Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

dualar bi gün karşılığını bulacak ebroşum,ben inanıyorum,hemen istediğimiz anda olmayabilir bazı şeyler,üzülme olur mu
anladım canım,çok iyi anladım,teşekkür ederim

biraz geçmişi okumaya çalıştım, sizlerle kalıp sohbet etmek isterdim ama çok yorgunum, hayırlı akşamlar arkadaşlar, Allaha emanet olun.
boncuk canım bana regl tarihimi sormuşsun listeye eklemek için, hesaplamadım yazmadım da son tarihimi hesaplayınca bildirirm inş.
öpüyorum hepinizi de

öyle yogun ebrarcim,allah yardimcin olsun,ne diyeyim..sen neden yoruldun canim hayirdir?bu arada dualari okurum insallah,benim icin sorun degil tatlim
garipcim son yazdığım duayımı okudun canım anlamadım zaten diğerlerini okumuştun zatende
dualar bi gün karşılığını bulacak ebroşum,ben inanıyorum,hemen istediğimiz anda olmayabilir bazı şeyler,üzülme olur mu

öyle tabiki canım herşeyin zamanı var sende sakın üzülme inşallah güzel olcak herşey

estagfirullah canm,ne demek

ben bunu izlemiştim garipçim.Gerçekten çok tatlı bi aşk hikayesi

bende yeni izledim,ve animasyon cok hosuma gitti,sizinlede paylasmak istemistim,ama yasakmis,bilmiyordum

garipcim son yazdığım duayımı okudun canım anlamadım zaten diğerlerini okumuştun zatende

öyle tabiki canım herşeyin zamanı var sende sakın üzülme inşallah güzel olcak herşey

yok canim kendiminkileri okudum zaten,daha önceki gunlerde san bildirmistim.gununu hatirlamiyorum.15 tane daha yazmissin yaa,onu kasdettim ben,onu da okurum insallah demek istemistim

öylemiii ben bilmiyordum asak oldugunu,neden yasak kiiii:26::26::26:
valla bilmiyorum başka sitenin reklamı olduğu için heralde
yasak olduğunu biliyorumda tam nedeni ney bilmiyorum
selam ebroş,nasılsın,ne işler gördünde yoktun bakim?

valla bi kahvaltı vardı hayır için yapılan ordaydım ögleden sonrada gezmeye gittim
daha önce plan yaptığımız biyere öyle işte

slm ben geldim geçmişe bakıyım bari inşallah çok konuşmamışsınızdır...# garip
# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# naneliseker

Son düzenleme:
yok canim kendiminkileri okudum zaten,daha önceki gunlerde san bildirmistim.gununu hatirlamiyorum.15 tane daha yazmissin yaa,onu kasdettim ben,onu da okurum insallah demek istemistim

canım evet biliyorum onları listede bitti demiştim zaten bunuda bitti yazıyorum ozaman çok saol canım ağzına sağlık

ebrar hazır burdayken hani sana demiştim ya 30 tane okundu yazabilirsin ben ayarlar düşerim demiştin

Allah kabul etsin canım.

Son düzenleme:
# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# naneliseker

hoşgeldin çok konuşulmamış merak etme nasılsın Birsencim
Ben her an çıkabilirim arkadaşlar eşim geliyomuş kızıyo bilgisayarın başında görünce:26:

anladim canim,neyse birdah olmaz insallah

canım evet biliyorum onları listede bitti demiştim zaten bunuda bitti yazıyorum ozaman çok saol canım ağzına sağlık

tamam canim,önemli degil

# ebrar_53+
# kardelen49
# kardelen5233+
# naneliseker

kuzu hoşgeldin nasılsın
ben senin dualara bitti yazdım 30 taneyide banunun dualarına saydım haberin ola dün konuştuk diye okiş

ebrar hazır burdayken hani sana demiştim ya 30 tane okundu yazabilirsin ben ayarlar düşerim demiştin
birsoş aynı şeyi yazmışız nerdeyse onları düştüm kuzu
seninkilerede bitti yazdım toptan okey
allah kabul etsin canım.
saol kanka allah razı olsun
Ben her an çıkabilirim arkadaşlar eşim geliyomuş kızıyo bilgisayarın başında görünce:26:
kuzu yakalanma benimkide öyle kızıyo yaa başında görünce :18:
anladim canim,neyse birdah olmaz insallah

tamam canim,önemli degil

canım ceza alma diye dedim yanlış anlama sakın
saol bitanem allahım gönlüne göre versin

gule gule canim,ahhh o esleri ne yapalim acaba,benimkide ayniiisaka bir yanada ilgi istemekte haklilarda,allah basimizdan eksik etmesin onlari

estagfirullah ebrarim,niye yanlis anliyim canim,ben böyle seylere hic takilmam canim,sen merak etme.
takilacak,yanlis anlananacak da birsey yok ayrica,sagolasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…