Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah allah ya bende sinir oldum şimdi mecburen sana kan testi yapması gerekiyodu benimde adetimgecikti ama doktorum ben gitmeden anneme gelsin kan testi ypalım ondan sonra tedaviye devam ederiz demiş...bence sen o doktorun verdigi ilacları kullanma ne olur ne olmaz adetinde gecmiş başka bi doktora gidin...
hoşbuldum iyi çalışıyorum cnm sen nasılsın

kolay gelsin canım bende hazırlık yapıyorum akşam yola cıkıyoruz anneme gidicem inş... ordada doktoruma gitcem tedavim icin...

degistir cnmm ilgilenmiyorsaa napcanki ben 2 yil dir gidiyorum bisi yaptigi yokk iyi doktor bulsam bi de türk olursa aninda oaraya gidicemde bulamiyorum kiii koskaca duisburgda 3 tane türk varr halla halla yaa.bu doktor kayganamin doktoru aslinda ben simdi kayganaya gip dedimki doktoru degistircemm oda nie dedi bende ilgilenmio dedim .. oda sen söylersen yapar dedii bisi demedim ama doktorlar bunca sene bosuna mi okumus bizim dememizle hareket ediyorlar.. valla bu zamana kadar hormon testi duymamistim yeni duydummben bildiklerimin cogunu burda ögrendim ben bilmeden ne diyebilirimki öle degilmiii??

:26:
canım adetim oldu zatende ama insan bi orunmu oluştu der ben dedim bu sorunları düşükten beri çekiyorum yani 3 aydır dedim kulak bile asmadı ya o öle umursuz davranınca çocuk konusunu acmadım artık hala hamiş kalmıyorum normalmı filan decektim demedim sinir ya resmen

evet canım çok haklısın ya inş bulursun hem neden hormon testi istememişki bunca yıl hayret bişi ya valla insan bunların elinde delirecek ya olmaz böle dr filan dr dediğin sen bişi demeden hemen yapması ve senide bilgilendirmesin lazım zaten ilacları almadım ben kullanmayıda düşünmüyorum

cok haklısın canım doktorunda iş yok bence ben doktoruma söyledigimde hemen muayene etmişti beni butun tahlillerimide yapmıştı bende sen hemen doktorunu degiştir...bazı doktorlar cok anlayışsız oluyo malasef rabbim bizleri iyi doktorlarla karşılaştırsın...
hayırlısı cnm inşallah güzel haberlerle dönersin pelincim

cok sagol canım amin inş jansucum

neyse kızlar ben çıkıyorum daha aksama yemek yapacağim sonra konuşuruz artık sinirden kafamda hiç bişi kalmadı off görüşmek üzere öpüldünüz nanaktan by

güle güle canım kolay gelsin...hic kafana takma başka doktora gidersin kendine iyi bak

slm kızlar
nasılsnız iyisiniz işallahhhhh
kardeloşum demek gördün kırmızıları hee benimde aklımdaydı bu ama topicte yazmayım msn de sorayım demıstım uzuldum ben acıkcası ne dr unu aradın tatlım belın cın mı bebık ıcınmı hersey gonlunce olsun ınsallah
derınımı haber verdıgın ıcın de saol ınsallah dedgın gıbı moralı bozulmamıstır gercı belırsızşlık daha kotuydu ınsallah oda hayırlısıyla adet olur
banum canım cok gecmısler olsun ıncallah hemencık toparlar ve bebısıne hamıle kalırsın kuzum dıkkat et kendıne dıkıslerını zorlama kı cabucak ıyılessın
kocısım geldısımdık cıkıyom ben
ebosum aksam yıne olamam ben bu arada yarın sabah banyo yapcam gıbı eksık olursa bana da yazabılırsın gercı ben sana haber verırım bıtıp bıtmedıgını kırmızıların
yarın gorusuruz kızlar allaha emanet olun

amin canım zaten değiştireceğim ya olmaz böle ama artık tahlil günüm gecti artık bidaki aya giderim of ne bizim böle kepazeliğimiz ya off iyi bakalım ya herşeyde bi hayır vardır artık elden gelen yok şu an
güle güle canım kolay gelsin...hic kafana takma başka doktora gidersin kendine iyi bak

tamam canım takmamaya calışıyorum sende kendine iyi bak görüşmek üzere bay

selam kızlar nasılsınız.ben biraz toparlandım sancım ara ara oluyo.ama sabah sancı bahanesiyle iyice ağladım ne var ne yok saldım kendimi.hayırlısıyla artık gelirse gelir gelmezse gelmez inanın tekrar dr a bile gitmicem.canı isterse gelir.çok üzüldüm çünkü aylardır çabalayıp boşa çıkmasından belkide.kendinize iyi bakın yine fırsat olursa gelicem.2 gündür de sabah öğlen akşam ayrı ayrı misafirlerim vardı.bakalım bugun dinlenebilecekmiyim.hoşçakalın.

canlarım ıyı aksamlar.okuldan geldıgım gıbı uyumusum.yenı uyandım.herkes ıyıdır umarım.yarın doktora gıdıcem bebısım ne alemde kan degerlerımm yukseldı mı dıye tahlıl verıcem hersey cuma bellı olacak...sut bal cıyorum.pekmez yıyıorum cevız umarım yukselmıstır......

selamün aleyküm kardeşlerim.. nasılsınız???
bugünde gittim hastaneye son 1 hafta ne yasadın dedi hormonların tavan yapmış dedi.. ben sana üzülmek yok stres yok demedim mi dedi bende söyledim anneannem vefat etti diye.. tamam adetinin 13. günü geri gel vajinal ultrason çektir sonucu getir dedi.. ne araştırıyor ki bu kadın anlamadım...

bunlarla yükselmez değerin bol bol dua et işte öle yükselir

bugun pek kimsecikler uğramadım özledim sizle sohbet etmeyii kıslar yaa

ebrar ablada uğramadım ben görmedim
ela ezelden ses varmı nerelerde bu kıss yaa:26:
garibimide göremedim

duruda uğramaz olmuş

NİSAN AYI LİSTEMİZ

*****************************BAP980**************************3 NİSAN***************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN***************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN**************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN**************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN**************
****************************KARDELEN5223*********************12 NİSAN**************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***************
*****************************TUGBA66************************26 NİSAN****************

MAYIS AYI LİSTEMİZ

*****************************ECEE**************************3 MAYIS****************
*****************************KAYRAM*************************3 MAYIS****************
****************************EBRAR_53************************?? MAYIS***************
****************************DERİNSU*************************?? MAYIS***************

HAMİŞ LİSTEMİZ

********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR***************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN**********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*************
******************DİDGOK**********************/**********************MİRANDA********
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY**************
*******************ZEYNEPKAYGİN****************/**********************SAMYELİ26*******
*******************SEMRAOZSOY****************

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Nıhanca elacıgım ve nanelıseker kızlar mart lıstesını sılıyorum yenı tarıhlerınızı verırsenın eklerım verdıysenız görmedıysemde kusurabakmayın

cnm hayırlısı olsun elbet güzel haberlerı verıcegımız günlerde gelıceksen nasıl ıstersen lısteden cıkartım senı ınsallah hamıs haberıyle gırersın

cnm basın sagolsun stres yapma kendıne dıkkatet

allah senı egalcım güldürdün benı allahta senı güldürsün

cnm senın bu azmıne hayranım dönmek yok yola dvm hayırlısı olsun cnm ınsallah bu sondur bıdaha adet olmazsın 9 ay boyunca

cnm ıyı olmana sevındım ınsallah enkısa zamanda dahada ıyı olursun müjdeyı verırsın bızlere

İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

AH BI UYUYUP UYANSAKTA BU BEBEK HASRETI BITSE MELEGIMIZ YANIMIZDA ICIMIZDE OLSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…