işimiz var bebikim kocişle ağlama günümüzdü bu şarkıyla ağladık ağladık rahatladık sonrada uyudukya bu hatunlar nerde kardeloş,kayra,boncuk huu işinizmi var bugece yoksunuz
bak bak neler de düşünüyro zillilertamam kuzum ben yarın bakıp ayarlama yapıcam bildiririm sana
uyuyolarmıdır bilmem sence öylemi
eboşuma yazdıgım aynısından sana da garipcimuyuyorlar veya sevdicekleri ile beraber olabiliriler
cicşim ya onu kafaya takma benim hep ilaç içtikten sonra on gün içinde gelirdi bu sefer ise iki gün kullandım ilacı geldi gerisini içmedim bile yani o belli olmaz öle pek yani sen bundan öncekilerde tam olacakken ilacı içmiş ve kendiliğiden gelen adetini ilaçla gelmiş de sanabilirsin ama bence kesinlikle bir kanda baktır derim ben tatlımooo kıyamam sana canımm geçmiş olsun dikkat et kendinee
ablamm endişelenme bende okuyabilirimm bi şekilde çözülür
inşallah canım hadii güzel haberler ver bizee
canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn
kayram canım yaa evet unuttum çok şaşkınımm demeeama kayram bişey var bu hap bitmeden gelirdi benim adetimm hala ses yokk dün elixsirle konuştum oda ben onu içtikten 1 hafta içinde geliyo dedii sanırım herkezde farklı oluyoo ben yinede diyorum kii acıbaaa geç dölenme olduda test yaptıgımda çıkmadı bidaha mı yapsamm kii
semracım sen nasılsın canımm ?
birsencimm iyisindemee canım sende
ayy kızlar geçmişi okurkenn gözlerimm agrıyoo ama merakta ediyorum kendimi geçmişi okumaktan alıkoyamıyorumm
derin canımm sabırsızlıkla bekliyorumm güzell haberiniii
duru , selina , tosti, kardeloş ,sünger sizler nasılsınız kızlar
ugurboncugumm nasıl geçti canım sınavlar hadii geçmiş olsun atlattınn
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hala loğusaydın deilmi sen çok dikkat et kendinegünaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
gunaydın canım nasılsıngünaydın kaızlllar
kuzu valla ben sana msn de de bakıyorum ya mesgul yada dısarda gozuktugun ıcın slm veremıyorum ne zaman uygun olcanselam kıslar gecmişe baktım ama benlik birşey bulamadım umarım herkez iyidir
canımcım eboşuma sormusun ama ben de solıyım 40 gun o lekenın gemseı cok normal oncede bıtebılır tabıkı kafana takma o bır sure daha gelecek yeterkı 40 gunu asmasınebrar abla bnm kahwerengiler geçmedi hala yaa normalmi anormalmi anlayamadımda bgn okuyamıcam sanırım yrn geçer işlhh tamamen de okuyabilirim hbrin olsun istedim
canım yaa pc acık oluyor ama ben basında olamıyomm genelde evde durmuyoomişimiz var bebikim kocişle ağlama günümüzdü bu şarkıyla ağladık ağladık rahatladık sonrada uyuduk
bak bak neler de düşünüyro zillilerben kırmızılardayım malummmm günahımı aldınız
eboşuma yazdıgım aynısından sana da garipcimbu arada düzene oturtayım şu uykumu diye akşam kocişle yatıyorum sabah da erken kalkıyorum ondan gelemiyorum bu aralar
cicşim ya onu kafaya takma benim hep ilaç içtikten sonra on gün içinde gelirdi bu sefer ise iki gün kullandım ilacı geldi gerisini içmedim bile yani o belli olmaz öle pek yani sen bundan öncekilerde tam olacakken ilacı içmiş ve kendiliğiden gelen adetini ilaçla gelmiş de sanabilirsin ama bence kesinlikle bir kanda baktır derim ben tatlım
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hala loğusaydın deilmi sen çok dikkat et kendine
gunaydın canım nasılsın
kuzu valla ben sana msn de de bakıyorum ya mesgul yada dısarda gozuktugun ıcın slm veremıyorum ne zaman uygun olcan
canımcım eboşuma sormusun ama ben de solıyım 40 gun o lekenın gemseı cok normal oncede bıtebılır tabıkı kafana takma o bır sure daha gelecek yeterkı 40 gunu asmasın
boncugum ellerıne saglık canım lıste yıne muhtesem benım tarıh 3 mayıs msnde soledım ama yıne solıyım dedım kusummm
kardelosum canım benım evet konustuk senınle herkes uzuldugumu zannetmıs ama ole bır duygu patlamasıydı esımle yasadık ve bıttı sımdı cok ıyıyım sukurler olsunnnnnnnnnn
ben arada dolanırken ebroş gelmişte gitmiş bilem
bende gidiyorum ahanda
boncuğum canım arkadaşım ellerine sağlık liste çok hoş olmuş inşallah uğurlu gelir civcivlere bayıldımKızlar lıste sımdılık böyle bırazda bunu kullanalım yrn mayıs ayını düzeltıcem ece tarıh verdı egalım sende hatrlatırmısın cnm gecmıste bulamadım sıze zahmet bılıyosunuz son haftalarda pek gelemedım takıp edemedım
hayırlısı canım inşallah enyakın zamandadaha var kardeloşuum birkaç gün kaldı
ablamm inşallah ama daha bu ay denicem bakalım hayırlısıı buay olmuss olamaz krounduum ilaç içtiğim için
ay ay kıyamam deek kocişinle ağladınız iyi olmuş rahatlamışsınızdır kuzum buara görüşemedik özledim seniişimiz var bebikim kocişle ağlama günümüzdü bu şarkıyla ağladık ağladık rahatladık sonrada uyuduk
bak bak neler de düşünüyro zillilerben kırmızılardayım malummmm günahımı aldınız
eboşuma yazdıgım aynısından sana da garipcimbu arada düzene oturtayım şu uykumu diye akşam kocişle yatıyorum sabah da erken kalkıyorum ondan gelemiyorum bu aralar
cicşim ya onu kafaya takma benim hep ilaç içtikten sonra on gün içinde gelirdi bu sefer ise iki gün kullandım ilacı geldi gerisini içmedim bile yani o belli olmaz öle pek yani sen bundan öncekilerde tam olacakken ilacı içmiş ve kendiliğiden gelen adetini ilaçla gelmiş de sanabilirsin ama bence kesinlikle bir kanda baktır derim ben tatlım
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hala loğusaydın deilmi sen çok dikkat et kendine
gunaydın canım nasılsın
kuzu valla ben sana msn de de bakıyorum ya mesgul yada dısarda gozuktugun ıcın slm veremıyorum ne zaman uygun olcan
canımcım eboşuma sormusun ama ben de solıyım 40 gun o lekenın gemseı cok normal oncede bıtebılır tabıkı kafana takma o bır sure daha gelecek yeterkı 40 gunu asmasın
boncugum ellerıne saglık canım lıste yıne muhtesem benım tarıh 3 mayıs msnde soledım ama yıne solıyım dedım kusummm
kardelosum canım benım evet konustuk senınle herkes uzuldugumu zannetmıs ama ole bır duygu patlamasıydı esımle yasadık ve bıttı sımdı cok ıyıyım sukurler olsunnnnnnnnnn
canım nasılsın ?işlerin yoğunmuş allah kolaylık versins.a kızlar.ben duaları okudum.Rabbim kabul etsin inş.boncuk,ece ve lagrima için 10+10+10=30 doğru dimi.ebrar bi ara değişiklik yapmış sanırım yanlış olmasın.Rabbim kabul etsin inş.dualarımızı.canlarımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
ben yine yoğunum bizim sekreterimiz izne çıkıyo onun yerine bi süre bakcam.işleri öğrenmeye çalışıyorum.
yarın da doktor günü bakalım ne diycek inş.herşey yolundadır.:18: bugün de iğnemi yapcam,sonra diğer iğnelere geçcez sanırım.merak ediyorum ne diycek.inş.herşey yolunda gider dua edin kızlar
canım dualarımı okudum önce onu haber vereyim memleketten geldim ve son hız çalışmalara başladık bakalım hayırklısı derinsu canım inşallah bebiş vardır seninledir hayırlısıı
babcım hem üzüldüm hemde üzülmedim sorun eşindeymiş ve sperm yok değil varmış sendede bi sorun yoksa tüp bebekten hemen sonuç alırsınız bebişin gelsin de canım hayırlısıyla tüp bebek yada normal yoldan olsa ne fark eder ki
ebrarcım iyiysindir umarım birseni göremedim bayağıdır en son bana kızmıştı onun yazdıklarını görmediğim için senin haberin vardır belki hala kızgınmıbanaaaaaaaaaaaaa
sevgili dünürüm sen ne yaptın nasılsın
garip derin boncuk kardelen bhr kardelen 49 güneycanan tosti miranda banu naneli şeker samyeli egal derda anatolia kardeloş duru pelin selina aleynA umarım kimseyi unutmamışımdır hepiniz iiii sinizdir inşallah geç mişe bakamadım kusura bakmayın inşallah topikte herşey yolundadır öptüm herkeziiiiii:70QUOTE]
iyiyim canım sagol sende iyisindir inş calışmalarda başlanmış inş bebişin gelir bu ay...
bende iyiyim kardeloşum sagol...gittim,ama dinlenemedim kuzu,tam uykuya dalıyodum zil,kargoymuş,aldım o baş ağrısıyla,koliyi bi açarım ki,bissürü sabun,şok geçirdim,meğer başkasının koli bana gelmiş,benimki kargoda kalmış,hemen aradım ama onlar geri dönesiye,benim dışarı çıkmam gerekti,artık yarına gelcek paketim,yani boşuna uyandım
ben mesajını görene kadar çıkmışım garibim.
:
arada bendede oluyo garipcim,demekki bütün kadınlarda olan bi durum bu.
bende 6 7 aydır kullanıyorum ve hiç öyle bi etkisi olmuyo garipcim,gayet güzel uyuyorum,daldıktan sonra tabiki,benim sorun uykuya dalmak.
sende mi brütüsssss
beni bekliyo bu kızlar,buluşamıyolar:
inşallah.
daha adet olmamışın ki,belki idrarda çıkmıyo,nerden biliyon?
teşekkür ederim pelincim,şimdi daha iyiyim.
sende iyisin inşallah.
yok kuzu,benim bulantı baş ağrısından,ben eminim,ama başka bişeyden olmasını tercih ederdim.
inşallah hep beraber pozitifler görürüz.
inşallah hamilesindir,zaten büyük ihtimalle hamilesinde.:
işin aslı,lazım olan tek bi sperm,inşallah o 50 binin içinden sıyrılır ve yumurtayı bulur o sağlam olan.
teşekkürler süngercim,sende pek sık ev dışına gidiyon,yakın galiba eş,dost,akraba.
iyi akşamlar kızlar,herkeze selamlar.::
canım benim ya kıyamam sana okurken cok duygulandım inanOmzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürünü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
HANİ HEP EKSİK DİYORUM YA O BİLE AZ...
İnşallah hem bu dünyada hem ötelerde tüm eksiklerimi kapatacak olan gönül sızım KAYRAM biricik oğlum için
canım hic moralini bozma allahımın izniyle her şey yoluna girecek inş...bakalım tatlım dr umuzla görüstüğümüzde ne diyecek, insallah.. sagol canım
kusura bakma Naz'cım görmemişim
İnsallah Pelin , hiç böyle olacagını düsünmemiştim eşimde, şok olduk ben daha yeni yeni üzülmeye basladım, anca dank etti kafama, yeni yeni stresler bekliyor bizi, sanırım banada bir sürü tekkikler yapılcak en korktugum şey rahim filmiydi , başıma gelecek sanırım
İnsallah Sevcan'cım bizim bi tanıdıgımızda tüp bebegi 10 yıl deneyip cocuk sahibi oldular.. eşime destekciyim tabiki demediğim sey kalmadı o rahatladı şimdi ben patladım.. neyse bunuda atlatıcaz ilk gün oldugu için biraz kötüyüm.. sagol
canım korunma sürem bitmişti calışma yaptık bi,raz ama şimdi anneme gidcem orda doktorum yara dondurma işleminin ikinci seansını yapacak yani eger bu ay olmadıysa bır ay daha korunmam gerekecek...boncuğum hayırlısı olsun canım inşallah iyi puanla kazanırsın
derincim bugün kanda vermişsin canım hayırlısı olsun bu arada sen nerde istanbulda oturmuyomusun şehir olarak kızılay gördümde merak ettim ordadamı var
kızlar,kk bakımdaydı,açıldığındada bunları aldım ama şimdide kociş yatalım diye tutturdu,altlarını dolduramıyorum,kusuruma bakmayın,şunu bilin ki,hepiniz için iyi dileklerim var her zaman için,öpüyorum sizleri.:58
bu arada gülme komşuna,gelir başına:
cuk oturdu bana:QUOTE]
evet kardeloş tam cuk oturdu gülme hamile birsene çıkar aheste aheste ohhh canıma değsin
yok canım ben kızımdada hiç aşermedim midemde bulanmadı gerçi kaynanam ne görse alıyodu canı çekmesin diye inşallah çabuk geçer bulantıların eğer çok bulantın varsa metpamid diye bulantı hapı var içebilirsin dr söylemişti zararı yok
inşallah canım hamişler listesine hepinizin çabucak girmesini istiyorum inşallah olur
tabii ebrarcım doğumu yapıp hemen anında kalkmayı becerebilirsen vurursun sen hamiş kal da dr söyleriz poposuna vurman için bebişi sana getirirler
yok garipcim sen kesin hava çarpmasından grip olmuşsundur dondurmayı ben ta kıştan beri yiyorum bişey olmadı yada senin boğazların hassastır
geçmiş olsun canım gün geçtikçe vücudun toparlanır sen pekmez içmeye devam et
biz iyiyiz canım sen iyisin sık gelde görüşelim
canım kafana takma elimizden geldiği kadar okumaya çalışırız daha cumaya çok var elimizden kurtulmaz okuruz
hayırlısı olsun kardelen49 o zaman şöyle yapalım mayısta hamile kalmaya daha çok çalışın topikçe hamiş kalın inşallah
yok kız fazla kilolu değilsin normal boyunla böyle devam et
inşallah hadi bakalım hamişler listesine ekleriz inşallah
.
canını sıkma biraz kür yaparsınız düzelir Allahım dr un hiç olmaz dediğine veriyo merak etme
pelincim nasılsın korunma süren bittimi
evet kızmıştım ama neyse geçti ben o kadar yazdım cevap yazmamıştın neyse bu seferlik oldu bidaha olmasın bari
canım epeydir görüşemiyoruz seninle özledim... iyi olmana sevindim kendine iyi bak öpüyorum...selam kızlarr nasılsınız?
Dün geçmişten biraz alıntı yapmıştım okuyabildiğim kadarıyla cvp yazdım ama o anda net gittiEboşum belki söylemişsindir ama ben hatırlamıyorum kardeşin hamişmiş maşalah Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin çok sevindim darısı senin başına inşaallah en kısa zamanda
birde dualarımı okuyamayaak olan varsa ben okurum yerinesöylersin bana tamam mı
Birsenim sende yazmışsın kuzu inşaallah sizin dualarınız vesile olur kuzum yaizlerin ağzınızdan böyle şeyleri duyunca çok seviniyorum Allah razı olsun dileyen herkes inşaallah en kısa zamanda o duyguyu tadar (aminnnn),ayagımda iyi cnm geçti gibi tşk ederim sordugun için kardeloşum,eboşum sizde sağolun kuzularr başka ne vardı unuttum valla kusuruma bakmayın
Ne var ne yok hele anlatn bakalım
canım bende napıyım aynı şeyler işte doktora gitcem yaramı dondurmak icin ikinci seans yapılcak inş bundan sonra başka bişey yapılmaya gerek kalmaz...,ebrar_53+,bap980,kardelen49,
merhaba kizlar,nasilsiniz:26::26:
ay alintilar yine bozuk cikmis ya,o kadar da dikkat ettim ama nerde hata ettim kiii:26:kusuruma bakmayin kizlar yaa
cok gecmiş olsun allahım şifa versin canım...günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
canım ya bu aralarda herkez hasta oluyo salgın var heralde gecmiş olsun dikkat et kendine...günaydın kızlar bende grip oldum :2: boğazımda şişmiş :2::2:
canım inş 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar...selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:
boncugum ben bu listeye bayılıyorum eline saglık... bu arada özledim seni sınavların inş güzel sonuclanır....
HAYIRLI OLSUN
MART AYI LİSTEMİZ
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************
NİSAN AYI LİSTEMİZ
******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************BAP980**************************3 NİSAN**********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
*****************************KAYRAM*************************?? NİSAN***********************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN************************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA***************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26**************
*******************SEMRAOZSOY****************
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
hayırlısı olsun canım...daha var kardeloşuum birkaç gün kaldı
ablamm inşallah ama daha bu ay denicem bakalım hayırlısıı buay olmuss olamaz krounduum ilaç içtiğim için
s.a kızlar.ben duaları okudum.Rabbim kabul etsin inş.boncuk,ece ve lagrima için 10+10+10=30 doğru dimi.ebrar bi ara değişiklik yapmış sanırım yanlış olmasın.Rabbim kabul etsin inş.dualarımızı.canlarımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
ben yine yoğunum bizim sekreterimiz izne çıkıyo onun yerine bi süre bakcam.işleri öğrenmeye çalışıyorum.
yarın da doktor günü bakalım ne diycek inş.herşey yolundadır.:18: bugün de iğnemi yapcam,sonra diğer iğnelere geçcez sanırım.merak ediyorum ne diycek.inş.herşey yolunda gider dua edin kızlar
canım inş doktordan güzel haberler alırsın kendine iyi bak öpüyorum seni...
kızlar bende yarın anneme gidiyorum orda doktora gitcem yine yaramı dondurcam ikinci seans icin ama doktor kan tahlili yapcak ne olur ne olmaz diye ben hic sanmıyorum ama allahtan umut kesilmez inş güzel haberlerle dönerim... bi kac gün giremeyebilirim... allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum
eboşum ben ayetel kürsileri okudum canım duaya katılmaya calışcam eger katıllamassam şimdiden dualara yürekten amin diyorum... boncugumun ececimin egalcimın bebişleri en kısa zamanda hayırlısıyla gelir inş...
kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
canım cok sevindim tebrik ederim rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder...güzel haberler insanın moralini yerine getiriyo
kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
sagol hayatım rabbım en kısa zamanda sanada nasıp eder umarım.degerım dusuk yukselır degıl mı pelın
amin canım inş dularını eksik etme bizden... sakın stres yapma yükselir tabi tatlım gec döllenme olmuştur doktorunda öyle demiş... sen şimdi doya doya sevincini yaşa
cici selam canım nasılsın kızlar benim şimdi cıkmam lazım kociş aradı dışarı cıkcaz süsleneyim biraz.
tebriklerr canımm harika bi haber buu
iyiym canımm biraz yorgundumm ama bu haber beni çok sevindirdi
nere gidiyonuss kısss oh süslenn valla çatlasınn görenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?