Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

,Tugba66+,birsen29,kardelen49,
slm kızlar nasılsınızzz,siz de benım gibi diziyle işi olmayanlardan mısınız??? :)

trakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.

:emir_:bebek teey teey tee: abovvv ne güzel tarkyacimm dualarimiz seninle kendine dikkat et minis bebisini ayirmasi allah. sende bizee dua et cnmm..

ebrarim bisey deilll cnm benimm .. yeterki liste tamamlansiiinn...

boncugumm canooo beni 3.mayis diee yazz umtlarr taaa 3 .mayisa tasindi napak hayirlisiii ..

Allah hayırlısını versin canım hemde belli olmaz olacağı varsa mutlaka bi yolunu bulur gelir

yok kizz,niden öldursunler,kötu birsey demekki arkadaslarimiz hakkinda,azcik gulduk o kadar
garpcim bi taşında kurtul ya inan sen taşınacan biz burda dertleniyoz sanki kendimiz taşınıyomuş gibi genede dikkat et ağır kaldırma
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız ..ben bugün hasta uyandım bademcikler şiş, gözlerim acıyo,kulaklarım çınlıyo ve burnum sızım sızım sızlıyo:2::2::2:grip oldum galibaaaaaa...
geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
Günaydın semracım nasılsın cnm
kusurabakam lısteyı halletmeye calısıyorum beklettım senı
evet liste güzel olmuş boncuğum bide şu hiç gelmeyenleri temizleseydin iyi olurdu
selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:
inşallah bebiş vardırda gelmez kırmızılar 9 ay
neyse iyi canım inşallah dahad yükselir sağlıklı hayırlı hamilelik geçirirsin benim değerimde adet günü 13.78 çıkmıştı
trakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
ah canım geçmiş olsun başına patates dilimle sar iyi gelir

trakya tebrik ederim darisi basimiza canim
selina bence sen hamilesin neden test yapmiyosun yani nasil dayaniyosun anlamadim senin gibi bi kiz cunku seninki gecmez normalde senle ayni zamanda oldugumuz icin yoksa yaptin bizemi demiyon kiz.....
herkese hayirli aksamlar ben cikiyorum yine ugrarim.....

neresinin ağrıdığı belli değil ki birsencim,her bi taraftan ağrıyo,saç diplerim falan,oraya koysam patates işler mi ki?

pelınım bende senı özledım cnmsınavlarım ıyı gectı cok sagol cnm sen nasılsın buarada
trakyam tebrıkederım cnm allah analı babalı büyütsün
bende iyiyim canım akşam kocişle dışarı cıktık cok iyi geldi bana sık sık yapamıyoruz cünkü... yine karşılaşamadık boncugum kendine iyi bak cok öpüyorum seni

canım ya bu aralar sık başın agrıyo gecmiş olsun bilirim baş agrısını allahım şifa versin

teşekkür ederim canım,bi başladı mı,böyle devam edebiliyo bazen,rutin ağrı yani.
şimdi çıkıyorum,hepinize hayırlı geceler kızlar.

ay kiyamam canim ya,demek kendin tasinacak gibi dertleniyorsunallah razi olsun canim,evet bende tasinsamda kurtulsam diyorum

neresinin ağrıdığı belli değil ki birsencim,her bi taraftan ağrıyo,saç diplerim falan,oraya koysam patates işler mi ki?

canim benim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin safi ismi ile,sende migren falanmi var kardelencim?dunde basin agriyordu dimi?zordur bas agrisi bilirim,allah yardimcin olsun.bu arada birsenin patetes sarman icin tavsiyesine katiliyorum canim,gercekten geciriyor,ben asim agridiginda,patatesleri kabuklarini soymadan yuvarlak sekilde kesip,yazma uzerine dizip alnima sariyorum ve sabaha kadarda öyle uyuyorum,sende dene istersen kardelencim

canim benim hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin,kucaginada almak nasip etsin

evet canım cok güzel bi haber aldık bende moral buldum valla...yemege gidiyoruz canım kıskananlar catlasınneyse cıktım ben görüşmek üzre...

afiyet olsun pelincimdilerim esinle guzel bir aksam gecirinbu arada doktora gideceksin heralde,insallah son kez olur canim,birdaha yakmaya gerek kalmaz,rabbim yardimcin olsun

uykularin duzenli olmasi,cok guzel birsey tatlim,keske olabilse uykularimiz,ama kendi adima cok basarili olamiyorum bu konuda,dilerim sen basarili olursun tatlim,dilerim ayni hasret ugruna son aglamaniz olur esinle,rabbim yuzunuzu guldursun

rabbim yardimcin olsun guneycanan cim,insallah guzel haberle ile dönersin

selam kızlar,geçmişe bakamadım misafirim gelicek.kırmızılardan hala ses yok.haber vereyim dedim.hoşçakalın öptüm herkesi.:80:

canim benim,bir test yap kizz,merak ettikinsallah bebisten dolayi bir gecikmedir selinacim

bende beş yıldır anne olmayı bekliyorum .ama maalsef hala bişeyyok.bu ay ilk kez 7 gün adetim gecikti.ama bu gece hayal kırıklığına uğradım.çok üzgünüm (

canim uzulme,vakti saati gelmemis demek kii,vakti saati geldiginde olur merak etme,rabbimm yardimcin olsun

canim benim cok sagolasin,senin kirmizilardan bir haber yok mu canim:26:ins bebis vardir da gec döllenmistir

bende füssen (Bayern)

hm seninlede uzagiz canim,hayirlisi olsun ne diyeyim

garipcigim iyi geleer rüyanda beni gör olur mu

kizzz ne guldum yazina,allahta seni guldursun olurmuuuama malesef ruyamda seni görmedim,baska sefere artik

cok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada

cok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada

insallah pelincim insallah,dilerim cok bekletmez seni bebisin,bende iyiyim cok sukur canim,uzun suredir karsilasamamistik seninle,sevindim karsilasmamiza

insallah pelincim insallah,dilerim cok bekletmez seni bebisin,bende iyiyim cok sukur canim,uzun suredir karsilasamamistik seninle,sevindim karsilasmamiza

amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda inş...evet garipcim bende özlemiştim seni şükür kavuşturanaaslında geceleri giremiyorum ama kociş film izliyo fırsattan isstifade gireyim dedim

amiiin canim,enistenin film izlemesi bize yaradi desenebende aksamlari girdigimde,uyari aliyorum esimden,ama o filme daldiginda firsati degerlendiriyorum bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…