana da garipcimbu arada düzene oturtayım şu uykumu diye akşam kocişle yatıyorum sabah da erken kalkıyorum ondan gelemiyorum bu aralar
cicşim ya onu kafaya takma benim hep ilaç içtikten sonra on gün içinde gelirdi bu sefer ise iki gün kullandım ilacı geldi gerisini içmedim bile yani o belli olmaz öle pek yani sen bundan öncekilerde tam olacakken ilacı içmiş ve kendiliğiden gelen adetini ilaçla gelmiş de sanabilirsin ama bence kesinlikle bir kanda baktır derim ben tatlım
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hala loğusaydın deilmi sen çok dikkat et kendine

günaydın kaızlllar
gunaydın canım nasılsın
selam kıslar gecmişe baktım ama benlik birşey bulamadım umarım herkez iyidir
kuzu valla ben sana msn de de bakıyorum ya mesgul yada dısarda gozuktugun ıcın slm veremıyorum ne zaman uygun olcan

ebrar abla bnm kahwerengiler geçmedi hala yaa normalmi anormalmi anlayamadımda bgn okuyamıcam sanırım yrn geçer işlhh tamamen de okuyabilirim hbrin olsun istedim
canımcım eboşuma sormusun ama ben de solıyım 40 gun o lekenın gemseı cok normal oncede bıtebılır tabıkı kafana takma o bır sure daha gelecek yeterkı 40 gunu asmasın

boncugum ellerıne saglık canım lıste yıne muhtesem benım tarıh 3 mayıs msnde soledım ama yıne solıyım dedım kusummm
kardelosum canım benım evet konustuk senınle herkes uzuldugumu zannetmıs ama ole bır duygu patlamasıydı esımle yasadık ve bıttı sımdı cok ıyıyım sukurler olsunnnnnnnnnn

s.a kızlar.ben duaları okudum.Rabbim kabul etsin inş.boncuk,ece ve lagrima için 10+10+10=30 doğru dimi.ebrar bi ara değişiklik yapmış sanırım yanlış olmasın.Rabbim kabul etsin inş.dualarımızı.canlarımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.

ben yine yoğunum bizim sekreterimiz izne çıkıyo onun yerine bi süre bakcam.işleri öğrenmeye çalışıyorum.

yarın da doktor günü bakalım ne diycek inş.herşey yolundadır.:18: bugün de iğnemi yapcam,sonra diğer iğnelere geçcez sanırım.merak ediyorum ne diycek.inş.herşey yolunda gider dua edin kızlar

canım yaa pc acık oluyor ama ben basında olamıyomm genelde evde durmuyoom

yada iş yapıyor oluyorum

ben arada dolanırken ebroş gelmişte gitmiş bilem
bende gidiyorum ahanda

sen gezersen kaçırırsın öyle işte
boncuğum canım arkadaşım ellerine sağlık liste çok hoş olmuş inşallah uğurlu gelir civcivlere bayıldım
buarada beni nisan sonuna at yada mayıs açılınca mayısada atabilirsin kuzum
daha var kardeloşuum birkaç gün kaldı

ablamm inşallah ama daha bu ay denicem bakalım hayırlısıı buay olmuss olamaz krounduum ilaç içtiğim için
hayırlısı canım inşallah enyakın zamanda
ay ay kıyamam deek kocişinle ağladınız iyi olmuş rahatlamışsınızdır kuzum buara görüşemedik özledim seni
yaa napalım gelmiyosunuz bizde işiniz var sanıyoruz
canım nasılsın ?işlerin yoğunmuş allah kolaylık versin
iğnelerin ilaçların şifa olsun bebiş olarak geri dönsün inşallah
dualar doğru ağzına sağlık canım

herkese selamlarrrr....yenı gırebıldım bugün...dısardaydım hava aldım bıraz.hava da guzeldı...
orange ve selına sıze de gecmıs olsun cnmmm eşim de rahtsızdı sütü ısıtıp içine bal ve toz zencefıl koydum ıyı gelmıstı bılgınız olsunn...ve bol lımonlu ıhlamur için canlarım.allah şifalar versınn

kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm

canım cok sevindim tebrik ederim rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...güzel haberler insanın moralini yerine getiriyo

tebriklerr canımm harika bi haber buu

sagol hayatım rabbım en kısa zamanda sanada nasıp eder umarım.degerım dusuk yukselır degıl mı pelın

amin canım inş dularını eksik etme bizden... sakın stres yapma yükselir tabi tatlım gec döllenme olmuştur doktorunda öyle demiş... sen şimdi doya doya sevincini yaşa

cici selam canım nasılsın kızlar benim şimdi cıkmam lazım kociş aradı dışarı cıkcaz süsleneyim biraz.

iyiym canımm biraz yorgundumm ama bu haber beni çok sevindirdi

nere gidiyonuss kısss oh süslenn valla çatlasınn görenler

iyiym canımm biraz yorgundumm ama bu haber beni çok sevindirdi

nere gidiyonuss kısss oh süslenn valla çatlasınn görenler

evet canım cok güzel bi haber aldık bende moral buldum valla...yemege gidiyoruz canım kıskananlar catlasınneyse cıktım ben görüşmek üzre...

pelınım bende senı özledım cnmsınavlarım ıyı gectı cok sagol cnm sen nasılsın buarada
trakyam tebrıkederım cnm allah analı babalı büyütsün

cnmmmmmmm hayrlısı olsun copk dıkkat et kendıne cnmm ya nasıl sewındım hıssetmıstım ama bole kanıtlanınca super hıssettım=))))
dua edecegım senın ıcın ewet degerıne baklırsa yenı daha bnm de dusuk cıkmıstı benım de adet gecıkmesı oldugu ıcın gec dollenmıs demıstı son adet tarıhıne gore hesaplanamıyor ozaman.gec dollenmelerde.bugun actım haberını gormek ıcın ama yoktun sımdı yazmıssındır dıye umit ettım hayrlısı cnm
ALLAH YAWRUNA DA SANA DA SAGLIK WERSIN...ARTIK TAZE ,HORMONSUZ TAZEKLER CIKIYOR.BOL BOL TÜKET.ŞANSLISIN BEBEĞİNİN ILK AYLARINDA TAZE SEBZE MEYVE YIYECEKSIN ))TAZE ANNEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…