Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amiiin canim,enistenin film izlemesi bize yaradi desenebende aksamlari girdigimde,uyari aliyorum esimden,ama o filme daldiginda firsati degerlendiriyorum bendee

evet canım ama malasef kısa sürdü cıkmam gerekiyo sonra görüşürüz iyi geceler hepinize

Canım dualarım bitti, yazabilirsin.. Güzel Allahım biran önce Boncuğa, ece ye ve lagrimaya, hayırlı, saglıklı, vatanına, bayragına , milletine baglı evlatlar nasip eder..

insallah dualarımız kabul olur..

Trakya'cım gözün aydın, cok sevindim.. allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder insallahh.. dualarımız seninle..

pelınım bende senı özledım cnmsınavlarım ıyı gectı cok sagol cnm sen nasılsın buarada
trakyam tebrıkederım cnm allah analı babalı büyütsün

boncugum sınavın güzel geçmiş çok sevindim canım inş istedigin yere girersin
trakyacım hayırlı olsun inş rabbim tamamına erdirir
herkese iyi geceler diliyorum bi bakayım hamile haberi felan varmı dedim varmış darısıda sizlere olsun kızlar inşallahh

peloşum saol kuzum ağzına sağlık buarada gidiyomuşsun anneciğine hayırlısıyla gidip gel inşallah müjdeyle dön aramıza canım .allaha emanetsin

ay tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin gözünaydın olsun canım darısıda bizlere
korkma yükselir değerin inşallah geç döllenmedir
trakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
hgayırdır buara hep başın ağrırıyo geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine takma kafaya bişey
sagol canim ben tel.. giriyorum yazamiyorum cok fazla zor oluyo aksam yazini gormedim kusuruma bakma olurmu
sen nasilsin bende ozledim sizi...
canım ya muhabbetini özledik valla inşallah biara msn muhabbeti yaparız
saol tatlım benim istediğimde bu aslında eksik kalmasın saolun destekleriniz için
merhaba kızlar giremedim ben yine kaç gündür duayı yeni gördüm ablacım okudu say beni öpüyorum çok hamile olan arkadaşım terik ederim allah tamamına erdirsin umarım herkes iyidir
tostim merak etmiştim seni ya çok şükür sorun yokmuş
saol ağzına sağlık canım muhabbetede gel ama
canım nasılsın moralin daha iyi inşallah
buarada ağzına sağlık tatlım allahım kabul etsin aminnn
tamam haberini bekliyorum sıkıntıya girmeyelim eksikleri bitirelim dualrımız kabul olsun BONCUK ECE LAGRİMA için.....
saol canım allahım gönlüne göre versin haber veririm eksik olursa
kanka bugün konuştuk gerçi öptüm seni

canım nasılsın moralin daha iyi inşallah
buarada ağzına sağlık tatlım allahım kabul etsin aminnn

Bugün biraz daha iyiyiz Ebrar'cım, yarın baska bi hastahane'den daha randevu aldık bi daha baktırcaz sperm sayımına, aklımızda kalmasın diye..:)

Amin canım insallah kabul eder Allahım.

Dualarda eksiklik olursa söylersin okurum.. Eksik kalmasın arkadasların duası :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar,hayırlı sabahlar.beni merak edenlerden allah razı olsun,tabi aklına gelip yazamayanlardan da allah razı olsun.test yapmadım canlarım hislerim engel oldu hep elimde varmamıştı.zaten ateşimi de ölçüyorum düzenli.dün ateş düşüşe geçti.bugunde sabah düşük çıktı dedim geliyo regl.wc gittiğimde geldi işte.kırmızıları gördüm.ağrım var şimdide pazara gidicem.boncuğum yeni tarih vermiyorum sende listeyi düzenlerken beni yazma sonra yazarsın belki.bir süre çocuk fln düşünmicem.çünkü beynen beni çok yordu.kendinize ii bakın görüşürüz

cnm çok sewindim tebrik ederim hayırlısı olsun işlhhhh:)))
darısıda başımızaa:))

kayram we ebrar saolun cvp yazmışsınız ewet hala kanamam war bgn 19 gn oldu ama çok değil bakalım ne zmn bitecek we ne zmn adet olucam bn çok mrk ediyorumm

cnmm herşey allahtan üzülme sıkma canını brz kafanı boşalt düşünmemey çalış ozmn daha kolay hamile kalıcaksın psikolojik baskı zorluyo bncede:)

canım ınsallah guzel sonuclar alırsın emeklerını rabbım bosa cıkarmasın
evet abla agladık ama gectı ben hep kendım sıkıntı cekıyorum dıye dusunuyorum ama ondada var bu aralar bı sıkıntı cozemıyorummmmmmm
sagol hayatım rabbım en kısa zamanda sanada nasıp eder umarım.degerım dusuk yukselır degıl mı pelın
canım tebrık ederım allahım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
trakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
canımmmmmm me oldu sana yaaaaaaaaaaa ne gusel ıyıydınnn gecmıs olsun cok dualarım senınle
saol guzel yureklı arkadasım cok saol ınsallah ınsallah hepımız ıcın bu hasret bıter de yavrlarımızı ıcımıze ceke koklayarak uyuruz
cok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada
canımcım demek ıkıncı seansa gectınız heee belkıde sen yaktırmadan bebısko surprız yapmıstır he hade bakalım hayırlısı ınsallahhh
gunaydın da ne kendını yırtıyon kızzzzzz bu arada neden msnde yoksun kac gundurrrrrr
canım gercekten cok uzuldum cok zor ozellıkle bekleme surecı haklısın bencede dusunme bır sure toparla kendını olmassa tedavıye falan baslarsın asılama falan olursun belkı ne bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun cok bekletmesın ınsallahhh
canım 19 da olur 29 da gayet normal ıcın temıslenıyor sakın kafaya takma sakın bak ben yasadım soluyorum yanı 40ın bıtene kadar gelebılır sakın endıselenme bıter gıbı olur sonra tekrar gelebılır bence gelsın zaten ıcın temızlenıyor ne gusel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…