Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız beni bir kaç kişi ekledi de ben yabancı görünce reddettim yıne ekle sen ama bana gelmeye bilir bir kere red ettim ya msn de konuşmak isterdim senle canımcım sen ver bana msn ni acık dertleşek senle

ekledim ben seni canım ama senin msn acık degil acda dertleşek benimde cok ihtiyacım var

canım negüzel yaa çok iyi yapıyorsun inanki kafanı dağıtmakla
EFENDİMİZİN hayatını okuyomuşsun çok mükemmel değilmi bende 6 ciltlik okudum her anı okumaya değer
sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tatlım
kuzum yaa kıyamam sana inşallah rüyalar birgün gerçek olucak o çift çizgi rüyalarda kalmıycak sıkma canını lütfen
semracım gözünaydın canım çok sevindim allahım tamamına erdirsin hep güzel haberler al
o bayan içinde çok sevindim böyle mucizeler duymak moral veriyo inanki
garipcim canim benim saoll desteklerinn iciinnn

ebrarimm dualari bitti yazabilirsin yengem okumuss
saol kuzum ağzına sağlık
selam kızlar günaydınn.ya birsencim ben rahim filmi çektirmedim de korkuyorum ama o filmin mevzusunu çok duydum.bakılım belki bi cesaret edersem...
kuzum ya bence filmden korkma inanki anlatıldığı gibi değil hele herşey yolundaysa herşeyi unutuyorsun .
günaydın nasılsınız arkadaşlar? anca girebildim sabahtan beri koşturuyorum.
kolay gelsin tatlım
geçmiş olsun kuzu çokmu fenasın yoksa bende bugün başağrısından öldüm çok şükür geçti şimdi ağrıkesiciyle
canım yaa üzülme olcak inş birgün

bende iyiyim ablacım
allah iyilik versin canım hep iyi ol
Ebrarcım ben duaları okudum arkadaşların ne niyeti varsa rabbim kabul eylesin inşallahhh
canım çok saol ağzına sağlık paşamız nasıl senin bulantılar hafiflemiştir inşallah
herkese merhaba.az once tahlıl verdım bakalım yarını beklıyıcem.az once cok koyu bı lekelenme gordum.nedendır acaba çok çok azcık
canım korkma yerleşirken olabiliyo ama doktora git zaten gidecekmişsinde rabbim bebeğini sana bağışlasın
biraz moralım bozuk canım sen nasılsın bu arada msn ye ekledim seni tatlım...
kuzum yaa sıkma tatlı canını inşallah bu son sıkıntın olur korunma bitince hemencik hamiş kalırsın sakın moralini bozma
ebrarcım okudum 10 10 20 tane.. herkese iyi akşamlar nasılsınız?
saol canım ağzına sağlık
ben iyiyim sen nasılsın

evet canım .artık yok cok sukur öğlen cok azcık dı varla yok arası bı seydı.kocacımla yemekteydık yenı geldık.cok ehvamlı oldum bu aralar.ne olur bana bu gece bol bol dua edın cok ıhtıyacım var sızlere dualarınıza......

hoşgeldin eboşum...inş canım cok sagol...nasılsın

trakyacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın inş.
ebrara ablacım hoşgeldin sende
adet oldum bu gün cok şüküradetine sevinende herhalde tek benımdir
30 gün oldu tam kürtaj olalı maşallah tam zamanında geldi bu bir sorun olmadıgını gösteriyor

adetten sonra yeni bebek çalışmalarına başlayacağız hakkımızda hayırlısı artık allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman

aman iyi bari çok şükür canım inşallah bidaha hiç olmaz dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın
hoşgeldin eboşum...inş canım cok sagol...nasılsın

hoşbuldum canım ben iyiyim saol sen nasılsın peloşum

hoşbuldum tostişim saol canım
negüzel maşallah bitek sen değilsin bende gelince bayram ediyorum

eh işte ölmesekte sürünme eylemini başarı ile gerçekleştiriyoruz..telefonumda bozuldu bugün puf..

aman iyi bari çok şükür canım inşallah bidaha hiç olmaz dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın

amın canım yaa bugun benım ogrencılerle cok ugrastım ayakta cok kaldım ondan herhalde guneste tam tepemdeyı...ben ona bagladım.....

selam kızlar,fazla katılamıcam çünkü çok fena hastayım yaaaaaa.
ebroşum,sen duaları okundu yaz,ben sabah birine okutcam tatlım.

amın canım yaa bugun benım ogrencılerle cok ugrastım ayakta cok kaldım ondan herhalde guneste tam tepemdeyı...ben ona bagladım.....

canım artık biraz daha dikkatli olmalısın ne öğretmenisin sen canım
fazla yorulma 3 ay çok önemli biliyorsun

selam kızlar,fazla katılamıcam çünkü çok fena hastayım yaaaaaa.
ebroşum,sen duaları okundu yaz,ben sabah birine okutcam tatlım.

kıyamam yaa çok geçmiş olsun kanka allahım şifa versin sen bence grip aşısı olmalısın bukadarda sık hasta olunmazki ya
tamam cano saol

benimde biraz moralim bozuktu canım ama şimdi daha iyiyim allaha şükür eboşum...

ayy ablacım 2 gündür bir şişlik vardı vucüdümda halada öyle adettenmiş demek ki adette büyük bir hikmet gerçekten biz kadınlara
sorma kuzum sorma ne şişlik veriyo hemde bende neler çekiyorum
allahın nmetleri sayısız buda öyle çok şükür
benimde biraz moralim bozuktu canım ama şimdi daha iyiyim allaha şükür eboşum...

canım moralini bozma yaa herşey güzel olcak ben senden çok ümitliyim hep diyorumda bide sende güçlü olsan inansan kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…