Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amanın herkes kaçmış neyse herkese iyigeceler hayırlı cumalar

Ebrarcım bebem iyi şükürler olsun ama ben hala iyi değilim canım kusmalar tam gaz devam gene serum takıldık ama buna da şükür allah beterinden saklasın

ben çıkıyorum Allah a emanet olun... iyi geceler...

Son düzenleme:
ya şimdi bu doktor ben, adetinin 13. günü gel dedi ne diye ki?? ney ebakacak bir bilginiz varmı? vajinal ultrason istedi.
canım yumurtalıklarının durumuna bakıcaktır bence yoksa 13. gün çağırmazdı bence endişelenme
normalde 14. günde çatlama olduğu için
evet ebrar ablacım denk geldi gerçekten hayırlısı olsun eşim pc yi istiyor iyi geceler herkese
hayırlısı olsun tostim inşallah vesile olur
amanın herkes kaçmış neyse herkese iyigeceler hayırlı cumalar
birsoş ben geldim kuzu nasılsın
Ebrarcım bebem iyi şükürler olsun ama ben hala iyi değilim canım kusmalar tam gaz devam gene serum takıldık ama buna da şükür allah beterinden saklasın

ay kıyamam yaa aslında normalde azalması gerekirdi ama senin biraz daha uzun sürcek galiba
bebişin iyi olsunda geçicek bu sıkıntılar inşallah canım

cano hayırlısı olsun valla aklıma ilk o geldi istersen dikkat et yada etme senin ikinci olursa biliyon benimde gelcek
derinime iletirim selamını amin cano inşallah yüzü güler canım arkadaşımında
dimek balladın gökceyi oyyy şimdi iyce bal olmuştur teyzoşu sevsin onu
iyi geceler canom

buarada durum okumuş bende haber bekliyorum ya ben niye bukadar unutkan oldum bide mesajı beğenmişim ama aklımdan uçmuş gitmiş .neyse 15 eksik dışında liste tamam çok şükür ...

buarada durum okumuş bende haber bekliyorum ya ben niye bukadar unutkan oldum bide mesajı beğenmişim ama aklımdan uçmuş gitmiş .neyse 15 eksik dışında liste tamam çok şükür ...

Canımsın ya :) valla senin işin hepimizden zor birtanem Allah razı olsun Allah yardımcın olsun..
Kolay iş değil sürekli takipte kalabilmek..

Herkes uykuda sanırım..Allah hepinize rahatlık versin bacılar..
Öğle vakti dua da görüşmek üzere sevgiler.....

Son düzenleme:
kızlar benim adetime 1 hafta var başım sürekli ağırıyor midem bulanıyor karnımda gaz oluyor gözbebeklerim büyüyo ama karnımda hastalancak gibi ağırıyor test yapsam şimdiden çıkarmı teşekkürler

[selam kıslarrrr herkese günaydın bu mübarek cuma sabahından...ben hiç uyuyamadım bu gece de kaç gündür giremedim.misafir yoğunluğundan...
14 gün oldu kanamam war hala.dua edemiyorum sizin için ama ALLAH içimi biliyor bır an once kanamam bıtse de dua etsem dıyorum.cuma saatinde duş alıp dua edeyım dıye dusundum ama hala gelıyo kanamam içime sinmediğinden yapmak da istemıyorummm.daha ne kadar sürecek bilmem.öpüyorum hepinizi...
RABBİM hepinizin dualarını kabul etsın.hayırlı cumalar ...

tatlım ben hamıleyım.daha pazatresı ogrendım.degerım dusuktu.bugun tahlıl yaptırdım doktoırum cokk yenı gebelık dedıı.ama az once cok cok az koyu bır leke gordum .korkudan odum patlıyooo nedır acaba

allah tamamına erdirsin canım

ben oğluma hamile kaldığımda lekelenme olmuştu bu hamileliğimde olmadı dikkatimi çekti kız ve erkek bebekle ne alakası var bunun merak işte :44:

amin canım allah razı olsun bayana gelincede öyle bir olaya şahit olduğum için çok mutluyum rabbim herkeze tattırsın annelik duygusunu canım

semracım gözünaydın canım çok sevindim allahım tamamına erdirsin hep güzel haberler al
o bayan içinde çok sevindim böyle mucizeler duymak moral veriyo inanki

amin canım allah razı olsun hepinizden bende moral olacağını düşündüğüm için yazdım canım çok güzel bir duyguydu on kendimi bile unuttun çok şaşkındım rabbim kimseyi bekletmesin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah
nasılsınız bakalımm canlarımm

Benim kırmızılardann hala ses yok

gnaydın canım bir test al yap belkide meleğin seninledir

♥ Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

hım anladım sağol cnm...
günaydınn nasılsınız kızlar??

evet canım olabilir.ama benim dr da eşimin sonuçları iyi çıkmadığı için yönlendirmedi filme.bakalım hangi gün çekiliyo bu film.profum öğretmemişsin bana bunu

evet canım ya aslında çok duydum film çektirdikten sora hemen hamile kalanı.hayırlısı inş çektiricem.hangi gün çektirmem gerekir bide uyuşturuyorlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…