Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese merhaba.az once tahlıl verdım bakalım yarını beklıyıcem.az once cok koyu bı lekelenme gordum.nedendır acaba çok çok azcık

slm canim bendede koyu leke vardi bide adet sancisi vuruyo ama adedim 1 bucuk hata oluyo biteli bende anlamadim valla :26::26:

tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba

tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba

annam hayirli olsun cnm valla bilmiyorum dr arasaydin belkide normaldir:26::26::26:

kızlarrr ınternette arastırdımm.cok cok onemlı degılmıs .zaten ılk hamılelıgımde de boyle olmustu.doktorum bebek tutunmaya çalışıyoo demıstı.o yuzden rahatım.asıl yarınkı tahlılı cok merak edıyrodummmm..offffff bugun nasıl gecıcek acabaa

cnmm o lekeler ilk haftalarda uyo telaş yapma bnm de olmuştu bnde çok korkmuştum ozmn ama snr geçiyoo

bu koyu lekelenme nedir kızlar?bebek tutunmaya mı çalışıyoo bılen acıklasın lutfennn

koyu bi lekelenme gorduysen hemen doktora git canim hic vakit kaybetme..benim basimdan cok kotu bi tecrube gecti o yuzden diyorum ama Allah korusun Allah kimsenin basina vermesin bende ilk leke gordugumde herkese sordum..doktora gitmedim bebek tutunmaya calisiyor,erkek bebek olunca boyle lekelenme yapar dediler benimde ilk hamileligimdi, inandim ..ama 2 hafta sonra bebegimin kalp atislari hic duyulmadi ve 8 haftalikken kurtaj oldum..benimki cok elzem bir durum yani herkeste boyle olacak diye bisi yok ama sen genede tedbiri elden birakma mutlaka doktora sor muayene ol... basimiza geldigi icin bu konularda gercekten cok hassasim ve herkesede elimden geldigince anlatmaya calisiyorum..biz yasadik sizlerde yasamayin diye canim...insallah bisi yoktur saglicakla kalin

cnmm o lekeler ilk haftalarda uyo telaş yapma bnm de olmuştu bnde çok korkmuştum ozmn ama snr geçiyoo

senı sevıyorummmm nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hemde çokkkk allah senden razı olsun ıcıme su serpttın allahım gonlundekı muradı verısn ınsallah.benım dualarım hemen tutarrr

canım sagol.benım daha cok yenı hamıleıgım.cok cok az koyu kahve bı seydı ...zaten yarın doktora gıdıcemmm..ınternette baktım cok onemlı degıl yazıyodu heryerde ama gende gıdıcem yarınn

senı sevıyorummmm nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hemde çokkkk allah senden razı olsun ıcıme su serpttın allahım gonlundekı muradı verısn ınsallah.benım dualarım hemen tutarrr
amiiiiiiiiiiin allah sendende razı olsun cnmm yrn hbrlerni bkliyrzz

iyi akşamlar pek kimsede yok
trakyacım üzülme lekenme olabilir ama hemen yarın dr git geçiktirme
pelincim seni görüyorum aşagılarda kuşum nasılsın

cok sagol eboşum malasef bi mucize olmadı canım napalım hayırlısı olsun doktorum yaramı dondurdu 40 gün sonra falan yine gitcem bi bitsede şu tedavi rahat etsem yada melegim sürpriz yapıp gelse...allahım sen hepimize sabır ver bizleri evlat hasretiyle yakma
yok canım güzel haber alamadım malasef tedavimi oldum geldim...
canım benim iyi olmana cok sevindim sende allaha emanet ol ara sıra gel ama özlerim seni öpüyorum kocaman
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun...rüyanda cok güzelmiş inş en kısa zamanda gercekleşir hayırlısıyla....
semracım ne güzel ya rabbim melegini saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...evet rabbim o kadar büyükki o ol dedimi olur her şey nasip... o bayanada cok sevindim bizler inş o kadar beklemeyiz hayırlısıyla gelir meleklerimiz inş...

biraz moralım bozuk canım sen nasılsın bu arada msn ye ekledim seni tatlım...

kız beni bir kaç kişi ekledi de ben yabancı görünce reddettim yıne ekle sen ama bana gelmeye bilir bir kere red ettim ya msn de konuşmak isterdim senle canımcım sen ver bana msn ni acık dertleşek senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…