amiiin canim,enistenin film izlemesi bize yaradi desenebende aksamlari girdigimde,uyari aliyorum esimden,ama o filme daldiginda firsati degerlendiriyorum bendee
evet canım ama malasef kısa sürdü cıkmam gerekiyo sonra görüşürüz iyi geceler hepinize
ay çok saol ranacım yaa allah razı olsun eğer olursa ben sana bildiririm olurmu canım
kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
pelınım bende senı özledım cnmsınavlarım ıyı gectı cok sagol cnm sen nasılsın buarada
trakyam tebrıkederım cnm allah analı babalı büyütsün
peloşum saol kuzum ağzına sağlık buarada gidiyomuşsun anneciğine hayırlısıyla gidip gel inşallah müjdeyle dön aramıza canım .allaha emanetsincanım dualarımı okudum önce onu haber vereyim memleketten geldim ve son hız çalışmalara başladık bakalım hayırklısı derinsu canım inşallah bebiş vardır seninledir hayırlısıı
babcım hem üzüldüm hemde üzülmedim sorun eşindeymiş ve sperm yok değil varmış sendede bi sorun yoksa tüp bebekten hemen sonuç alırsınız bebişin gelsin de canım hayırlısıyla tüp bebek yada normal yoldan olsa ne fark eder ki
ebrarcım iyiysindir umarım birseni göremedim bayağıdır en son bana kızmıştı onun yazdıklarını görmediğim için senin haberin vardır belki hala kızgınmıbanaaaaaaaaaaaaa
sevgili dünürüm sen ne yaptın nasılsın
garip derin boncuk kardelen bhr kardelen 49 güneycanan tosti miranda banu naneli şeker samyeli egal derda anatolia kardeloş duru pelin selina aleynA umarım kimseyi unutmamışımdır hepiniz iiii sinizdir inşallah geç mişe bakamadım kusura bakmayın inşallah topikte herşey yolundadır öptüm herkeziiiiii:70
iyiyim canım sagol sende iyisindir inş calışmalarda başlanmış inş bebişin gelir bu ay...
bende iyiyim kardeloşum sagol...
canım benim ya kıyamam sana okurken cok duygulandım inan
canım hic moralini bozma allahımın izniyle her şey yoluna girecek inş...
canım korunma sürem bitmişti calışma yaptık bi,raz ama şimdi anneme gidcem orda doktorum yara dondurma işleminin ikinci seansını yapacak yani eger bu ay olmadıysa bır ay daha korunmam gerekecek...
canım epeydir görüşemiyoruz seninle özledim... iyi olmana sevindim kendine iyi bak öpüyorum...
canım bende napıyım aynı şeyler işte doktora gitcem yaramı dondurmak icin ikinci seans yapılcak inş bundan sonra başka bişey yapılmaya gerek kalmaz...
cok gecmiş olsun allahım şifa versin canım...
canım ya bu aralarda herkez hasta oluyo salgın var heralde gecmiş olsun dikkat et kendine...
canım inş 9 ay boyunca gelmez o kırmızılar...
boncugum ben bu listeye bayılıyorum eline saglık... bu arada özledim seni sınavların inş güzel sonuclanır....
hayırlısı olsun canım...
canım inş doktordan güzel haberler alırsın kendine iyi bak öpüyorum seni...
kızlar bende yarın anneme gidiyorum orda doktora gitcem yine yaramı dondurcam ikinci seans icin ama doktor kan tahlili yapcak ne olur ne olmaz diye ben hic sanmıyorum ama allahtan umut kesilmez inş güzel haberlerle dönerim... bi kac gün giremeyebilirim... allaha emanet olun hepinizi cok öpüyorum
eboşum ben ayetel kürsileri okudum canım duaya katılmaya calışcam eger katıllamassam şimdiden dualara yürekten amin diyorum... boncugumun ececimin egalcimın bebişleri en kısa zamanda hayırlısıyla gelir inş...
kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
hgayırdır buara hep başın ağrırıyo geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine takma kafaya bişeytrakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
canım ya muhabbetini özledik valla inşallah biara msn muhabbeti yaparızsagol canim ben tel.. giriyorum yazamiyorum cok fazla zor oluyo aksam yazini gormedim kusuruma bakma olurmu
sen nasilsin bende ozledim sizi...
saol tatlım benim istediğimde bu aslında eksik kalmasın saolun destekleriniz için:emir_:bebek teey teey tee: abovvv ne güzel tarkyacimm dualarimiz seninle kendine dikkat et minis bebisini ayirmasi allah. sende bizee dua et cnmm..
ebrarim bisey deilll cnm benimm .. yeterki liste tamamlansiiinn...
boncugumm canooo beni 3.mayis diee yazz umtlarr taaa 3 .mayisa tasindi napak hayirlisiii ..
tostim merak etmiştim seni ya çok şükür sorun yokmuşmerhaba kızlar giremedim ben yine kaç gündür duayı yeni gördüm ablacım okudu say beni öpüyorum çok hamile olan arkadaşım terik ederim allah tamamına erdirsin umarım herkes iyidir
canım nasılsın moralin daha iyi inşallahCanım dualarım bitti, yazabilirsin.. Güzel Allahım biran önce Boncuğa, ece ye ve lagrimaya, hayırlı, saglıklı, vatanına, bayragına , milletine baglı evlatlar nasip eder..
insallah dualarımız kabul olur..
saol canım allahım gönlüne göre versintamam haberini bekliyorum sıkıntıya girmeyelim eksikleri bitirelim dualrımız kabul olsun BONCUK ECE LAGRİMA için.....
kanka bugün konuştuk gerçi öptüm seniboncugum sınavın güzel geçmiş çok sevindim canım inş istedigin yere girersin
trakyacım hayırlı olsun inş rabbim tamamına erdirir
herkese iyi geceler diliyorum bi bakayım hamile haberi felan varmı dedim varmış darısıda sizlere olsun kızlar inşallahh
canım nasılsın moralin daha iyi inşallah
buarada ağzına sağlık tatlım allahım kabul etsin aminnn
dilegim anne olmak topiginin,güzel anne adaylari,bu hepiniz icin
YouTube - CANDAN ERÇETİN £££ Söz Vermiştin Bana (Hangi Bahane Avutur)
dilegim anne olmak topiginin,güzel anne adaylari,bu hepiniz icin
YouTube - CANDAN ERÇETİN £££ Söz Vermiştin Bana (Hangi Bahane Avutur)
cnm çok sewindim tebrik ederim hayırlısı olsun işlhhhh:)))kızlarrrrrrrrrr ben hamileyimmmtahlıl sonucunu aldım.doktora gıttım tebrıkler hamılesın dedı ama değer bıraz düşük 92.75 .doktor yarında kan tahlılı sıtedı yukselmesı lazımmmıs ne olur dualarınız benım en buyuk desteskcımm..allahım herheslere nasıp etsın.doktor daha cok yenı dedı.buyuk ıhtımal gec dollenmıssın dedı.bakalım yarın tekrar test yapıcamm....ben cokk mutluymmmmmmmmmmmmmm
cnmm herşey allahtan üzülme sıkma canını brz kafanı boşalt düşünmemey çalış ozmn daha kolay hamile kalıcaksın psikolojik baskı zorluyo bncede:)günaydın kızlar,hayırlı sabahlar.beni merak edenlerden allah razı olsun,tabi aklına gelip yazamayanlardan da allah razı olsun.test yapmadım canlarım hislerim engel oldu hep elimde varmamıştı.zaten ateşimi de ölçüyorum düzenli.dün ateş düşüşe geçti.bugunde sabah düşük çıktı dedim geliyo regl.wc gittiğimde geldi işte.kırmızıları gördüm.ağrım var şimdide pazara gidicem.boncuğum yeni tarih vermiyorum sende listeyi düzenlerken beni yazma sonra yazarsın belki.bir süre çocuk fln düşünmicem.çünkü beynen beni çok yordu.kendinize ii bakın görüşürüz
canım ınsallah guzel sonuclar alırsın emeklerını rabbım bosa cıkarmasıns.a kızlar.ben duaları okudum.Rabbim kabul etsin inş.boncuk,ece ve lagrima için 10+10+10=30 doğru dimi.ebrar bi ara değişiklik yapmış sanırım yanlış olmasın.Rabbim kabul etsin inş.dualarımızı.canlarımız için en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
ben yine yoğunum bizim sekreterimiz izne çıkıyo onun yerine bi süre bakcam.işleri öğrenmeye çalışıyorum.
yarın da doktor günü bakalım ne diycek inş.herşey yolundadır.:18: bugün de iğnemi yapcam,sonra diğer iğnelere geçcez sanırım.merak ediyorum ne diycek.inş.herşey yolunda gider dua edin kızlar
evet abla agladık ama gectı ben hep kendım sıkıntı cekıyorum dıye dusunuyorum ama ondada var bu aralar bı sıkıntı cozemıyorummmmmmm
sen gezersen kaçırırsın öyle işte
boncuğum canım arkadaşım ellerine sağlık liste çok hoş olmuş inşallah uğurlu gelir civcivlere bayıldım
buarada beni nisan sonuna at yada mayıs açılınca mayısada atabilirsin kuzum
hayırlısı canım inşallah enyakın zamanda
ay ay kıyamam deek kocişinle ağladınız iyi olmuş rahatlamışsınızdır kuzum buara görüşemedik özledim seni
yaa napalım gelmiyosunuz bizde işiniz var sanıyoruz
canım nasılsın ?işlerin yoğunmuş allah kolaylık versin
iğnelerin ilaçların şifa olsun bebiş olarak geri dönsün inşallah
dualar doğru ağzına sağlık canım
canım tebrık ederım allahım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhsagol hayatım rabbım en kısa zamanda sanada nasıp eder umarım.degerım dusuk yukselır degıl mı pelın
canımmmmmm me oldu sana yaaaaaaaaaaa ne gusel ıyıydınnn gecmıs olsun cok dualarım senınletrakya tebrik ediyorum,rabbim,sağlıklı bi hamilelik ve doğum,hayırlı evlat nasib etsin inşallah.
kızlar geçmişi aslında okudum ama başım ağrıyo benim gene,pek uzun uzadıya yazamıyorum.
saol guzel yureklı arkadasım cok saol ınsallah ınsallah hepımız ıcın bu hasret bıter de yavrlarımızı ıcımıze ceke koklayarak uyuruzay kiyamam canim ya,demek kendin tasinacak gibi dertleniyorsunallah razi olsun canim,evet bende tasinsamda kurtulsam diyorum
canim benim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin safi ismi ile,sende migren falanmi var kardelencim?dunde basin agriyordu dimi?zordur bas agrisi bilirim,allah yardimcin olsun.bu arada birsenin patetes sarman icin tavsiyesine katiliyorum canim,gercekten geciriyor,ben asim agridiginda,patatesleri kabuklarini soymadan yuvarlak sekilde kesip,yazma uzerine dizip alnima sariyorum ve sabaha kadarda öyle uyuyorum,sende dene istersen kardelencim
canim benim hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin,kucaginada almak nasip etsin
afiyet olsun pelincimdilerim esinle guzel bir aksam gecirin bu arada doktora gideceksin heralde,insallah son kez olur canim,birdaha yakmaya gerek kalmaz,rabbim yardimcin olsun
uykularin duzenli olmasi,cok guzel birsey tatlim,keske olabilse uykularimiz,ama kendi adima cok basarili olamiyorum bu konuda,dilerim sen basarili olursun tatlim,dilerim ayni hasret ugruna son aglamaniz olur esinle,rabbim yuzunuzu guldursun
rabbim yardimcin olsun guneycanan cim,insallah guzel haberle ile dönersin
canim benim,bir test yap kizz,merak ettikinsallah bebisten dolayi bir gecikmedir selinacim
canim uzulme,vakti saati gelmemis demek kii,vakti saati geldiginde olur merak etme,rabbimm yardimcin olsun
canim benim cok sagolasin,senin kirmizilardan bir haber yok mu canim:26:ins bebis vardir da gec döllenmistir
hm seninlede uzagiz canim,hayirlisi olsun ne diyeyim
kizzz ne guldum yazina,allahta seni guldursun olurmuuuama malesef ruyamda seni görmedim,baska sefere artik
canımcım demek ıkıncı seansa gectınız heee belkıde sen yaktırmadan bebısko surprız yapmıstır he hade bakalım hayırlısı ınsallahhhcok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada
gunaydın da ne kendını yırtıyon kızzzzzz bu arada neden msnde yoksun kac gundurrrrrrgü nay dın
canım gercekten cok uzuldum cok zor ozellıkle bekleme surecı haklısın bencede dusunme bır sure toparla kendını olmassa tedavıye falan baslarsın asılama falan olursun belkı ne bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun cok bekletmesın ınsallahhhgünaydın kızlar,hayırlı sabahlar.beni merak edenlerden allah razı olsun,tabi aklına gelip yazamayanlardan da allah razı olsun.test yapmadım canlarım hislerim engel oldu hep elimde varmamıştı.zaten ateşimi de ölçüyorum düzenli.dün ateş düşüşe geçti.bugunde sabah düşük çıktı dedim geliyo regl.wc gittiğimde geldi işte.kırmızıları gördüm.ağrım var şimdide pazara gidicem.boncuğum yeni tarih vermiyorum sende listeyi düzenlerken beni yazma sonra yazarsın belki.bir süre çocuk fln düşünmicem.çünkü beynen beni çok yordu.kendinize ii bakın görüşürüz
canım 19 da olur 29 da gayet normal ıcın temıslenıyor sakın kafaya takma sakın bak ben yasadım soluyorum yanı 40ın bıtene kadar gelebılır sakın endıselenme bıter gıbı olur sonra tekrar gelebılır bence gelsın zaten ıcın temızlenıyor ne guselcnm çok sewindim tebrik ederim hayırlısı olsun işlhhhh:)))
darısıda başımızaa:))
kayram we ebrar saolun cvp yazmışsınız ewet hala kanamam war bgn 19 gn oldu ama çok değil bakalım ne zmn bitecek we ne zmn adet olucam bn çok mrk ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?