sana da gunaydın egalcımmmmmmmm
kızlar yaaa kociş sabah gelmiş kahvaltı için beni uyandır demiştim uyandırmadan kendisi hazırlamış bi güzelde masa örtüsünü yakmışbide onu arka tarafına getirmek için uğraşmış sanki ben anlamıcam hayır bide simetri hastalığım var benim yani baktım örtü ünü çok kısa arkası yerlerde sürünüyor düzelttim bide ne göreyim örtüde mandalına kadar bır delık daha gelmedi yemeğe gelsin sorucam ona ben
ben cıkıyorum sımdılık ablam bu arada bende senı cok ama cok osledım hemde cok gusel bır gun dılıyorum herkese bay
evet canım,gliba migren,dr teşhisi olmadı ama bütün belirtiler o yönde,zaten ilaç alamayacağım için,dr a da gitmiyorum,uyumaya çalışıyorum ağrı olunca.ay kiyamam canim ya,demek kendin tasinacak gibi dertleniyorsunallah razi olsun canim,evet bende tasinsamda kurtulsam diyorum
canim benim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin safi ismi ile,sende migren falanmi var kardelencim?dunde basin agriyordu dimi?zordur bas agrisi bilirim,allah yardimcin olsun.bu arada birsenin patetes sarman icin tavsiyesine katiliyorum canim,gercekten geciriyor,ben asim agridiginda,patatesleri kabuklarini soymadan yuvarlak sekilde kesip,yazma uzerine dizip alnima sariyorum ve sabaha kadarda öyle uyuyorum,sende dene istersen kardelencim
canim benim hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin,kucaginada almak nasip etsin
afiyet olsun pelincimdilerim esinle guzel bir aksam gecirin bu arada doktora gideceksin heralde,insallah son kez olur canim,birdaha yakmaya gerek kalmaz,rabbim yardimcin olsun
uykularin duzenli olmasi,cok guzel birsey tatlim,keske olabilse uykularimiz,ama kendi adima cok basarili olamiyorum bu konuda,dilerim sen basarili olursun tatlim,dilerim ayni hasret ugruna son aglamaniz olur esinle,rabbim yuzunuzu guldursun
rabbim yardimcin olsun guneycanan cim,insallah guzel haberle ile dönersin
canim benim,bir test yap kizz,merak ettikinsallah bebisten dolayi bir gecikmedir selinacim
canim uzulme,vakti saati gelmemis demek kii,vakti saati geldiginde olur merak etme,rabbimm yardimcin olsun
canim benim cok sagolasin,senin kirmizilardan bir haber yok mu canim:26:ins bebis vardir da gec döllenmistir
hm seninlede uzagiz canim,hayirlisi olsun ne diyeyim
kizzz ne guldum yazina,allahta seni guldursun olurmuuuama malesef ruyamda seni görmedim,baska sefere artik
geçti inşallah,yani şu an yokta,geri gelir mi bilmem.biliyorum canım bende de öyle oluyo dikkat et kendine uyuyunca gecer inş sanada iyi geceler görüşmek üzre
pelincim+,sanada geçmiş olsun tatlım,inşallah bebişinin gelmesi artık çok yakındır.cok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada
arada böyle ardarda oluyo ebroşuum,napalım.peloşum saol kuzum ağzına sağlık buarada gidiyomuşsun anneciğine hayırlısıyla gidip gel inşallah müjdeyle dön aramıza canım .allaha emanetsin
ay tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin gözünaydın olsun canım darısıda bizlere
korkma yükselir değerin inşallah geç döllenmedir
hgayırdır buara hep başın ağrırıyo geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine takma kafaya bişey
canım ya muhabbetini özledik valla inşallah biara msn muhabbeti yaparız
saol tatlım benim istediğimde bu aslında eksik kalmasın saolun destekleriniz için
tostim merak etmiştim seni ya çok şükür sorun yokmuş
saol ağzına sağlık canım muhabbetede gel ama
canım nasılsın moralin daha iyi inşallah
buarada ağzına sağlık tatlım allahım kabul etsin aminnn
saol canım allahım gönlüne göre versinhaber veririm eksik olursa
kanka bugün konuştuk gerçi öptüm seni
günaydın küçük seda sayangü nay dın
hadi yaaaaaa,üzülme canım yaaaa,ne diyelim,herşey rabbimden.günaydın kızlar,hayırlı sabahlar.beni merak edenlerden allah razı olsun,tabi aklına gelip yazamayanlardan da allah razı olsun.test yapmadım canlarım hislerim engel oldu hep elimde varmamıştı.zaten ateşimi de ölçüyorum düzenli.dün ateş düşüşe geçti.bugunde sabah düşük çıktı dedim geliyo regl.wc gittiğimde geldi işte.kırmızıları gördüm.ağrım var şimdide pazara gidicem.boncuğum yeni tarih vermiyorum sende listeyi düzenlerken beni yazma sonra yazarsın belki.bir süre çocuk fln düşünmicem.çünkü beynen beni çok yordu.kendinize ii bakın görüşürüz
teşekkür ederimde,sende yoksun dünden beri msn de haberin olsun.canım ınsallah guzel sonuclar alırsın emeklerını rabbım bosa cıkarmasın
evet abla agladık ama gectı ben hep kendım sıkıntı cekıyorum dıye dusunuyorum ama ondada var bu aralar bı sıkıntı cozemıyorummmmmmm
canım tebrık ederım allahım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmmmm me oldu sana yaaaaaaaaaaa ne gusel ıyıydınnn gecmıs olsun cok dualarım senınle
saol guzel yureklı arkadasım cok saol ınsallah ınsallah hepımız ıcın bu hasret bıter de yavrlarımızı ıcımıze ceke koklayarak uyuruz
canımcım demek ıkıncı seansa gectınız heee belkıde sen yaktırmadan bebısko surprız yapmıstır he hade bakalım hayırlısı ınsallahhh
gunaydın da ne kendını yırtıyon kızzzzzz bu arada neden msnde yoksun kac gundurrrrrr
canım gercekten cok uzuldum cok zor ozellıkle bekleme surecı haklısın bencede dusunme bır sure toparla kendını olmassa tedavıye falan baslarsın asılama falan olursun belkı ne bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun cok bekletmesın ınsallahhh
canım 19 da olur 29 da gayet normal ıcın temıslenıyor sakın kafaya takma sakın bak ben yasadım soluyorum yanı 40ın bıtene kadar gelebılır sakın endıselenme bıter gıbı olur sonra tekrar gelebılır bence gelsın zaten ıcın temızlenıyor ne gusel
sana da gunaydın egalcımmmmmmmm
kızlar yaaa kociş sabah gelmiş kahvaltı için beni uyandır demiştim uyandırmadan kendisi hazırlamış bi güzelde masa örtüsünü yakmışbide onu arka tarafına getirmek için uğraşmış sanki ben anlamıcam hayır bide simetri hastalığım var benim yani baktım örtü ünü çok kısa arkası yerlerde sürünüyor düzelttim bide ne göreyim örtüde mandalına kadar bır delık daha gelmedi yemeğe gelsin sorucam ona ben
ben cıkıyorum sımdılık ablam bu arada bende senı cok ama cok osledım hemde cok gusel bır gun dılıyorum herkese bay
amin iksir cim,darısı başımıza inşallah.
ben çıkıyorum tatlım,pek konuşamadık ama
sen sormadın,bende cevaplamadım
ama bende sormadım sanırım
hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??
Kızlar merhabalar çok şükür daha iyiyim ama tabi tam göbek bölgesinde olunca kiloda var otururken zorluyor ondan pek giremiyorum hepinizi çok özledim 1 haftaya düzelirim inşallah.
Bu arada ameliyatın ortasında uyanmışım doktora tam 1 nisan şakası olmuş.Birde tüpbebek doktorunu çağırmış doktorum tüplere bir sıvı verilerek yapılan bişey varya onuda yapmaya çalışmışlar tam adını söyledidde unuttum 3 ay sonra tüp bebek yapılabilirmiş ameliyattan zaten anca tam düzelirim heralde.iyi oldukça girircem geçmişi okuyamadım ne gelişmeler var bana yazın kızlar
KARDELENBHR durum ne canım çok merek ediyorum seni.
hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??
elixsirciimm anladim cnmm.. yanii benim yaptirmama gerek yokmuu??? hormon testi neyi iceriyo yanii neye bakiolar kanda hastalik varmii diemii... doktor simdi alttan bakioo hersey normal yumurtaliklar gayet iyi dioo ozaman yaptirmama gerek yok demekmii??:93:
canım benden de hormaon testi istemişlerdi ama adetli değildim ve herşey normal görünüyordu. adetliyken mi test yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?