- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
dualar bi gün karşılığını bulacak ebroşum,ben inanıyorum,hemen istediğimiz anda olmayabilir bazı şeyler,üzülme olur mucanım hadi inşallah daha güzel bir haber alırsınız eniyisini yapmışsınız
çok saol canım eksik olursa ileticem
saol semoşum allah razı olsun gönlüne göre versin herşeyi
offf nedenirki hayırlısı olsun kuzum nolur üzülme yaa
birazda umursama bakalım nolcak bazen bende diyorum hiç takmasam ama eldede olmuyoki
canım endişelenme çok normal devam etmesi 40ndan sonrada adet olabilirsin ben 52 gün sonra olmuştum kürtajın üstüne
canım aslında kocişlerde takıyo bu durumu ama belli etmiyolar zaman zaman benim kocişdede oluyo bunalım halleri sonuçta onlarında duyguları var nekadar belli etmeselerde üzülüyorlar inşallah geçicektir biz destek olursak
banum canım iyi olmana çok sevindim allahım daha iyi etsin
burada tüplerede bakılmış negüzel ya çok sevindim belkide kendiliğinden gelicek meleğin allahım güldürsün yüzünü inşallah .çok özledim seni enkısa zamanda toparlanda dön aramıza
şekerim kolaylıklar diliyorum canım allah yardımcın olsun
dualar içinde saol ağzına sağlık aminnn diyorum güzel temennilerine
canım evet beklediği zaman spermlerin kalitesi düşermiş bidaha talime çekme kocişini
nedenirki dün gece çok dua etmiştim ama nasip işte kuzu
derinimede canım sıkıldı bugün kimseyi arıyamadım ama aklımda sizdeydi
hayırlısı cano aminn
peloşum hayırlısıyla gidip gel canım kalmıycakmışsın fazla güzel haberler getir canım
canım doktorları anlamak ne mümkün ben 10 yıldır bu sıkıntıları yaşadım halada doğru bir doktor bulamadım hayırlısı inşallah .allahım düşürmesin eksikliklerinide vermesin
kuzum yaa bi karşılaşamadık özldim inanki neyse sağlık olsun balım
tamam zati eksik olmuycak gibi haber veririm sana
kıyamam sana yaa güzel kardeşim benim üzülme allahım çok büyük inşallah gülücek yüzümüz
inşallah keseyi görürsünüz değerin yükselmiştir canım
canım yaa çok geçmiş olsun
inşallah hayırlı haberler alırsın canım
canım bugün işlerim vardı anca geldim nasılsın ?
ah ah hergece o ümitle yatıyorum ama nafile
allahım yardımcımız olsun
buarada bu şarkıyada bitiyorum kuzu
garibim geldim canım nasılsın bugün işlerim vardıda yeni oturdum pc başına
selam hanımlar bugün hiç giremedim sabah 8 buçukda çıktım evden bu vakitte anca geldim işlerim vardı
bugün iyi haerler yokmuş bütün enerjim düştü hayırlısı diyorum
anladım canım,çok iyi anladım,teşekkür ederimallah daha iyi etsin canim
bende iyiyim canim cok sukur,yok yaa tasinamadim henuzz
zaten mutfagi yaptirmak cok kulfetli,cok sik ve modern mutfaklar,fiyatlarida modern yaniiimutfak parana göre yaptirabiliyorsun,komsumun ki 10 bin euro tuttu,biz o kadar pahali yaptirmadik gerekte yok bence genelde almanyada evler birbirine benziyor,assa yukari uyar zaten,uymuyorsa mutfakcilar uydurmaya calisiyor..ama bazilari satiyor,yenisini yaptiriyor,cöpede atiyor.insanlarin tercihine kalmis yanii,
kizlar nette dolasirken gördum bu animasyonu,cok guzel hosuma gitti,sizinlede paylasmak istedim,umarim hosunuza gider
http://www.izlesene.com/video/ayrilsak-oluruz-biz-animasyon-versiyon/2857963
garibim saol paylaşımın için yanlız bu tarz şeyler yasak kkda haberin olsun balım
garipcim son yazdığım duayımı okudun canım anlamadım zaten diğerlerini okumuştun zatendeöyle yogun ebrarcim,allah yardimcin olsun,ne diyeyim..sen neden yoruldun canim hayirdir?bu arada dualari okurum insallah,benim icin sorun degil tatlim
dualar bi gün karşılığını bulacak ebroşum,ben inanıyorum,hemen istediğimiz anda olmayabilir bazı şeyler,üzülme olur mu
anladım canım,çok iyi anladım,teşekkür ederim
dualar bi gün karşılığını bulacak ebroşum,ben inanıyorum,hemen istediğimiz anda olmayabilir bazı şeyler,üzülme olur mu
anladım canım,çok iyi anladım,teşekkür ederim
ben bunu izlemiştim garipçim.Gerçekten çok tatlı bi aşk hikayesi
garipcim son yazdığım duayımı okudun canım anlamadım zaten diğerlerini okumuştun zatende
öyle tabiki canım herşeyin zamanı var sende sakın üzülme inşallah güzel olcak herşey
valla bilmiyorum başka sitenin reklamı olduğu için heraldeöylemiii ben bilmiyordum asak oldugunu,neden yasak kiiii:26::26::26:
selam ebroş,nasılsın,ne işler gördünde yoktun bakim?
yok canim kendiminkileri okudum zaten,daha önceki gunlerde san bildirmistim.gununu hatirlamiyorum.15 tane daha yazmissin yaa,onu kasdettim ben,onu da okurum insallah demek istemistim
valla bilmiyorum başka sitenin reklamı olduğu için heralde
yasak olduğunu biliyorumda tam nedeni ney bilmiyorum
valla bi kahvaltı vardı hayır için yapılan ordaydım ögleden sonrada gezmeye gittim
daha önce plan yaptığımız biyere öyle işte
slm ben geldim geçmişe bakıyım bari inşallah çok konuşmamışsınızdır...# garip
# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# naneliseker
valla bilmiyorum başka sitenin reklamı olduğu için heralde
yasak olduğunu biliyorumda tam nedeni ney bilmiyorum
valla bi kahvaltı vardı hayır için yapılan ordaydım ögleden sonrada gezmeye gittim
daha önce plan yaptığımız biyere öyle işte
canım evet biliyorum onları listede bitti demiştim zaten bunuda bitti yazıyorum ozaman çok saol canım ağzına sağlık
slm ben geldim geçmişe bakıyım bari inşallah çok konuşmamışsınızdır...# garip
# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# naneliseker
birsoş aynı şeyi yazmışız nerdeyse onları düştüm kuzuebrar hazır burdayken hani sana demiştim ya 30 tane okundu yazabilirsin ben ayarlar düşerim demiştin
saol kanka allah razı olsunallah kabul etsin canım.
kuzu yakalanma benimkide öyle kızıyo yaa başında görünce :18:hoşgeldin çok konuşulmamış merak etme nasılsın Birsencim
Ben her an çıkabilirim arkadaşlar eşim geliyomuş kızıyo bilgisayarın başında görünce:26:
anladim canim,neyse birdah olmaz insallah
tamam canim,önemli degil
hoşgeldin çok konuşulmamış merak etme nasılsın Birsencim
Ben her an çıkabilirim arkadaşlar eşim geliyomuş kızıyo bilgisayarın başında görünce:26:
birsoş aynı şeyi yazmışız nerdeyse onları düştüm kuzu
seninkilerede bitti yazdım toptan okey
saol kanka allah razı olsun
kuzu yakalanma benimkide öyle kızıyo yaa başında görünce :18:
canım ceza alma diye dedim yanlış anlama sakın
saol bitanem allahım gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?