Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kizlar nette dolasirken gördum bu animasyonu,cok guzel hosuma gitti,sizinlede paylasmak istedim,umarim hosunuza gider

http://www.izlesene.com/video/ayrilsak-oluruz-biz-animasyon-versiyon/2857963

herkes gider mersine ben giderim tersine herkes üşür hasta olunca bende de tam tersi çok terliyorum ya koçiş de diyo sen hasta dilsin ama dün gece çok korktu ateşim tam sınırdaydı sabaha kadar uyumadı korktu

Ebrarcım ben duaları okudum arkadaşların ne niyeti varsa rabbim kabul eylesin inşallahhh

kızlar kusura bakmayın altını boş bıraktım çünkü benim kaynana yine duramıyo bu defada tutturdu komsuya gidelim diye of tam koçişi ilçeye yollamışken bende sizinle muhabbet etmeyi planlamıştım ya offffffffffffffffffffffff zaten eşimin teyzesinin gelinide bugun doğuma gitti aksam bizdeydi sabah erkenden gitcem demişti 8 de normal doğum yapcek buraya geldimi yanında ben olcam bana rica etti sen yanımda ol dedi offff ne zor günler geçiriyorum allah hakkımızda hayırlısını versin inş bugün duada olmak için koçişi yolladım ama yine olamıyorum dua ya şimdiden amin diyorum amin diyen arkadaşlarada simdiden tskler sağolun

bu arada birsen canım benim nerden olduğumu sormuşsun kütahya canım ok ben çıktım görüşürüz by

Allah ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun değerli arkadaşlarım cumanız mübarek olsun selam ve dua ile

slm kızlar hayırlı cumalar olsun duaya bakım dedim ama yapılmamış hala sanırım bizde 3 gibi malatyaya kaynaanmlara gideceğiz fırsat bulmuşken bakım dedim şimdiden aminnnnnnnnn diyorum rabbim arkadaşlarımızın gönlünün muradını versin pazar döneceğiz herkesi cok öpüyorum grş

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜN KUTLU OLSUN ALLAHIM YUVANIZDAN HUZURU MUTLULUĞU EKSİK ETMESİN NİCE NİCE NİCE 10 YILLARA EL ELE YÜREK YÜREĞE YÜRÜYÜN İNŞALLAH
Allahım ikinizin elinin üstüne minik eller dokundursun yuvanızı onun sesiyle bir kere daha şenlendirsin inşallah

herkese günaydın keyıfler ıyıdır ınsallah
ben cıkıyorum sımdı kırmızılar bıttı abdestlenmem gerek evı falan da toparlıcam dualara sımdıden amin dıyorum ınsallah sonra yıne gırıp guzel dılerklerde bulunacagım herkese hayrlı cumalar öpüldünüz

kızlar bende çıkıym duanıza canı gönülden amin diyorum bende yasin okuycm inşallah ALLAHım dualarınızı kabul eylesin bu güzel gününde

hayırlı cumalar arkadaşlar bana ebrarın acil telefon numarası lazım kargo gönderdim tel numarasını dememşti şimdi lazım yoksa kargo geri dönecek

kızlar bende çıkıym duanıza canı gönülden amin diyorum bende yasin okuycm inşallah ALLAHım dualarınızı kabul eylesin bu güzel gününde

allah kabul etsin canım,güle güle
kayram çamaşır asıyordum yeni gördüm yazdığını:97:

ebrar ablacım evlilik yıldönümün kutlu olsun,Rabbim ömür boyu yuvanızdan sağlığı huzuru mutluluğu eksik etmesin.evinizi şenlendirecek hayırlı bir evlat nasip etsin inş.beraberce yaşlanmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…