canım yumurtalıklarının durumuna bakıcaktır bence yoksa 13. gün çağırmazdı bence endişelenmeya şimdi bu doktor ben, adetinin 13. günü gel dedi ne diye ki?? ney ebakacak bir bilginiz varmı? vajinal ultrason istedi.
hayırlısı olsun tostim inşallah vesile olurevet ebrar ablacım denk geldi gerçekten hayırlısı olsun eşim pc yi istiyor iyi geceler herkese
birsoş ben geldim kuzu nasılsınamanın herkes kaçmış neyse herkese iyigeceler hayırlı cumalar
Ebrarcım bebem iyi şükürler olsun ama ben hala iyi değilim canım kusmalar tam gaz devam gene serum takıldık ama buna da şükür allah beterinden saklasın
cano ya başladım spor a da bi yandan korkmadım deil gökcede tam spor a başlamışken olmuştu :) cano az önce gökce uyandı yaa gittim zorla uyuttum onu yoksa sabah 4 e kadar oturturdu bizi ama çıkmam gerek başında bekliyim eger uyanırsa yandık valla kocişle
derinimede üzüldüm yaa rabbim inş onuda bigün sevindirir slm söyle benden taraf ona canım
kızlar sizlerle muhabbet etmek isterdim ama gökce uyanırsa dahda uyutamam en son emzirdim agzınada bal sürdüm emzik verdim uyudu gazı var gibi neyse hepinize ii muhabbetler kib öptm
buarada durum okumuş bende haber bekliyorum ya ben niye bukadar unutkan oldum bide mesajı beğenmişim ama aklımdan uçmuş gitmiş .neyse 15 eksik dışında liste tamam çok şükür ...
Herkes uykuda sanırım..Allah hepinize rahatlık versin bacılar..
Öğle vakti dua da görüşmek üzere sevgiler.....
Canımsın ya :) valla senin işin hepimizden zor birtanem Allah razı olsun Allah yardımcın olsun..
Kolay iş değil sürekli takipte kalabilmek..
tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba
koyu bi lekelenme gorduysen hemen doktora git canim hic vakit kaybetme..benim basimdan cok kotu bi tecrube gecti o yuzden diyorum ama Allah korusun Allah kimsenin basina vermesin bende ilk leke gordugumde herkese sordum..doktora gitmedim bebek tutunmaya calisiyor,erkek bebek olunca boyle lekelenme yapar dediler benimde ilk hamileligimdi, inandim ..ama 2 hafta sonra bebegimin kalp atislari hic duyulmadi ve 8 haftalikken kurtaj oldum..benimki cok elzem bir durum yani herkeste boyle olacak diye bisi yok ama sen genede tedbiri elden birakma mutlaka doktora sor muayene ol... basimiza geldigi icin bu konularda gercekten cok hassasim ve herkesede elimden geldigince anlatmaya calisiyorum..biz yasadik sizlerde yasamayin diye canim...insallah bisi yoktur saglicakla kalin
cok sagol eboşum malasef bi mucize olmadı canım napalım hayırlısı olsun doktorum yaramı dondurdu 40 gün sonra falan yine gitcem bi bitsede şu tedavi rahat etsem yada melegim sürpriz yapıp gelse...allahım sen hepimize sabır ver bizleri evlat hasretiyle yakma
yok canım güzel haber alamadım malasef tedavimi oldum geldim...
canım benim iyi olmana cok sevindim sende allaha emanet ol ara sıra gel ama özlerim seni öpüyorum kocaman
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun...rüyanda cok güzelmiş inş en kısa zamanda gercekleşir hayırlısıyla....
semracım ne güzel ya rabbim melegini saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza...evet rabbim o kadar büyükki o ol dedimi olur her şey nasip... o bayanada cok sevindim bizler inş o kadar beklemeyiz hayırlısıyla gelir meleklerimiz inş...
nasılsınız bakalımm canlarımm
Benim kırmızılardann hala ses yok
canım yumurtalıklarının durumuna bakıcaktır bence yoksa 13. gün çağırmazdı bence endişelenme
normalde 14. günde çatlama olduğu için
hayırlısı olsun tostim inşallah vesile olur
birsoş ben geldim kuzu nasılsın
ay kıyamam yaa aslında normalde azalması gerekirdi ama senin biraz daha uzun sürcek galiba
bebişin iyi olsunda geçicek bu sıkıntılar inşallah canım
evet canım olabilir.ama benim dr da eşimin sonuçları iyi çıkmadığı için yönlendirmedi filme.bakalım hangi gün çekiliyo bu film.profum öğretmemişsin bana bunuah canım yaa,rabbim rüyalarını gerçeğe çıkarsın inşallah.
hepimizin yuvalarını şenlendirsin inşallah.
nasıl yaaa,boşa kürek çekiyo olmayasın tatlım,çok körkunç bişey değil,hiç korkmadan çektir bence.
sadece bi 30 saniye acı oluyo o kadar.
kızlar herkeze hayırlı günler,ya ben niye bu kadar sık grip oluyorum anlamadım ki yaaaaaa:2:
selinacım mutlaka çektir sen o rahim filmini faydası olur bende pek istemiyordum ama kanalları açmakta faydası oluyo
tosticim hayırlı olsun her adet yeni bir şans demek Allah yardımcınız olsun
kardeloş geçmiş olsun gene hasta olmuşsun sen böyle giderse yazada hasta olursun biraz kendine bak
pelincim hayırlısı olsun şu tedavin bitsinde öyle gelsin o zaman bebiş
gökçecim bebişini öp benim için inşallah spora gitmek rahatlatır seni ama kendine dikkat et mutlaka bi korunma yöntemi kullan sonra davetsiz misafir gelmesin
günaydınn nasılsınız kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?