allah allah ya bende sinir oldum şimdi mecburen sana kan testi yapması gerekiyodu benimde adetimgecikti ama doktorum ben gitmeden anneme gelsin kan testi ypalım ondan sonra tedaviye devam ederiz demiş...bence sen o doktorun verdigi ilacları kullanma ne olur ne olmaz adetinde gecmiş başka bi doktora gidin...öle düşünüyorum canım ya inan sabahtan beri sinirden hiç bi iş yapamıyorum bi de test yapar diye adetin 3 günü gittim yaa sinir şey neymiş 5 gün gecikmek adetin düzensiz anlamına gelmezmiş de bilmem neymişde be insan ben düşük yaptım bi sorun olur diye insan bi ilgilenir sinir ya
hoşbuldum iyi çalışıyorum cnm sen nasılsın
evet canım herkeste var
çok doğru canım ya ben der demez hemen ilac yazmaya basladı sinir bizler olmasak ac kalırlar haberleri yok yok ya değiştirmeyi düşünürum ya olmaz bu drla artık eşimde kızıyo zaten
allah allah ya bende sinir oldum şimdi mecburen sana kan testi yapması gerekiyodu benimde adetimgecikti ama doktorum ben gitmeden anneme gelsin kan testi ypalım ondan sonra tedaviye devam ederiz demiş...bence sen o doktorun verdigi ilacları kullanma ne olur ne olmaz adetinde gecmiş başka bi doktora gidin...
kolay gelsin canım bende hazırlık yapıyorum akşam yola cıkıyoruz anneme gidicem inş... ordada doktoruma gitcem tedavim icin...
degistir cnmm ilgilenmiyorsaa napcanki ben 2 yil dir gidiyorum bisi yaptigi yokk iyi doktor bulsam bi de türk olursa aninda oaraya gidicemde bulamiyorum kiii koskaca duisburgda 3 tane türk varr halla halla yaa.bu doktor kayganamin doktoru aslinda ben simdi kayganaya gip dedimki doktoru degistircemm oda nie dedi bende ilgilenmio dedim .. oda sen söylersen yapar dedii bisi demedim ama doktorlar bunca sene bosuna mi okumus bizim dememizle hareket ediyorlar.. valla bu zamana kadar hormon testi duymamistim yeni duydummben bildiklerimin cogunu burda ögrendim ben bilmeden ne diyebilirimki öle degilmiii??
cok haklısın canım doktorunda iş yok bence ben doktoruma söyledigimde hemen muayene etmişti beni butun tahlillerimide yapmıştı bende sen hemen doktorunu degiştir...bazı doktorlar cok anlayışsız oluyo malasef rabbim bizleri iyi doktorlarla karşılaştırsın...:26:
canım adetim oldu zatende ama insan bi orunmu oluştu der ben dedim bu sorunları düşükten beri çekiyorum yani 3 aydır dedim kulak bile asmadı ya o öle umursuz davranınca çocuk konusunu acmadım artık hala hamiş kalmıyorum normalmı filan decektim demedim sinir ya resmen
hayırlısı cnm inşallah güzel haberlerle dönersin pelincim
neyse kızlar ben çıkıyorum daha aksama yemek yapacağim sonra konuşuruz artık sinirden kafamda hiç bişi kalmadı off görüşmek üzere öpüldünüz nanaktan by
amin canım zaten değiştireceğim ya olmaz böle ama artık tahlil günüm gecti artık bidaki aya giderim of ne bizim böle kepazeliğimiz ya off iyi bakalım ya herşeyde bi hayır vardır artık elden gelen yok şu ancok haklısın canım doktorunda iş yok bence ben doktoruma söyledigimde hemen muayene etmişti beni butun tahlillerimide yapmıştı bende sen hemen doktorunu degiştir...bazı doktorlar cok anlayışsız oluyo malasef rabbim bizleri iyi doktorlarla karşılaştırsın...
cok sagol canım amin inş jansucum
güle güle canım kolay gelsin...hic kafana takma başka doktora gidersin kendine iyi bak
canlarım ıyı aksamlar.okuldan geldıgım gıbı uyumusum.yenı uyandım.herkes ıyıdır umarım.yarın doktora gıdıcem bebısım ne alemde kan degerlerımm yukseldı mı dıye tahlıl verıcem hersey cuma bellı olacak...sut bal cıyorum.pekmez yıyıorum cevız umarım yukselmıstır......
cnm hayırlısı olsun elbet güzel haberlerı verıcegımız günlerde gelıcekselam kızlar nasılsınız.ben biraz toparlandım sancım ara ara oluyo.ama sabah sancı bahanesiyle iyice ağladım ne var ne yok saldım kendimi.hayırlısıyla artık gelirse gelir gelmezse gelmez inanın tekrar dr a bile gitmicem.canı isterse gelir.çok üzüldüm çünkü aylardır çabalayıp boşa çıkmasından belkide.kendinize iyi bakın yine fırsat olursa gelicem.2 gündür de sabah öğlen akşam ayrı ayrı misafirlerim vardı.bakalım bugun dinlenebilecekmiyim.hoşçakalın.
cnm basın sagolsun stres yapma kendıne dıkkatetselamün aleyküm kardeşlerim.. Nasılsınız???
Bugünde gittim hastaneye son 1 hafta ne yasadın dedi hormonların tavan yapmış dedi.. Ben sana üzülmek yok stres yok demedim mi dedi bende söyledim anneannem vefat etti diye.. Tamam adetinin 13. Günü geri gel vajinal ultrason çektir sonucu getir dedi.. Ne araştırıyor ki bu kadın anlamadım...
[sıze="2"]kizzlarr bisi daha erkek 3 gün ilsikiye girmeyince sperm kaliteli 3 günden sonra bozulmayami baslioo yanii kalitesimi bozuluyoo???>
ben zannediyordumkii ne kadar ilskiye girmesse okadar kaliteli oluyooo .. Benim kocisi 2 hafta talime tutmustu bikereBekle dedimm yumurtlayim ondan sonra zavalllim gecelri bana yalvarisi aklima gelioo geldikce gülme tuttuyorr
Ayyya ayni tavukk gibiyizz haa köske tavuklar kadar isimiz kolay olsaydii[/sıze]
cnm senın bu azmıne hayranım dönmek yok yola dvm hayırlısı olsun cnm ınsallah bu sondur bıdaha adet olmazsın 9 ay boyuncabanu cum iyi olmana çok sevindim tatlım,inşallah herşey dahada güzel gelişir ve minik kuşuna kavuşursun.
Kızlar size iki haberim var,birincisi benden,malesef adet oldum,saati bile şaşmadı yaaaaa
Ama aradım bütün drları,çalışmalar tam gaz devam etcek
Ikinci haberim,derin test sonucunu almış,o nunkide negatifmiş,ama morali iyi gibiydi.
Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
cnm ıyı olmana sevındım ınsallah enkısa zamanda dahada ıyı olursun müjdeyı verırsın bızlerekızlar merhabalar çok şükür daha iyiyim ama tabi tam göbek bölgesinde olunca kiloda var otururken zorluyor ondan pek giremiyorum hepinizi çok özledim 1 haftaya düzelirim inşallah.
Bu arada ameliyatın ortasında uyanmışım doktora tam 1 nisan şakası olmuş.birde tüpbebek doktorunu çağırmış doktorum tüplere bir sıvı verilerek yapılan bişey varya onuda yapmaya çalışmışlar tam adını söyledidde unuttum 3 ay sonra tüp bebek yapılabilirmiş ameliyattan zaten anca tam düzelirim heralde.iyi oldukça girircem geçmişi okuyamadım ne gelişmeler var bana yazın kızlar
kardelenbhr durum ne canım çok merek ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?