herkese merhaba.az once tahlıl verdım bakalım yarını beklıyıcem.az once cok koyu bı lekelenme gordum.nedendır acabaçok çok azcık
bu koyu lekelenme nedir kızlar?bebek tutunmaya mı çalışıyoo bılen acıklasın lutfennn
slm canim bendede koyu leke vardi bide adet sancisi vuruyo ama adedim 1 bucuk hata oluyo biteli bende anlamadim valla:26::26:
tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba
annam hayirli olsun cnm valla bilmiyorum dr arasaydin belkide normaldir:26::26::26:
cnmm o lekeler ilk haftalarda uyo telaş yapma bnm de olmuştu bnde çok korkmuştum ozmn ama snr geçiyookızlarrr ınternette arastırdımm.cok cok onemlı degılmıs .zaten ılk hamılelıgımde de boyle olmustu.doktorum bebek tutunmaya çalışıyoo demıstı.o yuzden rahatım.asıl yarınkı tahlılı cok merak edıyrodummmm..offffff bugun nasıl gecıcek acabaa
bu koyu lekelenme nedir kızlar?bebek tutunmaya mı çalışıyoo bılen acıklasın lutfennn
cnmm o lekeler ilk haftalarda uyo telaş yapma bnm de olmuştu bnde çok korkmuştum ozmn ama snr geçiyoo
koyu bi lekelenme gorduysen hemen doktora git canim hic vakit kaybetme..benim basimdan cok kotu bi tecrube gecti o yuzden diyorum ama Allah korusun Allah kimsenin basina vermesin bende ilk leke gordugumde herkese sordum..doktora gitmedim bebek tutunmaya calisiyor,erkek bebek olunca boyle lekelenme yapar dediler benimde ilk hamileligimdi, inandim ..ama 2 hafta sonra bebegimin kalp atislari hic duyulmadi ve 8 haftalikken kurtaj oldum..benimki cok elzem bir durum yani herkeste boyle olacak diye bisi yok ama sen genede tedbiri elden birakma mutlaka doktora sor muayene ol... basimiza geldigi icin bu konularda gercekten cok hassasim ve herkesede elimden geldigince anlatmaya calisiyorum..biz yasadik sizlerde yasamayin diye canim...insallah bisi yoktur saglicakla kalin
amiiiiiiiiiiin allah sendende razı olsun cnmm yrn hbrlerni bkliyrzzsenı sevıyorummmm nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hemde çokkkk allah senden razı olsun ıcıme su serpttın allahım gonlundekı muradı verısn ınsallah.benım dualarım hemen tutarrr
cok sagol eboşum malasef bi mucize olmadı canım napalım hayırlısı olsun doktorum yaramı dondurdu 40 gün sonra falan yine gitcem bi bitsede şu tedavi rahat etsem yada melegim sürpriz yapıp gelse...allahım sen hepimize sabır ver bizleri evlat hasretiyle yakmacanım hadi inşallah daha güzel bir haber alırsınız eniyisini yapmışsınız
çok saol canım eksik olursa ileticem
saol semoşum allah razı olsun gönlüne göre versin herşeyi
offf nedenirki hayırlısı olsun kuzum nolur üzülme yaa
birazda umursama bakalım nolcak bazen bende diyorum hiç takmasam ama eldede olmuyoki
canım endişelenme çok normal devam etmesi 40ndan sonrada adet olabilirsin ben 52 gün sonra olmuştum kürtajın üstüne
canım aslında kocişlerde takıyo bu durumu ama belli etmiyolar zaman zaman benim kocişdede oluyo bunalım halleri sonuçta onlarında duyguları var nekadar belli etmeselerde üzülüyorlar inşallah geçicektir biz destek olursak
banum canım iyi olmana çok sevindim allahım daha iyi etsin
burada tüplerede bakılmış negüzel ya çok sevindim belkide kendiliğinden gelicek meleğin allahım güldürsün yüzünü inşallah .çok özledim seni enkısa zamanda toparlanda dön aramıza
şekerim kolaylıklar diliyorum canım allah yardımcın olsun
dualar içinde saol ağzına sağlık aminnn diyorum güzel temennilerine
canım evet beklediği zaman spermlerin kalitesi düşermiş bidaha talime çekme kocişini
nedenirki dün gece çok dua etmiştim ama nasip işte kuzu
derinimede canım sıkıldı bugün kimseyi arıyamadım ama aklımda sizdeydi
hayırlısı cano aminn
peloşum hayırlısıyla gidip gel canım kalmıycakmışsın fazla güzel haberler getir canım
canım doktorları anlamak ne mümkün ben 10 yıldır bu sıkıntıları yaşadım halada doğru bir doktor bulamadım hayırlısı inşallah .allahım düşürmesin eksikliklerinide vermesin
kuzum yaa bi karşılaşamadık özldim inanki neyse sağlık olsun balım
tamam zati eksik olmuycak gibi haber veririm sana
kıyamam sana yaa güzel kardeşim benim üzülme allahım çok büyük inşallah gülücek yüzümüz
inşallah keseyi görürsünüz değerin yükselmiştir canım
canım yaa çok geçmiş olsun
inşallah hayırlı haberler alırsın canım
canım bugün işlerim vardı anca geldim nasılsın ?
ah ah hergece o ümitle yatıyorum ama nafile
allahım yardımcımız olsun
buarada bu şarkıyada bitiyorum kuzu
garibim geldim canım nasılsın bugün işlerim vardıda yeni oturdum pc başına
selam hanımlar bugün hiç giremedim sabah 8 buçukda çıktım evden bu vakitte anca geldim işlerim vardı
bugün iyi haerler yokmuş bütün enerjim düştü hayırlısı diyorum
yok canım güzel haber alamadım malasef tedavimi oldum geldim...selina takma kafana canım ya mutlaka zamanını bekliyo merak etme bak ben 3 yıl bekledim kızlarda 10-15 yıl bekleyen var sende böyle yaparsan ne olur bi süre aklına getirme dr söyle mümkünse çektirmediysen rahim filmi çektir faydası var öyle hamiş kalan çok olmuş ardınada klomenle yumurta takibi gerisi Allaha kalmış
kız neyse bizim hatrımıza affet kocişini yazık bak ne güzel kahvaltıda hazırlanmış daha ne istiyon kız
geçmiş olsun bu senenin gribi böyle inşallah çabuk geçer
geçmiş olsun banucum gerçi kardeşinle haber yollamıştık ama olsun kendine iyi bak üşütme hassas olursun bu ara
Allah seni ne yapmasın tavuk gibi olsak 9 aya bi doğururuz sonra başa çıkamayız
olun ececim arada kk bize yapıyo alıştık sinirlenme dr git döv ankarada olsan dr bulurduk nerdeydin sen bu arada
kız inşallah güzel haber alırsında bi daha beklemek zorunda kalmazsın
yok kız baya sürdü okumak neyse zaten artık fazla oturamıyom çok konuşanlara ceza kesecem sen nasılsın özlettin kendini
sgl ebrarım ben sadece 30 için bitti demiştim benimkiler okunmadı neyse olsun illaki okuyacam yarın mutlaka okurum nasıl olsa sl canım
sgl kardeloş resim fazla koymadım ama koyarım daha kızım aynı benim küçüklüğüm bana çekmiş kız başın geçtimi eğer bulursan yaptırabilirsen başından veya boynundan hacamat yaptır inan ağrın kalmaz
canım benim iyi olmana cok sevindim sende allaha emanet ol ara sıra gel ama özlerim seni öpüyorum kocamanhormon tahlili önemli canım özel bir yanıda yok kolundan kan alıp yapıyorlar adet günleriyle alakalı bişey değil diye biliyorum çünkü ben her ay yaptırıyorum
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hanımlar bu gün namazdan sonra uyuyasım gelmedi bakem dedim kim kimle nerede neler yapmışherkes iyi gördüğüm kadarıyla bende cok iyiyim binlerce kez şükürler olsun bu aralar başka alemlerdeyim kendimi kitap okumaya verdim peygamber efendimizin yaşayış tarzıyla ve başına gelen olaylarla ilgili bir kitap okuyorum ve başkada bişey yapmak gelmiyor içimden ne kadar şanslıyız ki hz. Muhammet'in(s.a.s.) ümmetiyiz ...
kk danda biraz uzak durmak iyi geliyor bazen bebek mevzusu aklıma gelmiyor çok şükür
ebrar ablacım ara ara gelicem inş. sohbete ama biraz daha böyle devam edim kendimi daha iyi hissediyorum hepinizi cook öpüyorum allaha emanet olun...
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun...rüyanda cok güzelmiş inş en kısa zamanda gercekleşir hayırlısıyla....günaydın
nasılsınız kızlar .... ben dün akşam bidaha test yaptım çıkmadııısonra rüya gördümmm ve sabahh gerçekmi diye koşa koşa teste bakmaya gittimmm rüyamda test yapıyorum bakıyorum iki dak. sonra çıkmamış gidip uyuyorumm sonra eşim geliyo uyandırıyoo beni diyoki hayatım gebesin diyorum ki yoo çıkmamıştıı yok diyo bakk ben baktım çıkmış diyoo yatakta sarılıp ağlıyoruz birbirimizee sevinçtenn diyorumkii kızlara hemen haber vermeliyim diyorum eşim diyoo sabah haber verirsin okadar gerçektikii anlatmam size sabahh tabikii yine bi hüsrann dün akşam yaptıgım test bıraktıgım gibii duruyoo başıma bi ağrı girdii ve hala devam ediyoo
semracım ne güzel ya rabbim melegini saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...evet rabbim o kadar büyükki o ol dedimi olur her şey nasip... o bayanada cok sevindim bizler inş o kadar beklemeyiz hayırlısıyla gelir meleklerimiz inş...herkeze günaydın dün doktordaydım sonunla meleğimle tanıştım .daha çok minik ama olsun o absinin meleği. çünkü oğlum hep öyle söylüyor. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah .sanki ilk gebeliğim gibi çok heycanlandım rabbim ne büyük bir mucize bu birde hastanede bir ablayla tanıştım 7 yıldır çocuğu olmuyormuş muayeneye gelmiş veeeeeeeeeee hamile olduğunu öğredi allahım iki taşın arasında ot çıkartan rabbim sen ne kadar büyüksün diye bağıra bağıra ağladı bende meleğimi izlerken hep aklımda sizler vardınız rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah şuan yazarken bile ağlıyorum çok duygulandım çok çok şükür allahım sanaaaaa hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar pek kimsede yok
trakyacım üzülme lekenme olabilir ama hemen yarın dr git geçiktirme
pelincim seni görüyorum aşagılarda kuşum nasılsın
biraz moralım bozuk canım sen nasılsın bu arada msn ye ekledim seni tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?