- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
sağol cnm..stres yapmamak elde olmuyor bazen...
bende iyi olmaya çalısıyorum işte olabildiğim kadar.. geçer geçer de delip geçiyor bu zamanlar..
inşallah cnm sağol..
cnm ben şimdi 20 tanemi okuyacagım anlayamadım.. kafam durmuş durumda da okudugumu bile anlamıyorum.. bide bu hafta dua sırası bendemiymiş...
canım evet bu hafta sana az yazmıştım yoğunsun diye
ama eğer okuyamazsan okuruz biz zaten özeldende yolladım canım
20 tane 10 tane boncuğa 10 tane eceye tatlım
bana gelmedi msjokumadım ben özelden msj.. allah allah.. neyse yarın duş alıcam bitti gibi hastalıgım okurum inşallah ben okuyamazsamda bizimkilere söylerim okurlar..
allah allah niyeki yaa ilginç valla ben yolladım ama niye gelmediki şaşırdım inanki
tamam canım sen bildirirsin okuyamazsanda zorlanma olurmu
tamam cnm okurum sana bildiririm.. görüşmek üzere.. Allah a emanet ol..
selina takma kafana canım ya mutlaka zamanını bekliyo merak etme bak ben 3 yıl bekledim kızlarda 10-15 yıl bekleyen var sende böyle yaparsan ne olur bi süre aklına getirme dr söyle mümkünse çektirmediysen rahim filmi çektir faydası var öyle hamiş kalan çok olmuş ardınada klomenle yumurta takibi gerisi Allaha kalmış
kız neyse bizim hatrımıza affet kocişini yazık bak ne güzel kahvaltıda hazırlanmış daha ne istiyon kız
geçmiş olsun bu senenin gribi böyle inşallah çabuk geçer
geçmiş olsun banucum gerçi kardeşinle haber yollamıştık ama olsun kendine iyi bak üşütme hassas olursun bu ara
Allah seni ne yapmasın tavuk gibi olsak 9 aya bi doğururuz sonra başa çıkamayız
olun ececim arada kk bize yapıyo alıştık sinirlenme dr git döv ankarada olsan dr bulurduk nerdeydin sen bu arada
kız inşallah güzel haber alırsında bi daha beklemek zorunda kalmazsın
yok kız baya sürdü okumak neyse zaten artık fazla oturamıyom çok konuşanlara ceza kesecem sen nasılsın özlettin kendini
sgl ebrarım ben sadece 30 için bitti demiştim benimkiler okunmadı neyse olsun illaki okuyacam yarın mutlaka okurum nasıl olsa sl canım
sgl kardeloş resim fazla koymadım ama koyarım daha kızım aynı benim küçüklüğüm bana çekmiş kız başın geçtimi eğer bulursan yaptırabilirsen başından veya boynundan hacamat yaptır inan ağrın kalmaz
ufffff ne sıkıcı bi akşam yaaaaa içim sıkıldı
yok anam,ben korkarım hacamat tan falan,bu arada ben senide merak ediyom aslında.:26:
kızlar ben çıkıyorum bu akşamlık,hepinize hayorlı geceler.
eşim yatıyo brzda aramız açık bnde yalnızımhayırdır canım niye sıkıldın okadar yanlızmısın evde
eşim yatıyo brzda aramız açık bnde yalnızım
işlhh cnm uykumda yok uyuyamıyorumay canım kıyamam yaa olur arada tatsızlık sıkma canını düzelir inşallah
işlhh cnm uykumda yok uyuyamıyorum
ewet ya çok rahatlar gerçekteninsanın canı sıkkın olunca uyuyamaz canım
ama kocişler öyle rahatlarki horul horul uyurlar
ewet ya çok rahatlar gerçekten
sgl canım evet okuncak önemli değil bizim için olsa kızlarda yapardınasılsa okuncak dedim oyüzdenn bitti yazdım kuzum çok saol yardımın için
allahım gönlüne göre versin
neyse sana iyigeceler kardeloş bi ara merakını gideririmyok anam,ben korkarım hacamat tan falan,bu arada ben senide merak ediyom aslında.:26:
kızlar ben çıkıyorum bu akşamlık,hepinize hayorlı geceler.
hoşgeldin ne kalkıyon bakıyım sen git yat bu saatte ne işin pc başındamerhaba kızlar, nasılsınız?
Muhteşem yüzyılı izliyordum bende.
hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?