selam kızlar nasılsınız.ben biraz toparlandım sancım ara ara oluyo.ama sabah sancı bahanesiyle iyice ağladım ne var ne yok saldım kendimi.hayırlısıyla artık gelirse gelir gelmezse gelmez inanın tekrar dr a bile gitmicem.canı isterse gelir.çok üzüldüm çünkü aylardır çabalayıp boşa çıkmasından belkide.kendinize iyi bakın yine fırsat olursa gelicem.2 gündür de sabah öğlen akşam ayrı ayrı misafirlerim vardı.bakalım bugun dinlenebilecekmiyim.hoşçakalın.
canlarım ıyı aksamlar.okuldan geldıgım gıbı uyumusum.yenı uyandım.herkes ıyıdır umarım.yarın doktora gıdıcem bebısım ne alemde kan degerlerımm yukseldı mı dıye tahlıl verıcem hersey cuma bellı olacak...sut bal cıyorum.pekmez yıyıorum cevız umarım yukselmıstır......
İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı
Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım
Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım
AH BI UYUYUP UYANSAKTA BU BEBEK HASRETI BITSE MELEGIMIZ YANIMIZDA ICIMIZDE OLSA
canım hadi inşallah daha güzel bir haber alırsınız eniyisini yapmışsınız
çok saol canım eksik olursa ileticem
saol semoşum allah razı olsun gönlüne göre versin herşeyi
offf nedenirki hayırlısı olsun kuzum nolur üzülme yaa
birazda umursama bakalım nolcak bazen bende diyorum hiç takmasam ama eldede olmuyoki
canım endişelenme çok normal devam etmesi 40ndan sonrada adet olabilirsin ben 52 gün sonra olmuştum kürtajın üstüne
canım aslında kocişlerde takıyo bu durumu ama belli etmiyolar zaman zaman benim kocişdede oluyo bunalım halleri sonuçta onlarında duyguları var nekadar belli etmeselerde üzülüyorlar inşallah geçicektir biz destek olursak
banum canım iyi olmana çok sevindim allahım daha iyi etsin
burada tüplerede bakılmış negüzel ya çok sevindim belkide kendiliğinden gelicek meleğin allahım güldürsün yüzünü inşallah .çok özledim seni enkısa zamanda toparlanda dön aramıza
şekerim kolaylıklar diliyorum canım allah yardımcın olsun
dualar içinde saol ağzına sağlık aminnn diyorum güzel temennilerine
canım evet beklediği zaman spermlerin kalitesi düşermiş bidaha talime çekme kocişini
nedenirki dün gece çok dua etmiştim ama nasip işte kuzu
derinimede canım sıkıldı bugün kimseyi arıyamadım ama aklımda sizdeydi
hayırlısı cano aminn
peloşum hayırlısıyla gidip gel canım kalmıycakmışsın fazla güzel haberler getir canım
canım doktorları anlamak ne mümkün ben 10 yıldır bu sıkıntıları yaşadım halada doğru bir doktor bulamadım hayırlısı inşallah .allahım düşürmesin eksikliklerinide vermesin
kuzum yaa bi karşılaşamadık özldim inanki neyse sağlık olsun balım
tamam zati eksik olmuycak gibi haber veririm sana
kıyamam sana yaa güzel kardeşim benim üzülme allahım çok büyük inşallah gülücek yüzümüz
inşallah keseyi görürsünüz değerin yükselmiştir canım
canım yaa çok geçmiş olsun
inşallah hayırlı haberler alırsın canım
canım bugün işlerim vardı anca geldim nasılsın ?
ah ah hergece o ümitle yatıyorum ama nafile
allahım yardımcımız olsun
buarada bu şarkıyada bitiyorum kuzu
garibim geldim canım nasılsın bugün işlerim vardıda yeni oturdum pc başına
selam hanımlar bugün hiç giremedim sabah 8 buçukda çıktım evden bu vakitte anca geldim işlerim vardı
bugün iyi haerler yokmuş bütün enerjim düştü hayırlısı diyorum
kizlar nette dolasirken gördum bu animasyonu,cok guzel hosuma gitti,sizinlede paylasmak istedim,umarim hosunuza gider
http://www.izlesene.com/video/ayrilsak-oluruz-biz-animasyon-versiyon/2857963
selina takma kafana canım ya mutlaka zamanını bekliyo merak etme bak ben 3 yıl bekledim kızlarda 10-15 yıl bekleyen var sende böyle yaparsan ne olur bi süre aklına getirme dr söyle mümkünse çektirmediysen rahim filmi çektir faydası var öyle hamiş kalan çok olmuş ardınada klomenle yumurta takibi gerisi Allaha kalmış
kız neyse bizim hatrımıza affet kocişini yazık bak ne güzel kahvaltıda hazırlanmış daha ne istiyon kız
geçmiş olsun bu senenin gribi böyle inşallah çabuk geçer
geçmiş olsun banucum gerçi kardeşinle haber yollamıştık ama olsun kendine iyi bak üşütme hassas olursun bu ara
Allah seni ne yapmasın tavuk gibi olsak 9 aya bi doğururuz sonra başa çıkamayız
olun ececim arada kk bize yapıyo alıştık sinirlenme dr git döv ankarada olsan dr bulurduk nerdeydin sen bu arada
kız inşallah güzel haber alırsında bi daha beklemek zorunda kalmazsın
yok kız baya sürdü okumak neyse zaten artık fazla oturamıyom çok konuşanlara ceza kesecem sen nasılsın özlettin kendini
sgl ebrarım ben sadece 30 için bitti demiştim benimkiler okunmadı neyse olsun illaki okuyacam yarın mutlaka okurum nasıl olsa sl canım
sgl kardeloş resim fazla koymadım ama koyarım daha kızım aynı benim küçüklüğüm bana çekmiş kız başın geçtimi eğer bulursan yaptırabilirsen başından veya boynundan hacamat yaptır inan ağrın kalmaz
günaydın
nasılsınız kızlar .... ben dün akşam bidaha test yaptım çıkmadııısonra rüya gördümmm ve sabahh gerçekmi diye koşa koşa teste bakmaya gittimmm rüyamda test yapıyorum bakıyorum iki dak. sonra çıkmamış gidip uyuyorumm sonra eşim geliyo uyandırıyoo beni diyoki hayatım gebesin diyorum ki yoo çıkmamıştıı yok diyo bakk ben baktım çıkmış diyoo yatakta sarılıp ağlıyoruz birbirimizee sevinçtenn diyorumkii kızlara hemen haber vermeliyim diyorum eşim diyoo sabah haber verirsin okadar gerçektikii anlatmam size sabahh tabikii yine bi hüsrann dün akşam yaptıgım test bıraktıgım gibii duruyoo başıma bi ağrı girdii ve hala devam ediyoo
herkeze günaydın dün doktordaydım sonunla meleğimle tanıştım .daha çok minik ama olsun o absinin meleği. çünkü oğlum hep öyle söylüyor. rabbim tez zamanda sizlerinde meleklerinizi yollasın inşallah .sanki ilk gebeliğim gibi çok heycanlandım rabbim ne büyük bir mucize bu birde hastanede bir ablayla tanıştım 7 yıldır çocuğu olmuyormuş muayeneye gelmiş veeeeeeeeeee hamile olduğunu öğredi allahım iki taşın arasında ot çıkartan rabbim sen ne kadar büyüksün diye bağıra bağıra ağladı bende meleğimi izlerken hep aklımda sizler vardınız rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah şuan yazarken bile ağlıyorum çok duygulandım çok çok şükür allahım sanaaaaa hepinizi öpüyorum
herkes gider mersine ben giderim tersine herkes üşür hasta olunca bende de tam tersi çok terliyorum ya koçiş de diyo sen hasta dilsin ama dün gece çok korktu ateşim tam sınırdaydı sabaha kadar uyumadı korktu
Ebrarcım ben duaları okudum arkadaşların ne niyeti varsa rabbim kabul eylesin inşallahhh
trakyacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın inş.
ebrara ablacım hoşgeldin sende
adet oldum bu gün cok şüküradetine sevinende herhalde tek benımdir
30 gün oldu tam kürtaj olalı maşallah tam zamanında geldi bu bir sorun olmadıgını gösteriyor
adetten sonra yeni bebek çalışmalarına başlayacağız hakkımızda hayırlısı artık allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman
kızlar kusura bakmayın altını boş bıraktım çünkü benim kaynana yine duramıyo bu defada tutturdu komsuya gidelim diye of tam koçişi ilçeye yollamışken bende sizinle muhabbet etmeyi planlamıştım ya offffffffffffffffffffffff zaten eşimin teyzesinin gelinide bugun doğuma gitti aksam bizdeydi sabah erkenden gitcem demişti 8 de normal doğum yapcek buraya geldimi yanında ben olcam bana rica etti sen yanımda ol dedi offff ne zor günler geçiriyorum allah hakkımızda hayırlısını versin inş bugün duada olmak için koçişi yolladım ama yine olamıyorum dua ya şimdiden amin diyorum amin diyen arkadaşlarada simdiden tskler sağolun
bu arada birsen canım benim nerden olduğumu sormuşsun kütahya canım ok ben çıktım görüşürüz by