kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92:
aleynam kuzum hoşgeldin gel ya iki muhabbet edelim özledim seni nasılsın moralin iyimi bitanem
Allah hayırlısını versin canım hemde belli olmaz olacağı varsa mutlaka bi yolunu bulur gelir4 gün ilişkiye girmemiştik, bizimki kürlerle dzelcek gibi değil sanırım Ebrar'cım 50 bin sperm milyon bile değil, esime tabiki destek oldum olucam da yatana kadar destek oldum , yatıncada ben basladım , ne bilim valla bişi düsünemez oldum..
garpcim bi taşında kurtul ya inan sen taşınacan biz burda dertleniyoz sanki kendimiz taşınıyomuş gibi genede dikkat et ağır kaldırmayok kizz,niden öldursunler,kötu birsey demekki arkadaslarimiz hakkinda,azcik gulduk o kadar
geçmiş olsun canım sıcak tut kendinigünaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
evet liste güzel olmuş boncuğum bide şu hiç gelmeyenleri temizleseydin iyi olurduGünaydın semracım nasılsın cnm
kusurabakam lısteyı halletmeye calısıyorum beklettım senı
inşallah bebiş vardırda gelmez kırmızılar 9 ayselam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:
neyse iyi canım inşallah dahad yükselir sağlıklı hayırlı hamilelik geçirirsin benim değerimde adet günü 13.78 çıkmıştıkızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
ah canım geçmiş olsun başına patates dilimle sar iyi gelirtrakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
Allah hayırlısını versin canım hemde belli olmaz olacağı varsa mutlaka bi yolunu bulur gelir
garpcim bi taşında kurtul ya inan sen taşınacan biz burda dertleniyoz sanki kendimiz taşınıyomuş gibi genede dikkat et ağır kaldırma
geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
evet liste güzel olmuş boncuğum bide şu hiç gelmeyenleri temizleseydin iyi olurdu
inşallah bebiş vardırda gelmez kırmızılar 9 ay
neyse iyi canım inşallah dahad yükselir sağlıklı hayırlı hamilelik geçirirsin benim değerimde adet günü 13.78 çıkmıştı
ah canım geçmiş olsun başına patates dilimle sar iyi gelir
neresinin ağrıdığı belli değil ki birsencim,her bi taraftan ağrıyo,saç diplerim falan,oraya koysam patates işler mi ki?
bende iyiyim canım akşam kocişle dışarı cıktık cok iyi geldi bana sık sık yapamıyoruz cünkü... yine karşılaşamadık boncugum kendine iyi bak cok öpüyorum senipelınım bende senı özledım cnmsınavlarım ıyı gectı cok sagol cnm sen nasılsın buarada
trakyam tebrıkederım cnm allah analı babalı büyütsün
trakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
bende iyiyim canım akşam kocişle dışarı cıktık cok iyi geldi bana sık sık yapamıyoruz cünkü... yine karşılaşamadık boncugum kendine iyi bak cok öpüyorum seni
canım ya bu aralar sık başın agrıyo gecmiş olsun bilirim baş agrısını allahım şifa versin
Allah hayırlısını versin canım hemde belli olmaz olacağı varsa mutlaka bi yolunu bulur gelir
garpcim bi taşında kurtul ya inan sen taşınacan biz burda dertleniyoz sanki kendimiz taşınıyomuş gibi genede dikkat et ağır kaldırma
geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
evet liste güzel olmuş boncuğum bide şu hiç gelmeyenleri temizleseydin iyi olurdu
inşallah bebiş vardırda gelmez kırmızılar 9 ay
neyse iyi canım inşallah dahad yükselir sağlıklı hayırlı hamilelik geçirirsin benim değerimde adet günü 13.78 çıkmıştı
ah canım geçmiş olsun başına patates dilimle sar iyi gelir
neresinin ağrıdığı belli değil ki birsencim,her bi taraftan ağrıyo,saç diplerim falan,oraya koysam patates işler mi ki?
kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
evet canım cok güzel bi haber aldık bende moral buldum valla...yemege gidiyoruz canım kıskananlar catlasınneyse cıktım ben görüşmek üzre...
işimiz var bebikim kocişle ağlama günümüzdü bu şarkıyla ağladık ağladık rahatladık sonrada uyuduk
bak bak neler de düşünüyro zillilerben kırmızılardayım malummmm günahımı aldınız
eboşuma yazdıgım aynısından sana da garipcimbu arada düzene oturtayım şu uykumu diye akşam kocişle yatıyorum sabah da erken kalkıyorum ondan gelemiyorum bu aralar
cicşim ya onu kafaya takma benim hep ilaç içtikten sonra on gün içinde gelirdi bu sefer ise iki gün kullandım ilacı geldi gerisini içmedim bile yani o belli olmaz öle pek yani sen bundan öncekilerde tam olacakken ilacı içmiş ve kendiliğiden gelen adetini ilaçla gelmiş de sanabilirsin ama bence kesinlikle bir kanda baktır derim ben tatlım
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hala loğusaydın deilmi sen çok dikkat et kendine
gunaydın canım nasılsın
kuzu valla ben sana msn de de bakıyorum ya mesgul yada dısarda gozuktugun ıcın slm veremıyorum ne zaman uygun olcan
canımcım eboşuma sormusun ama ben de solıyım 40 gun o lekenın gemseı cok normal oncede bıtebılır tabıkı kafana takma o bır sure daha gelecek yeterkı 40 gunu asmasın
boncugum ellerıne saglık canım lıste yıne muhtesem benım tarıh 3 mayıs msnde soledım ama yıne solıyım dedım kusummm
kardelosum canım benım evet konustuk senınle herkes uzuldugumu zannetmıs ama ole bır duygu patlamasıydı esımle yasadık ve bıttı sımdı cok ıyıyım sukurler olsunnnnnnnnnn
s.a kızlar.ben duaları okudum.Rabbim kabul etsin inş.boncuk,ece ve lagrima için 10+10+10=30 doğru dimi.ebrar bi ara değişiklik yapmış sanırım yanlış olmasın.Rabbim kabul etsin inş.dualarımızı.canlarımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
ben yine yoğunum bizim sekreterimiz izne çıkıyo onun yerine bi süre bakcam.işleri öğrenmeye çalışıyorum.
yarın da doktor günü bakalım ne diycek inş.herşey yolundadır.:18: bugün de iğnemi yapcam,sonra diğer iğnelere geçcez sanırım.merak ediyorum ne diycek.inş.herşey yolunda gider dua edin kızlar
selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:
bende beş yıldır anne olmayı bekliyorum .ama maalsef hala bişeyyok.bu ay ilk kez 7 gün adetim gecikti.ama bu gece hayal kırıklığına uğradım.çok üzgünüm(
ooo kıyamam sana canımm geçmiş olsun dikkat et kendinee
ablamm endişelenme bende okuyabilirimm bi şekilde çözülür
inşallah canım hadii güzel haberler ver bizee
canımm herşeyin bi çözümü var sıkılmayın okadar eşine destek ol kendinii kötü hissetmesinn allah hepimizin yardımcısı olsunn
kayram canım yaa evet unuttum çok şaşkınımm demeeama kayram bişey var bu hap bitmeden gelirdi benim adetimm hala ses yokk dün elixsirle konuştum oda ben onu içtikten 1 hafta içinde geliyo dedii sanırım herkezde farklı oluyoo ben yinede diyorum kii acıbaaa geç dölenme olduda test yaptıgımda çıkmadı bidaha mı yapsamm kii
semracım sen nasılsın canımm ?
birsencimm iyisindemee canım sende
ayy kızlar geçmişi okurkenn gözlerimm agrıyoo ama merakta ediyorum kendimi geçmişi okumaktan alıkoyamıyorumm
derin canımm sabırsızlıkla bekliyorumm güzell haberiniii
duru , selina , tosti, kardeloş ,sünger sizler nasılsınız kızlar
ugurboncugumm nasıl geçti canım sınavlar hadii geçmiş olsun atlattınn
bende füssen (Bayern)
garipcigim iyi geleer rüyanda beni gör olur mu
teşekkür ederim canım,bi başladı mı,böyle devam edebiliyo bazen,rutin ağrı yani.
şimdi çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler kızlar.
ay kiyamam canim ya,demek kendin tasinacak gibi dertleniyorsunallah razi olsun canim,evet bende tasinsamda kurtulsam diyorum
canim benim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin safi ismi ile,sende migren falanmi var kardelencim?dunde basin agriyordu dimi?zordur bas agrisi bilirim,allah yardimcin olsun.bu arada birsenin patetes sarman icin tavsiyesine katiliyorum canim,gercekten geciriyor,ben asim agridiginda,patatesleri kabuklarini soymadan yuvarlak sekilde kesip,yazma uzerine dizip alnima sariyorum ve sabaha kadarda öyle uyuyorum,sende dene istersen kardelencim
canim benim hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin,kucaginada almak nasip etsin
afiyet olsun pelincimdilerim esinle guzel bir aksam gecirin bu arada doktora gideceksin heralde,insallah son kez olur canim,birdaha yakmaya gerek kalmaz,rabbim yardimcin olsun
uykularin duzenli olmasi,cok guzel birsey tatlim,keske olabilse uykularimiz,ama kendi adima cok basarili olamiyorum bu konuda,dilerim sen basarili olursun tatlim,dilerim ayni hasret ugruna son aglamaniz olur esinle,rabbim yuzunuzu guldursun
rabbim yardimcin olsun guneycanan cim,insallah guzel haberle ile dönersin
canim benim,bir test yap kizz,merak ettikinsallah bebisten dolayi bir gecikmedir selinacim
canim uzulme,vakti saati gelmemis demek kii,vakti saati geldiginde olur merak etme,rabbimm yardimcin olsun
canim benim cok sagolasin,senin kirmizilardan bir haber yok mu canim:26:ins bebis vardir da gec döllenmistir
hm seninlede uzagiz canim,hayirlisi olsun ne diyeyim
kizzz ne guldum yazina,allahta seni guldursun olurmuuuama malesef ruyamda seni görmedim,baska sefere artik
cok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada
dilegim anne olmak topiginin,güzel anne adaylari,bu hepiniz icin
YouTube - CANDAN ERÇETİN £££ Söz Vermiştin Bana (Hangi Bahane Avutur)
cok teşekkür ederiz garipcim güzel şarkı gercekten:81::81:
insallah pelincim insallah,dilerim cok bekletmez seni bebisin,bende iyiyim cok sukur canim,uzun suredir karsilasamamistik seninle,sevindim karsilasmamiza
amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda inş...evet garipcim bende özlemiştim seni şükür kavuşturanaaslında geceleri giremiyorum ama kociş film izliyo fırsattan isstifade gireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?