Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sana da gunaydın egalcımmmmmmmm

kızlar yaaa kociş sabah gelmiş kahvaltı için beni uyandır demiştim uyandırmadan kendisi hazırlamış bi güzelde masa örtüsünü yakmış bide onu arka tarafına getirmek için uğraşmış sanki ben anlamıcam hayır bide simetri hastalığım var benim yani baktım örtü ünü çok kısa arkası yerlerde sürünüyor düzelttim bide ne göreyim örtüde mandalına kadar bır delık daha gelmedi yemeğe gelsin sorucam ona ben
ben cıkıyorum sımdılık ablam bu arada bende senı cok ama cok osledım hemde cok gusel bır gun dılıyorum herkese bay

bu grip çok gıcıkmış bi türlü geçmiyo yaa kendinize dikkat edin kızlar vaalla yataktan kalkamıyorum:2::2::2::2:

günay cnmm... ayyy yazikk kizz sana kiyamamisstaa kaldirmamisss kizmaaa hagg benim kocis olcak kafamda biterr kalk diee bide ben hazilarken yatar hazilayinca kalk die giderim ona nazlanirr hehehehh
ama ben onun her haliyle seviyorummm ahhh özledim kocisimi simdicikk

evet canım,gliba migren,dr teşhisi olmadı ama bütün belirtiler o yönde,zaten ilaç alamayacağım için,dr a da gitmiyorum,uyumaya çalışıyorum ağrı olunca.
teşekkür ederim.
biliyorum canım bende de öyle oluyo dikkat et kendine uyuyunca gecer inş sanada iyi geceler görüşmek üzre
geçti inşallah,yani şu an yokta,geri gelir mi bilmem.
cok sagol canım güzel bir akşamdı iyi geldi bana kocişimle dışarı cıkmak...evet tatlım doktora gidecem ikinci seans icin inş bu son olur ve bebişim gelir hayırlısıyla sen nasılsın bu arada
pelincim+,sanada geçmiş olsun tatlım,inşallah bebişinin gelmesi artık çok yakındır.

arada böyle ardarda oluyo ebroşuum,napalım.
günaydın küçük seda sayan
hadi yaaaaaa,üzülme canım yaaaa,ne diyelim,herşey rabbimden.
teşekkür ederimde,sende yoksun dünden beri msn de haberin olsun.

haha,tipik erkek işte.
bu arada,sonucunu niden yazmadın ki
herkeze hayırlı günler diliyorum.

amin iksir cim,darısı başımıza inşallah.
ben çıkıyorum tatlım,pek konuşamadık ama
sen sormadın,bende cevaplamadım
ama bende sormadım sanırım

hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar çok şükür daha iyiyim ama tabi tam göbek bölgesinde olunca kiloda var otururken zorluyor ondan pek giremiyorum hepinizi çok özledim 1 haftaya düzelirim inşallah.
Bu arada ameliyatın ortasında uyanmışım doktora tam 1 nisan şakası olmuş.Birde tüpbebek doktorunu çağırmış doktorum tüplere bir sıvı verilerek yapılan bişey varya onuda yapmaya çalışmışlar tam adını söyledidde unuttum 3 ay sonra tüp bebek yapılabilirmiş ameliyattan zaten anca tam düzelirim heralde.iyi oldukça girircem geçmişi okuyamadım ne gelişmeler var bana yazın kızlar
KARDELENBHR durum ne canım çok merek ediyorum seni.

arkadaşlar meraba, nasılsınız ?
hepinize de tek tek yazmak isterdim ama vaktim yok, net bağlantısı kesilir birazdan
kusura bakmayın iş yoğunluğundan yazamadım hiç, geçmiş de çok ilerlemiş inş en kısa zamanda okurum, ara uğrayıp dua listesine bakabiliyorum sadece,vaktim olmuyor ne yazıkki :26:

inşaallah hepinizde iyisinizdir, çok öpüyorum sizleri
görüşmek üzre, hoşkalın,iyikalın,güzel kalın, en yakın zamanda da hamiş kalın inşaallah

Not:ebrarcım canım ben duayı okudum, Allah kabul etsin.

hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??

cnm benim bildiğim özel dil ama doktorun neden istememiş anlamadım kendinde yaptırabilirsin benim doktorum istedi ama ben yaptırmadım tek adetliyken yaptırılıyo olması benim bildiğim bu cnm

canım iyi olmana sevindim inş herşey yoluna girecektir

genelde pkodan şephenilirse ve adet düzensizli varsa istiyorlar hormon testini canım

canım benden de hormaon testi istemişlerdi ama adetli değildim ve herşey normal görünüyordu. adetliyken mi test yapılıyor?

elixsirciimm anladim cnmm.. yanii benim yaptirmama gerek yokmuu??? hormon testi neyi iceriyo yanii neye bakiolar kanda hastalik varmii diemii... doktor simdi alttan bakioo hersey normal yumurtaliklar gayet iyi dioo ozaman yaptirmama gerek yok demekmii??:93:

Son düzenleme:
㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡

ehehehe ne güzell ㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡㋡

kıs adı üstünde hormon testi hormonlara bakıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…