Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hangi bahane avutur bilmem
hangi günahın bedeli buu
kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
böyle yanlız kalınmaz...

teşekkuler garıp sana da gelsın bebişim...

sagolasin canim,tesekkurler

canim benim,uzulme herseyde vardir bir hayir,demekki vakti saati gelmemis,dilerim o vakit ve saat en yakin zamanda gelir,rabbim yuzunu guldursun be selinam

insallah kayracim insallah,o senin guzel yuregin

neyse sen affet kiz,esinle aranizda bir masa örtusunun lafi olmaz,sorma bosver

bu grip çok gıcıkmış bi türlü geçmiyo yaa kendinize dikkat edin kızlar vaalla yataktan kalkamıyorum:2::2::2::2:

gecmis olsun canim,bende ayni durumdayim:2::2::2:

canim benim ins migren degildir,burda doktorlar surekli devam eden bas agrilarinda,öncelikle gözde bir problem varmi,yokmu arastiriyorlar.cunku gözde ki problemde bas agrisi yapiyormus,aklinda olsun..hatta bir akrabamizin surekli basi agriyordu,yillardir aldigi ilaclarda cabasi tabi,doktoru göz muayenesi yapinca,gözluk kullanmasini söylemis,gecen konustuk,artik bas agrilarim gecti dedi..sende bir arastir istersen.

hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??

canim horman tahlilini genelde doktorlar yapiyor,basit birsey sadece adet döneminde kan tahlili yapiyorlar,benden 4 tup kan almislardi,10 gun sonrada sonuclar geliyor..sende olmak istedigini doktoruna söyleyebilirsin ayrica ucret gerektirmiyor,aok karsiliyor

canim cok gecmis olsun,rabbim daha iyi etsin insallah

demek ki derin icinde senin icinde vakti saati degilmis kardelencim,insallah bir dahaki ay,ikiniz icinde vakti saati gelirdualarina gönulden amin diyorum

canim bazen ya biz aceleci davraniyoruz,ya da doktorumuz tecrubeli olmuyor malesef,hoslanmiyorsan degistirebilirsin,turkiyede doktor alternatifiniz cok nasil olsaa

iyiyiz kayracim,sen nasilsin?kizmadin esine cok insallah

canim toparlanmana cok sevindim,hakkinda hayirlisi bu ay böyle imis,sanirim biz cok stres yapiyoruz,stres yaptikcada,sipada kendini naza cekiyor,

aleykum selam canim,iyiyiz cok sukur,sen nasilsin?insallah bu gunlerde gececek canim,zaman herseyin ilaci,taktiri ilahi

bugun pek kimsecikler uğramadım özledim sizle sohbet etmeyii kıslar yaa

ebrar ablada uğramadım ben görmedim
ela ezelden ses varmı nerelerde bu kıss yaa:26:
garibimide göremedim

duruda uğramaz olmuş

bu aralar karsilasamiyoruz elixsircim,bende fazla gelemiyorum,islerimden dolayi,neyse saglik olsun,karsilasiriz birgun

kardlelenbhrcim,seni göremedim iyisin insallah?

ebrarim,sende ugramamissin bugun:26:

kardelen49,canim sende iyisin insallah?görusemedik bu aralar:26::26:

durucum,sende gelmiyorsun artik eskisi gibi yaaaaa:26::26:

insallah canim,allah'in izni ile o günlerde gelecek elbet

boncuğum,elimden geleni yapmalıyım canım,herşey rabbimin elinde ama,benimde uğraşmam gerek demekki.
yarın,niye şunuda denemedim dememem lazım,o zaman bugünden daha fazla üzülürüm çünkü.

Son düzenleme:
[

kardelen5233+,ugurboncugum,kardelen49,

selam kizlar:80::80::80:iyisiniz insallah:26::26:

selam garipcim
hazır seni burda görmüşken,almanya da neden mutfaklar yaptırılıyo,kiraya gittiğiniz evde mutfak yok muydu,merak ettim yaaaffffffffffffff

ıyı dıyelım ıyı olalaım garıbım sen nasılsın cnm

boncuğum,elimden geleni yapmalıyım canım,herşey rabbimin elinde ama,benimde uğraşmam gerek demekki.
Yarın,niye şunuda denemedim demem lazım,o zaman bugünden daha fazla üzülürüm çünkü.
öpüyorum yanaklarından ah bende senın gıbı olabılsem keske ınsallah rabbım emeklerının karsılıgını enkısa zamanda verır cnm

[

selam garipcim
hazır seni burda görmüşken,almanya da neden mutfaklar yaptırılıyo,kiraya gittiğiniz evde mutfak yok muydu,merak ettim yaaaffffffffffffff

aleykum selam canim,burda mutfaklar ankastre tarzi,yani buzdolabi,firin,mikrovelle,bulasik makinesi hepsi mutfak dolabinin icine gömmeli.burdaki mutfaklar giittigin yere tasinabiliyor,o özellikte yapiyorlar,tabi evin metresi uymuyorsa o baska.tabi bu alman sistemi,almanlarin sitemini turkler ve diger yabancilarda devam ettiriyor...tabiki cok azinliktada olsa mutfakli evler var,ama baskasinin dolabi,firini, vs kullanamayacagimiz icin,sifir yapiliyor..mutfaktan ayrilmiyor beyaz esyalar,netten fotolarini bulabilirsem ekleyeyim sana,görunce daha iyi anlarsin..cok karisik anlattim canim yaa,kusuruma bakma olurmuu

canım geçmiş olsun Allah iyilik versin.Bi taşla iki kuş olmuş.İnşallah tüpede gerek kalmadan hamile kalırsın toparlanır toparlanmaz

canım üzülme falan demek istemiyorum.Bencede kafanı boşaltman en iyisi.Hep öyle zamanlarda geliyo çünkü bu melekler:26:

sağol canım ben iyiyim sen naaptın hala taşınmadınmı kız

bende diyorum boncuk gibi olsam hiç stres yapmam diye,ama herkez kendi yaşadığını biliyo sanırım.
inşallah hepimiz en kısa zamanda yuvalarımızın şenlendiğini,bebiş seslerini duyarız,analı babalı şekilde.
peki öyle olunca,taşınmak külfet olmuyo mu,sen çıktığında o mutfak diğer eve uymuyosa,yeni gelen de istemiyosa,nolcak peki o mutfak?:26:çöpe mi atılıyo?:26:

canım hadi inşallah daha güzel bir haber alırsınız eniyisini yapmışsınız
çok saol canım eksik olursa ileticem
ebrarcım hepsini okudum ben 60 taneyi . yazarsın canım.
saol semoşum allah razı olsun gönlüne göre versin herşeyi

offf nedenirki hayırlısı olsun kuzum nolur üzülme yaa
birazda umursama bakalım nolcak bazen bende diyorum hiç takmasam ama eldede olmuyoki
canım endişelenme çok normal devam etmesi 40ndan sonrada adet olabilirsin ben 52 gün sonra olmuştum kürtajın üstüne
canım aslında kocişlerde takıyo bu durumu ama belli etmiyolar zaman zaman benim kocişdede oluyo bunalım halleri sonuçta onlarında duyguları var nekadar belli etmeselerde üzülüyorlar inşallah geçicektir biz destek olursak
banum canım iyi olmana çok sevindim allahım daha iyi etsin
burada tüplerede bakılmış negüzel ya çok sevindim belkide kendiliğinden gelicek meleğin allahım güldürsün yüzünü inşallah .çok özledim seni enkısa zamanda toparlanda dön aramıza
şekerim kolaylıklar diliyorum canım allah yardımcın olsun
dualar içinde saol ağzına sağlık aminnn diyorum güzel temennilerine
canım evet beklediği zaman spermlerin kalitesi düşermiş bidaha talime çekme kocişini

nedenirki dün gece çok dua etmiştim ama nasip işte kuzu
derinimede canım sıkıldı bugün kimseyi arıyamadım ama aklımda sizdeydi
hayırlısı cano aminn
haber verdigin icin sagol kardeloşum merak etmiştim derinimi onun icin hayırlısı olsun inş bidaki aya gelir minişi bendende selam söylersin...amin
peloşum hayırlısıyla gidip gel canım kalmıycakmışsın fazla güzel haberler getir canım
canım doktorları anlamak ne mümkün ben 10 yıldır bu sıkıntıları yaşadım halada doğru bir doktor bulamadım hayırlısı inşallah .allahım düşürmesin eksikliklerinide vermesin
kuzum yaa bi karşılaşamadık özldim inanki neyse sağlık olsun balım
tamam zati eksik olmuycak gibi haber veririm sana
kıyamam sana yaa güzel kardeşim benim üzülme allahım çok büyük inşallah gülücek yüzümüz
inşallah keseyi görürsünüz değerin yükselmiştir canım
canım yaa çok geçmiş olsun
inşallah hayırlı haberler alırsın canım
bugun pek kimsecikler uğramadım özledim sizle sohbet etmeyii kıslar yaa

ebrar ablada uğramadım ben görmedim
ela ezelden ses varmı nerelerde bu kıss yaa:26:
garibimide göremedim

duruda uğramaz olmuş
canım bugün işlerim vardı anca geldim nasılsın ?
ah ah hergece o ümitle yatıyorum ama nafile
allahım yardımcımız olsun
buarada bu şarkıyada bitiyorum kuzu

garibim geldim canım nasılsın bugün işlerim vardıda yeni oturdum pc başına

selam hanımlar bugün hiç giremedim sabah 8 buçukda çıktım evden bu vakitte anca geldim işlerim vardı
bugün iyi haerler yokmuş bütün enerjim düştü hayırlısı diyorum

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

naneliseker ugurboncugum n__a__z ebrar_53+ garip kardelen49+

hayırlı akşamlar canlar

allah daha iyi etsin canim

bende iyiyim canim cok sukur,yok yaa tasinamadim henuzz

zaten mutfagi yaptirmak cok kulfetli,cok sik ve modern mutfaklar,fiyatlarida modern yaniiimutfak parana göre yaptirabiliyorsun,komsumun ki 10 bin euro tuttu,biz o kadar pahali yaptirmadik gerekte yok bencegenelde almanyada evler birbirine benziyor,assa yukari uyar zaten,uymuyorsa mutfakcilar uydurmaya calisiyor..ama bazilari satiyor,yenisini yaptiriyor,cöpede atiyor.insanlarin tercihine kalmis yanii,

hosgledin ebrarcim,benimde islerim vardi,bende yeni oturabildimnasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…