Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıs adı üstünde hormon testi hormonlara bakıyorr

üffff been bugünn cok sterss yaptiimm bu hormonlar yüzünden abuk sabuk sorular sormaya basladimm

bu doktor yüzünden heepp.. bi gidiyim kavga etcemmm haaa delimidir nedir hiccc bisi demiiyor yaa sanki ben doktorummm ayy yaa iki yilll olduuu.. bos gebelik olduuu onu bile tinlamadi yaaa kafa karismaya basladi benim bos gebelik hormon bozuklugundanmi oluyor acaba tekar ayni aclari yasamaktann cooook korkuyorumm o yüzden diken üstündeyimmm.. :44::44::44:

kizzlarr bisi daha erkek 3 gün ilsikiye girmeyince sperm kaliteli 3 günden sonra bozulmayami baslioo yanii kalitesimi bozuluyoo???>

ben zannediyordumkii ne kadar ilskiye girmesse okadar kaliteli oluyooo .. benim kocisi 2 hafta talime tutmustu bikere bekle dedimm yumurtlayim ondan sonra zavalllim gecelri bana yalvarisi aklima gelioo geldikce gülme tuttuyorr

ayyya ayni tavukk gibiyizz haa köske tavuklar kadar isimiz kolay olsaydii

banu cum iyi olmana çok sevindim tatlım,inşallah herşey dahada güzel gelişir ve minik kuşuna kavuşursun.
kızlar size iki haberim var,birincisi benden,malesef adet oldum,saati bile şaşmadı yaaaaa
ama aradım bütün drları,çalışmalar tam gaz devam etcek
ikinci haberim,derin test sonucunu almış,o nunkide negatifmiş,ama morali iyi gibiydi.
rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.

ikiniz içinde hayırlısı olsun canım

sende sagol eboşum evet bügün 6 gibi yola cıkcaz canım yarın akşamda dönecez inş bu son olur...amin ne cok isterim mujdeyle dönmeyi ama hayırlısı olsun canım sende allaha emanet ol...
canım hayırlısı olsun lütfen üzülme... aslında haklısın cok kafamıza taktıgımız icin böyle oluyo inş kafana takmadıgın bi anda gelir minişin selinacım...
kayracım öyle bişey olsa büyük sürpriz olur benim icin bakalım hayırlısı canım kendine iyi bak inş bidaki ay bebişin gelir...
bu grip çok gıcıkmış bi türlü geçmiyo yaa kendinize dikkat edin kızlar vaalla yataktan kalkamıyorum:2::2::2::2:
canım ya cok gecmiş olsun valla dedigin gibi yakaladımı bırakmıyo allahım şifa versin...
amin kardelencim inş..cok sagol...sende adet olmuşsun hayırlısı olsun canım inş bidaki aya sürpriz yapar bebişin....
hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??
canım istedikten sonra doktorunun yapması gerekiyo bende aralıkta kimyasal gebelik gecirdim şimdi doktorumdan istedim ve hemen yaptı allaha şükür bişey cıkmadı ama sen yinede ısrarla iste...
canım iyi olmana sevindim tekrardan gecmiş olsun rabbim şifa versin...daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir inş bebişin...

canım iyiyim sagol sende cok yogunsun bu aralar dikkat et kendine inş bu yogunlukta bebişin sana bi sürpriz yapar sende kendine iyi bak allaha emanet ol...

haber verdigin icin sagol kardeloşum merak etmiştim derinimi onun icin hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir minişi bendende selam söylersin...amin

ya kızlar o kadar çok alıntı yaptımki saat 1 de gönderemedim daha doğrusu göndermedi çok ikon olduğundan o kadar da yazmıştım valla sonra koçiş çağırdı bi daha yazamadım beni merak edenlere yazayım dr a gittim gitmemle gelmem bir oldu çok sinir oldum hala sinirlerim bozuk dr a bütün sorunlarımı anlattım bana bi tane bile test yaptırmadı iki ilac verdi gecer dedi bende nasıl gececek şu sorunlar dedim gecer gecer dedi bi sinir oldum bu gidişle dr umu değiştireceğim koçişde bu dr iyi diyodunya filan diye söyleni yo off ya inanın ilacları kullanmak istemiyorum diyorum bu ay 5 gün gecikti o bana adet olmadın mı diye bile sormadı sinirime ölcem ya boş boşuna gittim ya olmazsa ile gideceğim dr a orda daha iyi olgileniyorlarmış özel hastanede offffffffffffffffff :85::85::85::85:

pelinim doktora gidiyorsun hee hadi hayırlısıı
amin canım cok sagol...

ay canım gercekten ne gıcık doktormuş test yapmadan ilacmı verilirmiş ben bile şimdi doktora gitcem yaramı dondurmak icin ikinci seansa doktorum ne olu ne olmaz kan testi yaparız yine dedi...sen doktorunu degiştir bence

doktorlarda bi hava bi hava .. cookk merak ediyrumm ve doktorun yüzüne söylemek istiyorumm... """"" biz hastalar olmasak siz ne yapacaktiniz ?? diyee "" biz olmasa onlar aslinda bi hicc bu düsünüp hareket edipp tavir yapmalari lazimm bizler olmasak onlar issiz olurduu.. yaniii

öle düşünüyorum canım ya inan sabahtan beri sinirden hiç bi iş yapamıyorum bi de test yapar diye adetin 3 günü gittim yaa sinir şey neymiş 5 gün gecikmek adetin düzensiz anlamına gelmezmiş de bilmem neymişde be insan ben düşük yaptım bi sorun olur diye insan bi ilgilenir sinir ya

off off su doktor problemi herkeste var herhalde tibki bende oldugu gibi???
evet canım herkeste var

çok doğru canım ya ben der demez hemen ilac yazmaya basladı sinir bizler olmasak ac kalırlar haberleri yok yok ya değiştirmeyi düşünürum ya olmaz bu drla artık eşimde kızıyo zaten

neyse kızlar ben çıkıyorum daha aksama yemek yapacağim sonra konuşuruz artık sinirden kafamda hiç bişi kalmadı off görüşmek üzere öpüldünüz nanaktan by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…