tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba
selam kızlar,fazla katılamıcam çünkü çok fena hastayım yaaaaaa.
ebroşum,sen duaları okundu yaz,ben sabah birine okutcam tatlım.
kızlarr ben yatıyorummm..iyi gecelerrr herkeseeeee..............
slm kızlar nasılsınız?
ebroşum kanka naber
sorma kuzum sorma ne şişlik veriyo hemde bende neler çekiyorum
allahın nmetleri sayısız buda öyle çok şükür
canım moralini bozma yaa herşey güzel olcak ben senden çok ümitliyim hep diyorumda bide sende güçlü olsan inansan kuzum
cümleten herkeze slm nasılsınız canlar benim pc sorunlu sıksık atıyo o yüzden çıkarım hemen
bi bakıyım size dedim inş güzle haberler vardır çoktandır uğrayamadım
ebrarım duaya bitti yazabilrisin canım okuycam bu akşam
h.g canım ben şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın prenses napıyo canım...slm kızlar nasılsınız?
ebroşum kanka naber
cümleten herkeze slm nasılsınız canlar benim pc sorunlu sıksık atıyo o yüzden çıkarım hemen
eboşum ya agzından bal damlıyo valla... inanıyorum canım sen böyle moral verdkce ben daha cok inanıyorum allah razı olsun senden bitanem
canım napalım allahım sağlık sıhhat versinde yaşamda zorluklar oluyo geçip gider inşallah
ewet hayat zor geçiyorda delip geçiyor...
geçmiş olsun... dikkat et kendine..
iiişte idare eder... sn nasılsın?
bende nolsun cano evdeydim akşama kadar kociş gelince spor a gittim sonra geldik banyo felan derken bu saat oldu gökcede uyuyo teyzesi öperim senin için :) bu arada derin ime nolmuş canım sıkıldı yazmışsın da ?
iyidir kanka nolsun bee bugün fenaydım başımçok ağrıdı bide dışardaydık eve attım kendimi bi ağrı kesici birazda uyku iyi geldi bomba gibiyim
hoşgeldin sende canım biz iyiyiz canım sen nasılsıncümleten herkeze slm nasılsınız canlar benim pc sorunlu sıksık atıyo o yüzden çıkarım hemen
h.g canım ben şimdi daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın prenses napıyo canım...
selam canım iyiyim sagol sen nasılsın bebiş nasıl derdacım...
heh şöyle iyi olki herşey güzel olucak
ben ilk hamişliğindede dememişmiydim sana buseferde diyorum işte iyi düşün inşallah busefer gelicek bidaha hiç gitmeyecek .
cümlemizden rabbim razı olsun
eboşum ya agzından bal damlıyo valla... inanıyorum canım sen böyle moral verdkce ben daha cok inanıyorum allah razı olsun senden bitanem
bende nolsun cano evdeydim akşama kadar kociş gelince spor a gittim sonra geldik banyo felan derken bu saat oldu gökcede uyuyo teyzesi öperim senin için :) bu arada derin ime nolmuş canım sıkıldı yazmışsın da ?
hoşgeldin sende canım biz iyiyiz canım sen nasılsın
hb canım yaa prenses uyuyo teyzesi inş kalkmazda bende birazdan uyurum :) sendne naber nasılsın
heh şöyle iyi olki herşey güzel olucak
ben ilk hamişliğindede dememişmiydim sana buseferde diyorum işte iyi düşün inşallah busefer gelicek bidaha hiç gitmeyecek .
cümlemizden rabbim razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?