Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba

mrb trakyacım ben hamileligimi adetim 6 gün geçmişti ögrendim 7. gün sabah kahverengi ile pembe karışımı bi akıntı geldi dr a gittik kan verdik degerimde yüksekti yerleşme kanamasıymış inş seninde öyledir canım şimdi kızım 6 aylık darısı senin başına inşşş

cümleten herkeze slm nasılsınız canlar benim pc sorunlu sıksık atıyo o yüzden çıkarım hemen
bi bakıyım size dedim inş güzle haberler vardır çoktandır uğrayamadım
ebrarım duaya bitti yazabilrisin canım okuycam bu akşam

eboşum ya agzından bal damlıyo valla... inanıyorum canım sen böyle moral verdkce ben daha cok inanıyorum allah razı olsun senden bitanem

selam kuzum nasılsın?ben zaten bitti yazdım bilem dün konuştukya
ağzına sağlık tatlışım
prenses nasıl

slm kızlar nasılsınız?
ebroşum kanka naber
h.g canım ben şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın prenses napıyo canım...

selam canım iyiyim sagol sen nasılsın bebiş nasıl derdacım...

eboşum ya agzından bal damlıyo valla... inanıyorum canım sen böyle moral verdkce ben daha cok inanıyorum allah razı olsun senden bitanem

heh şöyle iyi olki herşey güzel olucak
ben ilk hamişliğindede dememişmiydim sana buseferde diyorum işte iyi düşün inşallah busefer gelicek bidaha hiç gitmeyecek .
cümlemizden rabbim razı olsun

ewet hayat zor geçiyorda delip geçiyor...
canım napalım allahım sağlık sıhhat versinde yaşamda zorluklar oluyo geçip gider inşallah

geçmiş olsun... dikkat et kendine..
selam kızlar,fazla katılamıcam çünkü çok fena hastayım yaaaaaa.
ebroşum,sen duaları okundu yaz,ben sabah birine okutcam tatlım.

iiişte idare eder... sn nasılsın?

aleykümselam derdacım sende hoşgeldim iyisiniz inş. 2 kafadar

iyidir kanka nolsun bee bugün fenaydım başımçok ağrıdı bide dışardaydık eve attım kendimi bi ağrı kesici birazda uyku iyi geldi bomba gibiyim
bende nolsun cano evdeydim akşama kadar kociş gelince spor a gittim sonra geldik banyo felan derken bu saat oldu gökcede uyuyo teyzesi öperim senin için :) bu arada derin ime nolmuş canım sıkıldı yazmışsın da ?
hoşgeldin sende canım biz iyiyiz canım sen nasılsın
h.g canım ben şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın prenses napıyo canım...

selam canım iyiyim sagol sen nasılsın bebiş nasıl derdacım...

hb canım yaa prenses uyuyo teyzesi inş kalkmazda bende birazdan uyurum :) sendne naber nasılsın

ben ilk hamişliğindede dememişmiydim sana buseferde diyorum işte iyi düşün inşallah busefer gelicek bidaha hiç gitmeyecek .

ebrar abla bu pelini güzel bir dövmek lazım yoksa bu kız oşu boşuna kendiniz üzmeye devam edecek ne dersin sen büyüğümüzsün bu görevi sen yap

pelinim kk ya ilk üye oldugum zamanlar bende bu avatarını kullanıyodum hep derdim böyle bi bebegim olsun oldu çok şükür inş seninde böyle tatlı bi bebegin olur canım

ooo başladın demek spora kız dikkat et ikinciye kalma hee spora başladın gökce geldi maşallah peşinede bi oğluş gelir bak hee
ya derinimin günü baya geçmişti test yaptıda kanda negatif çıktı cano ona canım sıkıldı naparsın kader
gökcemin yanaklarını yada yok heryerini mıncırıcam ben

evet eboşum ilk hamileligimde icine dogmuştu senin kalbin cok temiz cünkü...inş yine oyle olur ve bu sefer bırakmaz beni bebegim hayırlısıyla...rabbim hepimize yaşatır bu güzel duyguyu inş dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden dualarımız kabul olur inş...canım ben ayatel kürsilere katılamıycam bi muddet yine kusura bakma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…