ebrar abla bu pelini güzel bir dövmek lazım yoksa bu kız oşu boşuna kendiniz üzmeye devam edecek ne dersin sen büyüğümüzsün bu görevi sen yap
evet eboşum ilk hamileligimde icine dogmuştu senin kalbin cok temiz cünkü...inş yine oyle olur ve bu sefer bırakmaz beni bebegim hayırlısıyla...rabbim hepimize yaşatır bu güzel duyguyu inş dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden dualarımız kabul olur inş...canım ben ayatel kürsilere katılamıycam bi muddet yine kusura bakma olurmu
cok geçmiş oldum kerdelencim allah acil şifalar versin canımcım
teşekkür ederim kızlar,çok sağolun.ewet hayat zor geçiyorda delip geçiyor...
geçmiş olsun... dikkat et kendine..
iiişte idare eder... sn nasılsın?
valla canım öyle ama yinede yaşıyoruz yaşıyacağızda napalım imtihan için burdayız :2:
allahım hepimizin yardımcısı olsun
oy oy oy yer onu teyzesi maşalah kuzuma ya prensesler gibi uyuyodur o şimdi tam sevmelik zamanı ama malasef cok uzaktayım...uyur o annesi biliyo annesininde uyuycanı üzmez seni...benimde moralım bozuktu biraz ama tostim ve eboşum düzeltti sagolsun canım...bende nolsun cano evdeydim akşama kadar kociş gelince spor a gittim sonra geldik banyo felan derken bu saat oldu gökcede uyuyo teyzesi öperim senin için :) bu arada derin ime nolmuş canım sıkıldı yazmışsın da ?
hoşgeldin sende canım biz iyiyiz canım sen nasılsın
hb canım yaa prenses uyuyo teyzesi inş kalkmazda bende birazdan uyurum :) sendne naber nasılsın
he dövün beni valla tam bi dayaklıgım bende kendime kızıyorum artık yaebrar abla bu pelini güzel bir dövmek lazım yoksa bu kız oşu boşuna kendiniz üzmeye devam edecek ne dersin sen büyüğümüzsün bu görevi sen yap
pelinim kk ya ilk üye oldugum zamanlar bende bu avatarını kullanıyodum hep derdim böyle bi bebegim olsun oldu çok şükür inş seninde böyle tatlı bi bebegin olur canım
teşekkür ederim kızlar,çok sağolun.
şimdi çıkıyorum,fazla kalamıyorum malesef,yarında dr a gidicem,bakalım,bi görüşelim dr amca larla,ne diyolar bize
sorma yaa inanki yanımda olsa pataklıycamda bulamıyorum
boşuna üzüyo kendini anlıyorum onu çok istiyoda hamile kalıyo bunu biliyo boşyere stres yapıp hormonlarını etkiliyo .şimdi iyi ama ona moral depoladım ben aslında moral olsun diyede demiyorum ben öyle hissediyorum
canım benim senin vurdugun yerde gül bitersorma yaa inanki yanımda olsa pataklıycamda bulamıyorum
boşuna üzüyo kendini anlıyorum onu çok istiyoda hamile kalıyo bunu biliyo boşyere stres yapıp hormonlarını etkiliyo .şimdi iyi ama ona moral depoladım ben aslında moral olsun diyede demiyorum ben öyle hissediyorum
evet eğer içime doğuyosa vardır bişi deneyimlerim var bukonuda kuzuminşallah herşey çoooooooooooook güzel olcak
sorun değil tatlışım rahat ol bitince katılırsın
sorma tostişim yaa biz yaptık aynı hatayı gerçi inanın bana ilk 3 yıl hiç takmadım tedaviye gittim ama hiç ama hiç olmuycak diye stres yapmadım aslında herşey ilk bebeğimi kaybettikden sonra başladı ama şimdi diyorumki boşmuş rabbim dilerse herşey oluyo şuanda bunun için çok relaksım teslimiyet önemlicok doğru söylüyorsun abla bende gerkli şeyleri depolamaya çalıştım peline tabi gerçek olan şeyleri dediğin gibi moral olsun diye değil boş yere hem kendini üzüyor hem eşini üzüyorlar doğal olarak daha yeni evli evliliğinin tadını cıkaracagına boş yere kendine eziyet ediyor :95::95:
canım benim senin vurdugun yerde gül bitercok cok haklısın eboşum bi daha üzmemeye calışcam kendimi cok güzel moral depoladım bı kac ay idare eder beni artık(şaka şaka)baya idare eder senin hislerine güveniyorum
inş eboşum hepimiz icin her şey cok güzel olur inş hayırlısıyla...
cok haklısın bitanem cok güzel moral depoladın bende bidaha üzmiycem kendimi inş cok öpüyorum seni...cok doğru söylüyorsun abla bende gerkli şeyleri depolamaya çalıştım peline tabi gerçek olan şeyleri dediğin gibi moral olsun diye değil boş yere hem kendini üzüyor hem eşini üzüyorlar doğal olarak daha yeni evli evliliğinin tadını cıkaracagına boş yere kendine eziyet ediyor :95::95:
sorma tostişim yaa biz yaptık aynı hatayı gerçi inanın bana ilk 3 yıl hiç takmadım tedaviye gittim ama hiç ama hiç olmuycak diye stres yapmadım aslında herşey ilk bebeğimi kaybettikden sonra başladı ama şimdi diyorumki boşmuş rabbim dilerse herşey oluyo şuanda bunun için çok relaksım teslimiyet önemli
yok sana vurmam kuzum kıyamamkiama bak söz verdin eğer üzülürsen ozaman gelir sopa
morallik değil aslında inanmak desem
ooo başladın demek spora kız dikkat et ikinciye kalma hee spora başladın gökce geldi maşallah peşinede bi oğluş gelir bak hee
ya derinimin günü baya geçmişti test yaptıda kanda negatif çıktı cano ona canım sıkıldı naparsın kader
gökcemin yanaklarını yada yok heryerini mıncırıcam ben
slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir size bir sorum olacak ben 4 yıllık evliyim ilk yıl korunduk 3 yıldırda olmuyor sebep pko (lanet olası ) ben bir kez aşılama yaptırdım olmadı bu ay 2. aşılamam yapılcaktı klomen kullandım çarşamba 14. günmdü dr a gittim bir tarafta hiç gelişmemeiş bir tarftada en büyüğü 14mm olmuş cuma tekrar gel büyürse çatlama iğneni yaparız dedi büyümezse aşılamam olmayacak sizce 14. günden sonra 14mm den daha fazla büyürmü büyümüşmüdür ?
tostiş sıra sende kuzum hadi hayırlısı inşallah tam güzel olcak adetin bitip çalışmalar başlıycak hadi hayırlısı
peloşşş öptüm şeker iyi uykular sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?