Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın

nasılsınız kızlar .... ben dün akşam bidaha test yaptım çıkmadııı sonra rüya gördümmm ve sabahh gerçekmi diye koşa koşa teste bakmaya gittimmm rüyamda test yapıyorum bakıyorum iki dak. sonra çıkmamış gidip uyuyorumm sonra eşim geliyo uyandırıyoo beni diyoki hayatım gebesin diyorum ki yoo çıkmamıştıı yok diyo bakk ben baktım çıkmış diyoo yatakta sarılıp ağlıyoruz birbirimizee sevinçtenn diyorumkii kızlara hemen haber vermeliyim diyorum eşim diyoo sabah haber verirsin okadar gerçektikii anlatmam size sabahh tabikii yine bi hüsrann dün akşam yaptıgım test bıraktıgım gibii duruyoo başıma bi ağrı girdii ve hala devam ediyoo

Son düzenleme:
yok anacım nerde sık gidiyom ayda bi özlüyoz yakın sayılır 4 .5 5 saat sürüyo
bişey çıkmaz inşallah canım sters ertme kendine biliyosun bizde sters çok önemli bi etken rabbim zorluklardan uzaklaştırsın hepimizi işimizi kolay getirsin inşallah

canım inşallah rabbim kucağını dolduru en kısa zamanda üzme kendini var her şeyde bi hayırrrr

herkeze günaydın dün doktordaydım sonunla meleğimle tanıştım .daha çok minik ama olsun o absinin meleği. çünkü oğlum hep öyle söylüyor. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah .sanki ilk gebeliğim gibi çok heycanlandım rabbim ne büyük bir mucize bu birde hastanede bir ablayla tanıştım 7 yıldır çocuğu olmuyormuş muayeneye gelmiş veeeeeeeeeee hamile olduğunu öğredi allahım iki taşın arasında ot çıkartan rabbim sen ne kadar büyüksün diye bağıra bağıra ağladı bende meleğimi izlerken hep aklımda sizler vardınız rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah şuan yazarken bile ağlıyorum çok duygulandım çok çok şükür allahım sanaaaaa hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
geçmişi pek okuyamadım başım çok feci şekilde dönüyor size yazmak için girdim şimdi eve gidecem allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyy

garipcim canim benim saoll desteklerinn iciinnn

ebrarimm dualari bitti yazabilirsin yengem okumuss

canim üzülmeee allahim nezaman nasip ederse ozaman olur SIKINTI yapma caniim benimm. keske o rüyan gercek olsada özlemin sona erse :2::2:

selam kızlar günaydınn.ya birsencim ben rahim filmi çektirmedim de korkuyorum ama o filmin mevzusunu çok duydum.bakılım belki bi cesaret edersem...

Son düzenleme:
günaydın nasılsınız arkadaşlar? anca girebildim sabahtan beri koşturuyorum.

nasılsınız kızlar :2::2::2: valla çok yapışkan bişeymiş bu grip bi türlü yakamı bırakmıyo :2::2:

ah canım yaa,rabbim rüyalarını gerçeğe çıkarsın inşallah.
hepimizin yuvalarını şenlendirsin inşallah.
selam kızlar günaydınn.ya birsencim ben rahim filmi çektirmedim de korkuyorum ama o filmin mevzusunu çok duydum.bakılım belki bi cesaret edersem...
nasıl yaaa,boşa kürek çekiyo olmayasın tatlım,çok körkunç bişey değil,hiç korkmadan çektir bence.
sadece bi 30 saniye acı oluyo o kadar.
kızlar herkeze hayırlı günler,ya ben niye bu kadar sık grip oluyorum anlamadım ki yaaaaaa:2:

herkes gider mersine ben giderim tersine herkes üşür hasta olunca bende de tam tersi çok terliyorum ya koçiş de diyo sen hasta dilsin ama dün gece çok korktu ateşim tam sınırdaydı sabaha kadar uyumadı korktu

canım yaa üzülme olcak inş birgün

bende iyiyim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…