kız beni bir kaç kişi ekledi de ben yabancı görünce reddettim yıne ekle sen ama bana gelmeye bilir bir kere red ettim ya msn de konuşmak isterdim senle canımcım sen ver bana msn ni acık dertleşek senle
canım negüzel yaa çok iyi yapıyorsun inanki kafanı dağıtmaklahormon tahlili önemli canım özel bir yanıda yok kolundan kan alıp yapıyorlar adet günleriyle alakalı bişey değil diye biliyorum çünkü ben her ay yaptırıyorum
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hanımlar bu gün namazdan sonra uyuyasım gelmedi bakem dedim kim kimle nerede neler yapmışherkes iyi gördüğüm kadarıyla bende cok iyiyim binlerce kez şükürler olsun bu aralar başka alemlerdeyim kendimi kitap okumaya verdim peygamber efendimizin yaşayış tarzıyla ve başına gelen olaylarla ilgili bir kitap okuyorum ve başkada bişey yapmak gelmiyor içimden ne kadar şanslıyız ki hz. Muhammet'in(s.a.s.) ümmetiyiz ...
kk danda biraz uzak durmak iyi geliyor bazen bebek mevzusu aklıma gelmiyor çok şükür
ebrar ablacım ara ara gelicem inş. sohbete ama biraz daha böyle devam edim kendimi daha iyi hissediyorum hepinizi cook öpüyorum allaha emanet olun...
kuzum yaa kıyamam sana inşallah rüyalar birgün gerçek olucak o çift çizgi rüyalarda kalmıycak sıkma canını lütfengünaydın
nasılsınız kızlar .... ben dün akşam bidaha test yaptım çıkmadııısonra rüya gördümmm ve sabahh gerçekmi diye koşa koşa teste bakmaya gittimmm rüyamda test yapıyorum bakıyorum iki dak. sonra çıkmamış gidip uyuyorumm sonra eşim geliyo uyandırıyoo beni diyoki hayatım gebesin diyorum ki yoo çıkmamıştıı yok diyo bakk ben baktım çıkmış diyoo yatakta sarılıp ağlıyoruz birbirimizee sevinçtenn diyorumkii kızlara hemen haber vermeliyim diyorum eşim diyoo sabah haber verirsin okadar gerçektikii anlatmam size sabahh tabikii yine bi hüsrann dün akşam yaptıgım test bıraktıgım gibii duruyoo başıma bi ağrı girdii ve hala devam ediyoo
semracım gözünaydın canım çok sevindim allahım tamamına erdirsin hep güzel haberler alherkeze günaydın dün doktordaydım sonunla meleğimle tanıştım .daha çok minik ama olsun o absinin meleği. çünkü oğlum hep öyle söylüyor. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah .sanki ilk gebeliğim gibi çok heycanlandım rabbim ne büyük bir mucize bu birde hastanede bir ablayla tanıştım 7 yıldır çocuğu olmuyormuş muayeneye gelmiş veeeeeeeeeee hamile olduğunu öğredi allahım iki taşın arasında ot çıkartan rabbim sen ne kadar büyüksün diye bağıra bağıra ağladı bende meleğimi izlerken hep aklımda sizler vardınız rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah şuan yazarken bile ağlıyorum çok duygulandım çok çok şükür allahım sanaaaaa hepinizi öpüyorum 43:
saol kuzum ağzına sağlıkgaripcim canim benim saoll desteklerinn iciinnn
ebrarimm dualari bitti yazabilirsin yengem okumuss
kuzum ya bence filmden korkma inanki anlatıldığı gibi değil hele herşey yolundaysa herşeyi unutuyorsun .selam kızlar günaydınn.ya birsencim ben rahim filmi çektirmedim de korkuyorum ama o filmin mevzusunu çok duydum.bakılım belki bi cesaret edersem...
kolay gelsin tatlımgünaydın nasılsınız arkadaşlar? anca girebildim sabahtan beri koşturuyorum.
geçmiş olsun kuzu çokmu fenasın yoksa bende bugün başağrısından öldüm çok şükür geçti şimdi ağrıkesiciyleah canım yaa,rabbim rüyalarını gerçeğe çıkarsın inşallah.
hepimizin yuvalarını şenlendirsin inşallah.
nasıl yaaa,boşa kürek çekiyo olmayasın tatlım,çok körkunç bişey değil,hiç korkmadan çektir bence.
sadece bi 30 saniye acı oluyo o kadar.
kızlar herkeze hayırlı günler,ya ben niye bu kadar sık grip oluyorum anlamadım ki yaaaaaa:2:
allah iyilik versin canım hep iyi olcanım yaa üzülme olcak inş birgün
bende iyiyim ablacım
canım çok saol ağzına sağlık paşamız nasıl senin bulantılar hafiflemiştir inşallahEbrarcım ben duaları okudum arkadaşların ne niyeti varsa rabbim kabul eylesin inşallahhh
canım korkma yerleşirken olabiliyo ama doktora git zaten gidecekmişsinde rabbim bebeğini sana bağışlasınherkese merhaba.az once tahlıl verdım bakalım yarını beklıyıcem.az once cok koyu bı lekelenme gordum.nedendır acabaçok çok azcık
kuzum yaa sıkma tatlı canını inşallah bu son sıkıntın olur korunma bitince hemencik hamiş kalırsın sakın moralini bozmabiraz moralım bozuk canım sen nasılsın bu arada msn ye ekledim seni tatlım...
saol canım ağzına sağlıkebrarcım okudum 10 10 20 tane.. herkese iyi akşamlar nasılsınız?
canım negüzel yaa çok iyi yapıyorsun inanki kafanı dağıtmakla
EFENDİMİZİN hayatını okuyomuşsun çok mükemmel değilmi bende 6 ciltlik okudum her anı okumaya değer
sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tatlım
kuzum yaa kıyamam sana inşallah rüyalar birgün gerçek olucak o çift çizgi rüyalarda kalmıycak sıkma canını lütfen
semracım gözünaydın canım çok sevindim allahım tamamına erdirsin hep güzel haberler al
o bayan içinde çok sevindim böyle mucizeler duymak moral veriyo inanki
saol kuzum ağzına sağlık
kuzum ya bence filmden korkma inanki anlatıldığı gibi değil hele herşey yolundaysa herşeyi unutuyorsun .
kolay gelsin tatlım
geçmiş olsun kuzu çokmu fenasın yoksa bende bugün başağrısından öldüm çok şükür geçti şimdi ağrıkesiciyle
allah iyilik versin canım hep iyi ol
canım çok saol ağzına sağlık paşamız nasıl senin bulantılar hafiflemiştir inşallah
canım korkma yerleşirken olabiliyo ama doktora git zaten gidecekmişsinde rabbim bebeğini sana bağışlasın
kuzum yaa sıkma tatlı canını inşallah bu son sıkıntın olur korunma bitince hemencik hamiş kalırsın sakın moralini bozma
saol canım ağzına sağlık
ben iyiyim sen nasılsın
aman iyi bari çok şükür canım inşallah bidaha hiç olmaz dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınevet canım .artık yok cok sukur öğlen cok azcık dı varla yok arası bı seydı.kocacımla yemekteydık yenı geldık.cok ehvamlı oldum bu aralar.ne olur bana bu gece bol bol dua edın cok ıhtıyacım var sızlere dualarınıza......
hoşgeldin eboşum...inş canım cok sagol...nasılsın
trakyacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın inş.
ebrara ablacım hoşgeldin sende
adet oldum bu gün cok şüküradetine sevinende herhalde tek benımdir
30 gün oldu tam kürtaj olalı maşallah tam zamanında geldi bu bir sorun olmadıgını gösteriyor
adetten sonra yeni bebek çalışmalarına başlayacağız hakkımızda hayırlısı artık allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman
canım negüzel yaa çok iyi yapıyorsun inanki kafanı dağıtmakla
EFENDİMİZİN hayatını okuyomuşsun çok mükemmel değilmi bende 6 ciltlik okudum her anı okumaya değer
sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tatlım
kuzum yaa kıyamam sana inşallah rüyalar birgün gerçek olucak o çift çizgi rüyalarda kalmıycak sıkma canını lütfen
semracım gözünaydın canım çok sevindim allahım tamamına erdirsin hep güzel haberler al
o bayan içinde çok sevindim böyle mucizeler duymak moral veriyo inanki
saol kuzum ağzına sağlık
kuzum ya bence filmden korkma inanki anlatıldığı gibi değil hele herşey yolundaysa herşeyi unutuyorsun .
kolay gelsin tatlım
geçmiş olsun kuzu çokmu fenasın yoksa bende bugün başağrısından öldüm çok şükür geçti şimdi ağrıkesiciyle
allah iyilik versin canım hep iyi ol
canım çok saol ağzına sağlık paşamız nasıl senin bulantılar hafiflemiştir inşallah
canım korkma yerleşirken olabiliyo ama doktora git zaten gidecekmişsinde rabbim bebeğini sana bağışlasın
kuzum yaa sıkma tatlı canını inşallah bu son sıkıntın olur korunma bitince hemencik hamiş kalırsın sakın moralini bozma
saol canım ağzına sağlık
ben iyiyim sen nasılsın
eh işte ölmesekte sürünme eylemini başarı ile gerçekleştiriyoruz..telefonumda bozuldu bugün puf..
aman iyi bari çok şükür canım inşallah bidaha hiç olmaz dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın
hoşbuldum canım ben iyiyim saol sen nasılsın peloşum
amın canım yaa bugun benım ogrencılerle cok ugrastım ayakta cok kaldım ondan herhalde guneste tam tepemdeyı...ben ona bagladım.....
canım artık biraz daha dikkatli olmalısın ne öğretmenisin sen canım
fazla yorulma 3 ay çok önemli biliyorsun
selam kızlar,fazla katılamıcam çünkü çok fena hastayım yaaaaaa.
ebroşum,sen duaları okundu yaz,ben sabah birine okutcam tatlım.
hoşbuldum tostişim saol canım
negüzel maşallah bitek sen değilsin bende gelince bayram ediyorum
aman iyi bari çok şükür canım inşallah bidaha hiç olmaz dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın
hoşbuldum canım ben iyiyim saol sen nasılsın peloşum
sınıf ogretmenıyım 3,sınıflar
sorma kuzum sorma ne şişlik veriyo hemde bende neler çekiyorumayy ablacım 2 gündür bir şişlik vardı vucüdümda halada öyle adettenmiş demek ki adette büyük bir hikmet gerçekten biz kadınlara
benimde biraz moralim bozuktu canım ama şimdi daha iyiyim allaha şükür eboşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?