kıs adı üstünde hormon testi hormonlara bakıyorr
Kızlar merhabalar çok şükür daha iyiyim ama tabi tam göbek bölgesinde olunca kiloda var otururken zorluyor ondan pek giremiyorum hepinizi çok özledim 1 haftaya düzelirim inşallah.
Bu arada ameliyatın ortasında uyanmışım doktora tam 1 nisan şakası olmuş.Birde tüpbebek doktorunu çağırmış doktorum tüplere bir sıvı verilerek yapılan bişey varya onuda yapmaya çalışmışlar tam adını söyledidde unuttum 3 ay sonra tüp bebek yapılabilirmiş ameliyattan zaten anca tam düzelirim heralde.iyi oldukça girircem geçmişi okuyamadım ne gelişmeler var bana yazın kızlar
KARDELENBHR durum ne canım çok merek ediyorum seni.
banu cum iyi olmana çok sevindim tatlım,inşallah herşey dahada güzel gelişir ve minik kuşuna kavuşursun.
kızlar size iki haberim var,birincisi benden,malesef adet oldum,saati bile şaşmadı yaaaaa
ama aradım bütün drları,çalışmalar tam gaz devam etcek
ikinci haberim,derin test sonucunu almış,o nunkide negatifmiş,ama morali iyi gibiydi.
rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
sende sagol eboşum evet bügün 6 gibi yola cıkcaz canım yarın akşamda dönecez inş bu son olur...amin ne cok isterim mujdeyle dönmeyi ama hayırlısı olsun canım sende allaha emanet ol...peloşum saol kuzum ağzına sağlık buarada gidiyomuşsun anneciğine hayırlısıyla gidip gel inşallah müjdeyle dön aramıza canım .allaha emanetsin
ay tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin gözünaydın olsun canım darısıda bizlere
korkma yükselir değerin inşallah geç döllenmedir
hgayırdır buara hep başın ağrırıyo geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine takma kafaya bişey
canım ya muhabbetini özledik valla inşallah biara msn muhabbeti yaparız
saol tatlım benim istediğimde bu aslında eksik kalmasın saolun destekleriniz için
tostim merak etmiştim seni ya çok şükür sorun yokmuş
saol ağzına sağlık canım muhabbetede gel ama
canım nasılsın moralin daha iyi inşallah
buarada ağzına sağlık tatlım allahım kabul etsin aminnn
saol canım allahım gönlüne göre versinhaber veririm eksik olursa
kanka bugün konuştuk gerçi öptüm seni
canım hayırlısı olsun lütfen üzülme... aslında haklısın cok kafamıza taktıgımız icin böyle oluyo inş kafana takmadıgın bi anda gelir minişin selinacım...günaydın kızlar,hayırlı sabahlar.beni merak edenlerden allah razı olsun,tabi aklına gelip yazamayanlardan da allah razı olsun.test yapmadım canlarım hislerim engel oldu hep elimde varmamıştı.zaten ateşimi de ölçüyorum düzenli.dün ateş düşüşe geçti.bugunde sabah düşük çıktı dedim geliyo regl.wc gittiğimde geldi işte.kırmızıları gördüm.ağrım var şimdide pazara gidicem.boncuğum yeni tarih vermiyorum sende listeyi düzenlerken beni yazma sonra yazarsın belki.bir süre çocuk fln düşünmicem.çünkü beynen beni çok yordu.kendinize ii bakın görüşürüz
kayracım öyle bişey olsa büyük sürpriz olur benim icin bakalım hayırlısı canım kendine iyi bak inş bidaki ay bebişin gelir...canım ınsallah guzel sonuclar alırsın emeklerını rabbım bosa cıkarmasın
evet abla agladık ama gectı ben hep kendım sıkıntı cekıyorum dıye dusunuyorum ama ondada var bu aralar bı sıkıntı cozemıyorummmmmmm
canım tebrık ederım allahım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmmmm me oldu sana yaaaaaaaaaaa ne gusel ıyıydınnn gecmıs olsun cok dualarım senınle
saol guzel yureklı arkadasım cok saol ınsallah ınsallah hepımız ıcın bu hasret bıter de yavrlarımızı ıcımıze ceke koklayarak uyuruz
canımcım demek ıkıncı seansa gectınız heee belkıde sen yaktırmadan bebısko surprız yapmıstır he hade bakalım hayırlısı ınsallahhh
gunaydın da ne kendını yırtıyon kızzzzzz bu arada neden msnde yoksun kac gundurrrrrr
canım gercekten cok uzuldum cok zor ozellıkle bekleme surecı haklısın bencede dusunme bır sure toparla kendını olmassa tedavıye falan baslarsın asılama falan olursun belkı ne bıleyım allah hepımızın yardımcısı olsun cok bekletmesın ınsallahhh
canım 19 da olur 29 da gayet normal ıcın temıslenıyor sakın kafaya takma sakın bak ben yasadım soluyorum yanı 40ın bıtene kadar gelebılır sakın endıselenme bıter gıbı olur sonra tekrar gelebılır bence gelsın zaten ıcın temızlenıyor ne gusel
canım ya cok gecmiş olsun valla dedigin gibi yakaladımı bırakmıyo allahım şifa versin...bu grip çok gıcıkmış bi türlü geçmiyo yaa kendinize dikkat edin kızlar vaalla yataktan kalkamıyorum:2::2::2::2:
amin kardelencim inş..cok sagol...sende adet olmuşsun hayırlısı olsun canım inş bidaki aya sürpriz yapar bebişin....evet canım,gliba migren,dr teşhisi olmadı ama bütün belirtiler o yönde,zaten ilaç alamayacağım için,dr a da gitmiyorum,uyumaya çalışıyorum ağrı olunca.
teşekkür ederim.
geçti inşallah,yani şu an yokta,geri gelir mi bilmem.
pelincim+,sanada geçmiş olsun tatlım,inşallah bebişinin gelmesi artık çok yakındır.
arada böyle ardarda oluyo ebroşuum,napalım.
günaydın küçük seda sayan
hadi yaaaaaa,üzülme canım yaaaa,ne diyelim,herşey rabbimden.
teşekkür ederimde,sende yoksun dünden beri msn de haberin olsun.
haha,tipik erkek işte.
bu arada,sonucunu niden yazmadın ki
herkeze hayırlı günler diliyorum.
canım istedikten sonra doktorunun yapması gerekiyo bende aralıkta kimyasal gebelik gecirdim şimdi doktorumdan istedim ve hemen yaptı allaha şükür bişey cıkmadı ama sen yinede ısrarla iste...hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??
canım iyi olmana sevindim tekrardan gecmiş olsun rabbim şifa versin...daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir inş bebişin...Kızlar merhabalar çok şükür daha iyiyim ama tabi tam göbek bölgesinde olunca kiloda var otururken zorluyor ondan pek giremiyorum hepinizi çok özledim 1 haftaya düzelirim inşallah.
Bu arada ameliyatın ortasında uyanmışım doktora tam 1 nisan şakası olmuş.Birde tüpbebek doktorunu çağırmış doktorum tüplere bir sıvı verilerek yapılan bişey varya onuda yapmaya çalışmışlar tam adını söyledidde unuttum 3 ay sonra tüp bebek yapılabilirmiş ameliyattan zaten anca tam düzelirim heralde.iyi oldukça girircem geçmişi okuyamadım ne gelişmeler var bana yazın kızlar
KARDELENBHR durum ne canım çok merek ediyorum seni.
arkadaşlar meraba, nasılsınız ?
hepinize de tek tek yazmak isterdim ama vaktim yok, net bağlantısı kesilir birazdan
kusura bakmayın iş yoğunluğundan yazamadım hiç, geçmiş de çok ilerlemiş inş en kısa zamanda okurum, ara uğrayıp dua listesine bakabiliyorum sadece,vaktim olmuyor ne yazıkki :26:
inşaallah hepinizde iyisinizdir, çok öpüyorum sizleri
görüşmek üzre, hoşkalın,iyikalın,güzel kalın, en yakın zamanda da hamiş kalın inşaallah
Not:ebrarcım canım ben duayı okudum, Allah kabul etsin.
banu cum iyi olmana çok sevindim tatlım,inşallah herşey dahada güzel gelişir ve minik kuşuna kavuşursun.
kızlar size iki haberim var,birincisi benden,malesef adet oldum,saati bile şaşmadı yaaaaa
ama aradım bütün drları,çalışmalar tam gaz devam etcek
ikinci haberim,derin test sonucunu almış,o nunkide negatifmiş,ama morali iyi gibiydi.
rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
amin canım cok sagol...pelinim doktora gidiyorsun hee hadi hayırlısıı
ya kızlar o kadar çok alıntı yaptımki saat 1 de gönderemedim daha doğrusu göndermedi çok ikon olduğundan o kadar da yazmıştım valla sonra koçiş çağırdı bi daha yazamadım beni merak edenlere yazayım dr a gittim gitmemle gelmem bir oldu çok sinir oldum hala sinirlerim bozuk dr a bütün sorunlarımı anlattım bana bi tane bile test yaptırmadı iki ilac verdi gecer dedi bende nasıl gececek şu sorunlar dedim gecer gecer dedi bi sinir oldum bu gidişle dr umu değiştireceğim koçişde bu dr iyi diyodunya filan diye söyleni yo off ya inanın ilacları kullanmak istemiyorum diyorum bu ay 5 gün gecikti o bana adet olmadın mı diye bile sormadı sinirime ölcem ya boş boşuna gittim ya olmazsa ile gideceğim dr a orda daha iyi olgileniyorlarmış özel hastanede offffffffffffffffff :85::85::85::85:
slm kızlar
amin canım cok sagol...
ay canım gercekten ne gıcık doktormuş test yapmadan ilacmı verilirmiş ben bile şimdi doktora gitcem yaramı dondurmak icin ikinci seansa doktorum ne olu ne olmaz kan testi yaparız yine dedi...sen doktorunu degiştir bence
evet canım herkeste varoff off su doktor problemi herkeste var herhalde tibki bende oldugu gibi???
doktorlarda bi hava bi hava .. cookk merak ediyrumm ve doktorun yüzüne söylemek istiyorumm... """"" biz hastalar olmasak siz ne yapacaktiniz ?? diyee "" biz olmasa onlar aslinda bi hicc bu düsünüp hareket edipp tavir yapmalari lazimm bizler olmasak onlar issiz olurduu.. yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?