Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen cim,napıyosunuz emre yle,bu arada kızın çok şeker maşallah,face den daha rahat gördüm.

canım evet bu hafta sana az yazmıştım yoğunsun diye
ama eğer okuyamazsan okuruz biz zaten özeldende yolladım canım
20 tane 10 tane boncuğa 10 tane eceye tatlım

bana gelmedi msj okumadım ben özelden msj.. allah allah.. neyse yarın duş alıcam bitti gibi hastalıgım okurum inşallah ben okuyamazsamda bizimkilere söylerim okurlar..
canım evet bu hafta sana az yazmıştım yoğunsun diye
ama eğer okuyamazsan okuruz biz zaten özeldende yolladım canım
20 tane 10 tane boncuğa 10 tane eceye tatlım

bana gelmedi msj okumadım ben özelden msj.. allah allah.. neyse yarın duş alıcam bitti gibi hastalıgım okurum inşallah ben okuyamazsamda bizimkilere söylerim okurlar..

allah allah niyeki yaa ilginç valla ben yolladım ama niye gelmediki şaşırdım inanki
tamam canım sen bildirirsin okuyamazsanda zorlanma olurmu

nasılsa okuncak dedim oyüzdenn bitti yazdım kuzum çok saol yardımın için
allahım gönlüne göre versin

yok anam,ben korkarım hacamat tan falan,bu arada ben senide merak ediyom aslında.:26:
kızlar ben çıkıyorum bu akşamlık,hepinize hayorlı geceler.

nasılsa okuncak dedim oyüzdenn bitti yazdım kuzum çok saol yardımın için
allahım gönlüne göre versin
sgl canım evet okuncak önemli değil bizim için olsa kızlarda yapardı
yok anam,ben korkarım hacamat tan falan,bu arada ben senide merak ediyom aslında.:26:
kızlar ben çıkıyorum bu akşamlık,hepinize hayorlı geceler.
neyse sana iyigeceler kardeloş bi ara merakını gideririm
merhaba kızlar, nasılsınız?

Muhteşem yüzyılı izliyordum bende.
hoşgeldin ne kalkıyon bakıyım sen git yat bu saatte ne işin pc başında

hatunlarrr size bisi sorcam bebek isteyeli 2 yil oldu 1 bos gebelik gecirdim inanirmisiniz horrmon testi hic yapmadilar.. doktora gidiyorum sorun yok diyor gönderiyor..kimler hormon testi yaptiriyor kii cokmu özel sey hormon testii??

hormon tahlili önemli canım özel bir yanıda yok kolundan kan alıp yapıyorlar adet günleriyle alakalı bişey değil diye biliyorum çünkü ben her ay yaptırıyorum
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hanımlar bu gün namazdan sonra uyuyasım gelmedi bakem dedim kim kimle nerede neler yapmış herkes iyi gördüğüm kadarıyla bende cok iyiyim binlerce kez şükürler olsun bu aralar başka alemlerdeyim kendimi kitap okumaya verdim peygamber efendimizin yaşayış tarzıyla ve başına gelen olaylarla ilgili bir kitap okuyorum ve başkada bişey yapmak gelmiyor içimden ne kadar şanslıyız ki hz. Muhammet'in(s.a.s.) ümmetiyiz ...
kk danda biraz uzak durmak iyi geliyor bazen bebek mevzusu aklıma gelmiyor çok şükür
ebrar ablacım ara ara gelicem inş. sohbete ama biraz daha böyle devam edim kendimi daha iyi hissediyorum hepinizi cook öpüyorum allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…